Halka açık yerlerde seks. Kim denedi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Halka açık yerlerde seks Kim denedi?
Görünüşe göre ben de eski bir exbi oldum??? Bu konuya çok ilgi duymaya başladım. Ve zaten seni gözetleyebilecekleri ve sikişirken beni izleyebilecekleri her yerde seks yapmak istiyorum... belki bu kötüdür? Neyse artık dayanamıyorum...
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Bilmiyorum ama bu bir sapma değil, belki tam tersine daha fazla hissetmeye başladık. Severim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Yol boyunca evet oldu)))) Kötü mü? Evet, neden olsun ki, asıl mesele ceza kanunu çerçevesinde olması))), Çünkü artık öyle zamanlar var ki birinin larvası yolda yatacak ve kükreyecek, geçmemek için geçmek daha kolay daha sonra Ceza Kanununun bir dizi maddesi altında gevezelik edecek. Yani, sağlığınız için herkesin önünde sikişin, ama en azından sizin bölgenizde olmaması daha iyidir ve böylece mümkünse yetişkinlerin izlemesi ve sonra, görüyorsunuz, birileri katılmak isteyecektir. Hangi beklentilerin açıldığını hayal edebiliyor musunuz?))))
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Evet, kendimi Cuscoao’ya teslim ettim. Heykelleri ve araziyi beğendim. Ve kıçından bir sik..
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Veronika,
İkinci eşim de prezervatifi sevmiyor. Nadiren kullandığını itiraf etti.
İkinci eşim de prezervatifi sevmiyor. Nadiren kullandığını itiraf etti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 2 months
Karımı otobüste meydanda becerdim, perdeleri kapattım ve hadi)) hatırlanacak bir şey var)
- These users thanked the author Mozirkh 17 for the post:
- Veronika
-
- Orgazm!
Peki, tebrik ederiz bizi((((
Dün akşam geç saatlerde Olya’yı yine de gezmeye çıkardım, araba kullanırken, kucağında nasıl ve nerede sikildiğine dair sorularla onu rahatsız ettim) daha önce doğa), onu seks için dışarı çıkardıkları yerlere gitmeyi teklif etti, yani, gerçekten, onları şimdi kim hatırlayacak, sonunda kendilerini vahşi lanet yerlere, terk edilmiş kulübelere, doksanlarda terk edilmişlerdi, zaten büyümüşlerdi, neredeyse hiç yol kalmamıştı, genel olarak vahşi doğa
. nYolda beni salladı, hareket halindeyken öptü, kısacası ikisi de oraya vardılar, çoktan yaralanmışlardı. Olya koltukları katlamayı ve arabada kalmayı teklif etti, ancak ben daha önce sık sık ayağa kalktığı için sokakta köpek tarzı, kaportanın üzerinde çıplak soyulmaması konusunda ısrar ettim, kot pantolonunu ve külotunu çıkardım. , tişörtünü bıraktı, sokağa çıktı, sessiz görünüyordu, etrafta hiçbir şey ve hiç kimse yoktu, yani, onu biraz okşadı, çömeldi, biraz emdi ve sonra doğrudan sikişmeye başladılar: ben gibi istedim, onu kaportanın üzerine eğdim, bacaklarını daha geniş açtım ve süreç başladı))) Her şey yolunda, hava sıcak değil, zaten akşam, sivrisinekler bile ısırmıyor.
Peki ne oldu? Ve tam bu sırada şunu duydum: araba geliyor! Orada yol yok, sadece çalıların ve ağaçların arasında bir boşluk var, nereden? Olya da duydu, seğirdi, kahretsin, görecekler, kahretsin! Ve neredeyse oradayım, duramıyorum, diyorum sessizce, yüzümü kapatıyorum ve orada duruyorum)), birkaç saniye sonra çalıların arasından bir Niva düşüyor ve bize doğru geliyor! Tabii durdum ama Olya’yı bırakmadım, üzerine eğildim ve bekledim.
Niva arabayı sürüyor, peki, durmadı, direksiyonun arkasında bir kadının yanında bir adam olduğunu görüyorum)) görünüşe göre onlar da sikişeceklerdi ya da zaten yaklaşık bizim yaşlarımızda, yabancı yüzler . Kaltaklar, kelimenin tam anlamıyla bir metre uzaklaştık, daha uzakta dolaşacak, özellikle bize hayran kalacak bir yer olmasına rağmen))) Adamı görmedim, kadın görünüşte hoş görünüyordu ama burnunu burnuna bastırmıştı cam, gözleri ruble gibiydi)))) Yavaş yavaş geçtik, hepsi bu.
