Bu 8 yıl önce başıma gelen gerçek bir hikaye. İle buluştu...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bu 8 yıl önce başıma gelen gerçek bir hikaye. ... ile tanıştım

Unread post by Guest »

Bu 8 yıl önce başıma gelen gerçek bir hikaye. Sınıf arkadaşlarımda bir kızla tanıştım.
— Merhaba!!!
—Artık bana yazma, senin yüzünden evde sorunlar yaşayabilirim!!!
Bu benim cevabım değildi, beklemiyordum. Ama pek üzülmedim. Bunun kötü bir ruh halinden kaynaklanan bir dürtü olduğundan emindim ve bir ara verip bir süre sonra tekrar denemem gerekiyordu. Üstelik birkaç gün içinde eşimle birlikte Kıbrıs’a uçuyordum.
KATILIYORUM.
Olayların gelişmeleriyle sizi sıkmayacağım. Kratsi’de. 10 gün sonra Kıbrıs’tan gelip Alena ile tekrar iletişime geçtim. Onunla iletişim kurmaya başladık ve artık iletişimi kesme fikri yoktu. Çok fazla iletişimimiz vardı ve her geçen gün ona daha çok deli oluyordum. Bunun yerine web kamerası aracılığıyla iletişim kurmaya başladık.
Bir gün kasıtlı olarak web kamerasını açmadım, Alena’yı gelmesi için kışkırtmak istedim ve bunu nasıl yapacağımı tam olarak biliyordum!!! Uzun süre konuştuk ve sonra dayanamadı
- Seni görmek istiyorum!!! Bana yazdı.
— Canlı mı? Yoksa kamera karşısında mı?
— Ve canlı yayında, reddetmem))))
— Benimle gerçekten canlı olarak tanışmak istiyor musun?
— Evet, çok !
İstediğim buydu!!! Gerisi teknik meselesidir. Birkaç gün sonra bilet için parasını ona aktardım.
TOPLANTI
Ve böylece... 2, 10, 30 Eylül. Domodedovo Havalimanı’nda uçuş 30 dakika rötar yaptı. Ben de o toplantıya katılanlar arasındayım. Etrafıma bakınca çiçek taşıyan tek kişinin ben olduğumu fark ettim. Başlangıçta beklenti heyecanlı ve heyecan vericiydi, daha sonra duygular yavaş yavaş can sıkıntısına ve hafif yorgunluğa dönüştü. Uçak 30 dakika önce iniyor, insanlar iniyor, biri onları selamlıyor, insanlar mutlu, dostça birbirlerini okşuyor, öpüyor, gülümsüyor ve gidiyorlar. Bu resim beni kızdırmaya başlıyor ve aklıma “gelmedi” düşünceleri geliyor ama nedense beklemeye devam ediyorum ve kendime ayrılmak için bir son tarih belirliyorum. Ve sanki her şey sakinleşiyor, insanlar dağılıyor, bir şeyler değişiyor ve onun geldiğini anlıyorum.
Bu bir kadın!!! Bir kadın olarak kendisinin tam olarak farkında olan bir kadın. Hayır, bunlar “kraliçe” gibi aptalca karşılaştırmalar, uymuyor. Bu kadın!!! Kendinden emin bir yürüyüşle yürüyor. Kısa, siyah, ipek elbisenin altına yüksek topuklu ayakkabılar ve ince bacaklardaki çıplak çoraplar giriyor. Uzun ceket şeklindeki sonbahar montlarının düğmeleri açık ve yürürken hafifçe akıyor. Adamların nasıl sessizleştiğini, bakışlarıyla onu takip ettiğini görüyorum ve o da bunu bilerek yürüyor. Saçları başının etrafında düzgün bir şelale halinde akıyor ve omuzlarına düşüyor, güzel siyah gözleri kendinden emin bir şekilde önüne bakıyor, hafif ince dudakları rahat ama kendinden emin bir şekilde kapalı, hafif kıvrılmış çenesi zarif boynunu vurguluyor. Yürüyor ve özgüveniyle şaşırtıyor. Bakışları seğirdi. Bir an sonra kendisini selamlayanlara baktı, beni buldu ama bakışları yine bir kenara kaydı ve bir kadına takıldı. Dudaklarında hafif fark edilir bir gülümseme belirdi. O kadına onu gördüğünü gösterdi. Ve sonra bana doğru geldi. Yaklaşıp öpülmesine izin vererek özür diledi. O kadına yaklaşması gerekiyor, o onun sigortası, tanığı. Kim olduğumu bilmeden bana doğru uçtu ama yine de uçtu! Bu yüzden beni gören birinin sigortaya ihtiyacı var. Umurumda değil))). Öyle olsun. Bir dakikalık konuşma ve bu kadın kalabalığın içinde kayboluyor ve onu anlıyorum!!! Elini tutuyorum, uzun ince parmakları, yumuşak teni, sıcak avucu. O BENİM!!!
