Annem iç çamaşırlarıyla dolaşıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: anne
Normal olanlar öyle değil. Ama normal erkekler sadece buradalar. Özellikle senin gibi mastürbasyoncular
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Eski Şeytan, sendeledim
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
Yanıt: anne
Britan, bunu yapmamalısın!. .. Sadece bu normallik... Hile olmadan. Deneyimlerini ve eylemlerini paylaşıyorlar. Sonuçta tavsiye. Cesaret edebilen çok az kişi var.
Dikkat eksikliği yaşadıklarına katılıyorum.
Ve sen, bir beyefendi ol!
Kadınlar olmazsa köşede mastürbasyon yaparız.
En azından bazen onun tavsiyelerini ve düşüncelerini dinlemek daha iyi olur... Ve sen de hoşgörüye sahip olacaksın kadınlar... Eh, anneler, elbette!...
Dikkat eksikliği yaşadıklarına katılıyorum.
Ve sen, bir beyefendi ol!

En azından bazen onun tavsiyelerini ve düşüncelerini dinlemek daha iyi olur... Ve sen de hoşgörüye sahip olacaksın kadınlar... Eh, anneler, elbette!...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 4 months
Cevap: Annem iç çamaşırı giyiyor

Tamam Vika, fazla seçici olma. Kimin kompleksleri olduğunu asla bilemezsiniz.
Öncelikle anneden bahsediyor olmayabiliriz. Ve durumu tkskzt konusuna aktarıyorum.
Profiliniz genel olarak kapalı.
vikylechka75: ↑30 Jul 2022, 11:16 Normal olan yok. Ama normal erkekler sadece buradalar. Özellikle sizin gibi mastürbasyon yapanlar
Tamam Vika, fazla seçici olma. Kimin kompleksleri olduğunu asla bilemezsiniz.
Öncelikle anneden bahsediyor olmayabiliriz. Ve durumu tkskzt konusuna aktarıyorum.
Profiliniz genel olarak kapalı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
İç çamaşırı konusunda özel bir şey görmüyorum, deniz kenarına gittik, çoğu zaman battaniyesiz uyuduk, annem yarı saydam külot giyiyordu.
Tabii ki geceleri kendimle.
Evet ve bir şekilde, belki daha önce, ona bakıp sadece onu düşünerek onu ikna etmeye başladım.
Ve plaja gittiğimizde sutyenini çıkardı, sonra göğsüme baktığımı gördü ve başka bir odada soyunmaya başladım.
Eğer beni yakalamasaydı daha uzağa bakardı.
Ve bir şekilde sarhoş olsaydım, o zaman karışmayın, dediler bir keresinde, sarhoş olurum, belki bir şeyler olur diye düşündüm,
ama uyuyakaldım
Sonra düşündüm ya o içerse ve ben de içeri girersem. ve ya ver ya da yapamayacağımı söyle, duvara tırmanacağım, gerçekten istiyorum, kimseye söylemeyeceğim
en azından soyun, serbest bırakacağım gerginlik, yoksa delireceğim ya da birine tecavüz edeceğim, belki de öyle olur.
Tabii ki geceleri kendimle.
Evet ve bir şekilde, belki daha önce, ona bakıp sadece onu düşünerek onu ikna etmeye başladım.
Ve plaja gittiğimizde sutyenini çıkardı, sonra göğsüme baktığımı gördü ve başka bir odada soyunmaya başladım.
Eğer beni yakalamasaydı daha uzağa bakardı.
Ve bir şekilde sarhoş olsaydım, o zaman karışmayın, dediler bir keresinde, sarhoş olurum, belki bir şeyler olur diye düşündüm,
ama uyuyakaldım
Sonra düşündüm ya o içerse ve ben de içeri girersem. ve ya ver ya da yapamayacağımı söyle, duvara tırmanacağım, gerçekten istiyorum, kimseye söylemeyeceğim
en azından soyun, serbest bırakacağım gerginlik, yoksa delireceğim ya da birine tecavüz edeceğim, belki de öyle olur.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
Değerlendirdiğime göre Senin sözlerinle, seninle seks yapmayı umursamıyorum.Britan: ↑23 Jul 2022, 22:12 Evde sık sık sadece iç çamaşırlarıyla dolaşan ve 15 yaşımdayken bir şekilde bana kıçını ifade etmek isteyen bir annem var ve ben ona iyice bakıyorum. Geçenlerde sarhoş olduğunda bu yaşta iyi bir penisim olduğunu söyledi. Ne yapacağımı bile bilmiyorum, onu bir bakıma istiyorum ama nasıl. Ayrıca üzerinde zincirler de dahil olmak üzere çok sayıda seks oyuncağı buldum...
