En çok arzu edilen kız.
-
Автор темыTanuşka
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: biseksüel
En çok arzu edilen kız.
Merhaba. Uzun süre su dökmeyeceğim. Beyler sizin için en ideal kız hangisidir, tabii bu mümkünse. Sizce bu doğanın sahip olması gereken tüm avantajlarını, en kişisel olanları bile açıklayın. Görünüm, nitelikler, deneyim. Kısacası, eşit yönlendirme.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: En çok arzu edilen kız.
Herkesin kendine göre bir ideali vardır ve kriterleriniz nelerdir, seçiminizi buna göre yapın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Ben de kısa boylu bir adam olduğum için minyon kızlardan da hoşlanıyorum. Benim idealim 1 veya 2 beden göğüslü, kısa, ince bir kızdır. Fetişimi, kızıl saçımı da ekleyeceğim ve her şey çok güzel olacak. Bu görünüşle alakalı. Samimi konularda benim için asıl önemli olan arzu ve deneme isteğidir. Arkanızda tecrübe olması veya olmaması önemli değil. Zorunlu zevkler arasında oyuncaklar, BDSM, halka açık yerlerde seks yer alır. Üçlüye hazırlık (belirli bir hazırlık, ancak bunu uygulayıp uygulaymayacağımıza ve hangi formatta uygulayacağımıza daha sonra karar vereceğiz). Doğası gereği oldukça sessizdir ancak çeşitli konularda kendi güçlü fikirleri vardır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
benim anlayışıma göre, bir kız öncelikle vücuduna dikkat etmeli, temiz olmalı, tercihen biseksüel olmalı, çeşitli şeylere hazır olmalı küçük göğüslü, dar belli ve yuvarlak popolu yatakta denemeler. Ayrıca harika bir mizah anlayışı ve kolay hareket etme yeteneği ile. Karakter elbette ölçülü olarak kaprisli olabilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 1 month
Benim için en çok arzu edilen kız FAVORİMİMdirEŞ.
- These users thanked the author Mikha77 for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Güzel, karmaşık olmayan, espri anlayışı olan ve kafasında hamamböcekleri olmayan.
3 karım da aile hayatlarının başlangıcında tam olarak böyleydi
3 karım da aile hayatlarının başlangıcında tam olarak böyleydi

-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
Bu bir çörek falan mı?xyzzzyx: ↑21 Oct 2021, 23:28İdeal kızın mavi gözleri olmalı ve geri kalan her şey Kıç’tır!Merhaba. Uzun süre su dökmeyeceğim. Beyler sizin için en ideal kız hangisidir, tabii bu mümkünse. Sizce bu doğanın sahip olması gereken tüm avantajlarını, en kişisel olanları bile açıklayın. Görünüm, nitelikler, deneyim. Kısacası, eşit yönelim.![]()
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 9 months
Benden biraz 10 yaş büyük, büyük popolu, en sevimli tombul kızları seviyorum, güzel bir yüzleri olmasa bile - asıl mesele, sıska olmamaları! İçki ve sigara içmedikleri sürece çok şişman kızlardan bile hoşlanırım! kaba fantezilerle :), böylece dinleyebilsin, konuşabilsin ve asabi olmasın! cinsel yönelim tercihen bi!
Zayıf insanlardan, sigara içenlerden ve içki içenlerden, küfür edenlerden, tembel, aptal, homofobik, mizaçlı (yani asabi) insanlardan hoşlanmıyorum
Zayıf insanlardan, sigara içenlerden ve içki içenlerden, küfür edenlerden, tembel, aptal, homofobik, mizaçlı (yani asabi) insanlardan hoşlanmıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Dış görünüş benim için üçüncü şeydir. Onun bir korkak olmasını, sikişmeyi sevmesini istiyorum. Doğal olarak 7/24 değil. Bu babun-wankerların ütopyası.
En önemli özelliğimiz birbirimizin hislerini okumamızdır. Türbenin çatısında sikişmek istiyor - ben oradayım. Cephanelikteki paralara bakmak istiyor - onları ayaklarımın dibinde saymaya devam ettim)
En önemli özelliğimiz birbirimizin hislerini okumamızdır. Türbenin çatısında sikişmek istiyor - ben oradayım. Cephanelikteki paralara bakmak istiyor - onları ayaklarımın dibinde saymaya devam ettim)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 8 months
Bi yönlendirme. Seçeneklerden biri heteroseksüel deneyimin olmamasıdır. Kafkas ya da Tatar gibi görünüşünü seviyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 580 Views
-
Last post by Esnek
-
- 1 Replies