Soru // lütfen yargılamayın
-
Автор темыAnton 82727
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 8 months
Soru // lütfen yargılamayın
Merhaba sevgili kadınlar. 14 yaşındayım. Uzun zamandır seks için kadın arıyorum ama yaşımı öğrenince ya reddediyorlar ya da görmezden geliyorlar. Ayrıca özellikle yaşlı kadınları da aradım çünkü gençlerle seks yaptıklarını anladım. Bir soru sormak istiyorum. Seni kimin sikeceği senin için önemli mi? Shas’ın senin için erken başlayacağını anlıyorum ama bu benim hayatım ve ne zaman erken, ne zaman geç olacağına kendim karar veriyorum. Sadece fikrini duymak istiyorum. Sadece denemek istiyorum. Hepimiz hayatta yeni, alışılmadık bir şeyle ilgileniyoruz, benim için bu yeni seks. Umarım anlarsın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Soru//yargılamayın lütfen
Hayal kırıklığı yaratacağım sen ama sen kendin Bunu çözemezsin.Anton 82727: ↑27 Nov 2022, 21:42 ama bu benim hayatım ve ne zaman erken, ne zaman geç olacağına kendim karar veriyorum.
- These users thanked the author Ogest for the post (total 2):
- Fedolar, xxx karısı
-
Автор темыAnton 82727
Ogest, bu anlaşılabilir bir durum. Burada kimse beni tanımadığı için sadece konuşmak için forum açtım, bu tamamen utanç verici, ama bunun İnternet olduğunu anlıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
14 yaşında 16-17 yaş arası kızlarla iletişim kurmaya çalışmak bence daha kolay..
Yazarın 14 yaşında olduğuna inanmıyorum..
Yazarın 14 yaşında olduğuna inanmıyorum..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Mart, Yün, Sibiryak89, Fedolar
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Yüksek sesle gülmek. 14 yaşında bir çocuk yazıyor - ÇOK UZUN ZAMANDIR bir kadın arıyorum! :evet: İlkokuldan beri mi yoksa ne?
Bu arada yazdığına göre yetişkin bir adamsın ve hayalperestsin. Aynı hayalperestler olan Veronica ve Svetik’e yazın, birlikte yazışmalara başlayacaksınız.
Bu arada yazdığına göre yetişkin bir adamsın ve hayalperestsin. Aynı hayalperestler olan Veronica ve Svetik’e yazın, birlikte yazışmalara başlayacaksınız.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
53 saniye sonra gönderildi:
Daha basit değil; on altı yaşındayken olgun erkeklere bakıyordum ve böyle bir gencin hiç şansı yoktu.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑27 Nov 2022, 21:55 Bence 14 yaşında, 16-17 yaş arası kızlarla iletişim kurmaya çalışmak daha kolay..
Sadece yaşlandın, ne kadar zaman geçtiğini unuttun. çocuklukta sürer! :)
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 4):
- Mart, alex1994, Yün, Sibiryak89
-
Автор темыAnton 82727
Üzerime o kadar çok nefret geliyordu ki. 14 yaşında olmadığım fikrine nereden kapıldığını bile bilmiyorum.
-
- Penetrasyon
Akranlarınızla etkileşime girmeye çalışın! Sadece “isteklerinizi” düşünmeyin, karşılıklı yarar sağlayacak bir şeyler sunun. Teorik olarak komik, ama iyi bir seçenek birbirimizin cesaretini kırmak olabilir, böylece beyne baskı yapmaz ve öğrenmeyi engellemez! Şaka gibi geliyor ama tüm bu özlemlerin ve bacaklarımın arasındaki diğer yastıkların beni nasıl çıldırttığını çok iyi hatırlıyorum! Ve burada: konuyu dikkatlice batırdın, soruyu kapattın - ve arkana yaslan ve ödevini yap! Güzellik! :)Anton 82727: ↑27 Nov 2022, 21:42 Merhaba sevgili kadınlar. 14 yaşındayım. Uzun zamandır seks için kadın arıyorum ama yaşımı öğrenince ya reddediyorlar ya da görmezden geliyorlar. Ayrıca özellikle yaşlı kadınları da aradım çünkü gençlerle seks yaptıklarını anladım. Bir soru sormak istiyorum. Seni kimin sikeceği senin için önemli mi? Shas’ın senin için erken başlayacağını anlıyorum ama bu benim hayatım ve ne zaman erken, ne zaman geç olacağına kendim karar veriyorum. Sadece fikrini duymak istiyorum. Sadece denemek istiyorum. Hepimiz hayatta yeni, alışılmadık bir şeyle ilgileniyoruz, benim için bu yeni seks. Umarım beni anlarsın.
