Karımın kızı cinsel ilişkimizi gözetliyor.
-
Автор темыBoynuzlamak
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karımın kızı cinsel ilişkimizi gözetliyor.
Merhaba.
Karımın kızı cinsel ilişkimizi gözetliyor. Ve tüm bunlar beni çılgınca heyecanlandırıyor. Ondan bundan şüphelendiğimde bir hareket sensörü taktım ve artık kapıda biri duruyorsa bunu biliyorum. Ama eşime bir şey söylemiyorum, skandal çıkacak.
Şu anda gerçekten mastürbasyon yapıp yapmadığını görmek istiyorum. Anahtar deliğinden baktığını bildiğimde içime öyle bir heyecan geliyor ki anlatılamaz.
Gerçekten fikrinizi öğrenmek isterim, sizin de benzer bir deneyiminiz var mı?
Karımın kızı cinsel ilişkimizi gözetliyor. Ve tüm bunlar beni çılgınca heyecanlandırıyor. Ondan bundan şüphelendiğimde bir hareket sensörü taktım ve artık kapıda biri duruyorsa bunu biliyorum. Ama eşime bir şey söylemiyorum, skandal çıkacak.
Şu anda gerçekten mastürbasyon yapıp yapmadığını görmek istiyorum. Anahtar deliğinden baktığını bildiğimde içime öyle bir heyecan geliyor ki anlatılamaz.
Gerçekten fikrinizi öğrenmek isterim, sizin de benzer bir deneyiminiz var mı?
- These users thanked the author Boynuzlamak for the post (total 5):
- BOĞA80, Sibiryak89, netshadow99, Endişeli, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşimin kızı cinsel ilişkimizi gözetliyor.
Evet öyle bir deneyim yaşadım, eski sevgilimdi ve 16 yaşında bir kızı vardı, bir gün her zamanki gibi ışıklar açıkken, gece hafif açık kapıdan kızının siluetini gördüm, ilk başta utandım, sonra üzerime daha da büyük bir heyecan dalgası geldi, sonra ikinci veya üçüncü kez tekrar bakmak için dışarı çıktığında elini külotunun içine soktuğunu ve kendini okşadığını fark ettim, kendimi okşamaya başladım. kızı çevir ki kızı penetrasyonu, sikimi ve annesinin susturucu amını görebilsin, çok güçlü bir şekilde geldim
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 4):
- Fargal94, Sibiryak89, Onizm, Mart
-
Автор темыBoynuzlamak
- İlgi gösteriliyor
Bilmiyorum, belki onunla konuşmalıyım?
- These users thanked the author Boynuzlamak for the post:
- Süleyman
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 2 years 11 months
Ben karımın arkadaşıyla sevişirken 2 genç kumsalda çalıların arasında bizi gözetliyordu. Sarhoş eşim kıyıda uyuyordu ve tatlı bir şekilde kız arkadaşını süngüsüne çekti ve aynı anda çalıların arasında bizi izleyen 2 ıslak fahişenin mayolarını çevirerek tatlı bir şekilde mastürbasyon yaptığını gördüm. Onları görür görmez arkadaşımı net görebilmeleri için çevirdim. Bu beni çok heyecanlandırdı ve arada sırada süngüyü çıkarıp kıçıma vurup ona sapladım. Ve bu böyle devam etti, ta ki sıcak sperm akıntılarını onun sırtına bırakana kadar. Kız arkadaşı bunu bilmiyordu çünkü kanser gibi bir ağaca yaslanmıştı. Bu beni çok tahrik etti ve şimdi alışılmadık ve halka açık yerlerde seks arıyorum... bu çok havalı....
- These users thanked the author Seks devi for the post (total 4):
- Denis881, Sibiryak89, Onizm, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
- Registered for: 3 years 10 months
Durum birçok kişiye tanıdık geliyor. Arkadaşımın kızını da defalarca fark ettim. Daha sonra birden fazla kez dizlerinin üzerine oturdu ve kıçını kıpırdattı. Ve ona karşı benim de bir çıkarım vardı.
- These users thanked the author André for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 9 months
bana öyle geliyor ki hikaye burada ayrı bir bölümde devam edecek

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Öyle oldu, üvey kızım beni 13 yaşındayken bizi gözetlerken yakaladı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 5 months
Onu katılmaya davet edin, hepsi buCoukold: ↑21 Aug 2022, 23:22 Merhaba.
Şu anda gerçekten mastürbasyon yapıp yapmadığını görmek istiyorum. Anahtar deliğinden baktığını bildiğimde içimi tarif edemeyeceğim bir heyecan kaplıyor.
Fikrinizi gerçekten merak ediyorum, sizin de benzer deneyiminiz var mı?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Karısı davet edecek ona karşı oljustanothermistress: ↑22 Aug 2022, 20:05Onu katılmaya davet edin, hepsi bu kadarMerhaba.