Onu arabaya götürüyorum, o da bana oraya nasıl geldiğini anlatıyor. O bir KADIN!!! MMMM Tüylerim diken diken oldu ve penisim açıkça yürümemi engelliyor. Onun kokusunu alabiliyorum. Parfümünün kokusu onun parfümünün kokusu ve beni rahatsız etmiyor. Vücudunun kokusunu alıyorum, tomurcuğun hafif acı tonu korktuğunu söylüyor. Az önce biraz baygınlıkla ekşimeye başlayan hafif süt kokusu, amının aktığını gösteriyor. Göğsünden nefes aldığını görüyorum. Sanırım midesi zaten arzudan ağrıyor. Havaalanından ayrılıyoruz. On beş dakika sonra Domodedovo şehrinin eteklerinde özel bir otele giriyoruz. Bize otelin ikinci katında bir oda gösteriliyor. Düşüncelere dalmış durumda. Eskorttan odadan çıkmasını ve Alena’nın dudaklarına basmasını rica ediyorum. Durdurmak artık mümkün değil. Hayır, bir dakika bile beklemeyeceğim, onu istiyorum. Zorla dudaklarından ayrıldım.
— Bekle, numarayı ayarlayıp geri döneceğim.
Şimdi çekingen
ve gözlerini indirip hafifçe başını salladı onun kafası. Bir dakika sonra zaten resepsiyondayım ve bir odayı kaydediyorum. Gülümseyerek biraz utanan kız, yırtılmak üzere olan sinekliğime bakıyor. Bu beni rahatsız etmiyor. Artık kimi istediğimi biliyorum. Ve şimdi zaten merdivenleri çıkıp odaya giriyorum. O BENİM.
Yanıma geliyor. Arzumu istemiyorum ve kısıtlamayacağım. Onu tutkuyla dudaklarından öpüyorum ve elbiselerini yırtmaya başlıyorum. Beni geride bırakmadı. Önce ceketim uçtu, ardından gömleğim ve pantolonum yere düştü. Bu sırada çorap, külot ve sutyenle duruyordu. Bunca zaman gözümün ucuyla aynalı dolap kapaklarına baktım. Orada arzuyla yanan çarpıcı bir kadın görüyorum. Bu bakıştan sanki dışarıdan bakıldığında tüm bunlar benim başıma gelmiyormuş gibi görünüyor.
Onu kucağıma alıp ikinci odaya, yatağına taşıdım. Yatakta, çorap ve ayakkabılarla güzel bir iç çamaşırı giyiyor. Onu bulmanın uzun zaman aldığını biliyorum. Bütün oda onun arzusunun kokusunu taşıyor. Ve bu koku beni hem nazik hem de agresif yapıyor. Bende uzun zamandır unutulmuş hayvani içgüdüler olacak. Önünde duruyorum ve yavaşça kıyafetlerimin geri kalanını çıkarıyorum, bana bakıyor ve istemsizce bacaklarını sıkıyor ve açıyor. Ben de yavaşça külotunu çıkarıyorum. Üzerine uzanıyorum, onu tüm vücudumla kaplıyor, tutkuyla dudaklarından öpüyorum. Bacakları dizlerden bükülmüş ve geniş bir alana yayılmıştır. Sıcak aletim bir anlığına karnına baskı yapıyor. Anlar ve ben hiçbir direnç göstermeden zorla içeri giriyoruz. Onun kedisi bir anda her şeyimi alıyor. Tamamen ıslak ve sıcak. Vücudunu kollarıma alıyorum ve onun için olup olmadığını bir an bile düşünmeden çılgınca sikiyorum. Bu sadece ona sahip olma arzusunun olduğu hayvan seksidir. Gözleri sanki hezeyan içindeymiş gibi hafifçe kapalı, aralık dudaklarından sadece inlemeler ve inlemeler kaçıyor. Havası yok ve onu kıyıdaki bir balık gibi yakalıyor. Yatağımız hızımıza yetişemiyor ve ağır bir şekilde duvara çarpıyor. Ne ben ne de o umursuyor, birbirimizden keyif alıyoruz. Birkaç