Karımla bu tür flörtleşmeyi nasıl durdurabilirim?
-
Автор темыAndrey19999
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 10 months
Karımla bu tür flörtleşmeyi nasıl durdurabilirim?
Eşimle aynı işte çalışıyoruz. 23 yaşındayız. Neredeyse 29 yaşında bir adam bizimle çalışıyor ve sürekli onun ilgisini gösteriyor. İlk başta gözümün önünde onun ona ilham verdiğini söyledi. Yazın ona havuza üye oldum. Şimdi patron onu ve beni farklı vardiyalara atadı. Böylece aile ilişkilerimiz işimizi etkilemez. Ona “Tanya/Tanyusha” diyor. Bir hafta önce gece vardiyasından sonra yanımıza geldiler. O gün geceydim ve neredeyse öğlene kadar uyudum. Uyandım, masada oturup yemek yiyorlardı. Sonra Tanya ona veda etti ve o gitti. Sonra bana yemek yedirdi, ona bundan hoşlanmadığımı söyledim. Güldü ve "Kıskanıyor musun?" dedi. Şimdi ona havuza aylık abonelik verdi. Eşime bu tür saldırılardan hoşlanmıyorum ama o da ‘Merak etmeyin bir anlamı yok’ dedi. Ona bundan hoşlanmadığımı nasıl açıklayabilirim? O benim karım ve yabancılar ilişkimize karışmamalı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Eşimle bu şekilde flört etmeyi nasıl bırakabilirim?
Eğer eşinize gerçekten güveniyorsanız müdahale etmeyin. Eğer seni seviyorsa ve sana sadıksa hiçbir şey olmayacak. Eğer ihanet etme yeteneğine sahipse, bu hayatının başka bir döneminde gerçekleşecektir. Bu adamla doğrudan konuşabilir, tüm şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Karınızı hiçbir konuda sınırlamanıza gerek yok, bunu bir sadakat testi olarak düşünün
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
- Andrey Petrov, İsveç125, Fargal94
-
Автор темыAndrey19999
- İlgi gösteriliyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Andrey19999,Yalnızca kendi adına konuşabilirsin! Henüz çok genç ve yeterince zamanı yok ama aşık olmak birkaç yıl içinde ortadan kayboluyor! Üstelik bu yaşta kendinden büyük birine otomatik olarak ilgi duyuyor!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- masha_nomad_86
-
Автор темыAndrey19999
- İlgi gösteriliyor
Ondan hoşlanmıyor. Birlikte yaşıyoruz ve bizim için her şey yolunda. Ama patron beni başka bir vardiyaya alarak çok aptalca bir hata yaptı ve birlikte
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Burada forumda taziye mesajı olarak ortaya çıktığı üzere anal hile yapmak olarak kabul edilmez 

- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 3):
- Andrey57115, George, Kova88
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Andrey19999,
Ne zamandır birliktesiniz?
Anladığım kadarıyla henüz çocuk yok...
Ne zamandır birliktesiniz?
Anladığım kadarıyla henüz çocuk yok...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Karısı umursamıyor - ama sen buna katlanıyorsun))) boynuzlu şapkayı kabul et. Beyninizi sikiyor...
Ya da bir MFM düzenleyin
Ya da bir MFM düzenleyin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
Bir ofiste çalışırken, bölümümüze genç bir sekreter getirildi ve patronlar ona doğru ilerledi; ben de ona aşık olsam bile sarhoş umursamadığını itiraf etti - sanki ben kocama sadıkmışım gibi, ve kocası bir aşçıydı, ben bu ofisten ayrıldıktan 15 yıl sonra, bu Natasha’nın işte kokuşmuş bir tamirciyle sevişmeye başladığı ortaya çıktı, kocası çocukları aldı ve ondan boşandı ve bu tamirci hala Natasha’yı sikiyor olmasına rağmen evli ve anladığım kadarıyla Natha ona yük olmaya başlıyor çünkü bu, maddi konular da dahil olmak üzere dikkat gerektiriyor.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Andrey19999, Eğer karınızı kısıtlarsanız o da yapar her şey tam tersine, sana kin gütmek için. Ancak frene basmanıza da gerek yok ve eğer bu gulyabani yüzünü temizlemeye çalışırsanız, durumu yalnızca kendiniz için daha da kötüleştirmiş olursunuz. Onunla konuşmanın pek bir faydası yok, istifa etmek ve karınıza açıklamak ve karınızdan da aynısını yapmasını istemek daha iyidir, eğer onun için değerliyseniz, o zaman sizi dinleyecektir ve eğer değilse, o zaman bu gerçekten sevdiği anlamına gelir. o. Ve sonra şu sonuca varın: Ya karınızla kalın ve boynuzlarınız olsun; henüz sahip olmadılarsa sizin de boynuzlarınız olacak ya da ondan ayrılın
15 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Andrey19999, Dikkatli düşünün, onun tekliflerini kabul ediyor, onunla yalnız kalıyor ve bundan sonra nasıl ondan hoşlanmadığını söyleyebilirsiniz. Onun aptal olduğunu ve ona asıldığını anlamadığını düşünüyorsun ama kızlar bunu biz erkeklerden daha iyi hissediyor. Eğer ondan hoşlanmasaydı ve sadık bir eş olsaydı, özellikle de kocası yanında çalıştığı için onu hemen gönderirdi. Ve evet, bana öyle geliyor ki patron sizi ve karınızı iş nedeniyle değil farklı vardiyalara yerleştirdi.
15 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Andrey19999, Dikkatli düşünün, onun tekliflerini kabul ediyor, onunla yalnız kalıyor ve bundan sonra nasıl ondan hoşlanmadığını söyleyebilirsiniz. Onun aptal olduğunu ve ona asıldığını anlamadığını düşünüyorsun ama kızlar bunu biz erkeklerden daha iyi hissediyor. Eğer ondan hoşlanmasaydı ve sadık bir eş olsaydı, özellikle de kocası yanında çalıştığı için onu hemen gönderirdi. Ve evet, bana öyle geliyor ki patron sizi ve karınızı iş nedeniyle değil farklı vardiyalara yerleştirdi.
-
Автор темыAndrey19999
- İlgi gösteriliyor
Ama ne yüzünden? Bu onu hiç ilgilendirmiyorSerge_RUS38: ↑09 Sep 2022, 22:20 Ve evet, bana öyle geliyor ki patron sizi ve karınızı iş nedeniyle değil farklı vardiyalara gönderdi.....
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Orientation: biseksüel
Onu bir erkeğin sohbetine götürün ve aynı zamanda tehdit etmeden ve histerik olmadan açıklayın. , karınıza onun sizin eşiniz olduğunu ve onun davranışlarından hoşlanmadığınızı açıklamanın zararı olmaz... karınızın ondan bir hediye kabul etmesi çok tuhaf... yani hasta istemiyorsa ilk kez anlamak için hastaya tedavi reçete edilmesi gerekecektir)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Evet, sen bir enayisin ve muhtemelen uzun zaman önce sevişmeye başladılar. Ve sen bir geyiksin 
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Öncelikle böyle bir meslektaşımı mahvederdim, ikinci olarak da bunu kendi iş arkadaşımla hallederdim. karım, ama esasında bu benim suçum değil, unutma, kadın bunu istemeyecek, köpek zıplamayacak ve hediyeleri kabul edip soldaki adamı eve götürdüğüne göre, emin ol, zaten veriyor ona. Ve sen sadece en iyiyi seven ve en iyiye inanan kılıbık bir adamsın, fahişeler bu tür enayilere güveniyor
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Öncelikle böyle bir meslektaşımı mahvederdim, ikinci olarak da bunu kendi iş arkadaşımla hallederdim. karım, ama esasında bu benim suçum değil, unutma, kadın bunu istemeyecek, köpek zıplamayacak ve hediyeleri kabul edip soldaki adamı eve götürdüğüne göre, emin ol, zaten veriyor ona. Ve sen sadece en iyiyi seven ve en iyiye inanan kılıbık bir adamsın, fahişeler bu tür enayilere güveniyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 5 months
Bence bu normal değil, neden onu sadece eve götürüyor ve işten başka birini veya başka bir meslektaşını değil, örneğin, benim anlayışıma göre bu tamamen berbat, uyanmak ve onları görmek, üstelik bu konuda uyarmıyor onun ziyareti, evet ve sen uyurken orada ne yaptıklarının ne önemi var, sadece tahmin edebilirsin... Yukarıdaki yoruma katılıyorum - köpek dedikleri gibi zıplamayacak... Öncelikle, Eşinizle iletişim kurun, sonra bu yaban turpuyla veya tam tersi, önemli değil, Kısacası onları sohbete sokun ve sonuç çıkarın. Bir erkekle bir kadın arasındaki dostluğa hiçbir zaman inanmadım. Üstelik birlikte çalışırken hediye kabul etmek normal değil ve kendinize karşı saygılı da değil, her ne kadar belki bir sebep göstermiş ve başlangıçta buna göz yummuş olsanız da, bilmiyoruz..
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Beyler neden bu kadar erken evleniyorsunuz? 23 hala yürüyor ve yürüyor. 25.27 ters gitti!
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
- Registered for: 3 years
Kahretsin, eminim ki bu, annesi hakkında yazanla aynı adam, sadece farklı bir takma adla. Burada onlardan çok var.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Registered for: 3 years 1 month
Eğer ilginizi çekmiyorsa ve sizin için her şey yolundaysa neden bu konuyu gündeme getiriyorsunuz? ?Andrey19999: ↑04 Sep 2022, 09:49 Ondan hoşlanmıyor. Birlikte yaşıyoruz ve bizim için her şey yolunda.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
sen karının bunu yapmasına izin veriyorsun, karın da onun bunu yapmasına izin veriyor, yani sen bir boynuzlusun))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1727 Views
-
Last post by Tsverg
-
- 15 Replies