Annenin seks istemesini nasıl sağlarsın
-
Автор темы445thw
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Total posts: 11
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темы445thw
Re: Annenin seks istemesini nasıl sağlarsınız
İsteyip istemediğini bilmiyorum ama kesinlikle istiyorum
2 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
2 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Автор темы445thw
-
ama bilmiyorsan, o zaman daha mümkün olan başka bir şeyin hayalini kur.
-
Автор темы445thw
Ama neden olmasın
6 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Oldukça iştah açıcı bir şekli var
6 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Oldukça iştah açıcı bir şekli var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 1 month
Zinciri kırdığın gibi kırılma. Her şey oldukça doğal görünmeli. Ona küçük ilgi işaretleri göstermeye başlayın. Yardım edin, oturun ve konuşun. Ara sıra masaj yapıyorum, yorulduğumda diyelim. Yanaklardan öpücükler, hafif sarılmalar. Ve böylece giderek daha fazla. Orada bir yanıt göreceksiniz. Önemli olan donmamak.
Evet, her şey mümkün. Nefret edeni dinlemeyin; o kıskançtır.
Zinciri kırdığın gibi kırılma. Her şey oldukça doğal görünmeli. Ona küçük ilgi işaretleri göstermeye başlayın. Yardım edin, oturun ve konuşun. Ara sıra masaj yapıyorum, yorulduğumda diyelim. Yanaklardan öpücükler, hafif sarılmalar. Ve böylece giderek daha fazla. Orada bir yanıt göreceksiniz. Önemli olan donmamak.
- These users thanked the author rmt for the post:
- Roman.Klyushin
-
Daha basit bir şey ekleyeceğim: Penisinizin öne çıkması için sıkı taytlar giyin, tepkisini izleyin. Ama eğer istemezse tüm tavsiyeler bir taş atımı gibi sonuçlanabilir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 9 months
-
Автор темы445thw
-
ah, önünde duran kolay bir iş değil. Annenizin size annelik dışı gözlerle bakması için ne kadar çaba harcamanız gerektiğini bir düşünün. Onun tüm kurulu dünyasını alt üst etmelisin... Gücün yetiyorsa devam et.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Katılıyorum, hiç de kolay değil. Devasa çabalar ve inanılmaz şans gerektirir. Her şeyin acele etmeden yavaş yavaş yapılması gerekiyor. İpuçları verin, bazen etraftaki tüm kızların ruhsuz ve duygusuz olduğundan şikayet edin. Belki bazen bir kadının şefkati olmadan yaşamanın ne kadar zor olduğunu gösterebilir. Yani bir aydan fazla sürecek, sabırlı olun. Ve anneme her türlü ilgiyi gösterin, onun figürü hakkında iltifat edin.
Bütün bunlardan sonra annemle seks diyelim ki tesadüfen, kendiliğinden küçük bir şey yüzünden gerçekleşebilir. Bunun neden olduğunu hemen anlayamayacak bile.
Sonuç olarak tüm çabaların boşa gitmeyeceğini söyleyebilirim. Annemle seks bu harika bir şey, başka hiç kimsede böyle duygular hissetmeyeceksin.
Bütün bunlardan sonra annemle seks diyelim ki tesadüfen, kendiliğinden küçük bir şey yüzünden gerçekleşebilir. Bunun neden olduğunu hemen anlayamayacak bile.
Sonuç olarak tüm çabaların boşa gitmeyeceğini söyleyebilirim. Annemle seks bu harika bir şey, başka hiç kimsede böyle duygular hissetmeyeceksin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Gerçekten öyle! Bu hikaye anlatıcısının talimatlarını takip ederseniz en azından yüzünüze yumruk yiyeceksiniz! (Annemi performansına katılacak tam bir aptal gibi gösterdi)Flex: ↑21 Aug 2022, 15:59 Kabul ediyorum, bu hiç de kolay değil. Devasa çabalar ve inanılmaz şans gerektirir. Her şeyin acele etmeden yavaş yavaş yapılması gerekiyor. İpuçları verin, bazen etraftaki tüm kızların ruhsuz ve duygusuz olduğundan şikayet edin. Belki bazen bir kadının şefkati olmadan yaşamanın ne kadar zor olduğunu gösterebilir. Yani bir aydan fazla sürecek, sabırlı olun. Ve anneme her türlü ilgiyi gösterin, onun figürü hakkında iltifat edin.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 1835 Views
-
Last post by eliza
-
- 23 Replies