Konsey.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Nastya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Konsey.

Unread post by Nastya »

Sık sık şu tür konular oluyor: Ensest denemeli miyim, sallanmayı denemeli miyim, grup seksi denemeli miyim vb.
Hayır. Buna değmez. Mesele bunun kötü olması değil. Neyin kötü olduğuna herkes kendisi karar verir.
Mesele şu ki, bunu istemiyorsun. Ve kararın sorumluluğunu başkalarına devretmeye çalışıyorsunuz.
Kesinlikle evet, bunu istiyorum ve risk almaya hazırım diyebildiğiniz her iş yapılmaya değerdir.
Ve şunu söylemeliyim ki bu güveni, inisiyatifi ve enerjiyi gören bir kadın muhtemelen tüm tekliflerinizi kabul edecektir.

Tamam, karar verdiniz. Ardından "nasıl?" soruları geldi.
Bir anne nasıl yatağa alınır, bir kız çocuğu nasıl baştan çıkarılır, bir eş üçlü seks yapmaya nasıl ikna edilir.

Burada kimse size tavsiyede bulunmayacak. İnsanlar farklıdır, aralarındaki ilişkiler farklıdır. Birisi için başarılı olan bir yöntem, diğeri için yıkıcı olabiliyor.
Burada insanların deneyimlerini inceleyebilir ve neyin denemeye değer olduğuna karar verebilirsiniz.
Veya benzer düşüncelere sahip kişilerin ailenizle yakın kişisel teması varsa ve bunu iyi biliyorsa.
These users thanked the author Nastya for the post (total 4):
Artem.Maxsimov, Avi, Kız Alla, Cidden
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: İpuçları.

Unread post by SergeiKa »

nastya, baharatlı konulara felsefi bir yaklaşım. Sadece bireyi dikkate almanız gerekir. Toplum ahlakı böyle şeylere izin vermez ve kınar. Her ne kadar elbette, günahkâr Dünya nüfusunun çoğunluğu, yalnızca yakın yalnızlıkta değil, sevdikleriyle yakınlaşma hayalleri kuruyor. Ama ve her türden farklı destanda çok arzu edilen bir seks. Ölümlü bedeninizin tadını çıkarmak için.
Ve uygulamanın gösterdiği gibi, siz ateşli ahlakçılar, hukukçular bile bu "solucandan" yoksun değilsiniz... Ne yazık ki!... Talihsizlik böyle bir şey : kedi2:
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: İpuçları.

Unread post by Avi »

nastya, sana katılıyorum, her yer bireyseldir
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply