Kadınlık

Seks becerilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Kadınlık

Unread post by Anonim »

Kadınlık

Birkaç yıl önce ben de bir kızdım yere kadar uzanan toplar. Erkeklere karşı yıkıcı davrandı: Borç aldı, onu bira alkolizminden kurtardı, kulakları köpürene kadar tartıştı. Şimdi bana şunu söylüyorlar: “Çok kadınsısın.” Bu, bir insanın bilinçli yetişkinlik çağında bile karakterini değiştirebileceğinin inanılmaz derecede hoş bir kanıtı.

Erkeklere şunu söylemeyi öğrendim: “Haklısın”, “Sana katılıyorum, ” “Ne dersen de.” Farklı bir fikrim varsa bunu nazikçe ve nazik bir şekilde ifade edeceğim. Basit tartışmalar Solovyov yayınları içindir. En ilginci ilişki psikolojisi alanında eğitimimi online koçlardan almış olmamdır. Bazıları için onlar bilgi çingeneleri, ama benim için onlar öğretmen.
Çılgınlık
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Kadınlık

Unread post by Çılgınlık »

Anonim, gönderilerini okudum. Harikasın! Size içtenlikle mutluluklar diliyorum! İyi kız!!!
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Kadınlık

Unread post by Kuzey »

Anonim: 12 Mar 2020, 23:10 Kadınlık

Birkaç yıl önce ben topları yere düşen bir kızdı. Erkeklere karşı yıkıcı davrandı: Borç aldı, onu bira alkolizminden kurtardı, kulakları köpürene kadar tartıştı. Şimdi bana şunu söylüyorlar: “Çok kadınsısın.” Bu, bir insanın bilinçli yetişkinlik çağında bile karakterini değiştirebileceğinin inanılmaz derecede hoş bir kanıtı.

Erkeklere şunu söylemeyi öğrendim: “Haklısın”, “Sana katılıyorum, ” “Ne dersen de.” Farklı bir fikrim varsa bunu nazikçe ve nazik bir şekilde ifade edeceğim. Basit tartışmalar Solovyov yayınları içindir. En ilginci ilişki psikolojisi alanında eğitimimi online koçlardan almış olmamdır. Bazılarına göre bunlar bilgi çingenesi ama bana göre öğretmen.
Fotoğraf, yayınla. Lütfen...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”