İyi bir figürü var, 40 bile değil
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Peki neden 15 yaşındaki bir adamın önünde böyle yürüyeyim ki... eskimiş. Bence o seni seks objesi olarak görmüyor, fantezi kuran sensinBritan: ↑26 Jul 2022, 08:02 Evet ve kıyafetlerinin neredeyse tamamı dar
Kıçının yarısını gizlemeyen, dar bir ev elbisesi var
Ayrıca yalnızca %75’ini gizleyen kısa şortlar da var poposu
Eh, çoğu kıyafet dar
Bir defasında ben yatakta yatarken, annem kısa şort giymiş halde yatağın üzerinde durup ona uzandı. Belgeleri rafta, her şeyi yukarıdan görebildiğim bir yerde. Bacaklarından biri dirseğimin yanında, diğeri başımın arkasında
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
yok cesaret edebilirsin. Manuelde daha iyi.Britan: ↑23 Jul 2022, 22:12 Evde sık sık sadece iç çamaşırlarıyla dolaşan ve 15 yaşımdayken bir şekilde bana kıçını ifade etmek isteyen bir annem var ve ben ona iyice bakıyorum. Geçenlerde sarhoş olduğunda bu yaşta iyi bir penisim olduğunu söyledi. Ne yapacağımı bile bilmiyorum, onu bir bakıma istiyorum ama nasıl. Ayrıca üzerinde zincirler de dahil olmak üzere çok sayıda seks oyuncağı buldum...
İyi bir figürü var, 40 yaşında bile değil
-
- Sürtünmeler
Cevap sizi arayabilecek kimse ve hiçbir yol yok. Bir düşünün, tamamen tavsiye.
Ve eğer eşiniz varsa "el freni" ile gardiyancılık oynayın.
Sen kimsin ki bir şeyi yasaklayacaksın, buna izin verecek misin yoksa belirtecek misin? Ve hatta kategorik olarak.ScrewF: ↑11 Aug 2022, 22:16yok cesaret edebilirsin. Manuel olanı kullanmak daha iyidir.Britan: ↑23 Jul 2022, 22:12 Evde genellikle sadece iç çamaşırlarıyla dolaşan ve 15 yaşımdayken bir şekilde bana kıçını ifade etmek isteyen bir annem var ve ben ona öylece bakıyorum. Geçenlerde sarhoş olduğunda bu yaşta iyi bir penisim olduğunu söyledi. Ne yapacağımı bile bilmiyorum, onu bir bakıma istiyorum ama nasıl. Ayrıca üzerinde zincirler de dahil olmak üzere çok sayıda seks oyuncağı buldum...
İyi bir figürü var, 40 yaşında bile değil
Cevap sizi arayabilecek kimse ve hiçbir yol yok. Bir düşünün, tamamen tavsiye.
Ve eğer eşiniz varsa "el freni" ile gardiyancılık oynayın.
-
Автор темыİngiliz
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Dokunursan bir şeyin acıyacağını bahane ederek ona penisini göstermeye çalış. Mesela kalktığı zaman. Dokunmasını ve kontrol etmesini isteyin. Sonra heyecanlanıyoruz ve...
-
- Sürtünmeler

PS. Ve sarhoş olduğunuzda genellikle daha cesur davranabilirsiniz. Daha önce de yazdığım gibi, yol boyunca sarılmalar, öpücükler. Onu yatağına yatırmaya yardımcı olun ve onu rahatlatma bahanesiyle kucaklaşarak veya masaj yaparak devam edin. Sadece yavaşlamayın, önünüze çıkan fırsatları kaybetmeyin ve reddedilmekten korkmayın (bunlar neredeyse gençlerin temel sorunlarıdır). Kabaca söylemek gerekirse, şimdi reddettiniz, ancak on beş dakika sonra (veya yarın) fikrinizi değiştirdiniz veya ruh haliniz değişti ve hedefinize ulaştınız.
