Olağandışı seks.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Olağandışı seks.

Unread post by İskender »

Bu, cep telefonunun ve internetin olmadığı 90’lı yıllardaydı, ancak cinsel devrim çoktan ülkeyi dokuzuncu dalgasıyla kaplamıştı. Hand to Hand gazetesinin flört bölümünde buluştuk, birbirimize mektuplar yazdık ve onları Poste restante postanesine götürdük. Kendisi artık bekar değildi ve evli bir kadınla tanıştı, birbirlerini aradılar ve falan tarihte buluşmaya karar verdiler. O zamanlar restoran ve kafelerin sayısını bir yandan sayabilirsiniz, öğleden sonra Pelmennaya kafede buluştuk, herkes fakirdi, arabası yoktu, parası yoktu ama seks herkesi çağırıyor ve çekiyor. Şarap içtik, sohbet ettik, samimi konulara değindik ve boynundaki damarın çoktan atmaya başladığını gördüm. Bu tür konuşmalar bizi çok heyecanlandırdı. O günlerde sadece pasaportla otellere gitmek gerekiyordu, karı koca olarak neredeyse hiç sauna yoktu, sahanlığın apartmandan ayrı olduğu yeni bir yüksek katlı binanın yanında sokağa çıktık. inişler. Oraya gittik, dahili telefon vardı, az önce geldik ve aniden bir adam dışarı çıktı ve oraya daldık. asansöre koştuk, üst katlardan birine bastık ve birbirimize sarıldık, her yerde birbirimizi okşadık ve dokunduk. Asansör duruyor, kapı açılıyor ve birbirimize sarılıyoruz, genç bir adam önümüzde duruyor ve gülümsüyor. Sahanlığa koştuk ve ikimiz de heyecandan titreyerek tekrar birbirimize sarıldık. Yaz geldi, kloş etek ve bluzuyla sıcak, onu pencereye doğru çeviriyorum, göğüslerini çıkarıyorum, eteğini kaldırıyorum ve damlayan amına giriyorum. Pencere kenarına yaslanıyor ve ben onu sertçe sikiyorum, aynı anda geliyoruz, orada duruyoruz, nefes nefese, bacaklar titriyor, neredeyse mutluluktan öldüğümü söylüyorum ve o da karşıdaki adamın kesinlikle ölmüş olması gerektiğini söylüyor. Pencereden dışarı bakıyorum, ev köşede ve on metre ötede balkonda ayakta duran ve sinirli sinirli sigara içen bir adam var, pencereden atlıyorum ve aptallar gibi gülüyoruz. Görünüşe göre bir erkeğin önünde göğüslerini sallarken, köpek stili sikildiğinde heyecanlanmıştı çünkü hemen bir şey söylemedi.

2 saat 9 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Bu tanıdıklardan biri beni hayatımda büyük iz bırakan bir kızla buluşturdu , ancak bunun hakkında daha sonra daha fazla bilgi vereceğiz. Bir kafede oturup şarap içtikten sonra pek çok ortak noktamızın olduğunu fark ettik, özellikle de seks konusunda. Ancak sonbaharda hava hızla kararır ve ulaşım giderek azalır, eve dönmeye karar verdik ve cesur bir beyefendi gibi bize eve kadar eşlik etmeye karar verdik. Ve burada tramvayın ikinci vagonundayız, sadece ikimiz cinsel fanteziler hakkında konuşmaya devam ediyoruz, öpüşüyoruz ve alkol ve heyecan altında her yerde birbirimize dokunuyoruz. Kulağıma fısıldıyor: Şu anda en çok ne istediğimi biliyor musun? Ve tereddüt etmeden cevap veriyorum: Oral seks!? Evet ama nasıl tahmin ettin? Sertleşmiş penisimi yavaşça sinekliğimden çıkarıyor ve açgözlülükle emmeye başlıyor. Ne yazık ki iki duraktan sonra inmek zorunda kaldık ve bitirmeye zamanım olmadı. Eve giderken bazı açıklamalar yaptı ve şu cümle beni öldürdü: Diliyle bir adamın kıçından sikmekten utanmıyor. Girişe girdiğimizde ikimiz de çılgınca heyecanlanmıştık, her şeye hazırdık ve sıcak radyatörün yanında pantolonunu çıkardım ve köpek stiliyle sikişmeye başladım, zaten her yeri su akıtıyordu. Yoldan geçen vatandaşların müdahale etmesi nedeniyle bitiremedik ve eğlenceyi daha sonraya ertelemeye karar verdik. Bunlardan epeyce vardı.
These users thanked the author İskender for the post (total 3):
Bob2390, Herurg, Fargal94

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”