Arkadaşlarımın arkadaşlarına mastürbasyon yapıyorum

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Drochunişka
Potansiyel seks nesnesi
 Arkadaşların arkadaşlarına mastürbasyon yapıyorum

Unread post by Drochunişka »

Arkadaşlarımın kızlarını nasıl siktiğimi hayal ettiğimde çok heyecanlanıyorum. 3 tane var ve hepsinin de payı var.) Özellikle içlerinden biri transparan bir elbise giydiğinde ve onun siyah külotunu gördüğümde. İkincisinin öyle bir kıçı var ki saatlerce dilim oradan çıkmıyor. Ve üçüncüsü tek kelimeyle muhteşem) Sadece onları düşünerek ne kadar sperm döktüm, hayal etmek korkutucu)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Arkadaşların arkadaşlarına mastürbasyon yapmak

Unread post by Nikk »

Jerker: 03 Dec 2020, 11:44 Arkadaşlarımın kızlarını nasıl siktiğimi hayal ettiğimde çok heyecanlanıyorum. 3 tane var ve hepsinin de payı var.) Özellikle içlerinden biri transparan bir elbise giydiğinde ve onun siyah külotunu gördüğümde. İkincisinin öyle bir kıçı var ki saatlerce dilim oradan çıkmıyor. Ve üçüncüsü tek kelimeyle muhteşem) Sadece bunları düşünerek ne kadar sperm döktüm, hayal etmek bile korkutucu)
Spermleri neden israf edeyim ki? Kızlar, beni o tarafa ve bu tarafa fırlatırdı, adamı bir pislikten kurtarırdı diyorlar. Belki bir şeyler kopmuştur...
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Benim de bu fetişim var. Sadece evliyken arkadaşlarımı ziyarete giderim. Sonunda tuvalete gidiyorum ve eşlerinin iç çamaşırlarını buluyorum. Ve onunla savaşıyorum. Ben kendim bir eş değilim, bu gizli bir heyecan. Durum şu: Bir arkadaşımızın evinde içki içiyorduk. Karısının ve karısının kocasıyla kız arkadaşıdır. Zaten epeyce içtik. Bu güzel hanımları görünce güya ellerimi yıkamak için banyoya gittim ve çamaşır makinesinde karısının külotunu buldum. Ve kavga etmeye başladı. Ve ben bu süreçten o kadar etkilendim ki karısının içeri girip bana bakmaya başladığını fark etmedim. Şu an sarhoş olmama rağmen çok utanıyordum. Gülümsüyor ve iç çamaşırımı çok beğendiğini söylüyor!? Senden daha çok hoşlandığımı ve iç çamaşırlarının benim fantezim gibi olduğunu söylüyorum. Sikimi pantolonumun içine soktum ve banyodan çıkmaya hazırlandım. Sonra elimi tutup penisimi tutuyor ve işte burada olduğunu söylüyor... al onu. Ve onu sallamaya başlıyor. Sadece şok oldum. Peki ya Slava? Karısı cevap verir: Slava’yı mı yoksa beni mi istiyorsun? Küvetin kapısını kapatıyorum ve kanser oluyor. Elbisesini kaldırıyor.. Çok güzel beyaz dantelli bir külot giyiyor. Dizlerimin üzerine düşüyorum, külotumu çıkarıyorum ve oradaki her şeyi yalamaya başlıyorum. İnliyor ve diyor ki... çabuk içeri gir. Kafam sis içinde, içine girmeye başlıyorum. Orası da çok nemli. Dakikalar süren yoğun hareketin ardından sikimi sağmaya ve sıkmaya başladı. Aynı şeyi hayal etmekten kendimi alamadım. Kafam sis içindeydi. Daha sonra birisi kapıyı çalmaya başladı. Onun arkadaşıydı. Elbisesini hızla havluyla düzeltti ve bacaklarının arasını sildi. Kapıyı açıp dışarı çıktım, arkadaşım bir soru sordu. Orada ne yapıyordun? Cevap verdi: Seks yaptık. Kızardım ve şaşırdım. Arkadaşım şaka olarak ne dedi ve neden beni davet etmediler? Eğer istersen git, ben adamları tutacağım dedi. Herkes gülerek gitti! O andan sonra arkadaşımın karısı düzenli olarak benimle seks yaptı! Ta ki başka bir şehre taşınana kadar!
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by fildişi »