Aptal adamı dinleme. Evde karşınızda sımsıkı dolaşıyorsa bu kesinlikle memnun etmek istediği anlamına gelir, hiç şüphesiz. Ve sizin ona olan ilginizden hoşlanıyor, hatta belki de onu tahrik ediyor. Ne kadar ileri gidebileceğini bulmanız gereken sorudur. Yavaş yavaş ve aptalca tuhaflıklar olmadan buna doğru ilerlerseniz, her şeyin sizin için yoluna gireceğine inanıyorum.
PS. Ve sarhoş olduğunuzda genellikle daha cesur davranabilirsiniz. Daha önce de yazdığım gibi, yol boyunca sarılmalar, öpücükler. Onu yatağına yatırmaya yardımcı olun ve onu rahatlatma bahanesiyle kucaklaşarak veya masaj yaparak devam edin. Sadece yavaşlamayın, önünüze çıkan fırsatları kaybetmeyin ve reddedilmekten korkmayın (bunlar neredeyse gençlerin temel sorunlarıdır). Kabaca söylemek gerekirse, şimdi reddettiniz, ancak on beş dakika sonra (veya yarın) fikrinizi değiştirdiniz veya ruh haliniz değişti ve hedefinize ulaştınız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
Hayır, elbette 15 yaşında.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыİngiliz
- Flört etmek
Piero,
Henüz değil, ben şehirde değil)
3 gün önce büyükannesinin yanında 2 gün kalmak için köye geldi. Onunla nehre gittim, küçük bir yüzme külotu ve sutyen giyiyordu)
Henüz değil, ben şehirde değil)
3 gün önce büyükannesinin yanında 2 gün kalmak için köye geldi. Onunla nehre gittim, küçük bir yüzme külotu ve sutyen giyiyordu)
- These users thanked the author İngiliz for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Sibiryak89, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Bizim için fotoğraf çeker misin)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Travolta
-
- Orgazm!
2 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
15 yaşında annenle gerçekten harika bir birliktelik yaşayabilirsin, artık bu sorun değil , o yaşta zaten tepkiniz var ve sert bir sertliğe sahipsiniz!
2 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Britan’a iyi şanslar, parlak bir orgazm ve büyük zevk diliyoruz!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71

İç çamaşırı giymemeye ikna edilmesi gerekiyor, güzel bir kadının neden buna ihtiyacı var?
-
- Orgazm!
Birini en fazla iç çamaşırı olmadan, yazın sıcakta üstsüz gezmeye ikna etmek mümkün olmayacaktır. Benim yanımda annem sütyensiz yürüyebiliyor ama her zaman külot giyiyor. Evet, iç çamaşırı olmadan da uyuyabiliyor.
-
- Orgazm!
İç çamaşırı giyip giymemesi kimin umrunda. Keşke seni becermeme izin verseydi
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
- İngiliz, MağaralarJ
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 11 months
Ne olursa olsun, Britan, birlikte yapacak bir şeyler bulun, birbirine yakınlaşmanızı sağlar. Piknik, masa oyunları, daha yakın iletişimi başlatacak bir şeyler teklif edin ve sonra duruma bakın, bana öyle geliyor ki, eğer sizin için gerçekten planları varsa, inisiyatifi kendisi alacaktır.
Fantezi kurması oldukça mümkün ama onun önünde yürüyor oğlunuz iç çamaşırlı... Orada ne gibi alışkanlıklar var bilmiyorum elbette ama annenin de geniş görüşleri var, kim bilir belki onun için ensest ahlak dışı bir şey değildir.
Ne olursa olsun, Britan, birlikte yapacak bir şeyler bulun, birbirine yakınlaşmanızı sağlar. Piknik, masa oyunları, daha yakın iletişimi başlatacak bir şeyler teklif edin ve sonra duruma bakın, bana öyle geliyor ki, eğer sizin için gerçekten planları varsa, inisiyatifi kendisi alacaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Ya da belki gelecek hakkında biraz düşünmelisiniz? anneyle[/url] olacak mı? Ensestin her zaman kolay olduğunu düşünüyorum, anneme benziyor; oğlu için her şeyi yapabilir..
