Bir forumda buldum:

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Автор темы
k-100
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years
 Bir forumda buldum:

Unread post by k-100 »

O zamanlar 15 yaşındaydım. güneyde gençler için bir kampta ortaya çıktı. Böylece bir gün yıkanırken tavanımız çöktü ve bir kız neredeyse ölüyordu. Ayrıca erkeklerle aynı anda 10 kişinin (5 erkek ve 5 kız) gideceği söylendi. ancak kimsenin kırılmaması için herkesin tamamen çıplak yıkanması gerektiğini söylediler ve yönetmenin çıplaklık hayranı olduğu ortaya çıktı. En azından herkesi yaşa göre ayırdılar. Ve her gün yıkandık. İlk başta herkes çekiniyordu ama sonra alıştılar. Çocuklar bu dönüşten özellikle memnun oldular ve bize çıplak baktılar, biz de onlara. Hatta bazen bazı kız ve erkek çocuklar yıkanırken birbirlerine dokunurlardı.

Acaba bu durumu yaşayan var mı?
These users thanked the author k-100 for the post (total 6):
Rasaroam, sapık, Aion2012Ölü, PavelNokia, Oleg257, Sibiryak89
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 307
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Bir forumda bulundu:

Unread post by abartı »

Bu daha önce hiç olmadı ama çok ilginç
These users thanked the author abartı for the post:
sapık
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

k-100: 10 Aug 2023, 04:09 yıkama sırasında tavan çöktü ve 1 kız neredeyse ölüyordu. Ayrıca erkeklerle aynı anda 10 kişinin (5 erkek ve 5 kız) yürüyeceği söylendi.
Neredeyse 1’e bastım ve yürümeye başladım. 10 civarında, yani eğer acıtırsa, o zaman acır mı? ))))
These users thanked the author Geçit for the post (total 11):
Ötesinden Gelen Şehvet, Güzel, Mancuso, Alexsss, Aion2012Ölü, RazVratnik, Juravl, Veloman, Zorba Carrie, Mart, Biyel kolu
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

k-100: 10 Aug 2023, 04:09 O zamanlar 15 yaşındaydım. güneyde gençler için bir kampta ortaya çıktı. Böylece bir gün yıkanırken tavanımız çöktü ve bir kız neredeyse ölüyordu. Ayrıca erkeklerle aynı anda 10 kişinin (5 erkek ve 5 kız) gideceği söylendi. ancak kimsenin kırılmaması için herkesin tamamen çıplak yıkanması gerektiğini söylediler ve yönetmenin çıplaklık hayranı olduğu ortaya çıktı. En azından herkesi yaşa göre ayırdılar. Ve her gün yıkandık. İlk başta herkes çekiniyordu ama sonra alıştılar. Çocuklar bu dönüşten özellikle memnun oldular ve bize çıplak baktılar, biz de onlara. Hatta bazen bazı kız ve erkek çocuklar yıkanırken birbirlerine dokunurlardı.

Acaba bu durumu yaşayan var mı?
n Bu tür yıkamalar sırasında 15 yaşındaki erkek çocukların siklerinin nasıl durduğunu hayal edebiliyorum!🙂
Ve birçoğu da muhtemelen istemsizce geldiler.
Romannaich
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by Romannaich »

Evet, ben buldum, ben buldum Andersen kenarda sessizce sigara içiyor dinleniyor
These users thanked the author Romannaich for the post (total 5):
Juravl, Veloman, alimdjan, alex56, Mart
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by |_nadiren_| »

k-100: 10 Aug 2023, 04:09 Bazen bazı kız ve erkek çocuklar yıkanırken birbirlerine dokunurlardı.
Ah, ne dokunaklı bir hikaye 8-) :muza: Neredeyse heyecanlandım. Peki ya neredeyse öldürülen o kız? Daha sonra depresyona mı girdi?
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 3):
Mancuso, Mart, Biyel kolu
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114

Unread post by Fısıldayan »

