Kocamla 7 yıldır birlikteyiz, alkol altında seviştikten sonra oral seks yapmaya başladım ve testislerini yalamaya başladım. Kızlar, sanki aşağı inmeye devam etmemi istiyormuş gibi mutlu inlemeler duydum. Bu beni çılgınca tahrik etti ve ilk başta parmaklarımı oraya hareket ettirmeye çalıştım. Nasıl inledi... O kadar katı, olgun, güçlü, havalı bir adam bir elindeki parmaklarımdan zevkle inledi, diğer elinde penisi öylece sertleşti! Dilimi kullanmaya karar verdim ve o hızla, neredeyse anında "geleceğini" hissetti. Kendimi o kadar güçsüz hissettim ki, onun tüm orgazm bölgeleri tabiri caizse ellerimin arasındaydı, titreşimlerini kontrol eden bir tanrıça gibi hissettim. Kızlar... Seks o kadar parlak bir hale geldi ki, ben de bundan keyif alıyorum, beni deli gibi tahrik ediyor ve sevgili erkeğimin kafayı bulmasından çok daha hızlı boşalmaya hazırım. Eğer kocanızdan özellikle şefkatli inlemeler duyarsanız, her seks yaptığınızda bu inlemeleri duymak için her şeyi yapmaya hazır olacaksınız.
P. S. Ne tür erkekler eşcinseldir , doğa böyledir ve 90 % ’si çığlık atacak, onlar için bu kadar iğrenç olan şey, ama ne kadar savunmasız bir noktaları var. İnanın beyler, eşinizle oldukça yakın ve bilinçli bir ilişki içinde olsaydınız, bunu deneseniz, mırlayan kedilere dönüşürdünüz.
Kızlar, hiç denediniz mi, deneyiminizi paylaşır mısınız? Arkadaşlar, sizde var mıydı? :)
Herkese sıcak ve tutkulu bir gün dilerim.
These users thanked the author Maria for the post (total 7):
Kocamla 7 yıldır birlikteyiz, alkol altında seviştikten sonra oral seks yapmaya başladım ve testislerini yalamaya başladım. Kızlar, sanki aşağı inmeye devam etmemi istiyormuş gibi mutlu inlemeler duydum. Bu beni çılgınca tahrik etti ve ilk başta parmaklarımı oraya hareket ettirmeye çalıştım. Nasıl inledi... O kadar katı, olgun, güçlü, havalı bir adam bir elindeki parmaklarımdan zevkle inledi, diğer elinde penisi öylece sertleşti! Dilimi kullanmaya karar verdim ve o hızla, neredeyse anında "geleceğini" hissetti. Kendimi o kadar güçsüz hissettim ki, onun tüm orgazm bölgeleri tabiri caizse ellerimin arasındaydı, titreşimlerini kontrol eden bir tanrıça gibi hissettim. Kızlar... :) Seks o kadar parlak bir hale geldi ki, ben de bundan keyif alıyorum, beni deli gibi tahrik ediyor ve sevgili erkeğimin kafayı bulmasından çok daha hızlı boşalmaya hazırım. Eğer kocanızdan özellikle şefkatli inlemeler duyarsanız, her seks yaptığınızda bu inlemeleri duymak için her şeyi yapmaya hazır olacaksınız. P. S. Ne tür erkekler eşcinseldir ❤️🔥, doğa böyledir ve 90 % ’si çığlık atacak, onlar için bu kadar iğrenç olan şey, ama ne kadar savunmasız bir noktaları var. ;) İnanın beyler, eşinizle oldukça yakın ve bilinçli bir ilişki içinde olsaydınız, bunu deneseniz, mırlayan kedilere dönüşürdünüz. 👄
Kızlar, hiç denediniz mi, deneyiminizi paylaşır mısınız? :) Arkadaşlar, sizde var mıydı? :)
Maria: ↑19 Mar 2024, 13:56
Eşimle 7 yıldır birlikteyiz, alkollüyken seviştikten sonra oral seks yapmaya başladım ve testislerini yalamaya başladım. Kızlar, sanki aşağı inmeye devam etmemi istiyormuş gibi mutlu inlemeler duydum. Bu beni çılgınca tahrik etti ve ilk başta parmaklarımı oraya hareket ettirmeye çalıştım. Nasıl inledi... O kadar katı, olgun, güçlü, havalı bir adam bir elindeki parmaklarımdan zevkle inledi, diğer elinde penisi öylece sertleşti! Dilimi kullanmaya karar verdim ve o hızla, neredeyse anında "geleceğini" hissetti. Kendimi o kadar güçsüz hissettim ki, onun tüm orgazm bölgeleri tabiri caizse ellerimin arasındaydı, titreşimlerini kontrol eden bir tanrıça gibi hissettim. Kızlar... Seks o kadar parlak bir hale geldi ki, ben de bundan keyif alıyorum, beni deli gibi tahrik ediyor ve sevgili erkeğimin kafayı bulmasından çok daha hızlı boşalmaya hazırım. Eğer kocanızdan özellikle şefkatli inlemeler duyarsanız, her seks yaptığınızda bu inlemeleri duymak için her şeyi yapmaya hazır olacaksınız.
