Annemin iç çamaşırı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Annemin iç çamaşırı

Unread post by Maxik90 »

Burada annemi nasıl baştan çıkaracağımı okudum ama hepsi bu. Sanki böyle anlar oluyor, sonra sessizlik oluyor. Bu planı buldum ve internetten güzel iç çamaşırları (külot, sutyen, çorap ve sabahlık) sipariş ettim. Bir kızla tanıştım, ona doğum günü hediyesi aldım, kız beni terk etti, beden konusunda hata yaptım gibi bir hikaye uydurdum. Ne yapacağımı bilmiyorum, güzel, pahalı çamaşırları atmayın. belki iç çamaşırı sana yakışır. sonra her gün uzun zamandır kız arkadaşın olmadığı için üzgünmüş gibi davranıyorsun. ve iç çamaşırının uyup uymadığına dair ipucu verirse, o zaman internetten ve denemeden ah deyin, buna inanamıyorum. ve eğer kendini bana bu iç çamaşırıyla göstermeye karar verirse, bu benim için bir işaret olacak ve ben de risk alacağım. plan bu ne düşünüyorsun gerçek mi değil mi?
These users thanked the author Maxik90 for the post (total 4):
Kendi başına, Esnek, Mega, Stas99rus
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Anneme iç çamaşırı

Unread post by Firavun faresi »

Maksik90: 30 Aug 2022, 18:48 Burada annemi nasıl baştan çıkaracağımı okudum ama hepsi bitti. Sanki böyle anlar oluyor, sonra sessizlik oluyor. Bu planı buldum ve internetten güzel iç çamaşırları (külot, sutyen, çorap ve sabahlık) sipariş ettim. Bir kızla tanıştım, ona doğum günü hediyesi aldım, kız beni terk etti, beden konusunda hata yaptım gibi bir hikaye uydurdum. ne yapmalı Bilmiyorum, güzel, pahalı çamaşırları atmayın. belki iç çamaşırı sana yakışır. sonra her gün uzun zamandır kız arkadaşın olmadığı için üzgünmüş gibi davranıyorsun. ve iç çamaşırının uyup uymadığına dair ipucu verirse, o zaman internetten ve denemeden ah deyin, buna inanamıyorum. ve eğer kendini bana bu iç çamaşırıyla göstermeye karar verirse, bu benim için bir işaret olacak ve ben de risk alacağım. plan bu ne düşünüyorsun gerçek mi değil mi
Bu bir geline yüzük almakla ilgili, o seni terk etti, sen onu diğerine veriyorsun! (peki, iyiliğin boşa gitmesine izin vermeyin)! Fikir berbat!!!
Eğer bu yönde ilerleyeceksek, o zaman hiçbir saçmalık olmadan doğrudan verin ve ketenle başlamayın! Başlangıçta nötr bir şey verin, parfüm, çiçekler - her türlü dikkat işaretini gösterin! Ve tepkiyi izleyin, olumlu yanıt verecek ve sonra yoluna devam edecektir! (Çamaşır bağışına başlanmamalı, bitirilmeli!)
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Johnny depp
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Mongoose: 30 Aug 2022, 19:28 Sanki bir geline yüzük aldım, o seni terk etti, sen de onu diğerine verdin! (peki, iyiliğin boşa gitmesine izin vermeyin)! Fikir berbat!!!
Eğer bu yönde ilerleyeceksek, o zaman hiçbir hile saçmalığı olmadan doğrudan ver ve ketenle başlama! Başlangıçta nötr bir şey verin, parfüm, çiçekler - her türlü dikkat işaretini gösterin! Ve tepkiyi izleyin, olumlu yanıt verecek ve sonra yoluna devam edecektir! (İç çamaşırı hediyesiyle bitirmeniz gerekiyor, başlamanız değil!)
yani sanki her şeyi ve hediyeleri denemişim gibi görünüyor. ve iltifatlar, kur yapma. Evet, o ve ben zaten arkadaş gibi olduk ve öyle ama hayır. son fikrim
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maksik90: 30 Aug 2022, 19:34
Bu bir geline yüzük almakla ilgili, o seni terk etti; sen onu diğerine vereceksin! (peki, iyiliğin boşa gitmesine izin vermeyin)! Fikir berbat!!!
Eğer bu yönde ilerleyeceksek, o zaman hiçbir hile saçmalığı olmadan doğrudan ver ve ketenle başlama! Başlangıçta nötr bir şey verin, parfüm, çiçekler - her türlü dikkat işaretini gösterin! Ve tepkiyi izleyin, olumlu yanıt verecek ve sonra yoluna devam edecektir! (İç çamaşırı hediyesiyle bitirmeniz gerekiyor, başlamanız değil!)
yani sanki her şeyi ve hediyeleri denemişim gibi görünüyor. ve iltifatlar, kur yapma. Evet, o ve ben zaten arkadaş gibi olduk ve öyle ama hayır. son fikrim
Evet, şimdi orijinal gönderiye eklediniz, hediyeler ve iltifatlar vardı ve siz zaten arkadaşsınız! Ama sen hâlâ sana ne kadar destek olduklarının farkına varmadın ve eski sevgilinin iç çamaşırlarıyla ilgili bu saçmalıktan daha iyisini bulamadın! Bu saçmalığı ortaya çıkardığınız gibi kur yapıyorsanız, kafanızı kandırmamanız için yalvarıyorum - yaşınızdaki birini bulun, ruhunuzu sonuna kadar şımartın ve sakin olun!
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Mongoose: 30 Aug 2022, 19:53 Evet, şimdi orijinal gönderiye eklediniz, hediyeler ve iltifatlar vardı ve siz zaten arkadaşsınız! Ama sen hâlâ sana ne kadar destek olduklarının farkına varmadın ve eski sevgilinin iç çamaşırlarıyla ilgili bu saçmalıktan daha iyisini bulamadın! Yalvarırım kafanı kandırma, eğer sen de bu saçmalığı aklına getirdiğin gibi flört ediyorsan - kendi yaşında bir kız bul, ruhunu sonuna kadar şımart ve sakin ol!
Ben bir anne istiyorum, benim yaşımdaki bir kız değil. Burada herkes için her şeyin kolay olduğunu okudum ama benim için hiç de öyle değil.
Kendi başına
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kendi başına »