Kahretsin, bu kesinlikle en yüksek derecede aptallık, tamam, bu gençlerden birkaçı aynı fikirde olduğunda ve onlar erkek olduğunda anlıyorum, ancak kızlar böyle bir macerayı% 100 reddederdi
These users thanked the author Fısıldayan for the post (total 3):
Veloman, Danah, hayalet
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Whisper: 10 Aug 2023, 14:12 ama kızlar böyle bir macerayı %100 reddederler
Reddetmem))) Ne kadar aşırı bir şey - erkekler çıplak, tavanlar düşüyor)))) )
These users thanked the author Geçit for the post (total 10):
SeRg !$!, sapık, Fargal94, Oleg257, Hacı, Rasaroam, Veloman, Mart, Sibiryak89, Biyel kolu
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 10 Aug 2023, 14:19
ama kızlar böyle bir macerayı %100 reddederler
Reddetmem))) Ne kadar aşırı bir durum - erkekler çıplak, tavanlar çöküyor))))
Ve en önemlisi sikleri var :-D
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Mart
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 10 Aug 2023, 14:20
Whisper: 10 Aug 2023, 14:12 ancak kızlar böyle bir macerayı %100 reddeder
n Reddedemem))) Ne kadar ekstrem bir şey - oğlanlar çıplak, tavanlar düşüyor))))
Ve en önemlisi onların sikleri var :- D
Tabii ki))) Ve dokunabilirsin))) 33 zevkin tümü )))
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
|_nadiren_|, abartı, Veloman, masrafçı, Mart
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 10 Aug 2023, 14:19 Reddedemem))) Ne kadar ekstrem bir şey - oğlanlar çıplak, tavanlar düşüyor))))
Eh, sen görünüşe göre bir istisnadır ve ilgi ve şefkatten mahrum kalmazlar, etrafınızda çıplak dururlar ve çıkıntılı organlarıyla uyluklarınıza dokunurlar))))))
These users thanked the author Fısıldayan for the post:
Veloman
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 10 Aug 2023, 14:23 33 zevkin tamamı)))
Amındaki akıllı telefonu da saydın mı? )))
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Whisper: 10 Aug 2023, 14:24 Eh, görünüşe bakılırsa sen bir istisnasın ve ilgiden ve şefkatten mahrum kalmazsın
Ben de onları okşardım. Bunu ellerimle yapardım ve belki de bir oral seks yapardım))) Keşke tavan şu anda kafama çökmeseydi, yoksa tüm vızıltı bozulurdu ve kafam da olurdu)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
sapık, Veloman, masrafçı
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 10 Aug 2023, 14:36 Ben de onları okşardım. Bunu ellerimle yapardım ve belki de oral seks yapardım))) Keşke tavan şu anda kafama çökmeseydi, yoksa tüm vızıltı bozulurdu ve kafam da olurdu))) n
evet ve kafasına aldığı darbeyle birini ısırdı))))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Whisper: 10 Aug 2023, 14:47
Marinka: 10 Aug 2023, 14:36 Ben de onları okşardım. Bunu ellerimle yapardım ve belki de oral seks yapardım))) Keşke tavan şu anda kafama çökmeseydi, yoksa tüm vızıltı bozulurdu ve kafam da olurdu))) n
evet ve kafama aldığım darbeden dolayı birinden bir ısırık aldım))))
Bir ısırık alıp yutardım ve bu her gün böyle devam ederdi ve vardiyanın sonunda zaten duş alacak kimse olmazdı)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Mart
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 10 Aug 2023, 14:52
Marinka: 10 Aug 2023, 14:36 Ben de onları evcilleştirirdim. Bunu ellerimle yapardım ve belki de oral seks yapardım))) Keşke tavan şu anda kafama çökmeseydi, yoksa tüm vızıltı bozulurdu ve kafam da olurdu))) n
evet ve kafama aldığım darbeden dolayı birinden bir ısırık aldım))))
Bir ısırık alıp yutardım ve bu böyle her gün devam ederdi ve vardiyanın sonunda duş alacak kimse olmazdı)))
Neden kimseyle olmasın? Aynı oğlanlarla. Sadece onlar çüksüz olurdu :unknown:
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Güzel »

