Seks karısı veya aldatmak
-
- Potansiyel seks nesnesi
Seks karısı veya aldatmak
Herkese merhaba forum üyeleri, eşi sizi aldatan veya bundan şüphelendiğiniz kişiler var, paylaşın, tartışalım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Seks karısı mı yoksa aldatılan koca mı?
Knox, eskiden çok kıskanırdım ve bundan şüphelenirdim kim o, artık sakinleşti. Çünkü her zaman beni çok sevdiğini ve kimseye ihtiyacı olmadığını söylüyor, belki de dikkatimi dağıtıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
O gerçekten bedeniyle ve ruhuyla yanınızda, aşırı kıskançlığa gerek yok...)
Size güzel görünüyor mu?
Size güzel görünüyor mu?
-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
Cinsiyetiniz onun için yeterli mi, yoksa hala onu tatmin etmeyen bir şeyler mi var?
-
- Penetrasyon
Ve onu çok seviyorum ama zaten birinin onu sikmesini istiyorum, sadece benim önümde, sadece ben de katılmıyorum
- These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post (total 3):
- Cidden, Şeytan, Kulik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Orientation: biseksüel
Benimki çeşitli nedenlerden dolayı hile yapmıyor, bunun için fırsatı yok (işte olmadığı sürece) ve tüm hafta sonlarını birlikte geçiriyoruz (aynı vardiyada çalışıyoruz), ama metresim internette dalga geçmekten bile çekinmiyor. ve bana her zaman bundan bahsediyor, bu çılgınca heyecanlandırıyor. Onunla bir gecede birkaç kez boşalabilirim. Eşimle sadece bir kez.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Kimin umurunda ? Seks karısı mı yoksa aldatılan koca mı? Belki de karınla konuşman gerekiyor. Ve eğer gerçekten hile yapıyorsa, bunu neden yaptığını anlayın ve durumdan bir çıkış yolu bulun - ve her zaman bir çıkış yolu vardır.
- These users thanked the author Babaska for the post:
- Firavun faresi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Uzun zamandır bundan şüpheleniyordum. Yalan makinesi ve uzman buldum, maliyeti makuldü. Eşimle birlikte gidip 1 basit soruyu teker teker cevaplamamızı önerdi. Karısı reddediyor....
Demek aldattı, yoksa neden korksun ki.
Ben de sana aynısını tavsiye ediyorum, yalan makinesine git ve her şey netleşecek, eğer gitmeyi reddederse, o zaman bu da bellidir
Demek aldattı, yoksa neden korksun ki.
Ben de sana aynısını tavsiye ediyorum, yalan makinesine git ve her şey netleşecek, eğer gitmeyi reddederse, o zaman bu da bellidir
- These users thanked the author Sussetsat for the post (total 2):
- Mnbvcxz987654321, sapık
-
- Penetrasyon
Merhaba lanet olsun akıl okuyorsunuz bu arada ben de yalan makinesi ve özel dedektif araştırıp buldum. Fiyatı makul. Bugün yok, hemen soracağım, yalan makinesine gidelim diyeceğim.
- These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post:
- Sussetsat
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Gerçekten bütün gece metresinin yanına kaçabileceğinizi ve aynı anda karınızın sizi aldatamayacağını mı sanıyorsunuz?
- These users thanked the author Eugene1eva for the post:
- Cidden
-
- Penetrasyon
Bunun mümkün olduğunu iddia etmiyorum ama bir şekilde bundan şüphe etmeye gerek yoktu. Gerçi onun birisinin olması umurumda değil. Çok fazla ikna gerektirmesine rağmen bir kez MFM yapmıştık. Hoşuna gitmediğini söyledi.
-
- Penetrasyon
Larri, ben de gerçekten mzhm’yi istiyorum, gerçekten. Eşimin hala şüpheleri var. Eşiniz neden hoşlanmadı? Neden
-
- Penetrasyon
Detaya girmiyor, sadece beğenmediğini söylüyor, bu kadar, tekrarlamayı teklif etti, tamamen reddediyor, birdenbire hoşuna gideceğini ve taşıyacağını söylüyor.
-
- ön sevişme
Bir ihanet elbette gözden kaçabilir, ancak bir kişi periyodik olarak hile yaparsa, o zaman onu kolayca yakabilirsiniz. Yani ona güvenip güvenmemek sizin seçiminiz.
Ve sen komiksin... ve mzhm’ye sahiptin ve onun değişebileceğinden şüphe duyuyorsun. Sadece karınızın sizi aldatmadığına kendinizi inandırın... Kesinlikle sizi aldattığını söylemiyorum, mum tutmadım. Ancak onun bir aziz olduğuna ve hiçbir fırsatı olmadığına dair tüm argümanlarınız hiç de ikna edici değil. Bu forumda karınızı herkesten daha iyi tanıyorsunuz ve aldatıp aldatmadığını daha iyi biliyorsunuz ama az önce mesajınızı nasıl gördüğümü dile getirdim.
