FFM’yi seviyorum
-
Автор темыSergey 42
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
FFM’yi seviyorum
42 yaşındayım ve neredeyse her zaman üçlü genel olarak pek çok farklı şey vardı, ama en iyisi ikinci veya grup seksti ve tercihen yazın açık havada iletişim için telgrafım @Smokk43
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: aseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: zhmzh’yi seviyorum
FFM’yi birçok kez düşündüm ve hayal ettim, ancak her iki ortağın da tatmin olması ve her birine yetecek kadar olması için iyi bir maraton olmalı.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- Fargal94, Lerunçik, SergBi__18
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 2 months
Dışarıdan her şey güzel ve ilginç. Pratikte bunu isteyip istemediğimden emin değilim; sanırım herkesin bir an önce rol ataması yapması gerekiyor. Aslında bunun bir karmaşa olacağını düşünüyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 1 month
8 Mart 2006’da FFM modunda kutladım, birlikte yaşadığım kız beni arkadaşına çağırdı. Arkadaşı 27 yaşındaydı, hamileydi ve çok erken yaştaydı. Çok güzeldi tabi ikisi de beni emdi, sonra arkadaşım kız arkadaşımı yaladı, o sırtını yalamamasına rağmen ben hamile arkadaşımın içine girdim. Harikaydı, hayatımda sadece bir kez olması üzücü. Ve kararsızlıktan dolayı ilk fırsatı çarçur ettim. 20 yaşımdayken komşumun eski eşi olan bir hanımefendi birlikte çalışıyordu. 25 yaşındaydı, adı Yulia’ydı ve bir şekilde seks yapmaya başladık. 2 odalı bir dairede yaşıyordu. Ve sonra bir gün, büyük bir kutlamanın ardından, onunla ve sınıf arkadaşım Galya (arkadaşlardı) ile onun evine gittik, içtik, Yulka odadan çıktı ve Galya ve ben onu öpmeye, ellemeye başladık, külotunun içine girdik ama sonra Yulia geri döndü ve ben (pislik) devam etmekten ve FFM teklif etmekten korktum. Sonuç olarak, sınıf arkadaşını gerçekten becermek istese de Yulka’yı becerdi ama Galka’yı beceremedi. Galya başka bir odada uyuyordu ve sabah bir komşu Yulia’ya geldi ve Galya ile balkona çıktık, onu seks için baştan çıkarmaya başladım, reddetti, ıslak, damlayan kedisini güvenle parmaklamama rağmen beni tuttu penisinden, ama o gün onu kulübeye çağırmama rağmen asla vermedi. İlk FFM’mi ve sınıf arkadaşımı sikme fırsatını bu şekilde mahvettim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Eşim ve benim şu anda antrenmanda yaşayan bir yeğenimiz var. Geçen yıldan beri aynı yatağı paylaşıyoruz. Herşeyden mahrum kalıyorum. Eşim izin günlerinde sanatoryuma gitmeyi öneriyor. Orada masaj yapıyorlar. Kendisine ve yeğenine bir erkek arkadaş alıp bana gizli bir tane sipariş etmek istiyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1265 Views
-
Last post by Alex77
-
- 5 Replies