ama kızlar böyle bir macerayı %100 reddederler
Reddetmem))) Ne kadar aşırı bir durum - erkekler çıplak, tavanlar düşüyor))))
Erkeklerin tavana değil kızların üzerine düşmesine izin vermek daha iyidir)
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

|_retko_|: 10 Aug 2023, 14:54 Neden kimseyle olmasın? Aynı oğlanlarla. Ancak onların çükleri olmazdı
ve senin için ruhunda CUNIMEN adında bir grup olurdu)))) ancak seni tek tek yalarlardı
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

|_retko_|: 10 Aug 2023, 14:54 Neden kimseyle olmasın? Aynı oğlanlarla. Ancak çükleri olmazdı
Bu çok üzücü bir manzara olurdu. Sanırım onları geri dikebiliriz))))

1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
|_retko_|: 10 Aug 2023, 14:54 Neden kimseyle olmasın? Aynı oğlanlarla. Ancak onların çükleri olmazdı
ve senin için ruhunda CUNIMEN adında bir grup olurdu)))) seni tek tek yalarlardı
Böyle bir gruba karşı değilim)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Veloman
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 10 Aug 2023, 14:59 Böyle bir gruba karşı değilim)))
aferin)))
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by xxx1 »

Başkalarını bilmiyorum ama benim de benzer bir durumum vardı: Kasık fıtığı nedeniyle ameliyattaydım (15 yaşında), bu yüzden beni 14 yaşında 3 kızla birlikte koğuşa koydular. Doğru, bir ekran koydular. Kızlar amımı kestiklerini öğrendiklerinde, külotumu çıkarmam ve onlara dokunmama izin vermem için beni rahatsız etmeye başladılar. Buna neden ihtiyaç duyduklarını sordum, onlar da bir erkeğin amının kesilmesinin neye benzediğiyle ilgilendiklerini söylediler. Bu yüzden 2 gün boyunca bizi rahatsız ettiler. Sonunda onlara külotumu ancak çıplak soyunmaları ve göğüslerine ve amcıklarına dokunmama izin vermeleri durumunda çıkarabileceğimi söyledim. Bundan sonra hemen gideceklerini düşündüm, ama beni şaşırttı, 5 dakika sonra sabahlıklarını çıkardılar ve karşıma tamamen çıplak çıktılar - hazır olduğumuzu söylüyorlar - dokundular. Tabii ki böyle bir görüntü karşısında şaşkına döndüm, ama sonra yaklaştım ve her birinin göğüslerine ve traş edilmiş amcıklarına dokundum. Çok keyif aldım, herkesin göğüsleri çok güzeldi. Onları geri çevirdiğimde hiç kızarmadan orada durdular ve hala kız olduklarını söyleyerek onlara hafifçe dokunmamı istediler. Ve sonra utançtan yanarak külotumu çıkarmak ve amım yukarıda olacak şekilde yatağa uzanmak zorunda kaldım. Ameliyattan sonra sırayla gelip vajinama, testislerime ve dikiş yerlerine dokundular. O anda utançtan kıpkırmızı yatıyordum. ama ne yapabilirsin, anlaşma anlaşmadır. Daha sonra birbirimizin önünde sakince kıyafetlerimizi değiştirdik, artık sır kalmamıştı.
These users thanked the author xxx1 for the post (total 6):
Aion2012Ölü, Fargal94, Oleg257, abartı, Sibiryak89, hayalet
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Aion2012Ölü »

