2 dakika 33 saniye sonra gönderildi: niqk, ah, köylüleri pek iyi tanımıyorsun : )
Dünyanın kıçından çıkmak için size öyle bir performans sergileyecekler ki, Seni ve paranı nasıl tamamen sikeceklerini fark etmeden önce, sonra daha karlı bir seçeneğe atlayacaklar
[ref=#804000]Maxim123[/ref], bu fotoğraf, düzenlemesiz
[size=85][color=green]2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]niqk[/ref], ah, köylüleri pek iyi tanımıyorsun : ) :) :) Dünyanın kıçından çıkmak için size öyle bir performans sergileyecekler ki, Seni ve paranı nasıl tamamen sikeceklerini fark etmeden önce, sonra daha karlı bir seçeneğe atlayacaklar
Kardeş: ↑19 Aug 2022, 20:58 niqk , ah, köylüleri pek iyi tanımıyorsun
Kıçlarından çıkmışlar dünya bunu sana yıkacak Bir gösteri yapacaklar ve sen farkına bile varmadan, seni ve paranı tamamen sikecekler ve sonra daha karlı bir seçeneğe atlayacaklar.
Sözlerindeki acıyı hissediyorum... Defalarca Seni siktiler mi? Gösterimlerinizi paylaşın...
[ref=#bf0000]niqk[/ref] , ah, köylüleri pek iyi tanımıyorsun :) :) :) Kıçlarından çıkmışlar dünya bunu sana yıkacak Bir gösteri yapacaklar ve sen farkına bile varmadan, seni ve paranı tamamen sikecekler ve sonra daha karlı bir seçeneğe atlayacaklar. [/quote]
Sözlerindeki acıyı hissediyorum... Defalarca Seni siktiler mi? Gösterimlerinizi paylaşın... :cat1:
[quote=Brother post_id=101224 time=1660933525 user_id=2253] [ref=#bf0000]niqk[/ref], acı yok, sadece gözlem . Bu dünyada yaşadığım ilk gün değil, herkesi gördüm ve onlarla iletişim kurdum. [/quote] İletişim kurmak bir şeydir. Ama sikilmek tamamen farklı bir şey...
niqk, katılmamış kimse yok bir noktada sikilir, herkes bu okulu geçer)) bazıları daha hızlı, bazıları daha uzun. Ve bazı insanlar hayatlarının geri kalanı boyunca ikinci yılında kalıyor
[ref=#bf0000]niqk[/ref], katılmamış kimse yok bir noktada sikilir, herkes bu okulu geçer)) bazıları daha hızlı, bazıları daha uzun. Ve bazı insanlar hayatlarının geri kalanı boyunca ikinci yılında kalıyor
[quote=Brother post_id=101196 time=1660929636 user_id=2253] Bir fotoğrafçının çok güzel çalışmalarına hayran kalmanızı öneririm :) Bu lamba fotoğraflarını gerçekten çok beğendim [/quote] Evet, düzgün vücutlu kız. Her gün böyle birini sikmelisin. Hem amda hem de kıçında...
Остальное портфолио покажу при переписке.
Знакомимся на нейтральной территории, обсуждаем образы, снимаем в официальной студии (безопасно). Подписываем...
Last post
Benimkini çıplak fotoğraf çekimi yapmaya ikna ettim
ama henüz uygulamaya koymadılar)
Kızlar ve erkekler, kişisel koleksiyonunuzdan bize seksi erotik fotoğraflarınızı gönderir. Kendimizi, eşlerimizi, kız arkadaşlarımızı ve kocalarımızı gösteririz ve sadece güzel fotoğraflara hayran...
Sanatsal vücut boyama yapan kızları göndermenizi öneririm. Peki ya da güzel, sıradışı, son derece sanatsal kız fotoğrafları, asıl önemli olan bunların estetik açıdan güzel olmasıdır.
Z.Y. Lütfen 40...
Last post
Sanatsal vücut boyama yapan kızları paylaşmayı öneriyorum
Genel olarak bölüme güzel fotoğraflar denir. Bu yüzden lamaların güzel fotoğrafları vardır.
Arka plan. Uzun bir süre ağırlıklı olarak video çekimi olmak üzere serbest çalışmayla uğraştım ama...
Last post
Sonsuza kadar hayran kalacağınız güzelliğe :angel: :oops: