Sonuç olarak çocukla yatmayacağım ve kapıyı kapatmak daha iyi olacak. Ve bunu gerçekten anladı
Sana katılıyorum. Ancak ergenlik çok zor bir çağdır. Hormonlar kaynıyor! Aile meseleleriyle ilgilenen bir psikoloğa danışmanızı tavsiye ederim. İyi tavsiyeler verecektir. Ve böylece - biraz odun kırabilirsin! :)
Sonuç olarak çocukla yatmayacağım ve kapıyı kapatmak daha iyi olacak. Ve bunu gerçekten anladı [/quote] Sana katılıyorum. Ancak ergenlik çok zor bir çağdır. Hormonlar kaynıyor! Aile meseleleriyle ilgilenen bir psikoloğa danışmanızı tavsiye ederim. İyi tavsiyeler verecektir. Ve böylece - biraz odun kırabilirsin! :)
[quote=Veronika post_id=90973 time=1658425673 user_id= 7907] Ben, kızım ve oğlu tarafından kansere yakalandık, ne olmuş yani? Süreç durdurulamaz [/quote]ama kalkışta nasıl durdurulur))))))
Ben de hayatımın geri kalanında 2. sınıfı hatırlıyorum, yakalandım anne ve üvey baba, onu nasıl becerdi, klasik pozisyondaki düzenlemeyle yavaş yavaş, beni fark etmediler ama hayır, beni o kadar bağladı ki övündüm anneme, yetişkinler hakkında casusluk yapmanın iyi olmadığı yönünde bir azar aldım. Sonra amcam uzun süre benimle bununla dalga geçti
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Ben de hayatımın geri kalanında 2. sınıfı hatırlıyorum, [url=viewtopic.php?t=3253]yakalandım[/ url] anne ve üvey baba, onu nasıl becerdi, klasik pozisyondaki düzenlemeyle yavaş yavaş, beni fark etmediler ama hayır, beni o kadar bağladı ki övündüm anneme, yetişkinler hakkında casusluk yapmanın iyi olmadığı yönünde bir azar aldım. Sonra amcam uzun süre benimle bununla dalga geçti🤣
Ailemi gördüm ama bu bir şey, peki ya ben? Nedense çocukluğumdan beri oğlumdan çekinmiyordum, onunla yalnız yaşıyorduk, erkekler vardı. Büyüdüğümde bana dondurma almam için para verdiler ve bana para gönderdiler. Bazen yaptım. Ve sonra kızım için ilk kez oldu. Annemle birlikte yaşıyordu. O zamanlar ortağımızla birlikte Moskova’da yaşıyorduk; oğlu ve kızım yaz tatili için geldiler. O zamanlar 17-18 yaşlarındaydı, kızı ise 15 yaşındaydı. AUCHAN’a gittiler ama erken döndüler. Leshka bana köpek stili bakıyordu. Duramadılar. Süreci keyifle incelediler.
1 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Bu arada çocuğun yanan gözlerine bakmak gerçekten hoşuma gitti.
These users thanked the author Veronika for the post:
Ailemi gördüm ama bu bir şey, peki ya ben? Nedense çocukluğumdan beri oğlumdan çekinmiyordum, onunla yalnız yaşıyorduk, erkekler vardı. Büyüdüğümde bana dondurma almam için para verdiler ve bana para gönderdiler. Bazen yaptım. Ve sonra kızım için ilk kez oldu. Annemle birlikte yaşıyordu. O zamanlar ortağımızla birlikte Moskova’da yaşıyorduk; oğlu ve kızım yaz tatili için geldiler. O zamanlar 17-18 yaşlarındaydı, kızı ise 15 yaşındaydı. AUCHAN’a gittiler ama erken döndüler. Leshka bana köpek stili bakıyordu. Duramadılar. Süreci keyifle incelediler.
[size=85] [color=green]1 dakika 10 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bu arada çocuğun yanan gözlerine bakmak gerçekten hoşuma gitti.
Bir şey yapmadı ne demek?) Oğlum onu kırbaçlayacak 12 yaşında değil mesela.. Bir babanın yapabileceği en fazla konuşmaktır ama o da etl’i görmezden geldiği için belli sebepleri var demektir. Ondan konuşmasını isteyebilir, bir başkasının sizi bu pozisyonda görmesinin sizin için rahatsız edici olduğunu söyleyebilirsiniz. Hepsi
Bir şey yapmadı ne demek?) Oğlum onu kırbaçlayacak 12 yaşında değil mesela.. Bir babanın yapabileceği en fazla konuşmaktır ama o da etl’i görmezden geldiği için belli sebepleri var demektir. Ondan konuşmasını isteyebilir, bir başkasının sizi bu pozisyonda görmesinin sizin için rahatsız edici olduğunu söyleyebilirsiniz. Hepsi *x)
Neyse oldu, unut gitsin. Bu, adamın seks sırasında çıplak bir kadını gördüğü son sefer değil. Pekala, bu anılara birkaç kez otuzbir çekecek, trajediye gerek yok
Neyse oldu, unut gitsin. Bu, adamın seks sırasında çıplak bir kadını gördüğü son sefer değil. Pekala, bu anılara birkaç kez otuzbir çekecek, trajediye gerek yok
Yazılan her şey doğruysa, histeriniz boşunaydı. Görülmekten hoşlanmıyor musun? Adamınıza açıkça bu duruma karşı olmadığını söyleyin. Ve iki seçenek var: ya olduğu gibi kabul et ya da erkeğini bırak. Bir gencin yetişkin ve muhtemelen seksi bir kadına olan ilgisi sadece açıklanabilir değil, aynı zamanda doğaldır. Sonuçta onun önünde seks yapmak zorunda değilsiniz, o zaman duygularınız anlaşılabilir olacaktır.
Yazılan her şey doğruysa, histeriniz boşunaydı. Görülmekten hoşlanmıyor musun? Adamınıza açıkça bu duruma karşı olmadığını söyleyin. Ve iki seçenek var: ya olduğu gibi kabul et ya da erkeğini bırak. Bir gencin yetişkin ve muhtemelen seksi bir kadına olan ilgisi sadece açıklanabilir değil, aynı zamanda doğaldır. Sonuçta onun önünde seks yapmak zorunda değilsiniz, o zaman duygularınız anlaşılabilir olacaktır.
Eşimle birlikte mutfakta eğleniyorduk. O sırada masanın üzerinde sırtüstü yatıyordu ve bacaklarını kaldırmıştı, kızı içeri girdi. O sordu: Kedicik, ne yapıyorsun? - Anne, susadım. - Yatağa git, hemen getireceğim.
Ben - Bir dakika bekle, hemen orada olacağım....
Çıplakken bir bardağa su döktüm ve yatak odasına gitti. Sonra geri döndü ve devam ettik.
Hiç tepki vermedim, yine de biraz... yani tam olarak şok olmadım ama yine de....
Bir süre sonra, durum tekrarlandı. Bu noktada ben bile dayanamadım - “Tamam değil mi?” diye sordum.
Cevap beni de biraz şaşırttı: “Sokakta eğitim almaktansa her şeyi burada görmek daha iyi. ”
These users thanked the author Mart for the post (total 4):
Eşimle birlikte mutfakta eğleniyorduk. O sırada masanın üzerinde sırtüstü yatıyordu ve bacaklarını kaldırmıştı, kızı içeri girdi. O sordu: Kedicik, ne yapıyorsun? - Anne, susadım. - Yatağa git, hemen getireceğim. Ben - Bir dakika bekle, hemen orada olacağım.... Çıplakken bir bardağa su döktüm ve yatak odasına gitti. Sonra geri döndü ve devam ettik. Hiç tepki vermedim, yine de biraz... yani tam olarak şok olmadım ama yine de.... Bir süre sonra, durum tekrarlandı. Bu noktada ben bile dayanamadım - “Tamam değil mi?” diye sordum. Cevap beni de biraz şaşırttı: “Sokakta eğitim almaktansa her şeyi burada görmek daha iyi. ”
[quote=IrishkaLH post_id=90274 time=1658325820 user_id=5508] Onayım olmadan beni çıplak gördü!!!!! [/quote] Sen neden bahsediyorsun, odaya bir adam geldi ve sen çıplaksın orada, nasıl bir rıza? Ve genel olarak sana inanmıyorum GENÇLİK.