Belki de annenin seni baştan çıkarmasını izlemenin tadını çıkarmalısın?
Belki de annenin seni baştan çıkarmasını izlemenin tadını çıkarmalısın?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Önünüzde iç çamaşırıyla bulunmanın utanç verici olmaması, onun size imada bulunduğunu söylemek için yeterli değildir. Aynı oyuncaklara bakılırsa özgürleşmişler kategorisinden bir kadın. Onu sadece külotla görürsen şaşırmam ve bir sorun olduğuna dair hiçbir işaret vermiyor. Burada ister konuşarak, ister eylemlerle düşüncelerinizin doğruluğuna veya yanlışlığına ikna olabilirsiniz.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
İç çamaşırı ayrı konu Eşimin erkek kardeşinin tangasını görünce 10 yaşımdaydım, şehre getirdim, penisinden hamama koştum iki kere çektim vay, nasıl geldim sonra şehre gittiler ben onlara gittim kaç tane külot sütyen kırmızı siyah beyaz pembe yüzünde ve kokladı daha önce böyle iç çamaşırını televizyonda görmüştüm, annemin sıradan iç çamaşırı yoktu, beni heyecanlandırmıyor
- These users thanked the author Benim Ivan’ım for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, dişli
-
Автор темыİngiliz
- Flört etmek
Şimdi bu şekilde yatıyor. Penise baktı, sonra külotun nereden geldiğini söyledi. Muhtemelen haklıydı) Evde yalnız
Fotoğrafı görebiliyor musun?
Fotoğrafı görebiliyor musun?
- These users thanked the author İngiliz for the post (total 10):
- Fargal94, Travolta, Sibiryak89, İvannavi, Slv3rF0x, Andrey Petrov, Yerine, MağaralarJ, Tolkala, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
Автор темыİngiliz
- Flört etmek
Отправлено спустя 5 56 dakika sonra:
f1n2k3, öyle mi?
n
f1n2k3, öyle mi?
- These users thanked the author İngiliz for the post (total 7):
- Yerine, Fargal94, Travolta, Hayalperest, Sibiryak89, İvannavi, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
Şimdi her şey görünüyor, AMA, göremiyorum))) İşte bir paradoks. Sadece foruma yeni gelenler, forumda 50 gönderi bulunana kadar fotoğraflara bakamazlar)
-
Автор темыİngiliz
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
). Üşme, şöyle bir şey söyle: Anne, çok güzel. Eğer sorarsa: beğendin mi? Cevap: evet! Harika görünüyor, sadece dokunmak istiyorum. Yarı şaka yarı ciddi gibi. Ve orada, koşullara bağlı olarak.
Bacak masajı terapistlerine teklif etmenin zamanı gelmiş olabilir. Kabul ederse, en alttan başlarsınız ve sonra yavaş yavaş yükselirsiniz. Korkmayın, sizi durdursa bile bu zaten ilişkide ileriye doğru büyük bir adım olacaktır.
İşte burada açıkça seninle dalga geçiyorlar . Tepkinizi görmek istiyor (belki de sertleşmişsinizdir veya sertleşmemişsinizdir
Bacak masajı terapistlerine teklif etmenin zamanı gelmiş olabilir. Kabul ederse, en alttan başlarsınız ve sonra yavaş yavaş yükselirsiniz. Korkmayın, sizi durdursa bile bu zaten ilişkide ileriye doğru büyük bir adım olacaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Tek yapmanız gereken ona penisinizi gösterip nasıl bir sikiniz olduğunu sormak, yoksa her şey saat gibi işleyecek)
-
- heyecanlanıyorum
Yazara selamlar. Her insanın hayatındaki en önemli şey DENE/PRATİK’tir. Kafanızda çok akıllı olabilirsiniz, kızlarla tanışmakla ilgili bir sürü kitap okuyabilirsiniz, vb., ancak pratik olmadan teori hiçbir şeydir. Bu nedenle ne istediğinizi gerçekleştirmek için deneyin, deneyin ve tekrar deneyin. Üstelik sizin özel durumunuzu ele alırsak, annenizin kendisinin sizin için bir “Sıçrama Tahtası” inşa ettiğini söyleyebilirsiniz, ancak göreviniz bunu hissetmek ve en azından bir şekilde kafanız karışmadan hareket etmeye başlamaktır.