xxx1: 11 Aug 2023, 04:05 Başkalarını bilmiyorum ama benim de buna benzer bir durumum vardı: Kasık fıtığı ameliyatındaydım (15 yaşındaydım), bu yüzden beni 14 yaşında 3 kızın olduğu bir koğuşa koydular. Doğru, bir ekran koydular. Kızlar amımı kestiklerini öğrendiklerinde, külotumu çıkarmam ve onlara dokunmama izin vermem için beni rahatsız etmeye başladılar. Buna neden ihtiyaç duyduklarını sordum, onlar da bir erkeğin amının kesilmesinin neye benzediğiyle ilgilendiklerini söylediler. Bu yüzden 2 gün boyunca bizi rahatsız ettiler. Sonunda onlara külotumu ancak çıplak soyunmaları ve göğüslerine ve amcıklarına dokunmama izin vermeleri durumunda çıkarabileceğimi söyledim. Bundan sonra hemen gideceklerini düşündüm, ama beni şaşırttı, 5 dakika sonra sabahlıklarını çıkardılar ve karşıma tamamen çıplak çıktılar - hazır olduğumuzu söylüyorlar - dokundular. Tabii ki böyle bir görüntü karşısında şaşkına döndüm, ama sonra yaklaştım ve her birinin göğüslerine ve traş edilmiş amcıklarına dokundum. Çok keyif aldım, herkesin göğüsleri çok güzeldi. Onları geri çevirdiğimde hiç kızarmadan orada durdular ve hala kız olduklarını söyleyerek onlara hafifçe dokunmamı istediler. Ve sonra utançtan yanarak külotumu çıkarmak ve amım yukarıda olacak şekilde yatağa uzanmak zorunda kaldım. Ameliyattan sonra sırayla gelip vajinama, testislerime ve dikiş yerlerine dokundular. O anda utançtan kıpkırmızı yatıyordum. ama ne yapabilirsin, anlaşma anlaşmadır. Bundan sonra birbirimizin önünde sakince kıyafetlerimizi değiştirdik, artık sır kalmamıştı.
Anlaşma, benim de kabul ettiğim bir anlaşmadır. Bunu yaparak doğru olanı yaptın.
Merak bir ahlaksızlık değildir. Bu, yaşamın ve insan ruhunun doğal bir parçasıdır.
İyi koşullar müzakere edildi. Tam da olması gerektiği gibi. Gerçi kızların da aynı fikirde olacağını kastetmemiştim.
Daha fazlası vardı, ilgileri daha güçlüydü. Kabul etmeleri şaşırtıcı değil!
Tek soru.
Bu kızların ve genel olarak onların yaşındaki kızların göğüslerine ve amlarına bir yetişkin olarak (şimdi) dokunabilseydiniz, dokunur muydunuz? ister misin?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
sapık
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by xxx1 »

Evet, gerçekten aynı fikirde olacaklarını düşünmüyordum. Hangisini önce dürteceğimi seçerken, külotumu çıkarma teklifiyle beni rahatsız eden ilk kişiden başladım. Ona yaklaştığımda hemen kollarını açtı ve göğüslerinden başla dedi. Sonuç olarak üçüne de yaklaşık 5’er dakika boyunca önce önden sonra arkadan dokundum. Ve bir elini dikkatlice kıçına koyarak amcıklara dokundu ve diğeriyle karınlarını hissetmeye başladı ve elini yavaş yavaş bacaklarının arasına indirdi.
Ve şimdi zamanda geriye gidebilsem çok sevinirim. , bu 3 kızın bir jinekolog tarafından muayenesi sırasında hazır bulunması. Onlara nasıl dokunduğunu görmek isterim. Ama ne yazık ki bu üç kızı ondan sonra bir daha hiç görmedim. Ama amıma dokunduklarında onların memnun yüzlerini asla unutmayacağım. Onlara dokunmama izin verdikleri için hiç pişman olmadıkları açıktı!!!
These users thanked the author xxx1 for the post (total 5):
Aion2012Ölü, abartı, sapık, Sibiryak89, hayalet
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Veronika »

Ve bu pastoral rüya hoşuma gitti. O günlerde sınıf arkadaşlarımın beni çıplak göreceğine dair bir rüya gördüm. Sık sık aynanın karşısında kendime bakardım.
Güzellik. Noktalı bir figür, zaten birinci büyüklükte göğüsler, çıkıntılı bir kalça, yazdım, köpek stilinde daha rahatım. Kahverengi kasık kılları, bacaklarımı ayırıyorum, küçük klitoris, bakımlı perine. Zaten fazla saçları tıraş ettim. VE OĞLANLARA BÖYLE GÜZELLİK NASIL GÖSTERİLMEZ.
These users thanked the author Veronika for the post (total 9):
Oleg257, Veloman, Aion2012Ölü, içimizde, masrafçı, Fargal94, abartı, sapık, Sibiryak89
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by xxx1 »

