[url=viewtopic.php?t=1676]Üçlü[/url] ve dördümüz harikayız! Ancak katılımcıların en azından biraz BI olması gerekir, aksi takdirde çok fazla sinir olacaktır.
Üç ve dört kişiydik :)
Örneğin, 2000’li yılların başında Moskova’da böyle bir “Yulia Varra tantrik kulübü” vardı (kim onun hakkında bilgi almak isterse: Google ).
Yaklaşık altı ay boyunca ziyaret ettim, insanlar oraya geldi ve grup (ancak bazen grup değil, normal) seks yaptılar
Yaklaşık 60/40 erkek ve kadın vardı, dolayısıyla kural olarak bir partner birden fazla partner tarafından sikiliyordu.
Ancak orada iki kızla da seks yaptım.
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Üç ve dört kişiydik :) Örneğin, 2000’li yılların başında Moskova’da böyle bir “Yulia Varra tantrik kulübü” vardı (kim onun hakkında bilgi almak isterse: Google ;) ). Yaklaşık altı ay boyunca ziyaret ettim, insanlar oraya geldi ve grup (ancak bazen grup değil, normal) seks yaptılar ;) Yaklaşık 60/40 erkek ve kadın vardı, dolayısıyla kural olarak bir partner birden fazla partner tarafından sikiliyordu. Ancak orada iki kızla da seks yaptım.
[quote=Ateev post_id=111084 time=1663308466 user_id=10192] eh!)) Gençliğimde o kadar çok şey oldu ki!)) [/quote] elbette hiçbir zorunluluk ve gereksiz ahlaki değerler olmadan her şeyi denemelisiniz sorunlar
[quote=Kse72 post_id=111090 time=1663309342 user_id=10003] tabii ki hiçbir zorunluluk ve gereksiz ahlaki problemler yokken her şeyi denemek zorundasınız [/quote] Ahlaki problemler gençliğinizde hala devam ediyor!)) Şimdi sadece eğlenceli!))
Arkadaşımla birini yatmaya ikna ettiğimizi hatırlıyorum, önce ben yaptım, sonra o ağzına koymayı reddetti, çok utangaçtım, onu anal sekse ikna etmeye başladı, uzun süre mücadele etti zaman ama kabul ettim, kıçını deldiğinde şok oldum, onun için çok üzüldüm
Arkadaşımla birini yatmaya ikna ettiğimizi hatırlıyorum, önce ben yaptım, sonra o ağzına koymayı reddetti, çok utangaçtım, onu anal sekse ikna etmeye başladı, uzun süre mücadele etti zaman ama kabul ettim, kıçını deldiğinde şok oldum, onun için çok üzüldüm
ya da artık değil)) 52 yaşındayım, iki harika sevgilim var ve birkaç yıldır tamamen istikrarlı bir “üçlü”yüz. İkisi de evli, ben bekarım ama sadece onlarla çıkıyorum. Çok nadir olması üzücü...
[quote=Kse72 post_id=111090 time=1663309342 user_id=10003]evet[/quote] ya da artık değil)) 52 yaşındayım, iki harika sevgilim var ve birkaç yıldır tamamen istikrarlı bir “üçlü”yüz. İkisi de evli, ben bekarım ama sadece onlarla çıkıyorum. Çok nadir olması üzücü...
Hiçbir deneyim yoktu. Ama bir arzu var. Ama bazen seks sırasında onu içine soktuğumda ve vakum vibratörünü klitorisine doğru yasladığında bunun üçüncü kişinin onu yaladığını hayal ediyoruz. Çok hızlı ve birkaç kez boşalır. Bu onu çok tahrik ediyor.
These users thanked the author Maxim86 for the post:
Hiçbir deneyim yoktu. Ama bir arzu var. Ama bazen seks sırasında onu içine soktuğumda ve vakum vibratörünü klitorisine doğru yasladığında bunun üçüncü kişinin onu yaladığını hayal ediyoruz. Çok hızlı ve birkaç kez boşalır. Bu onu çok tahrik ediyor.
Evet, eşimle, yardımcım ve ben sabaha kadar 2 kez ona saldırdık, alkışlardan bütün kıçı morarmıştıateş hissediyorum. Her zaman Troy Fire’la seks yapmayı dene. Sınıf sırayla kıçına boşaldı.
Evet, eşimle, yardımcım ve ben sabaha kadar 2 kez ona saldırdık, alkışlardan bütün kıçı morarmıştı😌 ;ateş hissediyorum. Her zaman Troy Fire’la seks yapmayı dene. Sınıf sırayla kıçına boşaldı.
Anonimlik meselesinin bu konudaki en korkutucu şey olduğunu düşünüyorum... ama her şeyi çok yetkin bir şekilde organize edebilirsiniz, örneğin böyle bir forum aracılığıyla bile, doğrudan temas olmadığında, başka bir şehirde bir toplantı ayarlayabilir ve denizdeki gemiler gibi dağılmak mı? Benzer bir fırsatı Kazan’da arıyorum..
Anonimlik meselesinin bu konudaki en korkutucu şey olduğunu düşünüyorum... ama her şeyi çok yetkin bir şekilde organize edebilirsiniz, örneğin böyle bir forum aracılığıyla bile, doğrudan temas olmadığında, başka bir şehirde bir toplantı ayarlayabilir ve denizdeki gemiler gibi dağılmak mı? Benzer bir fırsatı Kazan’da arıyorum..
Karımı göbek deliğinden sikmeyi seviyorum. Oraya sık sık giderim. Pirsingleri var. Uzun kolye. Üyeyi hoş bir şekilde heyecanlandırır. Bunu başka kim seviyor?
Last post
Karımı göbek deliğinden sikmeyi seviyorum. Oraya sık sık giderim. Pirsingleri var. Uzun kolye. Üyeyi hoş bir şekilde heyecanlandırır. Bunu başka kim seviyor?
Göbek deliğinde ve kulakta. Harika...
Boşandım. Ve düğünden önce karımın kız kardeşi ve kız kardeşiyle tanıştırıldım. Ablası evliydi, ablasının da erkek arkadaşı vardı ve evleneceklerdi. Ve ilk gün kız kardeşim bana bir şekilde farklı...
Last post
İlk 2’de bu benim kız kardeşim. Son 2’de kız kardeş var
Tünaydın. Eşim ve ben MFM bi üçlü denemeye karar verdik. Ama işte bir erkeği nerede bulacağınız.
Last post
Bir keresinde gençken mzhm’ye katılmaya çalışmıştım. Kadın benim değildi (Kadın anlamında, Eşek değil), arkadaşımdı ama gerçekten böyle bir macera istiyordu ve aynı zamanda Kadınının (Kadın...