I’ Genelde kafamda bir fikir belirdi ve bence ilginç bir fikir... Annenizden bir şekilde utanıyorsanız (utanç ve korku, bazen sizi dolu dolu yaşamaktan ve yapmaktan alıkoyan insanlar için en korkunç kompleksler olmasına rağmen) hayatta ne istediğinizi, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu anladığınızda), o zaman başlangıçta farklı davranabilirsiniz. Çıtayı daha aşağıya çekebilirsiniz ama o zaman duruma göre değişir. Dedikleri gibi, her zaman küçük görevlerle başlamalısın.
Penisinizin (çıplak değil) fotoğrafını ayaktayken, ancak iç çamaşırlarınızla çekebilirsiniz. Onlar. böylece külot dışarı çıksın. Ayrıca ikinci bir fotoğraf çekin, ancak penisin çıplak olacağı yer. Bundan sonra, elinizde telefonla annenizin yanına gidersiniz ve ciddi olmayan bir erkeğe saldırmaya başlarsınız, ancak kendi kendine ironi ve hafif bir gülümsemeyle başlarsınız. Ona yaklaşıyorsun ve şöyle bir şey söylüyorsun: “Anne, dinle, sen benim tek ve en sevdiğim kişisin ve beni senden daha iyi kimse tanıyamaz. Yakın zamanda burada bir kızla tanıştım, birbirimizi gerçekten seviyoruz, bu kız ve ben. Ona "arkadaşımı" gönderdiğimde bana cevap vermedi ve şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum, belki de benim genç yaşımda olduğum için kafası karışmış durumda. Şimdi kendime bir yer bulamıyorum ve bu yüzden sizden tavsiye istemeye karar verdim - "Benim nasıl bir "arkadaşım" var? yaş?", sonra ona şortlu ereksiyon halindeki bir penisin fotoğrafının olduğu bir telefon veriyorsunuz. Oraya bakıyor, bir şeyler söylüyor ve sonra ona "Benim de külotsuz bir fotoğrafım var" diyorsunuz. sana ne cevap verirse versin, bu fotoğrafı çekip gösteriyorsun. O zaman durumun nasıl gelişeceğini görmemiz gerekecek...
Bu o kadar hafif bir versiyon ki, aptalca ve hemen hareket eden mega havalı bir erkeği dahil etmiyorsunuz. Penisini küstahça gösteriyor ve siz de yavaş yavaş bunu (yukarıda anlattığım gibi) söyleyip yapacaksınız ve böylece bu süreçte sadece ısınmakla kalmayacak, çünkü sizin için bazı entrikalar oluşacak - "Annem nasıl davranacak?" ", ama aynı zamanda, eğer anneniz burada sizin için anlattığım her şeyle ilgileniyorsa, o zaman o da ısınacak ve yer yer biraz ıslanacaktır.
Peki, güzel Şans eseri, elini sıkıca sıkıyorum. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.
I’ Genelde kafamda bir fikir belirdi ve bence ilginç bir fikir... Annenizden bir şekilde utanıyorsanız (utanç ve korku, bazen sizi dolu dolu yaşamaktan ve yapmaktan alıkoyan insanlar için en korkunç kompleksler olmasına rağmen) hayatta ne istediğinizi, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu anladığınızda), o zaman başlangıçta farklı davranabilirsiniz. Çıtayı daha aşağıya çekebilirsiniz ama o zaman duruma göre değişir. Dedikleri gibi, her zaman küçük görevlerle başlamalısın.
