Sanırım babam kendine bir eş buldu. Kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 7 months
 Sanırım babam kendine bir eş buldu. Kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Unread post by Andrey 15.09.2005 »

Bugün eve geldim ve babam genç bir kızla (muhtemelen öğrencisi) oturuyordu. Sonra sinemaya gittiler, sonra ben annemin yanına gittim, babam aradı ve geceyi annemle geçirmemi istedi. Görünüşe göre şu anda evimizde sikişiyorlar! Doğru olup olmadığını nasıl anlarsınız?
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Sanırım babam kendine bir eş buldu. Kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Unread post by Legolar »

Senin için ne fark eder? Bu onun işi
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Andrey 15.09.2005 »

Legos: 26 Nov 2022, 01:31 Senin için ne fark eder? Bu onun işi
Çok ilgileniyorum. Umarım hiçbir şeyleri yoktur ama asla bilemezsin, belki doğrudur
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Legolar »

Eğer ilgileniyorsanız, kalıp dolaba saklanmalıydım)))))
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Bugün eve geldiğimde babam genç bir kızla (muhtemelen onun öğrencisi) oturuyordu. Sonra sinemaya gittiler, sonra ben annemin yanına gittim, babam aradı ve geceyi annemle geçirmemi istedi. Görünüşe göre şu anda evimizde sikişiyorlar! Bunun doğru olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
İçgüdülerim mektubun bir oğul tarafından yazılmadığını gösteriyor... Ama "aşağılanmış ve aşağılanmış bir kişi tarafından" yazıldığını gösteriyor hakaret eden" anne... aileden kaçan kocasına kamuoyunu göstermek için... başka bir kadına aşık olduğu için ne kadar da "alçak" bir adam... İşte karşınızda Madam kılığında. oğlum... Sen ve kocan zaten ayrı yaşıyorsunuz... Birlikte yaşamamanızın sebebi nedir? İhanetleriniz mi, dış görünüşünüze bakma konusundaki isteksizliğiniz mi, tembelliğiniz mi, ailenizde seks eksikliğiniz mi, aşkın sönmesi mi, dayanılmaz hayat mı? Neden seninle bir aile kuran kişi... bir anda her şeyi alıp terk etti...? Belki şantaj yapmak yerine kendinize dikkat edin ve eksiklikleri giderin...?
Ya yine yanılmışım ve sen gerçekten bu babanın oğlusun... Görüyorsun, baba ve anne zaten yaşıyor farklı yaşam alanlarında.. .. demek ki birlikte rahat değiller... Her birinin kendi mutluluğu hakkı var... ve kirli burnunuzu temiz kıçlarına sokmanıza gerek yok... Evet , Ebeveynler arasındaki boşanmanın hoş olmadığını anlıyorum ama bu stres .. ama sizin bencilliğiniz uğruna, anne ve baba mutlu bir aile gibi davranarak birlikte yaşadıklarında çok daha fazla stres olacak... ONLARIN İLİŞKİLERİNİ ANLAMALARINA İZİN VERİN.. .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”