Bir ihanet elbette gözden kaçabilir, ancak bir kişi periyodik olarak hile yaparsa, o zaman onu kolayca yakabilirsiniz. Yani ona güvenip güvenmemek sizin seçiminiz.
- Cidden
-
- Penetrasyon
Eugene1eva, sana katılıyorum ama katılmıyorum onun birisinin olmasına dikkat et. Yine de olabilir.
12 dakika 22 saniye sonra gönderildi: Nedenini açıklayacağım. 10 yıl gibi uzun bir süredir birlikte yaşıyoruz ve bir türlü bebek sahibi olamadık (ondan önce ben de koruma kullanmadım ve ikisi de hamile kalmadı, sanırım bana öyle geldi, hamile kaldım) çocukken kabakulak geçirir ve çocuk sahibi olma yeteneğini etkiler) ve bu yüzden bu yıl başardık, gecikme yaşadı ama ne yazık ki ektopik çıktı, yani tahminimce başkasından oldu.
12 dakika 22 saniye sonra gönderildi: Nedenini açıklayacağım. 10 yıl gibi uzun bir süredir birlikte yaşıyoruz ve bir türlü bebek sahibi olamadık (ondan önce ben de koruma kullanmadım ve ikisi de hamile kalmadı, sanırım bana öyle geldi, hamile kaldım) çocukken kabakulak geçirir ve çocuk sahibi olma yeteneğini etkiler) ve bu yüzden bu yıl başardık, gecikme yaşadı ama ne yazık ki ektopik çıktı, yani tahminimce başkasından oldu.
-
- ön sevişme
Onun sadakatsizliğini bilmek isteyip istemediğinize kendiniz karar verin.
Başka birinin çocuğu hakkında imada bulunmasına gelince, bu genellikle çok kişiseldir... bu seksten daha fazlası
Bu değil bir gösterge... Bireysel olarak sağlık açısından birleştirmenin zor olduğu pek çok insan tanıyorum, ama birbirlerine uymuyorlar ve 5 yıl uğraştıktan sonra bir şeyler çıkıyor. ...
Onun sadakatsizliğini bilmek isteyip istemediğinize kendiniz karar verin.
Başka birinin çocuğu hakkında imada bulunmasına gelince, bu genellikle çok kişiseldir... bu seksten daha fazlası
- Cidden
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Eşimin çok sıcak iletişim kurduğu 2 arkadaşı vardı. Hatta onlardan biriyle yatmış olabileceğini bile düşünüyorum. O zamanlar kötü bir ilişkimiz vardı. Artık onlarla iletişim kurmuyor.
Artık ikisinden birinin erkek olarak itibarını tamamen zedelediği söylenebilir; ikincisiyle boynuzlamak işe yaramazdı. Yalnızca ihanet için seçenekler vardı, yani. sessizce arkandan. Açıkça yapamazlardı, bunun için çok küçükler.
Ama bir eşin nasıl sikildiğini gerçekten görmek isterim. Bunlardan birini ve bir duygu kasırgasını hayal ediyorum: heyecan, kıskançlık, gurur ve aşağılanma...
Artık ikisinden birinin erkek olarak itibarını tamamen zedelediği söylenebilir; ikincisiyle boynuzlamak işe yaramazdı. Yalnızca ihanet için seçenekler vardı, yani. sessizce arkandan. Açıkça yapamazlardı, bunun için çok küçükler.
Ama bir eşin nasıl sikildiğini gerçekten görmek isterim. Bunlardan birini ve bir duygu kasırgasını hayal ediyorum: heyecan, kıskançlık, gurur ve aşağılanma...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Mnbvcxz987654321, evet, bundan sonsuza kadar şüphe edebilir. Belki de yanlış tepki vereceğiniz düşüncesi onu delirtiyor. Birçok kız 2, 3 hatta 4 erkeğin kollarında olmak ister. Sadece onları ikna etmeniz, tüm baskıları ve soruları ortadan kaldırmanız gerekiyor:
—Fahişe olacak mıyım?
Ya da
—Kıskanmayacak mısın?
Bunun olacağından eminse ilişkiyi mahvetmeyecek, ancak yalnızca ona olan sevginizin bir başka tezahürü olacak, o zaman o da aynı fikirde olacaktır. İnanın bana, mastürbasyon yaptığında birden fazla kez MFM fantezileriyle sikişmiştir. Önemli olan kelepçeleri yavaş yavaş çıkarmaktır.
—Fahişe olacak mıyım?
Ya da
—Kıskanmayacak mısın?
Bunun olacağından eminse ilişkiyi mahvetmeyecek, ancak yalnızca ona olan sevginizin bir başka tezahürü olacak, o zaman o da aynı fikirde olacaktır. İnanın bana, mastürbasyon yaptığında birden fazla kez MFM fantezileriyle sikişmiştir. Önemli olan kelepçeleri yavaş yavaş çıkarmaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Bu forumu okumak çok ilginç. Okuduklarımızın çoğu bu konuda nasıl ilerlediğimiz ile örtüşüyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Buna karşı olmadığınızda bunu aldatma olarak düşünmek zor))
Karım erotik bir masaj salonunda çalışıyor ve bazen oral seks yapıyor
İkimizin de bundan hoşlanmasına sevindim
Karım erotik bir masaj salonunda çalışıyor ve bazen oral seks yapıyor
İkimizin de bundan hoşlanmasına sevindim
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Elbette var ve bence oldukça fazlalar. Ve ben de onların arasındayım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Eski sevgilim de bunu 5 yıl boyunca ve hatta başka biri varken bile söyledi
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
Sevdiği, her zaman birlikte olacağımız, eski sevgilinin sonunda değişmeyeceği) başkasına gitmiş
-
- Orgazm!
Benimki MFM’yi denemesini önerdiğinde ise "Beni kime götürüyorsun, senden başka kimseye ihtiyacım yok, sen tek başına yetersin bana, hatta fazlasıyla".
Ve sonra onu siktiğiyle birlikte bulduğumda, adamın yıllardır aldattığı ortaya çıktı.
Hepsi bunu söylüyor.
Benimki MFM’yi denemesini önerdiğinde ise "Beni kime götürüyorsun, senden başka kimseye ihtiyacım yok, sen tek başına yetersin bana, hatta fazlasıyla".
Ve sonra onu siktiğiyle birlikte bulduğumda, adamın yıllardır aldattığı ortaya çıktı.
-
- Sürtünmeler
Gerçi ona teklif etsen kabul eder ve bir eksiği varsa kabul eder
Bu yüzden onları bulduğumda onlara katılmalıydım)
2 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Eski sevgilim MFM’yi kabul etti, onu çok iyi becerdik) anılar harika, ben şimdi onu sikiyorum, sadece o başkalarını tanımamasına rağmen)
2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ama mzhm yüzünden ayrılmadılar, bundan sonra genel olarak her şey yolunda gitti, hane halkı borçlarını ve borçlarını araştırdı, başka biriyle daha iyi olacağına karar verdi , sonunda aynı borçlar ve ev borçları)
Bu yüzden onları bulduğumda onlara katılmalıydım)
2 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Eski sevgilim MFM’yi kabul etti, onu çok iyi becerdik) anılar harika, ben şimdi onu sikiyorum, sadece o başkalarını tanımamasına rağmen)
2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ama mzhm yüzünden ayrılmadılar, bundan sonra genel olarak her şey yolunda gitti, hane halkı borçlarını ve borçlarını araştırdı, başka biriyle daha iyi olacağına karar verdi , sonunda aynı borçlar ve ev borçları)
-
- Orgazm!
Genel olarak bu konu hakkında, yani ihanet konusunda kendi görüşleri vardı. Her zaman fahişelerden döndüğünde, hemen yıkanmak ve uyumak için banyoya giderdi, sanki başı ağrıyormuş gibi, sikişmeden sonra bana izin vermiyordu, hatta gerçekten ahlaksız olmadığını kendine göstermek istiyordu ve bir erkeğin altında olmaktan hemen kocasının altına yatmak sapıklık gibi görünüyordu. Ya da belki de benimle tatsız bir seks yapmak istemediği için iyice sikilmişti.
Onlara katılma hakkında. Öyle bir atasözü var ki, “Nereye düşeceğini bilseydim, çöpü atardım.” Bana da öyle oldu, bu kadar stresli bir durumda durumları doğru ve doğru değerlendirmek çok zor, neredeyse yumruk atıyordum. bak, hızla kaçtı.
Daha sonra senin dediğin gibi davranmadığıma pişman oldum.
Ama zaman geçti.
Görüyorsunuz, her kadın kocasına iffetli görünmek ister, bu yüzden bunu söylüyorlar.
Genel olarak bu konu hakkında, yani ihanet konusunda kendi görüşleri vardı. Her zaman fahişelerden döndüğünde, hemen yıkanmak ve uyumak için banyoya giderdi, sanki başı ağrıyormuş gibi, sikişmeden sonra bana izin vermiyordu, hatta gerçekten ahlaksız olmadığını kendine göstermek istiyordu ve bir erkeğin altında olmaktan hemen kocasının altına yatmak sapıklık gibi görünüyordu. Ya da belki de benimle tatsız bir seks yapmak istemediği için iyice sikilmişti.
Onlara katılma hakkında. Öyle bir atasözü var ki, “Nereye düşeceğini bilseydim, çöpü atardım.” Bana da öyle oldu, bu kadar stresli bir durumda durumları doğru ve doğru değerlendirmek çok zor, neredeyse yumruk atıyordum. bak, hızla kaçtı.
Daha sonra senin dediğin gibi davranmadığıma pişman oldum.
Ama zaman geçti.
-
- Sürtünmeler
Ayrıca aranızda güven olması da gerekiyordu ki bunu istediğinizden emin olsun, belki umursamaz, söylemeye cesaret edemez
Ayrıca ona gerçekten bunu istediğimi kanıtlamak için de uzun zaman harcadım. bunu istiyorum, boşanacağımızdan endişeleniyordu, ama ikinci seferde hiçbir şey yolunda gitmedi, iki delikte de sikildik mmmmm) bundan sonra bize olan güven sınırsızdı, bize her şeyi anlattılar, ondan sonra dedi ki bir kızı nasıl vahşice ve zorla siktiğimi görmek istiyor, baskıdan tahrik oluyor
Kısacası, bunun bu şekilde olması çok yazık
Ayrıca ona gerçekten bunu istediğimi kanıtlamak için de uzun zaman harcadım. bunu istiyorum, boşanacağımızdan endişeleniyordu, ama ikinci seferde hiçbir şey yolunda gitmedi, iki delikte de sikildik mmmmm) bundan sonra bize olan güven sınırsızdı, bize her şeyi anlattılar, ondan sonra dedi ki bir kızı nasıl vahşice ve zorla siktiğimi görmek istiyor, baskıdan tahrik oluyor
Kısacası, bunun bu şekilde olması çok yazık
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Karımın başka birinin altında inlediğini bilmek beni tahrik ediyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Sevgilim, çok uzun bir aradan sonra geçen yıl zaten üç tane yaşadı. İlki tam bir ilişkiydi, neredeyse altı ay sürdü, sonra ayrıldılar. İkincisi uzun süredir hayranıdır, bir zamanlar onu reddetmişti ama sonra tanıştılar, pek ikna etmeden verdiler, birkaç kez görüştüler, gizlice evlendiler, o evli. Üçüncüsü ise henüz kim olduğunu bilmiyorum, uyuşturucu kullanmıyor)
Aslında izin vermeme ve hatta sormama rağmen beni uzun yıllardır aldatmadığını söyledi. Ve şimdi, diyor ki, yaşım ve görünüşüm hâlâ elverdiği sürece bunu telafi edeceğim.
Aslında izin vermeme ve hatta sormama rağmen beni uzun yıllardır aldatmadığını söyledi. Ve şimdi, diyor ki, yaşım ve görünüşüm hâlâ elverdiği sürece bunu telafi edeceğim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
Herkese merhaba, kız arkadaşımla tg’de bir kanal oluşturdum
İnsanlar ona mastürbasyon yaptığında ikimiz de heyecanlanıyoruz
ÖM yazın, size bağlantıyı göndereceğim
İnsanlar ona mastürbasyon yaptığında ikimiz de heyecanlanıyoruz
ÖM yazın, size bağlantıyı göndereceğim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Eşim bazen iki Afrikalının ona inci takması için afro saçlı MFM fantezileri kurar, bazen bu fantezi onu tahrik eder ama bunun gerçek hayatta olacağını hayal ettiğimde öfke ve kıskançlığa bürünür.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- These users thanked the author Gizli for the post (total 6):
- Ebitemoyuzhenu, Analizci, çoban, Fargal94, Alexander Trofimoviç, Ahah
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Erkek bulmak çok daha zor karısı onu hiç aldatmamış ve bundan kesinlikle emin.Knox: ↑03 Sep 2021, 12:06 Herkese merhaba forum kullanıcıları, karısını aldatan ya da bundan şüpheleniyorsanız paylaşın ve tartışın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Вот если так изменять, то это нормально. Видно что молодой парень. У меня по молодости тоже много этого добра было. Сейчас почему то совсем мало.
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Сейчас последние несколько месяцев не знаю с кем моя мне изменяет. Может быть даже что вообще не изменяет,так как есть на это уважительная причина. Раньше у моей жены были отношения с мужчинами. Некоторых я знаю лично.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 385 Replies
- 55569 Views
-
Last post by Sapık777
-
- 7 Replies