Penisinizin (çıplak değil) fotoğrafını ayaktayken, ancak iç çamaşırlarınızla çekebilirsiniz. Onlar. böylece külot dışarı çıksın. Ayrıca ikinci bir fotoğraf çekin, ancak penisin çıplak olacağı yer. Bundan sonra, elinizde telefonla annenizin yanına gidersiniz ve ciddi olmayan bir erkeğe saldırmaya başlarsınız, ancak kendi kendine ironi ve hafif bir gülümsemeyle başlarsınız. Ona yaklaşıyorsun ve şöyle bir şey söylüyorsun: “Anne, dinle, sen benim tek ve en sevdiğim kişisin ve beni senden daha iyi kimse tanıyamaz. Yakın zamanda burada bir kızla tanıştım, birbirimizi gerçekten seviyoruz, bu kız ve ben. Ona "arkadaşımı" gönderdiğimde bana cevap vermedi ve şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum, belki de benim genç yaşımda olduğum için kafası karışmış durumda. Şimdi kendime bir yer bulamıyorum ve bu yüzden sizden tavsiye istemeye karar verdim - "Benim nasıl bir "arkadaşım" var? yaş?", sonra ona şortlu ereksiyon halindeki bir penisin fotoğrafının olduğu bir telefon veriyorsunuz. Oraya bakıyor, bir şeyler söylüyor ve sonra ona "Benim de külotsuz bir fotoğrafım var" diyorsunuz. sana ne cevap verirse versin, bu fotoğrafı çekip gösteriyorsun. O zaman durumun nasıl gelişeceğini görmemiz gerekecek...
Bu o kadar hafif bir versiyon ki, aptalca ve hemen hareket eden mega havalı bir erkeği dahil etmiyorsunuz. Penisini küstahça gösteriyor ve siz de yavaş yavaş bunu (yukarıda anlattığım gibi) söyleyip yapacaksınız ve böylece bu süreçte sadece ısınmakla kalmayacak, çünkü sizin için bazı entrikalar oluşacak - "Annem nasıl davranacak?" ", ama aynı zamanda, eğer anneniz burada sizin için anlattığım her şeyle ilgileniyorsa, o zaman o da ısınacak ve yer yer biraz ıslanacaktır.
Peki, güzel Şans eseri, elini sıkıca sıkıyorum. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.
- These users thanked the author f1n2k3 for the post:
- PavelNokia
-
- Orgazm!
Her şeyin nasıl biteceğini merak ediyorum
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
1. Çünkü korku ve çekingenlik üzerinden bir girişimde bulunuldu. Onlar. adam inisiyatifini gösterdi. Ve bundan sonra insanın özgüveni göklere roket gibi uçacaktır. Onlar. yazar kendisiyle gurur duyacaktır.
2. Kişi bu görevi kafasından silecek ve böylece hayatı kolaylaşacaktır. Diğer kızları vicdan rahatlığıyla düşünmek mümkün olacak)
Burada en önemli şeyin eylemin GERÇEĞİ olduğunu söyleyeceğim. Onlar. Bir erkek, girişimlerinde ne istediğini fark ederse (burada kendisine yazılanlar) ve Anne reddetse bile, bu onun genç yaşı için çok büyük bir başarıdır ve endişelenmeye gerek yoktur. Neden?
1. Çünkü korku ve çekingenlik üzerinden bir girişimde bulunuldu. Onlar. adam inisiyatifini gösterdi. Ve bundan sonra insanın özgüveni göklere roket gibi uçacaktır. Onlar. yazar kendisiyle gurur duyacaktır.
2. Kişi bu görevi kafasından silecek ve böylece hayatı kolaylaşacaktır. Diğer kızları vicdan rahatlığıyla düşünmek mümkün olacak)
Last edited by f1n2k3 on 29 Aug 2022, 00:04, edited 1 time in total.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 3 years 10 months
Sen’ bir amcıksın!)))Britan: ↑23 Jul 2022, 22:12 Evde sık sık sadece iç çamaşırlarıyla dolaşan ve 15 yaşımdayken bir şekilde bana kıçını ifade etmek isteyen bir annem var ve ben ona iyice bakıyorum. Geçenlerde sarhoş olduğunda bu yaşta iyi bir penisim olduğunu söyledi. Ne yapacağımı bile bilmiyorum, onu bir bakıma istiyorum ama nasıl. Ayrıca üzerinde zincirler dahil çok sayıda seks oyuncağı buldum...
- These users thanked the author Allochka for the post (total 3):
- Rexx, Kırk beşinci, Sonraki
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years 2 months
Kendinize başka bir hobi bulun, psikoloji sizin değil.f1n2k3: ↑27 Aug 2022, 21:28 Psikolojiye ilgi duyan biri olarak burada en önemli şeyin eylemin kendisi olduğunu söyleyeceğim. Onlar. Bir erkek, girişimlerinde ne istediğini fark ederse (burada kendisine yazılanlar) ve Anne reddetse bile, bu onun genç yaşı için çok büyük bir başarıdır ve endişelenmeye gerek yoktur. Neden?
-
- heyecanlanıyorum
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bir kişinin yalan söyleyip söylememesi kişisel olarak umurumda değil - hayatım bundan daha iyi ya da daha kötü olmayacak. İstediğim bilgiyi verdim ve sorun değil)
13 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Yazının yazarı bir resim yayınladı, internetten kontrol ettim, internette böyle bir resim yok.
Bunun yanında bir psikolog olarak ensestin oldukça yaygın bir konu olduğunu söyleyeceğim. Bu sadece bir ses değil, aslında ailelerde de uygulanıyor. Bunda yanlış bir şey görmeyen bazı insanlar var. Bunu küçümseyenler de var.
Sen kimsin ki, bazı tanıdıklar bana psikoloji bana göre değil mi? Beni tanıyor musun, psikoloji alanında insanlarla nasıl çalıştığımı ve tüm detaylarımı bildiğini biliyor musun? - Hayır, bunun hakkında hiçbir şey bilmiyorsun ve yine de bana zaten bunun gibi bir yabancı veriyorsun ipuçları. Yazdıklarımı beğenmediyseniz, hemen geçin. Ve bana verdiğin yanıt, hayat kalitemi ne iyi ne de kötü yönde hiçbir şekilde etkilemeyecek.
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bunlar sizin varsayımlarınız, varsayımlarınız ve fantezilerinizdir, gerçekler değil. Aslında, yazının yazarının yalan söyleyip söylemediğini bilemezsiniz çünkü elinizde yalan söylediğinin aksini kanıtlayacak gerçekler yoktur. Yazının yazarı olan kişi yazmak istediğini yazıyor ama kimin inanıp inanmaması tamamen kişilerin kişisel meselesi (burada saçını yolup bazılarına kanıt vereceğini düşünmüyorum) tüm bu bilgilerin doğru olup olmadığı bilinmeyen bir neden)Allochka: ↑27 Aug 2022, 21:36 işte bu yüzden sen bir korkaksın!)))
Bir kişinin yalan söyleyip söylememesi kişisel olarak umurumda değil - hayatım bundan daha iyi ya da daha kötü olmayacak. İstediğim bilgiyi verdim ve sorun değil)
13 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Genellikle resim içeren herhangi bir gönderinin doğruluğu Google’da kontrol edilir resmi bir arama motoru aracılığıyla Resim internetten alınmışsa resimlerde bulacaksınız.Sen bir korkaksın!)))
Yazının yazarı bir resim yayınladı, internetten kontrol ettim, internette böyle bir resim yok.
Bunun yanında bir psikolog olarak ensestin oldukça yaygın bir konu olduğunu söyleyeceğim. Bu sadece bir ses değil, aslında ailelerde de uygulanıyor. Bunda yanlış bir şey görmeyen bazı insanlar var. Bunu küçümseyenler de var.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Annem de evimde iç çamaşırımla dolaşırdı. Bazen işten sonra bile önümde tamamen çıplak kıyafetlerini değiştiriyordu. Zamanla bu durdu.
- These users thanked the author frefbjgbjdfbjdf for the post (total 2):
- Sibiryak89, PavelNokia
-
- Orgazm!
Bunun kendisi için nasıl sonuçlanabileceğini fark etti
- These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
- frefbjgbjdfbjdf, İngiliz
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years 1 month
Yani evde iç çamaşırı giymeyen bir annesi de varAllochka: ↑27 Aug 2022, 21:36Sen’ amcıksın!) ))Britan: ↑23 Jul 2022, 22:12 Evde genellikle sadece iç çamaşırlarıyla dolaşan ve 15 yaşımdayken bir şekilde bana kıçını ifade etmek isteyen bir annem var ve ben ona öylece bakıyorum. Geçenlerde sarhoş olduğunda bu yaşta iyi bir penisim olduğunu söyledi. Ne yapacağımı bile bilmiyorum, onu bir bakıma istiyorum ama nasıl. Ayrıca üzerinde zincirler dahil çok sayıda seks oyuncağı buldum...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 41 Replies
- 4391 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-