Burası İnternet, burada bir trol bir fahişenin üstüne oturuyor ve araba kullanıyor bir provokatör! Buna alışın! :)O kadar çok nefretle karşılaştım ki. 14 yaşında olmadığım fikrine nereden kapıldığını bile bilmiyorum?
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Hayır, ünlü çizgi filmin kahramanının dediği gibi - Ben bir adamım gücünün ve yeteneklerinin zirvesi : göz kırp:
-
- Penetrasyon
Ve gerçekten açılmaya bile çalışmayın - gökyüzü koyun derisi gibi görünecek! Bir keresinde buraya uçarak onun gerçekten bir kız olduğunu kanıtlamıştım! Kasvetli tanıdıklarımı toplayana kadar o kadar çok kan içtim ki sayamadım! İnanmıyor musun? Plajdan uzaklaşın!
33 saniye sonra gönderildi:
33 saniye sonra gönderildi:
Yani, kesinlikle yaşlı!nDeğil, ünlü çizgi filmin kahramanının dediği gibi - ben bir gücünün ve yeteneklerinin zirvesindeki adam :wink:

- These users thanked the author gümüş_fox for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыAnton 82727
silver_fox, Akranlarınızla birlikte olabilmek için ihtiyacınız var yürüyüşe çıkmak, iletişim kurmak ve eve gitmek, ödev yapmak ve yatmak için yeterli zaman var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 10 months
Birincisi, burada hiç kadın yok ve ikincisi, hiç kimse reşit olmayan biriyle sevişmeyecek. Bu makale reşit olmayanların baştan çıkarılmasıdır.
- These users thanked the author Fan96 for the post (total 2):
- Mart, Firavun faresi
-
- Nirvana’dayım
Büyüklere gelince, evet.. yetişkin erkeklere bakıyorlar.
Fakat konuyla ilgili yetişkin teyzeler, bunlar genellikle bir tür astral fantezilerdir..
Ancak teyze aniden hapishaneye taşınmak isterse..
Ben 14 kıza tavsiyede bulunmadım çünkü bu ceza gerektiren bir suç.silver_fox: ↑27 Nov 2022, 22:02Daha kolay değil; on altı yaşındayken olgun erkeklere bakıyordum ve böyle bir gencin hiç şansı yoktu.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑27 Nov 2022, 21:55 Bence 14 yaşında, 16-17 yaş arası kızlarla iletişim kurmaya çalışmak daha kolaydır..
Büyüklere gelince, evet.. yetişkin erkeklere bakıyorlar.
Fakat konuyla ilgili yetişkin teyzeler, bunlar genellikle bir tür astral fantezilerdir..
Ancak teyze aniden hapishaneye taşınmak isterse..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
Автор темыAnton 82727
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, yani, Bana öyle geliyor ki bunu onun dairesinde bir yerde yaparsak kimse bilmeyecek. Evet ve bu benim yetkisiz arzum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Adamınızın sloganı: "Bırak sikeyim!" :) Bu yaklaşımla hayalinizi gerçekleştirmeniz zor olacaktır.
Kızlar, kadınlar o kadar açık sözlü değildir. Duygulara, sempatiye, aşık olmaya, flört etmeye ihtiyaç duyarlar ve seks doğal olarak buna eklenecektir. Senin için her şey şöyle görünüyor: Hey teyze, kalçalarını aç, seni havaya uçuracağım.
Hayır, belki tam bir sürtük bu tür girişimlere kanabilir, hem de sadece bir hafta boyunca süren bir alem tarafından baştan çıkarıldığında.

- These users thanked the author Herurg for the post (total 4):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Denach, Juravl, Sibiryak89
-
Автор темыAnton 82727
Herurg, Her şey mümkün ama sen düşünüyorsun peki okul çocuğu için herhangi bir sevgi duygusu olacak mı?
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Fan96, Siz öyle düşünüyorsunuz ama darknet bu tür videolarla dolu. Hatta 37 yaşındaki birini 12 yaşındaki biriyle gördüm.
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Fan96, Siz öyle düşünüyorsunuz ama darknet bu tür videolarla dolu. Hatta 37 yaşındaki birini 12 yaşındaki biriyle gördüm.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Anton 82727, elbette! Yaş önemli değil. Yaşınız da bir dezavantaj değil
14 yaşımdayken hem yaşıtlarımla hem de genç kadınlarla ilişkilerim vardı. 15 yaşında, genel olarak 28 yaşında bir kızla oldukça ciddi bir aşk, şiirler, gözyaşları, sümük ve bu zihinsel bulanıklığın diğer gereçleriyle ve karşılıklı olarak. Seks sadece bir eklentidir, insan ilişkilerinin bir parçasıdır.
14 yaşımdayken hem yaşıtlarımla hem de genç kadınlarla ilişkilerim vardı. 15 yaşında, genel olarak 28 yaşında bir kızla oldukça ciddi bir aşk, şiirler, gözyaşları, sümük ve bu zihinsel bulanıklığın diğer gereçleriyle ve karşılıklı olarak. Seks sadece bir eklentidir, insan ilişkilerinin bir parçasıdır.
- These users thanked the author Herurg for the post (total 2):
- Mart, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Saçma soru.
Forumda yetkili olan eski zamanlardan birini seçiyorsun. Uygulamaya göre görünüşe göre ona birkaç test fotoğrafı atarsınız. Seçilen forum üyesi kimliğini doğrular. Ayrıca - ilgili organizmaların takdirine bağlıdır.
Aksi halde - karabatak.
Forumda yetkili olan eski zamanlardan birini seçiyorsun. Uygulamaya göre görünüşe göre ona birkaç test fotoğrafı atarsınız. Seçilen forum üyesi kimliğini doğrular. Ayrıca - ilgili organizmaların takdirine bağlıdır.
Aksi halde - karabatak.
Last edited by Mart on 27 Nov 2022, 22:44, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
12 yaşında enstrümanı henüz hazır olmayan bir çocuk, nasıl birisine bulaşabilir ki?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Mart
-
Автор темыAnton 82727
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, bilmiyorum’ Bilmiyorum ama onu görmek için çok para ödemeye hazır insanlar var. Üstelik yetişkinler ödüyor.
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Sadece forumlarda sadece bizim gibi yaşlı insanlar oturuyor 35-40 yaş ve üzeri forumlar .Anton 82727: ↑27 Nov 2022, 22:06 O kadar çok nefretle karşılaştım ki. 14 yaşında olmadığım fikrine nereden kapıldığını bile bilmiyorum?
1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Tanrı dünyayı sapıklardan korusun◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, bilmiyorum ama bunu görmek için çok para ödemeye hazır insanlar var. Üstelik yetişkinler de ödüyor.

-
Автор темыAnton 82727
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Peki, beğen sapıklar, güya benim yaşımda bunu nasıl yaptığının bir örneğini görmek için oraya gittim, çünkü ilginç.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
14 yaşındayken 22 yaşında bir kız tarafından baştan çıkarıldım. (o zamanlar bana yetişkin bir kadınmış gibi geldi) ama bir nüans var, o neredeyse bir akrabaydı ve çoğu zaman geceleme için bizim apartman dairemizde kalıyordu. Ve bir gece her şey oldu... İnisiyatif onundu. Ancak bunu beğen Kendini 14 yaşındaki bir erkeğe verecek yetişkin bir kadın bulmak kesinlikle gerçekçi değil. Eğer ortaya çıkarsa suçtur.
-
Автор темыAnton 82727
dva2dva, onu bulabilirsin, yine de bulman gerekiyor bunu öğren, eğer kimseye bundan bahsetmezsen, o zaman kimse bilmeyecek.
-
- En güçlü orgazm!
Kendim bir animasyon sanatçısıymışım gibi davranmayı bırakın. Kimliğinizi doğrulamak için yüz kontrolünden geçmeye hazır mısınız? Ya da öyle - yiyecek almaya mı geldin? Seyirciyi eğlendirmek mi?Anton 82727: ↑27 Nov 2022, 22:53 Sapıklar gibi ben de oraya sadece benim yaşımda bunu nasıl yaptığına dair bir örnek görmek için gittim, çünkü ilginç
-
Автор темыAnton 82727
Mart, yüzümü internette yayınlamalıyım, Ders kitabıyla en fazla bir fotoğraf çekebilirim, sen bana kağıda ne yazacağımı söylersin.
- These users thanked the author Anton 82727 for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Sanki saçma sapan yazıyormuşsun gibi. İlk kez hayatının geri kalanı boyunca hatırlanacak. Karşılığında sadece herhangi birinin ve kiminle olduğu değil, kızın da hoşuna gitmesi gerekiyor.
Fırsatı gelene kadar bekledim. 16 yaşındaydım.
Fırsatı gelene kadar bekledim. 16 yaşındaydım.
-
Автор темыAnton 82727
Fan96, genel olarak haklısın ama anlıyorsun , Sadece denemek istiyorum, şeker alıp denemek gibi, eğer beğenirsen almaya devam edeceksin, beğenmezsen almayacaksın çünkü lezzetli olmadığını anlayacaksın.
-
- En güçlü orgazm!
Algoritma şu: Kadınlar arasından birkaç veya üç eski kişiyi seçiyoruz, onlara fotoğraflarını (hangisini atarlarsa) postalarına gönderiyorsun - yüz olmadan , Elbette. Size yönlendirici sorular vb. sorarlar. Ve sonra güvenilir olsun ya da olmasın öneriler ortaya koyuyorlar. Burada bir kontrol yapmanın uygunsuz olduğunu düşünüyorum - eğer fotoğraflar gerçekse, forumu değiştireceğiz. Peki buna kimin ihtiyacı var?
Sizin yüz burada, en azından seni ilgilendiren şey.Anton 82727: ↑27 Nov 2022, 23:04 Mart , Yüzümü internette yayınlamak istiyorum, en fazla ders kitabıyla fotoğraf çekebilirim, sen bana kağıda ne yazacağımı söyle.
Algoritma şu: Kadınlar arasından birkaç veya üç eski kişiyi seçiyoruz, onlara fotoğraflarını (hangisini atarlarsa) postalarına gönderiyorsun - yüz olmadan , Elbette. Size yönlendirici sorular vb. sorarlar. Ve sonra güvenilir olsun ya da olmasın öneriler ortaya koyuyorlar. Burada bir kontrol yapmanın uygunsuz olduğunu düşünüyorum - eğer fotoğraflar gerçekse, forumu değiştireceğiz. Peki buna kimin ihtiyacı var?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
Ceza hukuku açısından yetişkin bir kadınla izinsiz yatma isteğiniz kesinlikle önemli değil! Önemli olan şu ki, yetişkin değilsiniz, bu da eylemlerinizden tam olarak sorumlu olamayacağınız veya eylemlerinizi ve eylemlerinizi henüz değerlendiremediğiniz veya sorumlu olamadığınız anlamına gelir!Anton 82727: ↑27 Nov 2022, 22:25 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, bana öyle geliyor ki bunu onun dairesinde bir yerde yaparsak kimse bilmeyecek. Evet ve bu benim yetkisiz arzum.