İlk değerli makale!👏 Saygılarımla!🫡
Hangi tarafa yaklaşacağımı düşündüm! 🤔Ve işte makaleniz! 🤯🥳 Deneyeceğim!🤤 Bir cevap yazacağım!&#128520 ;
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years

Unread post by Vadik »

Maksik90: 30 Aug 2022, 18:48 Burada annemi nasıl baştan çıkaracağımı okudum ama hepsi bitti. Sanki böyle anlar oluyor, sonra sessizlik oluyor. Bu planı buldum ve internetten güzel iç çamaşırları (külot, sutyen, çorap ve sabahlık) sipariş ettim. Bir kızla tanıştım, ona doğum günü hediyesi aldım, kız beni terk etti, beden konusunda hata yaptım gibi bir hikaye uydurdum. Ne yapacağımı bilmiyorum, güzel, pahalı çamaşırları atmayın. belki iç çamaşırı sana yakışır. sonra her gün uzun zamandır kız arkadaşın olmadığı için üzgünmüş gibi davranıyorsun. ve iç çamaşırının uyup uymadığına dair ipucu verirse, o zaman internetten ve denemeden ah deyin, buna inanamıyorum. ve eğer kendini bana bu iç çamaşırıyla göstermeye karar verirse, bu benim için bir işaret olacak ve ben de risk alacağım. plan bu ne düşünüyorsun gerçek mi değil mi
İç çamaşırını beğenmiş olabilir ama bunun sana faydası olacağını düşünmüyorum.
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Vadik: 30 Aug 2022, 22:02 İç çamaşırını beğenmiş olabilir ama sana faydası olacağını sanmıyorum.
faydası olmayabilir ama başka bir planım yok henüz. ve kesinlikle iç çamaşırını beğenecek
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Sam_po_sebe: 30 Aug 2022, 21:40 Hangi taraftan yaklaşacağımı düşündüm! Ve işte makaleniz! Deneyeceğim! Bir cevap yazacağım!
dene. Bence bir geziye çıkmalı
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by Tolyan »

Maksik90, Devam et dostum ve sana iyi şanslar : şampuan:
These users thanked the author Tolyan for the post:
Maxik90
Vadik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Vadik »

Maksik90: 01 Sep 2022, 13:03 belki faydası olmaz ama henüz başka bir planım yok. ve iç çamaşırını kesinlikle beğenecek
O halde sana iyi şanslar. Sadece sarhoş olduğunda ver. Sarhoş bir kadın kendi işinin patronu değildir. Yani en azından daha fazla şansın yok ama yapacaksın
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Arıyor »

Maksik90,
Ama eğer iç çamaşırı beğenmedin mi? Ve seni aynı iç çamaşırıyla evin içinde kovalayacak mı? Ve daha da iyisi, onu giymenizi sağlayacaktır....
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Arayan: 07 Sep 2022, 15:09 Peki ya iç çamaşırını beğenmezsen? Ve seni aynı iç çamaşırıyla evin içinde kovalayacak mı? Daha da iyisi, onu giymenizi sağlayacaktır....
bu sizin fanteziniz. Bir kadının güzel iç çamaşırlarından hoşlanmaması mümkün değildir. ve onu üzerime takmaya gelince, bana verdiği sürece her şeyi yapmaya hazırım
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arıyor »

Maksik90,

Bir kez daha.... Bu SİZİN için güzel... Ama onun için kaba olabilir.....
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Arayan: 07 Sep 2022, 15:43 Bir kez daha.... SİZİN için güzel... Ama onun için kaba olabilir....
onun için öyle olmayacak kaba ve seksi ol.
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arıyor »

Bir kez daha.... Bu senin fikrin....
Onun için arzu edilir olsa bile bunda önünüzde yürüyeceği bir gerçek değil. ve bunu gösterecek kimseyi bulamayacağız.
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Arayan: 07 Sep 2022, 16:47 Bir kez daha.... Bu senin fikrin....
Onun için arzu edilir olsa bile bunda önünüze yürüyeceği bir gerçek değil. ve bunu bir daha gösterecek kimseyi bulamayacağım
... aklıma gelen tek şey bu. Bunun neredeyse gerçekçi olmadığını anlıyorum ama inanıyorum. bana başka bir seçenek söylesen iyi olur
Katia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Katia »

Ve fikrin hoşuma gitti. Başarılı olma ihtimaliniz düşük olsa da bunu annenize olan sevgiyle yaptığınız aşikar. Onu sarhoş edip rızası olmadan zorla götürmekten daha iyidir. Kalbimin derinliklerinden her şeyin senin için yolunda gitmesini diliyorum
These users thanked the author Katia for the post (total 5):
Sibiryak89, Travolta, Toronto, Alex Alex, Stas99rus
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Katia: 07 Sep 2022, 17:41 Ve fikrin hoşuma gitti. Başarılı olma ihtimaliniz düşük olsa da bunu annenize olan sevgiyle yaptığınız aşikar. Onu sarhoş edip rızası olmadan zorla götürmekten daha iyidir. Senin için her şeyin yolunda gitmesini tüm kalbimle diliyorum
teşekkür ederim. Kadınların görüşleri benim için çok önemli. Emin olmak için bana nasıl yapılacağını söyleyebilir misin?
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Maksik90: 07 Sep 2022, 18:28
Ve fikrin hoşuma gitti. Başarılı olma ihtimaliniz düşük olsa da bunu annenize olan sevgiyle yaptığınız aşikar. Onu sarhoş edip rızası olmadan zorla götürmekten daha iyidir. Senin için her şeyin yolunda gitmesini tüm kalbimle diliyorum
teşekkür ederim. Kadınların görüşleri benim için çok önemli. Belki bana kesin olarak nasıl yapacağımı da söyleyebilirsin
Burada her şey ona bağlı, isterse verir ama istemezse istemiyorum, öyle olsun.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Kabul ediyorum. Fikrin yaşama hakkı vardır. Ve bu, forumda çok sayıda bulunan bir gencin aptal fantezisine de benzemiyor. Fikir ne aşamada? İç çamaşırını zaten sipariş ettin mi?
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

LustFromBeyond: 13 Sep 2022, 17:41 Katılıyorum. Fikrin yaşama hakkı vardır. Ve bu, forumda çok sayıda bulunan bir gencin aptal fantezisine de benzemiyor. Fikir ne aşamada? İç çamaşırını zaten sipariş ettin mi?
onu bana vermenin üzerinden bir hafta geçti. maalesef henüz bir sonuç yok. ama bekliyorum
These users thanked the author Maxik90 for the post:
Sibiryak89
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by SON »

Annem kaç yaşında, figürü nasıl, karakteri nasıl, katı mı yoksa iyi huylu mu?
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maksik90: 15 Sep 2022, 17:05onu sana verdiğimden beri bir hafta oldu. maalesef henüz bir sonuç yok. ama bekliyorum
Tepki, duygular neydi? Kafanız mı karıştı, şaşırdınız mı? Genel olarak her şey sizin gözünüzden nasıl görünüyordu?
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

LustFromBeyond: 15 Sep 2022, 17:45 Peki tepkiler, duygular neydi? Kafanız mı karıştı, şaşırdınız mı? Genel olarak her şey sizin gözünüzden nasıl görünüyordu?
Herhangi bir utanç hissetmedim ama bir sürpriz vardı. Ertesi gün her şeyin kendisine yakıştığını ve zevkli olmamı gerçekten beğendiğini söyledi. ve hepsi bu. Şimdi bana bu iç çamaşırıyla görünmesi için ona nasıl ipucu vereceğimi düşünüyorum
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Düşündüm, düşündüm ve bu sonuca vardım. iç çamaşırına boşalabilir. Belki o zaman ipucumu anlar. ama anlamadıysa, yanlışlıkla iç çamaşırı görünce eski sevgilisini bu iç çamaşırıyla hayal etti ve kendine hakim olamadı diyeceğim.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maksik90: 19 Sep 2022, 05:42 Düşündüm, düşündüm ve buldum. iç çamaşırına boşalabilir. Belki o zaman ipucumu anlar. ama anlamadıysa şans eseri iç çamaşırını görmüş ve eski sevgilisini bu iç çamaşırıyla hayal etmiş ve kendine hakim olamamış diyeceğim
n Bu hareketle hediyenizin değerini düşüreceksiniz. Ondan kendini göstermesini isteyebilirsiniz. Hediyenin ne kadar uygun olduğunu merak ediyorsunuz, ya bunu üzülmemeniz için söyleseydi?
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Stas99rus
Katia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Katia »

Maksik90: 19 Sep 2022, 05:42 ama anlamayacağım, yanlışlıkla iç çamaşırımı gördüm ve eski sevgilimi bu iç çamaşırıyla hayal ettim ve kendimi tutamadım diyeceğim
Eğer oğlum bana başka birini iç çamaşırımla hayal ettiğini söyleseydi, buna gücenir ve onu altı ay boyunca seks yapmadan bırakırdım.
These users thanked the author Katia for the post (total 4):
SergeiKa, Sibiryak89, Alex Alex, Stas99rus
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

LustFromBeyond: 19 Sep 2022, 07:45 Bu davranışınızla hediyenizin değerini düşüreceksiniz. Ondan kendini göstermesini isteyebilirsiniz. Hediyenin gerçekten ne kadar uygun olduğunu merak ediyorsunuz, peki ya bunu üzülmemeniz için söyleseydi
başlangıçta benim planım Kendini göstermek gibi bir şeydi. sana tam olarak uyduğundan emin olabilmem için. ama hâlâ karar vermedim

6 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Oğlum bana başka birinin iç çamaşırımı giydiğini hayal ettiğini söyleseydi gücenir ve onu altı ay boyunca seks yapmadan bırakırdım.
Hala seks yapmadığını düşünüyorum. yani kaybedecek hiçbir şeyim yok
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Timuryai »

Ver ve ona ne görmek istediğini söyle
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Timuryai: 19 Sep 2022, 11:10 Verin ve ona ne istediğinizi söyleyin.
elbette teşekkürler, ancak yukarıyı okuyun. zaten verdi. Sloganı biliyorsunuz: “Geldim, gördüm, yendim” o yüzden şimdi geldim. ama hâlâ felaketten uzağım. ama eminim ki zafer benim olacak
These users thanked the author Maxik90 for the post:
Vadik
Vadik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Vadik »

Maksik90: 19 Sep 2022, 15:40 mottosu "Geldim, gördüm, yendim" yani yeni geldim. ama hâlâ felaketten uzağım. ama eminim ki zafer benim olacaktır
Eğer onu güzelce sunarsan, görebilen biri her zaman görecektir. Ve doğru gören her zaman kazanır. Peki, zafer sana.
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

ve şimdi hayalini kurduğum şey gerçekleşti. annem tüm görkemiyle evin önüne çıktı. o iç çamaşırıyla kesinlikle muhteşem görünüyordu. ve sonra planım başarısız oldu (plana göre bunu görünce harekete geçmek zorunda kaldım) sadece her şeyin ona uygun olmasına ve harika görünmesine sevindim dedim. ve o gitti ve ben üç gündür gördüklerim karşısında mastürbasyon yapıyorum
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years

