Ben iş kıyafeti giymiş bir adamım... Emmeyi severim
-
Автор темыUygun olmak
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben iş kıyafeti giymiş bir adamım... Emmeyi severim
Kızlardan hoşlanırım ve her zaman da sevdim, bir kız var. Ve sıkı bir iş kıyafeti giydiğimde, sık sık bir erkeği (kesinlikle eşcinsel olmayan), güçlü bir fiziği olan bir erkeğe oral seks yapma düşüncelerim olur Üstad. Takım elbise giymiyorsam kendimi onun içinde hayal ediyorum, daha etkili görünüyor, bu tür şeyleri tetikliyor bir nevi. Her şeyin üstüne, önce kollarımı ve bacaklarımı yutkunma pozisyonunda arkamdan bağlayacağını, benimle dalga geçeceğini, beni bacaklarımı yalamaya zorlayacağını ve sonra sikini ağzıma iteceğini düşünmek benim için komik. Evet, bazen resmi kıyafetle sokakta yürüyorum, düğmeleri iliklemeye dikkat ediyorum, bu kızlarda takdir dolu bir bakış uyandırıyor, onlara da bakıyorum, özellikle bacaklarına, bakışlarını yakalıyorum, hoşuma gidiyor. Ama bu beni eski bir mahallenin girişine doğru dolaşmaya motive ediyor; orada bazı adamların beni görmesini arzuluyorum, belki sağlıklı adamlar ya da eşofmanlı ya da deri ceketli kibirli haydutlar, beni bir köşeye sıkıştıracaklar, yakalayacaklar Beni yakamdan tutarak, benim hakkımda, durumum hakkında, kıyafetlerim için sözlü olarak aşağılayacaklar. Ve sizi hemen diz çöktürecekler. Takım elbiseli olmak harika çünkü birkaç dakika önce kızlarla bakışan başarılı bir iş adamının kişisel durumunuzun anında nasıl düşürüldüğünü ve hemen dizlerinin üstüne çöken bir salağa dönüştüğünü hissediyorsunuz. sikler tek tek ağzına tıkılıyor. Bu ek bir aşırı etkiye neden oluyor, birisi tarafından fark edilebileceğim gerçeğinden, aynı kızların onu görmesi özellikle aşağılayıcı olacak. Bu sıklıkla başıma geliyor ve çok heyecan verici. Görüyorsunuz, bu beni heyecanlandırıyor çünkü bir kızın önünde küçük düşürüldüm. Hatta ondan gizlice olması bile mümkündür, ancak ahlaki duygular farklı olacaktır. Ve yine de Üstat beni kendisinin veya üçüncü taraf bir kızın huzurunda bunu yapmaya zorlarsa, o zaman bu hem beni korkutan hem de gerçekleşmesini isteyen fantezilerin sınırı olacaktır. Bu düşünceleri uzaklaştırıyorum, bunu yapmayacağıma söz veriyorum ama internette beni arabasına bağlayıp oral seks yapmaya zorlamak isteyen bir adamla tanıştım. Ve kararımı bekliyor. Bu tür arzularıma mı güveneceğimi bilmiyorum, yoksa bunlar sadece arzu mu?
- These users thanked the author Uygun olmak for the post:
- Ded
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post