Geçen ay paralel sınıftan bir çocuk da bir hikaye paylaştı: Geçen yıl poposunda kızarıklık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Peki, bu çıryak’ı ondan alıp koğuşa koydular çünkü ateşi vardı ve eve gitmesine izin vermekten korkuyorlardı. Böylece koğuşta 14 yaşında 2 kız kaldı, Kovid olduğunu ve yer olmadığını açıkladılar, her şeyi Kovid hastalarına verdiler ve konuşmadan. Kızlardan birinin onun evinden olduğu ve onun okulunda okuduğu ortaya çıktı ve diğerini tanımıyordu. Birisinin kıyafetlerini değiştirmesi gerektiğinde dışarı çıkacakları konusunda anlaştılar. Ancak ertesi gün hiç beklemediği bir şey oldu. Yaklaşık 30 yaşlarında bir adam geldi ve kızlara ameliyat olacakları için amlarını tıraş etmeleri gerektiğini söyledi. kızlar bunun neden gerekli olduğunu bağırmaya başladılar ama adam operasyondan önceki kuralların bunlar olduğunu söyledi. Ama kızlar kendilerini tıraş edeceklerini söylediler, adam tabii ki memnun değildi, aksesuarları verdi ve bir saat içinde her şeyi iade etmelerini söyledi, kayıt olduklarını söyleyip gittiler. kızlar bir şey tartışmaya başladılar ve aniden oğlanı çağırdılar. Yarın göbek fıtıklarını kestireceklerini söyleyip amlarını tıraş etmesini istediler. Buna üzüldü ve sadece nedenini sordu. Bir intihar bombacısının önünde külotlarını çıkarmaktan yetişkin bir erkeğin önünde çıkarmaktan daha az utanacaklarını söylediler. Daha sonra kabul ettiğini, ancak tıraş sırasında çıplak kalmaları şartıyla olduğunu söyledi. Kızlar bunun üzerine kızardı ama evindeki diğeri yine de izlemesini söyledi ve ilk çıplak soyunan o oldu. Tuvalete gittiler, banyoda durdu ve adam dikkatlice amını traş etti. Daha sonra aniden göğüslerine dokunmasına izin verdiğini söyledi ve o da bunu hemen yaptı. daha sonra hızla ayrıldı ve ikinci kız da tamamen çıplak olarak içeri girdi ve adam onun amını da tıraş etti, ancak ona dokunmasına izin vermedi. Ama ona göre figür tam olarak doğruydu; bu kızın ilkinden bile daha güzel çıplak olduğu ortaya çıktı.
These users thanked the author xxx1 for the post (total 4):
Oleg257, abartı, sapık, Sibiryak89
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660

Unread post by Evgeniy7519 »

|_retko_|: 10 Aug 2023, 14:09
k-100: 10 Aug 2023, 04:09 Bazen bazı kız ve erkek çocuklar yıkanırken birbirlerine dokunurlardı.
Ah, ne dokunaklı bir hikaye 8-) :muza: Neredeyse heyecanlanıyordum. Peki ya neredeyse öldürülen o kız? Sonrasında depresyona mı girdi?
Bu konuyu o yazdı))))
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

k-100, tam bir saçmalık
These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
Evgeniy7519, Danah
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!