Unread post by Travolta »

Maksik90: 27 Sep 2022, 16:23 ve sonra hayalini kurduğum şey gerçekleşti. annem tüm görkemiyle evin önüne çıktı. o iç çamaşırıyla kesinlikle muhteşem görünüyordu. ve sonra planım başarısız oldu (plana göre bunu görünce harekete geçmek zorunda kaldım) sadece her şeyin ona uygun olmasına ve harika görünmesine sevindim dedim. ve o gitti ve ben üç gündür gördüklerim karşısında mastürbasyon yapıyorum
Hangi koşullar altında bir gösteri düzenlemeye karar verdiğini bana daha ayrıntılı olarak anlatın. tüm güzelliği?
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Travolta: 27 Sep 2022, 16:32 Hangi koşullar altında tüm güzelliğini sergilemeye karar verdiğini bana daha detaylı anlatır mısın?
akşam odasına çağırdı. İçeri girdiğimde onu iç çamaşırlarıyla gördüm. Biraz döndü, gülümsedi, nasılsın diye sordu, hepsi bu. Uzun zamandır bu günü hayal ediyordum ama sonra ne yapacağımı şaşırdım. Harika göründüğünü söyledi ve gitti.
These users thanked the author Maxik90 for the post (total 2):
Sibiryak89, Firavun faresi
Vadik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Vadik »

Maksik90: 27 Sep 2022, 16:41[quote=Maksik90 post_id=115205 time=1664286068 user_id=8622] Yarın ona verdiğin külotu çıkarıp bacaklarını açacak. Sen de ne kadar güzel bir amın var deyip kaçacaksın.
These users thanked the author Vadik for the post (total 2):
rmt, İskoç
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Vadik: 27 Sep 2022, 19:51 Yarın ona verdiğin külotu çıkarıp bacaklarını açacak. Sen de ne kadar güzel bir amın var deyip kaçacaksın.
belki ben de kaçarım. Ya da belki hepiniz gibi ben de her şeyin benim için nasıl yolunda gittiğine dair gevezelik etmeye başlarım. ve bu ne kadar havalı
These users thanked the author Maxik90 for the post (total 2):
Firavun faresi, Yerine
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maksik90: 27 Sep 2022, 16:23 ve sonra hayalini kurduğum şey gerçekleşti. annem tüm görkemiyle evin önüne çıktı. o iç çamaşırıyla kesinlikle muhteşem görünüyordu. ve sonra planım başarısız oldu (plana göre bunu görünce harekete geçmek zorunda kaldım) sadece her şeyin ona uygun olmasına ve harika görünmesine sevindim dedim. ve o gitti ve ben üç gündür gördüklerim karşısında mastürbasyon yapıyorum
Kötü bir şey olmadı, bayağılık noktasına gelmedin, ve asıl mesele bu!
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maksik90: 27 Sep 2022, 16:41[quote=Maksik90 post_id=115205 time=1664286068 user_id=8622] Kafa karışıklığını anlamak kolaydır, özellikle de kendisi gelip geldiyse. Hangi eylemlerin en doğru olacağını bilmiyorum ama ona daha uzun süre hayran kalmam ve onu tepeden tırnağa iltifat yağmuruna tutmam gerekiyordu. Ama bunu kendin anlıyorsun. En azından burada gördüğünüz, dokunduğunuz, aktığı ve zaten sizin olduğu hakkında bir peri masalı yazmıyorsunuz. Hikayeniz henüz bitmedi, sadece yeni bir sürpriz bulmanız gerekiyor. Ya onu tekrar ortaya çıkması için ikna edin ya da gördükleri hakkında onunla açık bir şekilde konuşun. Çok utandığımı ve kaçtığımı söylemek için ama aslında harika görünüyordu, çok seksi, izlediğiniz yetişkin filmlerindeki birçok kızdan daha iyi
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Firavun faresi
Автор темы
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Son zamanlarda bana öyle geliyor ki planımı anladı. ve en önemlisi, umursamıyormuş gibi hissediyor. Beni baştan çıkardığını hissediyorum. Evde bornoz yerine sabahlıkla dolaşmasına başka ne denir? Garip bir şekilde gülümsüyor ve beni sürekli öpüyor. belki bana öyle geliyor elbette, ama yakında kalemimi kesinlikle sileceğim
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”