Nefesimizi tuttuk, Olya paniğe kapıldı, öğrendiler, konuşmalar vs. ve hareket etti kıçı bir yandan diğer yana, görünüşe göre biraz tahrik olmuştu, ancak daha sonra inkar etti) kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra bitirdim, Olya’nın tüm kıçını doldurdum, bitiremedi, dedi, evde bitireceğiz )))
Yani aslında muhtemelen bizi ilk kez bunu yaparken gördüler. Şahsen ben özel bir heyecan yaşamadım, utanılacak özel bir şey de yok, karı koca sikişiyor, sorun ne)))
Sonradan tek şey, ya o araba olsaydı diye düşündüm durdu, adam ve o kadın dışarı çıktılar ve teklifte bulundular. Birlikte devam edebilirsek, o zaman ne olacak? Hezeyan sırasına göre her şeyin olabileceğini asla bilemezsiniz, ya ziyarete gelen swinger’lar))) egzotik şeyler isterse, çalıların arasında böyle çiftler ararsa?)))))
Dün akşam geç saatlerde Olya’yı yine de gezmeye çıkardım, araba kullanırken, kucağında nasıl ve nerede sikildiğine dair sorularla onu rahatsız ettim) daha önce doğa), onu seks için dışarı çıkardıkları yerlere gitmeyi teklif etti, yani, gerçekten, onları şimdi kim hatırlayacak, sonunda kendilerini vahşi lanet yerlere, terk edilmiş kulübelere, doksanlarda terk edilmişlerdi, zaten büyümüşlerdi, neredeyse hiç yol kalmamıştı, genel olarak vahşi doğa
. nYolda beni salladı, hareket halindeyken öptü, kısacası ikisi de oraya vardılar, çoktan yaralanmışlardı. Olya koltukları katlamayı ve arabada kalmayı teklif etti, ancak ben daha önce sık sık ayağa kalktığı için sokakta köpek tarzı, kaportanın üzerinde çıplak soyulmaması konusunda ısrar ettim, kot pantolonunu ve külotunu çıkardım. , tişörtünü bıraktı, sokağa çıktı, sessiz görünüyordu, etrafta hiçbir şey ve hiç kimse yoktu, yani, onu biraz okşadı, çömeldi, biraz emdi ve sonra doğrudan sikişmeye başladılar: ben gibi istedim, onu kaportanın üzerine eğdim, bacaklarını daha geniş açtım ve süreç başladı))) Her şey yolunda, hava sıcak değil, zaten akşam, sivrisinekler bile ısırmıyor.
Peki ne oldu? Ve tam bu sırada şunu duydum: araba geliyor! Orada yol yok, sadece çalıların ve ağaçların arasında bir boşluk var, nereden? Olya da duydu, seğirdi, kahretsin, görecekler, kahretsin! Ve neredeyse oradayım, duramıyorum, diyorum sessizce, yüzümü kapatıyorum ve orada duruyorum)), birkaç saniye sonra çalıların arasından bir Niva düşüyor ve bize doğru geliyor! Tabii durdum ama Olya’yı bırakmadım, üzerine eğildim ve bekledim.
Niva arabayı sürüyor, peki, durmadı, direksiyonun arkasında bir kadının yanında bir adam olduğunu görüyorum)) görünüşe göre onlar da sikişeceklerdi ya da zaten yaklaşık bizim yaşlarımızda, yabancı yüzler . Kaltaklar, kelimenin tam anlamıyla bir metre uzaklaştık, daha uzakta dolaşacak, özellikle bize hayran kalacak bir yer olmasına rağmen))) Adamı görmedim, kadın görünüşte hoş görünüyordu ama burnunu burnuna bastırmıştı cam, gözleri ruble gibiydi)))) Yavaş yavaş geçtik, hepsi bu.
