Kızlar, bana tüm ciddiyetle söyleyin - kim heyecanlanır mastürbasyon yapan bir erkeği gözetleme süreci? Çekici ve seksi bir kız olmanız, erkeklerin size mastürbasyon yapması kimleri tahrik ediyor? sperm penisten dışarı mı akıyor yoksa dışarı mı çıkıyor? Bir erkek mastürbasyon yaptığında sizi heyecanlandıran detayları yazın.
Mastürbasyon yapan kızlar beni tahrik ediyor. Bir kızın "amını" nasıl okşadığını, içine her türlü oyuncağı veya penisi taklit eden nesneleri, sebzeleri vb. nasıl soktuğunu sonsuza kadar izlemeye hazırım.. Mmmmmm
These users thanked the author çapkın for the post:
Kızlar, bana tüm ciddiyetle söyleyin - [url=viewtopic.php?t=9789]kim heyecanlanır [/ url] mastürbasyon yapan bir erkeği gözetleme süreci? Çekici ve seksi bir kız olmanız, erkeklerin size mastürbasyon yapması kimleri tahrik ediyor? sperm penisten dışarı mı akıyor yoksa dışarı mı çıkıyor? Bir erkek mastürbasyon yaptığında sizi heyecanlandıran detayları yazın. Mastürbasyon yapan kızlar beni tahrik ediyor. Bir kızın "amını" nasıl okşadığını, içine her türlü oyuncağı veya penisi taklit eden nesneleri, sebzeleri vb. nasıl soktuğunu sonsuza kadar izlemeye hazırım.. Mmmmmm :roll:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=141228 time=1669554557 user_id=5795] Muhtemelen bu tamamen erkeklere ait bir şey.. [/quote] Sonuçta, Umarım bu süreçten heyecanlanan kızlar, kadınlar vardır?
Benim aletimi sallamamı izlemeyi ve benim de onun amını sallamamı izlemeyi seven bir kadınla çıktım. Birlikte mastürbasyon yapmamızı seven başka biri daha vardı - birbirimize karşı...
Benim aletimi sallamamı izlemeyi ve benim de onun amını sallamamı izlemeyi seven bir kadınla çıktım. Birlikte mastürbasyon yapmamızı seven başka biri daha vardı - birbirimize karşı...
[quote=Foxxxg99 post_id=141298 time=1669566223 user_id=13457] ama böyle bir şey görsem tahrik olacağımı sanmıyorum [/quote] Peki, mastürbasyon yapan bir adam gördün mü? Kıyafet giyip ona baksan bile mi?
Eşim seks sırasında kafasının yanına oturup yüzünün önünde mastürbasyon yapmamı seviyor. Şiddetle mastürbasyon yapıyor ve boşalıyor. Ve sonra onun ağzına boşalabilirim
These users thanked the author Çiy for the post (total 3):
Eşim seks sırasında kafasının yanına oturup yüzünün önünde mastürbasyon yapmamı seviyor. Şiddetle mastürbasyon yapıyor ve boşalıyor. Ve sonra onun ağzına boşalabilirim
[quote=Foxxxg99 post_id=141484 time=1669594790 user_id=13457] Ama bunun beni tahrik edeceğini sanmıyorum. [/quote] Peki, seni tahrik etmeyeceğini söylemek için çok erken değil mi Daha önce hiç olmadıysa deneyin ve kontrol edin! :göz kırp:
[quote=Foxxxg99 post_id=141484 time=1669594790 user_id=13457] Hayır, bu olmadı. Ama bunun beni tahrik edeceğini sanmıyorum. [/quote] Seni ne tahrik ediyor? Neyle mastürbasyon yapıyorsun?
coster: ↑28 Nov 2022, 11:57
Ne için mastürbasyon yapıyorsun?
Bana öyle geliyor ki o hiç mastürbasyon yapmıyor. Ya da bir kızın ve bir grup erkeğin olduğu bir MMFMM’de mastürbasyon yapıyor. Tabi bu benim tahminim.
[quote=coster post_id=141625 time=1669625854 user_id=11770] Ne için mastürbasyon yapıyorsun? [/quote] Bana öyle geliyor ki o hiç mastürbasyon yapmıyor. Ya da bir kızın ve bir grup erkeğin olduğu bir MMFMM’de mastürbasyon yapıyor. Tabi bu benim tahminim.
Evet, kişisel tatminle hiç ilgilenmeyen bazı bayanlar var. Bir yerden bir erkeği almak onlar için daha kolaydır. Daha doğrusu çıkarmanıza bile gerek yok. Kendilerini yapıştırıyorlar)))
Evet, kişisel tatminle hiç ilgilenmeyen bazı bayanlar var. Bir yerden bir erkeği almak onlar için daha kolaydır. Daha doğrusu çıkarmanıza bile gerek yok. Kendilerini yapıştırıyorlar)))
Debauchee: ↑27 Nov 2022, 16:13
Peki, umarım bu süreçten heyecanlanan kızlar, kadınlar vardır?
Başkalarının erkeklerine bakmak kesinlikle rahatsız edicidir
Ama sevgilime bakardım ve onun nasıl inlediğini ve zevkten geriye yaslandığını gerçekten duymak ve görmek isterdim.