Şu anda gerçekten mastürbasyon yapıp yapmadığını görmek istiyorum. Anahtar deliğinden baktığını bildiğimde içimi tarif edemeyeceğim bir heyecan kaplıyor.
Fikrinizi gerçekten merak ediyorum, sizin de benzer deneyiminiz var mı?![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Kimseye bir şey söylemenize gerek yok, kimseye sorun yaratmayın. Küçük olan sadece ilgileniyor ve bu normal. Ve en önemlisi onu rahatsız etmeye çalışmayın.
- These users thanked the author Sasha1127 for the post (total 4):
- Sibiryak89, tenzör, Roman89, şaman3316
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Evet. Oldu. İlk başta anneme vurduğumda kız kardeşim beni yaktı... Gerçekten inanılmaz heyecan vericiydi. Birkaç kez. Öldürücüydü. Bu anlarda annem sadece şaşırdı. Çok daha güçlü bir şekilde geldiğini. Ne de olsa iki kurnaz gözün bizi izlediğini görmemişti.
Daha sonra çocuklardan birinin bana ve annelerine ateş etmesi komikti. Ama bunu kendi halklarından ve eşlerinden saklamadılar. Tıpkı annemle babamın bir zamanlar yaptığı gibi. Nasılsa her şey doğaldı... Gözetlememize de gerek yoktu... Sadece kız kardeşimin ilişki sırasında yanındaydık.
Daha sonra çocuklardan birinin bana ve annelerine ateş etmesi komikti. Ama bunu kendi halklarından ve eşlerinden saklamadılar. Tıpkı annemle babamın bir zamanlar yaptığı gibi. Nasılsa her şey doğaldı... Gözetlememize de gerek yoktu... Sadece kız kardeşimin ilişki sırasında yanındaydık.
-
Автор темыBoynuzlamak
- İlgi gösteriliyor
Dün eşim eve alkollü geldi. Bu beni gerçekten şaşırtmadı. Ama iş sekse gelince sanki evde yalnızmışız gibi davranıyor, son fahişe gibi inliyordu. Ve üvey kızımın önünde onu ağzına attım. :şampuan:
- These users thanked the author Boynuzlamak for the post (total 6):
- Denis881, Sibiryak89, Onizm, Roman89, Sokolov, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Taşınmış olmaları çok yazık...
Benden daha yaşlı bir kadınla çıktım Ben. Fırtınalı bir gecenin ardından 17 yaşındaki kızına evlenme teklif etti. Çıplak sigara içtik. Ve kızım geçti. Hiçbir şey olmamış gibi oturdu. Konuştuk. Sigara molası verdik ve biraz şarap içtik. Yatak odasına gittik ve sevişmeye devam ettik. Kızının ne yaptığını görmeyi teklif etti. Televizyon izliyordu. Biz geldik. Konuşmaya başladık. Kızına masaj yaptılar ve ardından ona oral seks yaptılar. Bacaklarını ayıran annesinin sırt üstü yatıyordu. Kızıma girdim. Bitti.Solomon: ↑22 Aug 2022, 00:12 Evet öyle bir deneyim yaşadım ki eski sevgilim ve onun 16 yaşında bir kızı vardı, bir keresinde her zamanki gibi ışıklar açıkken gece pencereden kızının siluetini gördüm. kapı hafifçe aralandı, önce utandım, sonra daha da büyük bir heyecan dalgası yayıldı, sonra ikinci veya üçüncü kez tekrar bakmak için dışarı çıktığında elini külotunun içine soktuğunu ve kendini okşadığını fark ettim, ben kızının penetrasyonu, sikimi ve annesinin susturucu amını görebilmesi için kızı döndürmeye başladım, çok güçlü bir şekilde geldim
Taşınmış olmaları çok yazık...
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 3):
- Sibiryak89, Mosiya, Al Admin Rutovich
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Bu mucit ne tür bir saçmalık?)) Bir hareket sensörü kurdu, ancak kamera veya bütçe için ödeme yapmadı mı?)) Peki şimdi dünyanın neresinde anahtar deliği olan kapılar var? Ve aniden ortaya çıkarsa, bu tür kapılar% 100 gıcırtılı zeminlerle donatılmıştır..
- These users thanked the author Gera645 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
Автор темыBoynuzlamak
- İlgi gösteriliyor
-
- heyecanlanıyorum
ihtiyar adam.. sana ne kadar ilerleme kat ettiğini söyleyeyim.. şimdi 5 dolara bile gece çekim modunun olacağı minyatür bir kamera satın alabilirsiniz, elbette kalite arzulanan çok şey bırakacak, ancak yine de görünürlük olacak. Yoksa seni bir kedi yavrusu gibi her şeyin içine sokmaları hoşuna mı gidiyor?)