Vitalism: 24 Mar 2021, 14:56 Benim de böyle bir fetişim var. Sadece evliyken arkadaşlarımı ziyarete giderim. Sonunda tuvalete gidiyorum ve eşlerinin iç çamaşırlarını buluyorum. Ve onunla savaşıyorum. Ben kendim bir eş değilim, bu gizli bir heyecan. Durum şu: Bir arkadaşımızın evinde içki içiyorduk. Karısının ve karısının kocasıyla kız arkadaşıdır. Zaten epeyce içtik. Bu güzel hanımları görünce güya ellerimi yıkamak için banyoya gittim ve çamaşır makinesinde karısının külotunu buldum. Ve kavga etmeye başladı. Ve ben bu süreçten o kadar etkilendim ki karısının içeri girip bana bakmaya başladığını fark etmedim. Şu an sarhoş olmama rağmen çok utanıyordum. Gülümsüyor ve iç çamaşırımı çok beğendiğini söylüyor!? Senden daha çok hoşlandığımı ve iç çamaşırlarının benim fantezim gibi olduğunu söylüyorum. Sikimi pantolonumun içine soktum ve banyodan çıkmaya hazırlandım. Sonra elimi tutup penisimi tutuyor ve işte burada olduğunu söylüyor... al onu. Ve onu sallamaya başlıyor. Sadece şok oldum. Peki ya Slava? Karısı cevap verir: Slava’yı mı yoksa beni mi istiyorsun? Küvetin kapısını kapatıyorum ve kanser oluyor. Elbisesini kaldırıyor.. Çok güzel beyaz dantelli bir külot giyiyor. Dizlerimin üzerine düşüyorum, külotumu çıkarıyorum ve oradaki her şeyi yalamaya başlıyorum. İnliyor ve diyor ki... çabuk içeri gir. Kafam sis içinde, içine girmeye başlıyorum. Orası da çok nemli. Dakikalar süren yoğun hareketin ardından sikimi sağmaya ve sıkmaya başladı. Aynı şeyi hayal etmekten kendimi alamadım. Kafam sis içindeydi. Daha sonra birisi kapıyı çalmaya başladı. Onun arkadaşıydı. Elbisesini hızla havluyla düzeltti ve bacaklarının arasını sildi. Kapıyı açıp dışarı çıktım, arkadaşım bir soru sordu. Orada ne yapıyordun? Cevap verdi: Seks yaptık. Kızardım ve şaşırdım. Arkadaşım şaka olarak ne dedi ve neden beni davet etmediler? Eğer istersen git, ben adamları tutacağım dedi. Herkes gülerek gitti! O andan sonra arkadaşımın karısı düzenli olarak benimle seks yaptı! Ta ki başka bir şehre taşınana kadar!

Harika :)
Pitt
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Pitt »

Hatta çok!
ben764
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by ben764 »

güzel hikaye) Seks yapmıyorum ama bazı arkadaşlarımı ziyaret ederken, her zaman eşlerinin külotlarına mastürbasyon yapıyorum, tabii eğer onları çamaşır sepetinde bulacak kadar şanslıysam... aynıları zaten birkaç kez eşimin külotunun birbirine yapıştığını ve çok bol akıntı halinde olduğunu fark ettim, büyük olasılıkla ve sızan ve kurumuş spermlere çok benziyor, büyük olasılıkla am içine boşaldıktan sonra... ve bu daha da heyecan verici çünkü sen böyle bir külotun üzerine geyik yavrusu olmadan boşalabilir)
These users thanked the author ben764 for the post (total 3):
Herurg, Psiko, çoban
Alex0463
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alex0463 »

Bazı arkadaşlar tatile çıktı ve dairenin anahtarını bıraktı. Bu yüzden çok eğleniyordum. Ayrıca çok uhhh olan bir Tatar karısı da var
These users thanked the author Alex0463 for the post:
Herurg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”