Nefesimizi tuttuk, Olya paniğe kapıldı, öğrendiler, konuşmalar vs. ve hareket etti kıçı bir yandan diğer yana, görünüşe göre biraz tahrik olmuştu, ancak daha sonra inkar etti) kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra bitirdim, Olya’nın tüm kıçını doldurdum, bitiremedi, dedi, evde bitireceğiz )))
Yani aslında muhtemelen bizi ilk kez bunu yaparken gördüler. Şahsen ben özel bir heyecan yaşamadım, utanılacak özel bir şey de yok, karı koca sikişiyor, sorun ne)))
Sonradan tek şey, ya o araba olsaydı diye düşündüm durdu, adam ve o kadın dışarı çıktılar ve teklifte bulundular. Birlikte devam edebilirsek, o zaman ne olacak? Hezeyan sırasına göre her şeyin olabileceğini asla bilemezsiniz, ya ziyarete gelen swinger’lar))) egzotik şeyler isterse, çalıların arasında böyle çiftler ararsa?)))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Herkese selam! bir durum vardı gençliğinde eşiyle birlikte) İşteki 2. vardiyamdan akşam 23 civarında eve geldim ve ikimiz de cinsel açıdan alışılmadık bir şeyler istiyorduk. Biraz yatak aldık ve Sovyet döneminden kalma bir bomba sığınağına gittik.
Bu, şehrin ortasında, sanayi kompleksinin yakınındaki küçük bir parkta yer alan tepe şeklinde bir yapı. işletmeler. Onlar yürürken karımın kıçını okşadım ya da ellerimi bacaklarının arasına koydum. Üzerinde iç çamaşırı olmadan sadece hafif bir elbise vardı. Yoldan geçen nadir kişiler hiçbir şeyi fark etmediler veya fark etmiş gibi yaptılar.) Geldiklerinde tepeye tırmandılar ve bir paspas serdiler, eşim diz çöktü ve güzel ağzı ve elleriyle penisimi okşamaya başladı. Gecenin mehtaplı olduğunu ve barınakta ağaçların büyümediğini ve sahnede gibiydik)) Harika hisler diyeceğim! Daha sonra karımı minderin üzerine yatırdım, bornozunu tamamen çıkardı ve ona oral seks yapmaya başladım.) Okşamalarımın altında ay tarafından aydınlatılan kıvrandı, ter damlacıkları küçük inciler gibi parlayarak güzel, esnek, ince vücudunu kapladı. vücut. Bu uzun sürmedi ve ben de onun güzel rahminden uzaklaşıp üstüne çıktım.) Birkaç kez pozisyon değiştirdik, oral seks yüzünden kesintiye uğradık. Sonunda eşimi ayağa kaldırdım, ellerini havalandırma mantarının üzerine yasladı. yarışı büyük bir hızla tamamladı. karısı vücudunu kıvırdı, inledi ve ciyakladı) Bu uzun sürmedi ve gece ortak çığlığımızla parçalandı! Her ikisi de harika bir orgazm yaşadılar. Daha sonra minderin üzerine düştüler ve ay ışığında orada birbirlerini okşayarak uzandılar. Bizi aynı anda gören oldu mu bilmiyorum ama bunun bir önemi yok çünkü bir pozitif duygu denizi yaşadık!
Bu, şehrin ortasında, sanayi kompleksinin yakınındaki küçük bir parkta yer alan tepe şeklinde bir yapı. işletmeler. Onlar yürürken karımın kıçını okşadım ya da ellerimi bacaklarının arasına koydum. Üzerinde iç çamaşırı olmadan sadece hafif bir elbise vardı. Yoldan geçen nadir kişiler hiçbir şeyi fark etmediler veya fark etmiş gibi yaptılar.) Geldiklerinde tepeye tırmandılar ve bir paspas serdiler, eşim diz çöktü ve güzel ağzı ve elleriyle penisimi okşamaya başladı. Gecenin mehtaplı olduğunu ve barınakta ağaçların büyümediğini ve sahnede gibiydik)) Harika hisler diyeceğim! Daha sonra karımı minderin üzerine yatırdım, bornozunu tamamen çıkardı ve ona oral seks yapmaya başladım.) Okşamalarımın altında ay tarafından aydınlatılan kıvrandı, ter damlacıkları küçük inciler gibi parlayarak güzel, esnek, ince vücudunu kapladı. vücut. Bu uzun sürmedi ve ben de onun güzel rahminden uzaklaşıp üstüne çıktım.) Birkaç kez pozisyon değiştirdik, oral seks yüzünden kesintiye uğradık. Sonunda eşimi ayağa kaldırdım, ellerini havalandırma mantarının üzerine yasladı. yarışı büyük bir hızla tamamladı. karısı vücudunu kıvırdı, inledi ve ciyakladı) Bu uzun sürmedi ve gece ortak çığlığımızla parçalandı! Her ikisi de harika bir orgazm yaşadılar. Daha sonra minderin üzerine düştüler ve ay ışığında orada birbirlerini okşayarak uzandılar. Bizi aynı anda gören oldu mu bilmiyorum ama bunun bir önemi yok çünkü bir pozitif duygu denizi yaşadık!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Orientation: biseksüel
Veronika, Bu tanımadığım adam ne kadar şanslı ki ben öyle tatlı ve unutulmaz mutluluklar veren öyle ateşli bir kızla tanıştım ki! Uzak olması ne acı...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Eski eşimle bir zamanlar parktaydık, bir göl vardı, gölde tatilcilerin olduğu tekneler ve katamaranlar yüzüyordu (yaz mevsimindeydi).
