Adamımın oğlu bizi gözetledi ve benimki ona hiçbir şey yapmadı!!! Bu da ne???

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Adamımın oğlu bizi gözetledi ve benimki ona hiçbir şey yapmadı!!! Bu da ne???

Unread post by Nikk »

IrishkaLH: 21 Jul 2022, 08:52

Sonuç olarak çocukla yatmayacağım ve kapıyı kapatmak daha iyi olacak. Ve bunu gerçekten anladı
Sana katılıyorum. Ancak ergenlik çok zor bir çağdır. Hormonlar kaynıyor!
Aile meseleleriyle ilgilenen bir psikoloğa danışmanızı tavsiye ederim. İyi tavsiyeler verecektir. Ve böylece - biraz odun kırabilirsin! :)
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Adamımın oğlu bizi gözetledi ve benimki ona hiçbir şey yapmadı!!! Bu da ne???

Unread post by Endişeli »

Belli ki bu genç adamın seni görmesi hoşuna gitti.
Genel olarak o zaten bir yetişkin, artık onunla ve kocanızla MFM formatında yatmanın zamanı geldi.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Veronika »

Biz kızım ve oğlu tarafından kansere yakalandık, ne olmuş yani? Süreç durdurulamaz.
These users thanked the author Veronika for the post (total 7):
İsveç125, Oleg257, Rudi, Sibiryak89, annem adam yaptı, sapık, Süleyman
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by İsveç125 »

Veronika: 21 Jul 2022, 20:47 Ben, kızım ve oğlu tarafından kansere yakalandık, ne olmuş yani? Süreç durdurulamaz
ama kalkışta nasıl durdurulur))))))
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 5):
Veronika, Oleg257, Rudi, annem adam yaptı, Süleyman
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Rudi »

Bu kesin)))
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aptal, okumayı bitirmedim Leshka beni becerdi.
These users thanked the author Veronika for the post:
annem adam yaptı
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Ben de hayatımın geri kalanında 2. sınıfı hatırlıyorum, yakalandım anne ve üvey baba, onu nasıl becerdi, klasik pozisyondaki düzenlemeyle yavaş yavaş, beni fark etmediler ama hayır, beni o kadar bağladı ki övündüm anneme, yetişkinler hakkında casusluk yapmanın iyi olmadığı yönünde bir azar aldım. Sonra amcam uzun süre benimle bununla dalga geçti🤣
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
İsveç125
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ailemi gördüm ama bu bir şey, peki ya ben? Nedense çocukluğumdan beri oğlumdan çekinmiyordum, onunla yalnız yaşıyorduk, erkekler vardı. Büyüdüğümde bana dondurma almam için para verdiler ve bana para gönderdiler. Bazen yaptım. Ve sonra kızım için ilk kez oldu. Annemle birlikte yaşıyordu. O zamanlar ortağımızla birlikte Moskova’da yaşıyorduk; oğlu ve kızım yaz tatili için geldiler. O zamanlar 17-18 yaşlarındaydı, kızı ise 15 yaşındaydı. AUCHAN’a gittiler ama erken döndüler. Leshka bana köpek stili bakıyordu. Duramadılar. Süreci keyifle incelediler.

1 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Bu arada çocuğun yanan gözlerine bakmak gerçekten hoşuma gitti.
These users thanked the author Veronika for the post:
sapık
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by BOmD »

Bir şey yapmadı ne demek?) Oğlum onu ​​kırbaçlayacak 12 yaşında değil mesela.. Bir babanın yapabileceği en fazla konuşmaktır ama o da etl’i görmezden geldiği için belli sebepleri var demektir. Ondan konuşmasını isteyebilir, bir başkasının sizi bu pozisyonda görmesinin sizin için rahatsız edici olduğunu söyleyebilirsiniz. Hepsi *x)
These users thanked the author BOmD for the post:
Mart
Megapup’lar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Megapup’lar »

Neyse oldu, unut gitsin. Bu, adamın seks sırasında çıplak bir kadını gördüğü son sefer değil. Pekala, bu anılara birkaç kez otuzbir çekecek, trajediye gerek yok
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Yazılan her şey doğruysa, histeriniz boşunaydı. Görülmekten hoşlanmıyor musun? Adamınıza açıkça bu duruma karşı olmadığını söyleyin. Ve iki seçenek var: ya olduğu gibi kabul et ya da erkeğini bırak. Bir gencin yetişkin ve muhtemelen seksi bir kadına olan ilgisi sadece açıklanabilir değil, aynı zamanda doğaldır. Sonuçta onun önünde seks yapmak zorunda değilsiniz, o zaman duygularınız anlaşılabilir olacaktır.
Yardım77
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Yardım77 »

Ama :yes:’in çalışmasına izin verme
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