P. S. Ne tür erkekler eşcinseldir , doğa böyledir ve 90 % ’si çığlık atacak, onlar için bu kadar iğrenç olan şey, ama ne kadar savunmasız bir noktaları var. İnanın beyler, eşinizle oldukça yakın ve bilinçli bir ilişki içinde olsaydınız, bunu deneseniz, mırlayan kedilere dönüşürdünüz.
Kızlar, hiç denediniz mi, deneyiminizi paylaşır mısınız? Arkadaşlar, sizde var mıydı? :)
Herkese sıcak ve tutkulu bir gün dilerim.
İlköğretim! Anüslerinde prostat var, çok hassas bir yer.... bir erkeği manipüle edebilir, ona hükmedebilirsin.....
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
[quote=Maria post_id=349249 time=1710845771 user_id=24036] Eşimle 7 yıldır birlikteyiz, alkollüyken seviştikten sonra oral seks yapmaya başladım ve testislerini yalamaya başladım. Kızlar, sanki aşağı inmeye devam etmemi istiyormuş gibi mutlu inlemeler duydum. Bu beni çılgınca tahrik etti ve ilk başta parmaklarımı oraya hareket ettirmeye çalıştım. Nasıl inledi... O kadar katı, olgun, güçlü, havalı bir adam bir elindeki parmaklarımdan zevkle inledi, diğer elinde penisi öylece sertleşti! Dilimi kullanmaya karar verdim ve o hızla, neredeyse anında "geleceğini" hissetti. Kendimi o kadar güçsüz hissettim ki, onun tüm orgazm bölgeleri tabiri caizse ellerimin arasındaydı, titreşimlerini kontrol eden bir tanrıça gibi hissettim. Kızlar... :) Seks o kadar parlak bir hale geldi ki, ben de bundan keyif alıyorum, beni deli gibi tahrik ediyor ve sevgili erkeğimin kafayı bulmasından çok daha hızlı boşalmaya hazırım. Eğer kocanızdan özellikle şefkatli inlemeler duyarsanız, her seks yaptığınızda bu inlemeleri duymak için her şeyi yapmaya hazır olacaksınız. P. S. Ne tür erkekler eşcinseldir ❤️🔥, doğa böyledir ve 90 % ’si çığlık atacak, onlar için bu kadar iğrenç olan şey, ama ne kadar savunmasız bir noktaları var. ;) İnanın beyler, eşinizle oldukça yakın ve bilinçli bir ilişki içinde olsaydınız, bunu deneseniz, mırlayan kedilere dönüşürdünüz. 👄
Kızlar, hiç denediniz mi, deneyiminizi paylaşır mısınız? :) Arkadaşlar, sizde var mıydı? :)
Herkese sıcak ve tutkulu bir gün dilerim. ❤️ [/quote]İlköğretim! Anüslerinde prostat var, çok hassas bir yer.... bir erkeği manipüle edebilir, ona hükmedebilirsin.....
Çok havalı ve ilginç, hayır, elbette, eşcinselliğe gelince, her şeyin çok metaforik bir karşılaştırmasıydı. Duygularınızı ve duygularınızı kabul edebilmeniz harika. Partneriniz konusunda şanslısınız.
(hochu.lizat için cevap)
(Sitedeki ilk gün )
Last edited by Maria on 19 Mar 2024, 14:08, edited 1 time in total.
These users thanked the author Maria for the post (total 3):
Çok havalı ve ilginç, hayır, elbette, eşcinselliğe gelince, her şeyin çok metaforik bir karşılaştırmasıydı😄. Duygularınızı ve duygularınızı kabul edebilmeniz harika. Partneriniz konusunda şanslısınız. 👍 (hochu.lizat için cevap) (Sitedeki ilk gün 😄)
lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 14:01
İlköğretim! Anüslerinde prostat var, çok savunmasız bir yer.... bir erkeği manipüle edebilirsin, ona hükmedebilirsin.....
çok doğru bir şekilde belirtti, prostat uyarımı heyecandır , bunu sana bir anal aşığı olarak söylüyorum, heyecan
These users thanked the author Psvnl’ni for the post:
[quote=lanaaas341 post_id=349252 time=1710846060 user_id=4622] İlköğretim! Anüslerinde prostat var, çok savunmasız bir yer.... bir erkeği manipüle edebilirsin, ona hükmedebilirsin..... [/quote] çok doğru bir şekilde belirtti, prostat uyarımı heyecandır 🥰, bunu sana bir anal aşığı olarak söylüyorum, heyecan 😎
[quote=hochu.lizat post_id=349251 time=1710845981 user_id= 23588] Ben bir erkeğim, oldu, gerçekten beğendim ve hayır, eşcinsel değilim) [/quote] Olabilirsin eşcinsel olmayın ama buna mecbursunuz)))
Tabii ki, beni yalıyor, kıçını ayırıyor ve ben de onun her şeyini yalıyorum.. özellikle işediğinde ve kaka yaptığında.. Ben benimkini her yerde sikiyorum ve o da beni kıçımdan sikiyor.
Tabii ki, beni yalıyor, kıçını ayırıyor ve ben de onun her şeyini yalıyorum.. özellikle işediğinde ve kaka yaptığında.. Ben benimkini her yerde sikiyorum ve o da beni kıçımdan sikiyor.
Bunu genel olarak normal partnerlerle oral seks yaparken normal bir uygulama olarak görüyorum. Partnerlerimden ikisi bana anilingus yaptı, biri büyük bir zevkle yaptı, ben de birine yaptım. bu bir patlamaydı.
Bunu genel olarak normal partnerlerle oral seks yaparken normal bir uygulama olarak görüyorum. Partnerlerimden ikisi bana anilingus yaptı, biri büyük bir zevkle yaptı, ben de birine yaptım. bu bir patlamaydı.
Ben de anilingus’u seviyorum ve bu bende gerçekten bir kadın gibi inleme isteği uyandırıyor. Kendimi kontrol ediyorum (Ben bir erkeğim). Ama ben bunda eşcinsel bir şey görmüyorum...
These users thanked the author Büyük for the post:
Ben de anilingus’u seviyorum ve bu bende gerçekten bir kadın gibi inleme isteği uyandırıyor. Kendimi kontrol ediyorum (Ben bir erkeğim). Ama ben bunda eşcinsel bir şey görmüyorum...
lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 14:01
İlköğretim! Anüslerinde prostat var, çok savunmasız bir yer....bir erkeği manipüle edebilirsin, ona hakim olabilirsin....
[quote=lanaaas341 post_id=349252 time=1710846060 user_id=4622] İlköğretim! Anüslerinde prostat var, çok savunmasız bir yer....bir erkeği manipüle edebilirsin, ona hakim olabilirsin.... [/quote] sinsi. 🥹
Eşim ve ben oral seksi çok seviyoruz!!! Bazen sadece oral seks bile yapıyoruz!
Cunnilingus sürecinin sorunsuz bir şekilde hem oyuncakların hem de parmakların olduğu anüsün okşamasına dönüşmesi ona...
Last post
Karım ve ben oral seksi çok seviyoruz!!! Bazen sadece oral seks bile yapıyoruz!
Cunnilingus sürecinin sorunsuz bir şekilde her iki oyuncağın da bulunduğu anüsün okşamasına dönüşmesi ona büyük zevk...