dakika sonra vücudumda durgun bir dalganın toplanmaya başladığını hissediyorum. Hayır hayır hayır, henüz erken. Bu durumu neredeyse zirve noktasında tersine çevirirsem, daha sonra kontrolü ele alabileceğimi ve kendi takdirime göre, ihtiyaç duyduğum anda devam edebileceğimi veya durdurabileceğimi biliyorum. Bundan çıkıyorum. Onu açgözlülükle dudaklarından öpüyorum, aşağılara doğru, dudaklarımı nazikçe zarif boynunda gezdiriyorum, omuzları da unutulmamış. Büyük göğüslerine dokunmaya gerek yok, onlardan biraz çekiniyor. Ellerim vücudunun üzerinde geziniyor ve dudaklarım karnından amına doğru iniyor. Amcığı beni deli ediyor. Temiz traşlı, üst kısmında küçük bir şerit var. Muhteşem bir gösteri!!! Parmaklarımla dudaklarını ayırıyorum ve suyunu yalıyorum, sadece amını yalıyorum, onu dilimle yok ediyorum, bazen vajinasına dilimle giriyorum, amını ağzımla kapatıyorum. Klitorisi boncuk gibi ve dik. Güvenle ve dikkatle yaklaşılmalıdır. Ona gereğinden biraz daha sert dokunursanız canınız yanar, biraz daha az dokunursanız gıdıklanır. Klitorisini dilimle birkaç kez daire içine alıyorum ve dilime sıkıca bastırıyorum. Vücudu gerildi, derin, gergin bir nefes verdi, geldi. Onun kedisiyle okşamalarımı rahatlatıyorum. Dudaklarına hafifçe dokunarak kedisinin dudaklarını, bacaklarını ve karnını öpüyorum. Bu sefer benim için her şey geriliyor. Sikim arzuyla yanmaya devam ediyor, taşaklarım daha da doldu. Tekrar onun üzerine uzanıyorum. Yavaşça, çok yavaşça ve buldozer gücüyle penisimi onun amının içine sokuyorum. Bir saniye bekledim ve aynı yavaşlıkta oradan çıktım. Ellerim vücudunu o kadar sıkı tutuyor ki hareket edemiyor. Parmaklarım saçlarını sıkıyor ve çekiyor, başını yastığa bastırıyor. Ve yine yavaşça ve bedenimin izin verdiği güçle ona giriyorum. O anda yüzüne, dudaklarına, gözlerine hafif, zar zor fark edilen öpücükler yağdırıyorum. Birkaç benzer hareket daha ve ağzı güçlü bir şekilde açılıyor, gözlerini bir zevk bulutu kaplıyor, derin bir nefes veriyor ve vajinasının penisimi nasıl sıkıştırmaya başladığını hissediyorum. Küçük bir boşluk ve yine titreşimli kompresyonlar. Orgazm üstüne orgazm onu ​​etkisi altına alıyor. Orgazm serisi bittiğinde oradan çıkıyorum. Onu köpek stiline yerleştirdikten sonra amına giriyorum. Saçlarını dizginler gibi çekiyorum, sıkı kıçına kabaca tokat atıyorum ve yarış yenilenmiş bir güçle devam ediyor. İnanılmaz bir hızla, arkadan sert sikişme. Sadece möleyebiliyor. Ara sıra kıçına güçlü bir şekilde şaplak atıyorum, böylece akmaya devam eden vajinasını sıkıyor. Onun kıçı zaten şaplak atmaktan kızarmış, benim midem onun meyve suyundan ıslanmış. Artık ikinci deliğini kullanabilirsiniz. Onu sırtına koydum ve bacaklarını yukarı kaldırdım. Penisimi ikinci deliğinin sıkıca sıkıştırılmış halkasına yaslanarak kıçına yönlendiriyorum.
— bırak gideyim!!! Hadi kızım, izin ver kıçına gireyim. Gözlerinin içine bakıyorum, baskı artıyor.
Gözlerini kapatıyor ve neredeyse nefes almayı bırakıyor. Penisimin kıçının derinliklerine doğru hareket etmeye başladığını hissediyorum. Yavaş yavaş, santimetre santimetre daha derine iniyorum. Onu hiçbir iz bırakmadan nasıl tamamen doldurduğumu hissediyor. Şimdi yavaşça geri dönün. Yüzüğün baskısı zayıflıyor, kıçı bana alışmaya başlıyor. Bir kez daha, önde, arkada, önde daha kolay ve daha hızlı. Alena buna alıştı ve eğlenmeye başladı. Yüzünden acının nasıl geçtiğini, zevkin nasıl yoğunlaşmaya başladığını görebilirsiniz. Hız artar, biraz daha zevkle tekrar inlemeye ve nefesi kesilmeye başlar ve vücudu orgazmdan titremeye başlar. Duruyorum ve yavaşça kıçından çıkıyorum. Duş odasına gidiyorum, arkadaşımı yıkıyorum ve geri dönüyorum.
Alena’nın dinlenmeye ihtiyacı var, benim de öyle. Sırt üstü yatıyorum, bacaklarımı açıyorum.
- Bana güzel bir oral seks yapmanı istiyorum. Alena bacaklarımın arasında oturuyor. Önce penisimi, başımı ve taşaklarımı diliyle nazikçe ve yavaşça okşuyor. Hızı yavaş yavaş artmaya başlıyor. Ve artık penisim tamamen onun ağzında saklı. Başımın boğazına doğru gittiğini hissediyorum. Böylesine lüks bir kadının özverili bir şekilde sana oral seks yaptığını görmek büyük bir zevk. Vücudum yumuşadı ve birkaç dakika boyunca büyük bir zevk hissettim. Alena taşaklarımı yaladı, diliyle kafamla oynadı, tamamen yuttu, aşağıya inip kıçımı yaladı, ısrarcı diliyle içeri girmeye çalıştı. Mmm bu da bir şeydi! Dinlendim ve devam ettik.
Onu sırtüstü yatırdım, bacaklarını açtım ve iki orta parmağımı amına soktum. Parmaklarımı yukarı kaldırıp G noktasına dayayarak tüm elimi hızla yukarı aşağı hareket ettirmeye, diğer elimle kasıklarını yatağa bastırmaya başladım. Yarım dakika sonra Alena’nın vücudu çok gerginleşti, vajinasının içinde parmaklarımı dışarı itmeye başladım, bir kez daha ittim ve parmaklarımı sert bir şekilde vajinasından dışarı çektim. Ve güçlü bir akıntı avucuma çarptı. Alena’nın vücudu şiddetle sarsıldı, bacaklarını sıktı ve kedisinden bir çeşme fışkırdı. Gözlerini kapattı, kolları, bacakları ve başı bir fışkırtma nöbetiyle seğirdi. Sanırım artık tamamen tatmin oldu ve artık boşalabilirim. Üstelik toplarım şimdiden hoş bir şekilde ağrımaya başlamıştı. Alena’yı yanına koydum, içine girdim ve sabit bir hızla onu sert bir şekilde sikmeye başladım. Birkaç dakika sonra tüm hücrelerden baygın bir zevk toplanmaya ve alt karın bölgesinde yoğunlaşmaya başladı. Birkaç hareket ve bu zevk, sıcak bir akıntı halinde dışarı doğru patlamaya başladı. Alena’nın amından çıktım ve vücudunu kelimenin tam anlamıyla sıcak spermimle doldurdum.
İkimiz de yorulmuştuk. Birkaç dakika orada yattıktan sonra duşa girdik. Sıcak su akıntıları yorgunluğumuzu alıp götürdü ve bize büyük keyif verdi. Harika bir sondu, unutulmaz bir ilk gerçek seksti.
Cebrail
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Orientation: aseksüel
 Re: Bu 8 yıl önce başıma gelen gerçek bir hikaye. ... ile tanıştım

Unread post by Cebrail »

harika bir hikaye. kalbim küt küt atıyordu
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
 Re: Bu 8 yıl önce başıma gelen gerçek bir hikaye. İle buluştu...

Unread post by kimse.birisi »

Okuyarak vakit kaybetmedim...
Uygunluk
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Uygunluk »

Guest: 05 Nov 2019, 15:37 ununutulmaz ilk gerçek seks
Yani, ondan önce karınla ​​gerçek seks yapmadın, çünkü bunu yazmıştın
я eşimle Kıbrıs’a uçtum
Güzel ve heyecan verici bir hikaye ama çok uzun ve yazılanları anlamak için yazım hataları nedeniyle okunması zor
Dmitry80
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Dmitry80 »

İyi hikaye.....
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”