Tam bu gölün kıyısında indirdim. pantolonum ve külotum, dizlerinin üzerinde durdu ve beni emdi. Bu teknelerden mükemmel bir şekilde görülebildiğimize hiç şüphem yok.
Tam bu gölün kıyısında indirdim. pantolonum ve külotum, dizlerinin üzerinde durdu ve beni emdi. Bu teknelerden mükemmel bir şekilde görülebildiğimize hiç şüphem yok.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 10 months
Partner seçerken her zaman ev dışında seksten hoşlandığım gerçeğine odaklanıyorum. Deneyim bir kadının arabasındaydı (iki kez yol kenarında emekli olduk, hava karardığında evli bir kadınla havuzun hemen yanında arabada seks yaptık), girişte, garajlarda, hemen arkasında seks vardı. 5 katlı bir ev, geceleri bahçede bir bankta (ve partner o kadar heyecanlıydı ki, köpeği olan bir kadının yanımızdan geçmesini umursamadı), saat 4’te balkonda da seks vardı. sabah. Soyunma odasında da onlardan biriyle konuşmak istediler, ama sonunda bir şekilde birleşti, bu arada, Landau.
- These users thanked the author olgunluğu seviyorum for the post:
- Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Moskova’nın farklı yerlerinde birçok kez seks yaptım, bu ve Gümüş Orman ve şehirlerin dışındaki diğer parklar. Kısacası yaz bu tür keyifler için yaratılmıştır. Yazık, şimdi St. Petersburg’a taşındım, burada gerçekten hiç tanıdığım yok. Bu arada bunu uygulayan bayanlar varsa tanışmaya hazırım)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Ya da belki arkadaşın için üzülürsün Lenka mı? Birinin senin hakkında her şeyi bilmesi güzel...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
- Registered for: 2 years 9 months
Seni eğlenmek için alışveriş merkezine davet edebilirim. Bir sürü yer var, bir tuvalet, yaklaşık odalar, bir asansör, servis odaları...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Şehir merkezinde bir parkta, bir kütüğün üzerindeydi. Metroda ellerinle.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 2 years 11 months
Trende ayrılmış bir koltuktaydı. Karşıdan bir baba ve oğul geçiyordu. Oğul uykuya daldı ve baba olup bitenlere dehşet içinde baktı ve sonunda kondüktöre şikayette bulundu. durmak zorunda kaldım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Denedim ve çok beğendim)
Böyle ortak bir eğlenceyle ilgilenen var mı?)
@Ds109ds sepeti
Böyle ortak bir eğlenceyle ilgilenen var mı?)
@Ds109ds sepeti
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Soyunma odasında bir adamla denedim, rahat değildi ama çok heyecan vericiydi.
- These users thanked the author Svetik1 for the post (total 3):
- Fargal94, VitalyMeth, masrafçı
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Herkese merhaba, eşim ve ben kışın ormanda seviştik.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 3):
- Zebr111, çiçek hastalığı, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260

Bir kızı siktim, bekaretimi kaybettim ve 13. katta sikiştim, çok tatlıydı ve o gün kıza am vermeye çalıştım :))
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 6 months
maxudik76, komik)) Peki hangi koşullar altında? Yürümek, kışın mangal yapmak için arabayla gitmek, :) kayak yapmak ya da ne?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 3 years 7 months
Eşim ve ben bunu sık sık yapardık. Yolun yakınındaki çalıların arasında, yolun görülebildiği tarlada, yazlıkların yakınında...