xxx1: 07 Nov 2023, 11:11 Geçen ay paralel sınıftan bir çocuk da bir hikaye paylaştı: Geçen yıl poposundaki bir çıban nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Peki, bu çıryak’ı ondan alıp koğuşa koydular çünkü ateşi vardı ve eve gitmesine izin vermekten korkuyorlardı. Böylece koğuşta 14 yaşında 2 kız kaldı, Kovid olduğunu ve yer olmadığını açıkladılar, her şeyi Kovid hastalarına verdiler ve konuşmadan. Kızlardan birinin onun evinden olduğu ve onun okulunda okuduğu ortaya çıktı ve diğerini tanımıyordu. Birisinin kıyafetlerini değiştirmesi gerektiğinde dışarı çıkacakları konusunda anlaştılar. Ancak ertesi gün hiç beklemediği bir şey oldu. Yaklaşık 30 yaşlarında bir adam geldi ve kızlara ameliyat olacakları için amlarını tıraş etmeleri gerektiğini söyledi. kızlar bunun neden gerekli olduğunu bağırmaya başladılar ama adam operasyondan önceki kuralların bunlar olduğunu söyledi. Ama kızlar kendilerini tıraş edeceklerini söylediler, adam tabii ki memnun değildi, aksesuarları verdi ve bir saat içinde her şeyi iade etmelerini söyledi, kayıt olduklarını söyleyip gittiler. kızlar bir şey tartışmaya başladılar ve aniden oğlanı çağırdılar. Yarın göbek fıtıklarını kestireceklerini söyleyip amlarını tıraş etmesini istediler. Buna üzüldü ve sadece nedenini sordu. Bir intihar bombacısının önünde külotlarını çıkarmaktan yetişkin bir erkeğin önünde çıkarmaktan daha az utanacaklarını söylediler. Daha sonra kabul ettiğini, ancak tıraş sırasında çıplak kalmaları şartıyla olduğunu söyledi. Kızlar bunun üzerine kızardı ama evindeki diğeri yine de izlemesini söyledi ve ilk çıplak soyunan o oldu. Tuvalete gittiler, banyoda durdu ve adam dikkatlice amını traş etti. Daha sonra aniden göğüslerine dokunmasına izin verdiğini söyledi ve o da bunu hemen yaptı. daha sonra hızla ayrıldı ve ikinci kız da tamamen çıplak olarak içeri girdi ve adam onun amını da tıraş etti, ancak ona dokunmasına izin vermedi. Ama ona göre rakam tam olarak doğruydu, bu kızın çıplak olduğu ortaya çıktı, hatta ilkinden daha da güzeldi.
Korku...) ))) "TAKIM ADAMIN önünde külotunuzu çıkarmaktan daha az çekinirsiniz))))))
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Evgenii7519: 07 Nov 2023, 11:41
Geçen ay, paralel sınıftan bir çocuk da bir hikaye paylaştı: Geçen yıl poposundaki çıban nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Peki, bu çıryak’ı ondan alıp koğuşa koydular çünkü ateşi vardı ve eve gitmesine izin vermekten korkuyorlardı. Böylece koğuşta 14 yaşında 2 kız kaldı, Kovid olduğunu ve yer olmadığını açıkladılar, her şeyi Kovid hastalarına verdiler ve konuşmadan. Kızlardan birinin onun evinden olduğu ve onun okulunda okuduğu ortaya çıktı ve diğerini tanımıyordu. Birisinin kıyafetlerini değiştirmesi gerektiğinde dışarı çıkacakları konusunda anlaştılar. Ancak ertesi gün hiç beklemediği bir şey oldu. Yaklaşık 30 yaşlarında bir adam geldi ve kızlara ameliyat olacakları için amlarını tıraş etmeleri gerektiğini söyledi. kızlar bunun neden gerekli olduğunu bağırmaya başladılar ama adam operasyondan önceki kuralların bunlar olduğunu söyledi. Ama kızlar kendilerini tıraş edeceklerini söylediler, adam tabii ki memnun değildi, aksesuarları verdi ve bir saat içinde her şeyi iade etmelerini söyledi, kayıt olduklarını söyleyip gittiler. kızlar bir şey tartışmaya başladılar ve aniden oğlanı çağırdılar. Yarın göbek fıtıklarını kestireceklerini söyleyip amlarını tıraş etmesini istediler. Buna üzüldü ve sadece nedenini sordu. Bir intihar bombacısının önünde külotlarını çıkarmaktan yetişkin bir erkeğin önünde çıkarmaktan daha az utanacaklarını söylediler. Daha sonra kabul ettiğini, ancak tıraş sırasında çıplak kalmaları şartıyla olduğunu söyledi. Kızlar bunun üzerine kızardı ama evindeki diğeri yine de izlemesini söyledi ve ilk çıplak soyunan o oldu. Tuvalete gittiler, banyoda durdu ve adam dikkatlice amını traş etti. Daha sonra aniden göğüslerine dokunmasına izin verdiğini söyledi ve o da bunu hemen yaptı. daha sonra hızla ayrıldı ve ikinci kız da tamamen çıplak olarak içeri girdi ve adam onun amını da tıraş etti, ancak ona dokunmasına izin vermedi. Ama ona göre rakam tam olarak doğruydu, bu kızın çıplak olduğu ortaya çıktı, hatta ilkinden daha da güzeldi.
Korku...) ))) "ÖLÜM BAR’ının önünde külotunuzu daha az çekin")))))
mucize, harika)
These users thanked the author Alexsss for the post:
Danah
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!