[quote=Legos post_id=137110 time=1668726669 user_id=12934] Hazırlanıyorum, yakında ikisiyle birlikte olacaksın))) [/quote] Ah, bu... Büyük olasılıkla... 👍 Bunu iki kez yaşadım...
IrishkaLH: ↑20 Jul 2022, 16:39
Tamamen delirmiş!!! Adam ve ben işten döndük ve yattık. Oğlu henüz evde değildi (17 yaşında, bir yere yürüyor). Yarım saat geçtikten sonra ve tüm bunlar tüm hızıyla devam ederken, yatak odamızın kapısının açık olduğunu ve onun içeri girdiğini gördüm. Çıldırdım ve benimki şöyle dedi: "Uzan, her şey yolunda, şimdi gidecek" ve devam etti. Dolaptan bir şey aldı ve yavaşça dışarı çıktı. Kapı nasıl açıldı, bilmiyorum, neden o anda içeri girdi, bilmiyorum. Benim erkeğim (babası) da ona hiçbir şey yapmadı. Bu nasıl bir sikiş???!!! Beni babasının altında tamamen çıplak gördü!! Peki, fena değil mi??
Sevgilim... bu, babasının yatağına tırmandığın için oğlunun aldığı sıradan intikam... Amacı seni kızdırmak.. Tepkilerine bakılırsa... oğlum amacına ulaştı.... Bir dahaki sefere hemen seks yap... ve eğer yakalanırsan... o zaman yapma. bunun seni öfkelendirdiğini göster... O senin zayıf noktan olduğu için... annesinin intikamını daha da büyük bir şevkle almaya başlayabilir...
1 saat 23 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Mart: ↑17 Nov 2022, 21:02
Eşim ve ben mutfakta eğleniyorduk. O sırada masanın üzerinde sırtüstü yatıyordu ve bacaklarını kaldırmıştı, kızı içeri girdi. O sordu: Kedicik, ne yapıyorsun? - Anne, susadım. - Yatağa git, hemen getireceğim.
Ben - Bir dakika bekle, hemen orada olacağım....
Çıplakken bir bardağa su döktüm ve yatak odasına gitti. Sonra geri döndü ve devam ettik.
Hiç tepki vermedim, yine de biraz... yani tam olarak şok olmadım ama yine de....
Bir süre sonra, durum tekrarlandı. Bu noktada ben bile dayanamadım - “Tamam değil mi?” diye sordum.
Cevap beni de biraz şaşırttı: “Sokakta eğitim almaktansa her şeyi burada görmek daha iyi. ”
Eh, karısı doğru söylemiş... Bodrumda gençler arasında olmaktansa evde olmak daha iyi... Çıplak kadın kupayı taşıyordu. .. ve bunda ne var ki... aynı cinsiyettenler... Şimdi, eğer sizi çocuğa su götürmeye zorladıysa .. bu uygun olmayabilir... Çocuğun istemesine neden kızıyorsunuz? içmek... bu tuhaf... belki yatakta ahatsa’dan daha iyidir... yakalanmamak için...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
[quote=IrishkaLH post_id=90256 time=1658324386 user_id=5508] Tamamen delirmiş!!! Adam ve ben işten döndük ve yattık. Oğlu henüz evde değildi (17 yaşında, bir yere yürüyor). Yarım saat geçtikten sonra ve tüm bunlar tüm hızıyla devam ederken, yatak odamızın kapısının açık olduğunu ve onun içeri girdiğini gördüm. Çıldırdım ve benimki şöyle dedi: "Uzan, her şey yolunda, şimdi gidecek" ve devam etti. Dolaptan bir şey aldı ve yavaşça dışarı çıktı. Kapı nasıl açıldı, bilmiyorum, neden o anda içeri girdi, bilmiyorum. Benim erkeğim (babası) da ona hiçbir şey yapmadı. Bu nasıl bir sikiş???!!! Beni babasının altında tamamen çıplak gördü!! Peki, fena değil mi?? [/quote] Sevgilim... bu, babasının yatağına tırmandığın için oğlunun aldığı sıradan intikam... Amacı seni kızdırmak.. Tepkilerine bakılırsa... oğlum amacına ulaştı.... Bir dahaki sefere hemen seks yap... ve eğer yakalanırsan... o zaman yapma. bunun seni öfkelendirdiğini göster... O senin zayıf noktan olduğu için... annesinin intikamını daha da büyük bir şevkle almaya başlayabilir...
