xxe: ↑28 Jan 2022, 23:35
Karınızı nasıl aldatırsınız?
Arzunuzu gerçekleştirmek için seçebileceğiniz farklı seçenekler vardır:
1. En basiti, iyice mastürbasyon yapmaktır ve her şey geçecektir.
2. Onu başka biriyle evlendir ve arzunun gerçekleşmesinin tadını çıkar.
3. Ona, başka bir erkekle seks yaptıktan ve ondan taze duygular ve hisler aldıktan sonra, üç kat enerjiyle sizinle yatakta eğleneceğini söyleyin.
4. Karınızı sarhoş edin ve alacakaranlıkta veya karanlıkta onunla seks yapmaya başlayın ve o keskin anda onu başka birinin penisinin altına koyun. (ceza gerektiren bir ceza!)
5. En etkili seçenek ve en önemlisi fazla acı çekmeden (Belki de saygıdeğer sapıkların hiçbirini rahatsız etmemek için 5 numarayı yazmayacağım, ama bilmek isteyen en az üç kişi varsa o zaman öyle olsun) o zaman kötü çocuğun en önemli burjuva sırrını açığa çıkaracağım ).
Öncelikle, işte bir hikaye:
Bir partide eşim şöyle dedi: arkadaşıyla konuşmak için birkaç dakikalığına uzaklaşacağını söyledi. On dakika geçip de dönmeyince nereye gittiğini görmeye gittim. Evin köşesinde bu arkadaşının köpek stili ayakta onunla iyi vakit geçirdiğini gördüğümde yaşadığım şaşkınlığı hayal edin. Kelimenin tam anlamıyla gözlerimin önünde gürültülü bir nefes vererek onu içine bıraktı. Beni fark etmedikleri için misafirlerin yanına döndüm. Yaklaşık beş dakika sonra eşim hiçbir şey olmamış gibi geldi. Neden bu kadar uzun süredir ortalıkta olmadığını sorduğumda, arkadaşının ona vermesi için gerçekten yalvardığını ancak benimle birlikte olduğu için kabul etmediğini söyledi. Komik olmaya karar verdim ve bugün sikilmesine aldırış etmeyeceğimi söyledim. Yani sadece birkaç saat içinde üç kez sikildi. Hayatta böyle olur!