[quote=Debauchee post_id=141231 time=1669554782 user_id=10112] Peki, umarım bu süreçten heyecanlanan kızlar, kadınlar vardır? [/quote]Başkalarının erkeklerine bakmak kesinlikle rahatsız edicidir *x) Ama sevgilime bakardım ve onun nasıl inlediğini ve zevkten geriye yaslandığını gerçekten duymak ve görmek isterdim.
Bir kez izlemeyi kabul ettim. Sadece eğlence için, web kamerası aracılığıyla. Benzer bir forumda bir adamla konuştuk.
Adam genç, yakışıklı ve penisi de güzel. Uzun süre mastürbasyon yapmadı ve bundan hoşlandığım söylenebilir ama bir şey vardı. Yaklaşık 10 dakika sonra tekrar bakmak istedi. Çok çabuk iyileşti ve muhtemelen günde birçok kez mastürbasyon yapabiliyordu. Doğal olarak artık yeni bir şey görmüyordum ve çeşitli bahanelerle reddetmeye başladım ama adam o kadar iyi çıktı ki mastürbasyonunu filme almaya başladı ve bunu bana özel mesajla gönderdi. Elbette onu övmeye devam ettim ama giderek azaldı ve sonra beni unuttuğu an geldi. Sanırım Tanrı dualarımı duydu.
Bunda neyin heyecan verici olabileceğini anlamıyorum
Bir kez izlemeyi kabul ettim. Sadece eğlence için, web kamerası aracılığıyla. Benzer bir forumda bir adamla konuştuk. Adam genç, yakışıklı ve penisi de güzel. Uzun süre mastürbasyon yapmadı ve bundan hoşlandığım söylenebilir ama bir şey vardı. Yaklaşık 10 dakika sonra tekrar bakmak istedi. Çok çabuk iyileşti ve muhtemelen günde birçok kez mastürbasyon yapabiliyordu. Doğal olarak artık yeni bir şey görmüyordum ve çeşitli bahanelerle reddetmeye başladım ama adam o kadar iyi çıktı ki mastürbasyonunu filme almaya başladı ve bunu bana özel mesajla gönderdi. Elbette onu övmeye devam ettim ama giderek azaldı ve sonra beni unuttuğu an geldi. Sanırım Tanrı dualarımı duydu. Bunda neyin heyecan verici olabileceğini anlamıyorum
Marinka: ↑15 Dec 2022, 13:38
Okunmamış mesaj Marinka »
Bu konuyla ilgili başka hangi ilginç veya dikkate değer forumlara veya sitelere bakıyorsunuz? Hemen hepsi ücretli ve çeşitli kısıtlamalara tabi hale geldi.
[quote=Marinka post_id=148927 time=1671100716 user_id=12161] Okunmamış mesaj Marinka » Bu konuyla ilgili başka hangi ilginç veya dikkate değer forumlara veya sitelere bakıyorsunuz? Hemen hepsi ücretli ve çeşitli kısıtlamalara tabi hale geldi.
Okunmamış mesaj Marinka »
Bu konuyla ilgili başka hangi ilginç veya dikkate değer forumlara veya sitelere bakıyorsunuz? Hemen hepsi ücretli hale geldi ve çeşitli kısıtlamalarla.
[quote=Alesander post_id=148948 time=1671103189 user_id=12841] [quote=Marinka post_id=148927 time=1671100716 user_id= 12161] Okunmamış mesaj Marinka » Bu konuyla ilgili başka hangi ilginç veya dikkate değer forumlara veya sitelere bakıyorsunuz? Hemen hepsi ücretli hale geldi ve çeşitli kısıtlamalarla. [/quote] Hangi konuda?
[quote=Alesander post_id=148957 time=1671103656 user_id=12841] Hangi konu hakkında? Herkesin favorisi - SEKS hakkında [/quote] Oturduklarım kapalıydı. Bu yüzden buradayım. Burada her şey eğlenceli ve yeterli ölçülülük var)
Karımı göbek deliğinden sikmeyi seviyorum. Oraya sık sık giderim. Pirsingleri var. Uzun kolye. Üyeyi hoş bir şekilde heyecanlandırır. Bunu başka kim seviyor?
Last post
Karımı göbek deliğinden sikmeyi seviyorum. Oraya sık sık giderim. Pirsingleri var. Uzun kolye. Üyeyi hoş bir şekilde heyecanlandırır. Bunu başka kim seviyor?
Göbek deliğinde ve kulakta. Harika...
Bu beni çok heyecanlandırıyor. Onun lezzetli osuruklarının baştan çıkarıcı aroması hoşuma gidiyor. Anüsünün önce yavaş yavaş genişlediğini, sonra da daraldığını hayal etmek beni kaka yaptığında...
Last post
Bu nasıl hesaplanır? 🤣🤣 🤣
Ya bir trol ya da kahrolası bir aptal (yanlış bir şey anlamında)
Bunu nasıl hesaplayabiliriz? 🤣🤣 🤣
Ya bir trol ya da kahrolası bir aptal (yanlış bir şey anlamında)
🔹 Sıradan, dikkat çekmeyen bir görünüme sahip kızlar beni her zaman heyecanlandırmıştır, bir resim gibi güzel bir kıza bakmak hoştur, ama nedense yanlarında başka bir şey istemiyorum ama kimsenin...