-
Автор темыBoynuzlamak
- İlgi gösteriliyor
Aferin, şimdi yapacak küçük bir işin var, ihtiyacın var fahişe bir eş bulmak. Bu arada yabancıların mastürbasyonunu buluyorsun ve akıllı olma.Gera645: ↑29 Aug 2022, 15:25 dostum.. sana ilerlemenin ne kadar ilerlediğini söyleyeyim.. şimdi 5 dolara bile gece çekim moduna sahip minyatür bir kamera satın alabilirsin, elbette kalite daha iyi olmayacak, ama yine de orada görünürlük olacak. Yoksa seni bir kedi yavrusu gibi her şeye sokmaları hoşuna mı gidiyor?)
-
- heyecanlanıyorum
Sana her şeyi gerçeklere göre anlattılar ama sen döndün hakaret konusunda, diğerlerinin savunacak hiçbir şeyi yok mu?) Yıllarca pislik altında kalmış gibi görünüyorsun, ama çocuk gibi davranıyorsun, her şeyi berbat ettiğini itiraf et ve bu işin sonu olacak)) ama söyleyecek bir şeyin yoksa, o zaman bunu kişiselleştirme, seni aptal))
Sana her şeyi gerçeklere göre anlattılar ama sen döndün hakaret konusunda, diğerlerinin savunacak hiçbir şeyi yok mu?) Yıllarca pislik altında kalmış gibi görünüyorsun, ama çocuk gibi davranıyorsun, her şeyi berbat ettiğini itiraf et ve bu işin sonu olacak)) ama söyleyecek bir şeyin yoksa, o zaman bunu kişiselleştirme, seni aptal))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200

Her yerden kamera satın alamazsınız ama sizi posta yoluyla takip ederler. Sanki bir casusmuşsun gibiGera645: ↑29 Aug 2022, 15:25ihtiyar dostum.. sana kameranın ne kadar uzakta olduğunu söyleyeyim. ilerleme geldi.. artık 5 dolara bile gece çekim moduna sahip minyatür bir kamera satın alabilirsiniz, elbette kalite iyileştirmeye yer bırakmayacak ama yine de görünürlük olacak. Yoksa herkesin sizi kedi yavrusu gibi dürtmesi hoşunuza mı gidiyor?)Kamera karanlıkta çekim yapmaz, akıllı adam...
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Gera645
-
Автор темыBoynuzlamak
- İlgi gösteriliyor
Ne dersen de...Gera645: ↑29 Aug 2022, 15:59 Sana her şeyi gerçeklere göre anlattılar ama sen hakaret ettin, diğerlerinin buna karşılık verecek bir şeyi yok mu?) Görünüşe bakılırsa pisliğin içindesin ama çocuk gibi davranıyorsun, itiraf et’ çuvalladım ve bu da bitecek)) ama eğer söyleyecek bir şey yoksa, o zaman fikrini değiştirme kişiliğin, aptal))
- These users thanked the author Boynuzlamak for the post:
- Gera645
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Yapıyor! Eğer onları filme almasalardı satın almazlardı. Uzun zamandır piyasadalar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Dünyayı tanıyor. Müdahale etmeyin ve müdahale etmeyin. Ortalığı karıştırmak kolaydır
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 3 months
Kızım da karımı ve beni gözetledi. Kapının hemen altında mastürbasyon yap
- These users thanked the author netshadow99 for the post:
- Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Bir kadınla tanıştım, 15 yaşında bir kızı var. Tanıştığım diğerlerinin aksine bu kadın bana penisimin büyüklüğü konusunda iltifat etmişti. Bir keresinde penisimi emip incelerken, “Keşke gösterebilseydim. kızım senin penisin, yoksa o da seninki gibi küçük bir penis bulacak." Baba ve hayatı boyunca acı çekecek." Durumun biraz utanç verici olduğunu söyledim ama o benim onunla temas kurmamı istemediğini söyledi. kızım, ama sadece beni çıplak görmesini ve penisime bakıp dokunabilmesini istedi. Daha sonra bunu bana söyledi. Kızına, dairede külot olmadan yürümemi istediğini ve kızının ne kadar güzel bir şey olduğunu görebildiğini söyledi. Kızı kabul etti, sonra kızımın göğüslerini görmek ve dokunmak istediğimi ifade ettim. Kızı penisimi sallamayı seviyordu, bazen de denedi ve ağzına aldı, sonra biz de yaptık. annesiyle birlikte emekli oldu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Kızımı da kapının dışında fark ettim. Görünmez olduğunu sanıyordu ama yerle kapı arasındaki boşluktan ayakları görünüyordu.
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Evet... Ve her şey yoluna girecek. , ancak yatak odası kapısının kaldıraç tipi kilitli olduğunu hayal edin - deliğinden en azından bir şekilde bir şeyler görebileceğiniz - işe yaramıyor :) Konuyu daha dikkatli düşünün.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1274 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 4 Replies