Eşimle birlikte mutfakta eğleniyorduk. O sırada masanın üzerinde sırtüstü yatıyordu ve bacaklarını kaldırmıştı, kızı içeri girdi. O sordu: Kedicik, ne yapıyorsun? - Anne, susadım. - Yatağa git, hemen getireceğim.
Ben - Bir dakika bekle, hemen orada olacağım....
Çıplakken bir bardağa su döktüm ve yatak odasına gitti. Sonra geri döndü ve devam ettik.
Hiç tepki vermedim, yine de biraz... yani tam olarak şok olmadım ama yine de....
Bir süre sonra, durum tekrarlandı. Bu noktada ben bile dayanamadım - “Tamam değil mi?” diye sordum.
Cevap beni de biraz şaşırttı: “Sokakta eğitim almaktansa her şeyi burada görmek daha iyi. ”
These users thanked the author Mart for the post (total 4):
Şalun70, sapık, evgen001, Fargal94
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years

Unread post by Vadik »

IrishkaLH: 20 Jul 2022, 17:03 Onayım olmadan beni çıplak gördü!!!!!
Sen neden bahsediyorsun, odaya bir adam geldi ve sen çıplaksın orada, nasıl bir rıza? Ve genel olarak sana inanmıyorum GENÇLİK.
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Legolar »

Seni hazırlıyor, yakında ikisiyle birlikte olacaksın)))
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by SergeiKa »

Legos: 18 Nov 2022, 02:11 Hazırlanıyorum, yakında ikisiyle birlikte olacaksın)))
Ah, bu... Büyük olasılıkla... 👍
Bunu iki kez yaşadım...
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Legolar
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Şalun70 »

IrishkaLH: 20 Jul 2022, 16:39 Tamamen delirmiş!!! Adam ve ben işten döndük ve yattık. Oğlu henüz evde değildi (17 yaşında, bir yere yürüyor). Yarım saat geçtikten sonra ve tüm bunlar tüm hızıyla devam ederken, yatak odamızın kapısının açık olduğunu ve onun içeri girdiğini gördüm. Çıldırdım ve benimki şöyle dedi: "Uzan, her şey yolunda, şimdi gidecek" ve devam etti. Dolaptan bir şey aldı ve yavaşça dışarı çıktı. Kapı nasıl açıldı, bilmiyorum, neden o anda içeri girdi, bilmiyorum. Benim erkeğim (babası) da ona hiçbir şey yapmadı. Bu nasıl bir sikiş???!!! Beni babasının altında tamamen çıplak gördü!! Peki, fena değil mi??
Sevgilim... bu, babasının yatağına tırmandığın için oğlunun aldığı sıradan intikam... Amacı seni kızdırmak.. Tepkilerine bakılırsa... oğlum amacına ulaştı.... Bir dahaki sefere hemen seks yap... ve eğer yakalanırsan... o zaman yapma. bunun seni öfkelendirdiğini göster... O senin zayıf noktan olduğu için... annesinin intikamını daha da büyük bir şevkle almaya başlayabilir...

1 saat 23 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Mart: 17 Nov 2022, 21:02 Eşim ve ben mutfakta eğleniyorduk. O sırada masanın üzerinde sırtüstü yatıyordu ve bacaklarını kaldırmıştı, kızı içeri girdi. O sordu: Kedicik, ne yapıyorsun? - Anne, susadım. - Yatağa git, hemen getireceğim.
Ben - Bir dakika bekle, hemen orada olacağım....
Çıplakken bir bardağa su döktüm ve yatak odasına gitti. Sonra geri döndü ve devam ettik.
Hiç tepki vermedim, yine de biraz... yani tam olarak şok olmadım ama yine de....
Bir süre sonra, durum tekrarlandı. Bu noktada ben bile dayanamadım - “Tamam değil mi?” diye sordum.
Cevap beni de biraz şaşırttı: “Sokakta eğitim almaktansa her şeyi burada görmek daha iyi. ”
Eh, karısı doğru söylemiş... Bodrumda gençler arasında olmaktansa evde olmak daha iyi... Çıplak kadın kupayı taşıyordu. .. ve bunda ne var ki... aynı cinsiyettenler... Şimdi, eğer sizi çocuğa su götürmeye zorladıysa .. bu uygun olmayabilir... Çocuğun istemesine neden kızıyorsunuz? içmek... bu tuhaf... belki yatakta ahatsa’dan daha iyidir... yakalanmamak için...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
sapık
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tenos »

Baba ne yapmalıydı? Oğlunuzu metresini çıplak gördüğü için mi öldürdünüz?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

IrishkaLH: 20 Jul 2022, 16:39 Benim erkeğim (babası) da ona hiçbir şey yapmadı.
ne yapması gerekirdi, ne şekilde yapmadı diye kızgınsın katılmıyorum? :)
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Christina Dior »

Bu soruyu neden erkeğinize sormuyorsunuz?)
MaximGYM
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by MaximGYM »

Ayrıca annemin farklı erkekler tarafından nasıl sikildiğini gözetledim ve kulak misafiri oldum.
Onun inlemelerinden her zaman keyif alırdım, özellikle de eve sarhoş bir şekilde geldiğinde))
Nadiren ateş ederlerdi))
şşş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by şşş »

KristinaDior, çünkü kendisi de bir erkek... .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”