[size=85][color=green]1 saat 23 dakika 15 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [ quote=March post_id=137017 time=1668708145 user_id=11571] Eşim ve ben mutfakta eğleniyorduk. O sırada masanın üzerinde sırtüstü yatıyordu ve bacaklarını kaldırmıştı, kızı içeri girdi. O sordu: Kedicik, ne yapıyorsun? - Anne, susadım. - Yatağa git, hemen getireceğim. Ben - Bir dakika bekle, hemen orada olacağım.... Çıplakken bir bardağa su döktüm ve yatak odasına gitti. Sonra geri döndü ve devam ettik. Hiç tepki vermedim, yine de biraz... yani tam olarak şok olmadım ama yine de.... Bir süre sonra, durum tekrarlandı. Bu noktada ben bile dayanamadım - “Tamam değil mi?” diye sordum. Cevap beni de biraz şaşırttı: “Sokakta eğitim almaktansa her şeyi burada görmek daha iyi. ” [/quote] Eh, karısı doğru söylemiş... Bodrumda gençler arasında olmaktansa evde olmak daha iyi... Çıplak kadın kupayı taşıyordu. .. ve bunda ne var ki... aynı cinsiyettenler... Şimdi, eğer sizi çocuğa su götürmeye zorladıysa .. bu uygun olmayabilir... Çocuğun istemesine neden kızıyorsunuz? içmek... bu tuhaf... belki yatakta ahatsa’dan daha iyidir... yakalanmamak için...
[quote=IrishkaLH post_id=90256 time=1658324386 user_id=5508] Benim erkeğim (babası) da ona hiçbir şey yapmadı. [/quote]ne yapması gerekirdi, ne şekilde yapmadı diye kızgınsın katılmıyorum? :)
Ayrıca annemin farklı erkekler tarafından nasıl sikildiğini gözetledim ve kulak misafiri oldum.
Onun inlemelerinden her zaman keyif alırdım, özellikle de eve sarhoş bir şekilde geldiğinde))
Nadiren ateş ederlerdi))
Ayrıca annemin farklı erkekler tarafından nasıl sikildiğini gözetledim ve kulak misafiri oldum. Onun inlemelerinden her zaman keyif alırdım, özellikle de eve sarhoş bir şekilde geldiğinde)) Nadiren ateş ederlerdi))
Neden erkeğimin oğlu sürekli uyurken bizi dinliyor? Neredeyse her gece odasından çıkıyor, yatak odamıza geliyor ve kapıyı dinliyor. Benimki bunu dinlesin dedi. Neden özellikle bunu dinliyor? Annemle...
Last post
Erkekimin oğlu bizi gizlice dinliyor. Neden tiksinmiyor?
Erkekimin oğlu neden benimle dalga geçiyor ve beni taklit ediyor?
Neden tiksinmiyor? Adamımın oğlu benim kazağımı mı giyiyor?! O bir salak...
Bir adamla yaşıyorum. Neredeyse 17 yaşında yetişkin bir oğlu var. Dün işten eve geldiğimde, çamaşır sepetine koyduğum kazağımı giyiyordu. Ne için? Birincisi, kadınlar için, ikincisi, içine girdim ve...
Adamımın oğlu (yakında 17 yaşına girecek) gittiğinde beni taklit etmeye ve inlemelerimin parodisini yapmaya başlıyor. Yani yanıma gelip iç çekmeye başlıyor: “Ahh!!! Ooooh!!! Evet!! Yani, kendisi bizi...
Last post
Ya da belki tam tersine onu baştan çıkarın. Artık sinir bozucu olabileceğini anlıyorum. Ancak durumdan faydalanabilirsiniz. Eğer onu baştan çıkarırsan, sonun ipek gibi olur, onu memnun etmeye...
Adamımın oğlu (yakında 17 yaşına girecek) gittiğinde beni taklit etmeye ve inlemelerimin parodisini yapmaya başlıyor. Yani yanıma gelip iç çekmeye başlıyor: “Ahh!!! Ooooh!!! Evet!! Yani, kendisi bizi...
Last post
Böyle bir çocuğu yatılı okula gönderin, her şey bitsin.