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 7 months
Kesinlikle kimin 18 yaşından büyük olduğu benim için önemli değil, seksin zaten heyecan verici bir konu olduğunu düşünüyorum, ama eğer daha önce seks olmasaydı şimdilik beklemenizi tavsiye ederimAnton 82727: ↑27 Nov 2022, 21:42 Mesaj Bugün, 21:42
Merhaba sevgili kadınlar. 14 yaşındayım. Uzun zamandır seks için kadın arıyorum ama yaşımı öğrenince ya reddediyorlar ya da görmezden geliyorlar. Ayrıca özellikle yaşlı kadınları da aradım çünkü gençlerle seks yaptıklarını anladım. Bir soru sormak istiyorum. Seni kimin sikeceği senin için önemli mi? Shas’ın senin için erken başlayacağını anlıyorum ama bu benim hayatım ve ne zaman erken, ne zaman geç olacağına kendim karar veriyorum. Sadece fikrini duymak istiyorum. Sadece denemek istiyorum. Hepimiz hayatta yeni, alışılmadık bir şeyle ilgileniyoruz, benim için bu yeni seks. Umarım beni anlarsın.
Yine de beklemeni tavsiye ederim, bu çok erken bir yaş, bunda hiçbir yanlış görmüyorum, Oğlumla seks yapıyorum, ikisi deMerhaba sevgili kadınlar. 14 yaşındayım. Uzun zamandır seks için kadın arıyorum ama yaşımı öğrenince ya reddediyorlar ya da görmezden geliyorlar. Ayrıca özellikle yaşlı kadınları da aradım çünkü gençlerle seks yaptıklarını anladım. Bir soru sormak istiyorum. Seni kimin sikeceği senin için önemli mi? Shas’ın senin için erken başlayacağını anlıyorum ama bu benim hayatım ve ne zaman erken, ne zaman geç olacağına kendim karar veriyorum. Sadece fikrini duymak istiyorum. Sadece denemek istiyorum. Hepimiz hayatta yeni, alışılmadık bir şeyle ilgileniyoruz, benim için bu yeni seks. Umarım beni anlarsın.
- These users thanked the author Bilmiyorlar for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыAnton 82727
Aziyo, Annem genç ama genel olarak eşit Onu burada istediğime dair hiçbir fikrim yok.
-
- Penetrasyon
Genel olarak, hâlâ öğrenecek çok şeyin var.
Vay be,, sana şunu söyleyeyim...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑27 Nov 2022, 22:43 12 yaşındaki bir çocuğun enstrümanı henüz hazır değil, nasıl biriyle sevişebilir?

- These users thanked the author gümüş_fox for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Kim olduklarını söylüyorsunuz? Peki neden onların kadın olduğuna karar verdiniz? Güvenilir bilgi var mı? :ayyy:
-
- Penetrasyon
Formun bununla ne alakası olduğunu anlayasınız diye: yaklaşık olarak beşinci sınıfta bir oğlum var, onunla hayır, hayır ama bakıştık, üzerinde bir not olan bir not yazmaya karar verdim. teklif... Kelimenin tam anlamıyla: "{name_rec}, seni sikmek istiyorum! Evime gel!" - ya da buna benzer bir şey...
Buna gittiğimi mi sanıyorsun " beyefendi?.. Evet, aynen - ’siktir’ kelimesinden sonra kesinlikle gitmemeye karar verdim! Bu sizi tahrik edebilir - ancak yalnızca zaten "sikilmiş" olduklarında. Ve kur yapma aşamasında öfkeden başka hiçbir şey bir şeye neden olamaz - bunu aklınızda bulundurun!
İçerik açısından: hiçbir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz, evet. Bu nedenle bir akranınızın ilgisini çekmeniz çok zordur. Ama başka bir yönü daha var: Siz çocuklar, iflah olmaz konuşmacılarsınız! Kelimenin tam anlamıyla, "erkek arkadaşları" arasında "kızlarla yattığı" için övünmeyen tek bir kişiyi tanımıyorum! Ve hiçbir şey yoktu - ve hareminiz hakkında padişahlar gibi konuşuyorsunuz - ne zaman olacak - "olacak mı"? Bekaretimizi kaybetmekten bile daha çok korktuğumuz şey de budur: Kötü diller tabancadan daha kötüdür!
O halde kendi yaşınızdaki birini baştan çıkarın ve olgun kadın aramayın. Ve evet! Kırık ve güzel olanlara aldanmayın: seçiminiz "gri" faredir. :)
50 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, evet! Soruya cevap vermedim: evet önemli! Üstelik hem form olarak (bu bir "siktir"!) hem de içerik olarak (tam olarak kim).
Formun bununla ne alakası olduğunu anlayasınız diye: yaklaşık olarak beşinci sınıfta bir oğlum var, onunla hayır, hayır ama bakıştık, üzerinde bir not olan bir not yazmaya karar verdim. teklif... Kelimenin tam anlamıyla: "{name_rec}, seni sikmek istiyorum! Evime gel!" - ya da buna benzer bir şey...

İçerik açısından: hiçbir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz, evet. Bu nedenle bir akranınızın ilgisini çekmeniz çok zordur. Ama başka bir yönü daha var: Siz çocuklar, iflah olmaz konuşmacılarsınız! Kelimenin tam anlamıyla, "erkek arkadaşları" arasında "kızlarla yattığı" için övünmeyen tek bir kişiyi tanımıyorum! Ve hiçbir şey yoktu - ve hareminiz hakkında padişahlar gibi konuşuyorsunuz - ne zaman olacak - "olacak mı"? Bekaretimizi kaybetmekten bile daha çok korktuğumuz şey de budur: Kötü diller tabancadan daha kötüdür!
O halde kendi yaşınızdaki birini baştan çıkarın ve olgun kadın aramayın. Ve evet! Kırık ve güzel olanlara aldanmayın: seçiminiz "gri" faredir. :)
50 saniye sonra gönderildi:
Evet, iyi şanslar! Pasaportunuzla birlikte bir fotoğraf da sipariş edin!Güvenilir bilgi var mı?
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 3):
- Denach, Sibiryak89, Fedolar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 10 months
Onun özlemleri nedeniyle griyi tamir edeceğine inanmak zor fareler - ihtiyacınız olan ilk şey kur yapmaktır
-
- Penetrasyon
Önemli olan, kimsenin kulak misafiri olmayacağı ve mırıldanmayacağı anı seçmektir; biz bundan hoşlanmayız. Birini bulacaktır.
Gri bir fareyle ilgilenmek daha kolaydır! Ve orada ne tür bir kur yapma var: Doğrudan birbirlerinin hayata müdahale etmeyen cesaretinin kırılma arzusunun - hepsi kur yapma olduğunu öne sürdü. Biri reddedecek, diğeri soracak. Bu başarısız olur, bir sonrakine geçeriz. Sunucu şifreleri gibi basit kaba kuvvet. :)JackTheJack: ↑28 Nov 2022, 00:45Onun özlemleri nedeniyle griyi tamir edeceğine inanmak zor fareler - ihtiyacınız olan ilk şey kur yapmaktır
Önemli olan, kimsenin kulak misafiri olmayacağı ve mırıldanmayacağı anı seçmektir; biz bundan hoşlanmayız. Birini bulacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
Yani sen aday öneriyorsun. Benden daha uzun süredir forumdayım. İnsanları daha iyi tanıyorsun.
-
Автор темыAnton 82727
silver_fox, daha olgun, seks istiyor ama yöntem seçimi seçilebilir. Eğer seks için bir erkek seçiyor olsaydın. Ve seçim 40 yaşında bir erkekle bir genç arasındaydı, hangisini seçerdin? Dinlemek ilginç
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 2222 Views
-
Last post by benim adım
-
- 4 Replies