- These users thanked the author Rogatik for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Seks yapılan sadece 2 yer vardı: Yazın ormanda, yüzdükleri gölden çok uzakta olmayan bir yerde ve 15. kattaki yüksek bir binanın girişinde. Dürüst olmak gerekirse özel bir şey hissetmedim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Kış kaç derecedir? Mart ayında ormanda seks yaptık ama orada buzlar çözülüyordu
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Aralık
. Hava karlı ve sıcaklık -8’deyken Gulya bir kütüğün üzerine oturmaya karar verdi ve üzerimize geldi.

- These users thanked the author Makhudik76 for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Askeri birliğin karargâhında, masanın üstünde. Güpegündüz, nöbetçinin bulunduğu birliğin muharebe bayrağının 10-15 metre uzağında, ofis kapısının dışında insanlar ileri geri koşuşturuyor, sesler ve ayak sesleri duyuluyordu. Daha sonra ortaya çıktığı üzere ofis de kilitli değildi.
-
- Orgazm!
Bu arada, kış barbeküleri hakkında. Uzun zaman önce, ilk eşimle, hangi yılın Ocak ayının birinde, hatırlamıyorum, yeni yılı bitirmek için mangal yapmak için ormana gittik. Hatırlıyorum, hayatımın en güzel günlerinden biriydi: Karda yedik, içtik, dans ettik, hava karardığında henüz eve gitmeye hazır değildik.
Eşimle birlikte gittik, çalılıklara gidip işemek istedi. Ve orada, bir ağacın yanında, soğukta seviştik. Hiçbir şey donmamıştı, özellikle soğuk değildi ama uzun süre hatırladım)))
Eşimle birlikte gittik, çalılıklara gidip işemek istedi. Ve orada, bir ağacın yanında, soğukta seviştik. Hiçbir şey donmamıştı, özellikle soğuk değildi ama uzun süre hatırladım)))
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Fargal94, Onizm
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
-
- Orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
Bir kızla tanıştım, tanıştım, bir yaz kafesinde durdum, şarap, samimi sohbetler. Eve dönüyoruz, emniyet kemeri tişörtünü sıkıyor, yazlık korsajdaki göğüsleri çok seksi görünüyor. Ona bunu anlattığımda sessizce fermuarını açıyor ve oral seks yapmaya başlıyor. Geniş bir gün, ulaşım saatleri dolu, minibüsün yanındaki trafik ışıklarında duruyoruz, bir dakika sonra minibüsteki şirketin nasıl onaylayarak pencereden dışarı eğildiğini ve gülümsediğini fark ediyorum. Utancımdan güneş gözlüğü takıp susuyorum ama bu beni heyecanlandırıyor. Hadi devam edelim, patlayıcı orgazm, yalıyor ve yutuyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Çıplaklar plajında (çoğunlukla "çalıların arasında")) çoğunlukla pek bir şey anlamazlar, ancak daha uzak bir yere giderseniz rahatlayabilir ve seks yapabilirsiniz)
Bazen yürürken dürtüyü hissedersin ve girişe girebilirsin ve... gerginliği hızla giderebilirsin.
Giyim mağazalarında soyunma odası kabinleri de yaygın bir şakadır.
Bazen yürürken dürtüyü hissedersin ve girişe girebilirsin ve... gerginliği hızla giderebilirsin.
Giyim mağazalarında soyunma odası kabinleri de yaygın bir şakadır.
- These users thanked the author Bayan Misty for the post (total 2):
- Fargal94, Veloman
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Bir keresinde bir birayla bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim, o bir arkadaşının evindeydi, evde giyinmişti. Benimki mini etek ve kısa tişört, bira ve kucaklaşmalardan sonra koridora çıktık, sızdırıyor, bende bir kazık var, tangayı pencere pervazına koydum, kenara ittim ve gidelim... Ve benimki yaramaz arkadaşım bakmamız gerektiğini biliyordu ve koridora geldi, tamam, kot pantolonumu indirmedim, sadece düğmelerini çözdüm, hemen geri döndük ve arkadaşım piyano çalmak için oturdu bizim için. Birisi kapı zilini çalıncaya kadar orada, birbirlerinin çevresinde durdular. O uzaklaştı ve biz de yakıt ikmali yaptık.
- These users thanked the author İskender for the post:
- çiçek hastalığı
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post