xxx1: 07 Nov 2023, 11:11 Geçen ay paralel sınıftan bir çocuk da bir hikaye paylaştı: Geçen yıl poposundaki bir çıban nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Peki, bu çıryak’ı ondan alıp koğuşa koydular çünkü ateşi vardı ve eve gitmesine izin vermekten korkuyorlardı. Böylece koğuşta 14 yaşında 2 kız kaldı, Kovid olduğunu ve yer olmadığını açıkladılar, her şeyi Kovid hastalarına verdiler ve konuşmadan. Kızlardan birinin onun evinden olduğu ve onun okulunda okuduğu ortaya çıktı ve diğerini tanımıyordu. Birisinin kıyafetlerini değiştirmesi gerektiğinde dışarı çıkacakları konusunda anlaştılar. Ancak ertesi gün hiç beklemediği bir şey oldu. Yaklaşık 30 yaşlarında bir adam geldi ve kızlara ameliyat olacakları için amlarını tıraş etmeleri gerektiğini söyledi. kızlar bunun neden gerekli olduğunu bağırmaya başladılar ama adam operasyondan önceki kuralların bunlar olduğunu söyledi. Ama kızlar kendilerini tıraş edeceklerini söylediler, adam tabii ki memnun değildi, aksesuarları verdi ve bir saat içinde her şeyi iade etmelerini söyledi, kayıt olduklarını söyleyip gittiler. kızlar bir şey tartışmaya başladılar ve aniden oğlanı çağırdılar. Yarın göbek fıtıklarını kestireceklerini söyleyip amlarını tıraş etmesini istediler. Buna üzüldü ve sadece nedenini sordu. Bir intihar bombacısının önünde külotlarını çıkarmaktan yetişkin bir erkeğin önünde çıkarmaktan daha az utanacaklarını söylediler. Daha sonra kabul ettiğini, ancak tıraş sırasında çıplak kalmaları şartıyla olduğunu söyledi. Kızlar bunun üzerine kızardı ama evindeki diğeri yine de izlemesini söyledi ve ilk çıplak soyunan o oldu. Tuvalete gittiler, banyoda durdu ve adam dikkatlice amını traş etti. Daha sonra aniden göğüslerine dokunmasına izin verdiğini söyledi ve o da bunu hemen yaptı. daha sonra hızla ayrıldı ve ikinci kız da tamamen çıplak olarak içeri girdi ve adam onun amını da tıraş etti, ancak ona dokunmasına izin vermedi. Ama ona göre rakam tam olarak doğruydu; bu kızın çıplak olduğu ortaya çıktı, hatta ilkinden bile daha güzeldi.
doğru, hastane değil, ama genel bir araba. Her duruma uygun bir odanız var mı??? Bu ne tür büyülü bir hastane?)))
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
Danah
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by xxx1 »

Hayır şehrimizde birden fazla hastanemiz var ve sanki başka bir hastanede yaşanan bir olay gibiydi -çocuk hangisinde olduğunu söylemedi- bu 2 kıza şimdilik sessiz kalacaklarına söz verdi.
Veloman
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Veloman »

24 yaşımda kasık fıtığı ameliyatı için hastaneye geldim. Doktor muayeneye başladı ve ardından bir kolej veya enstitüden bir grup kız öğrenci içeri daldı. Doğal olarak pantolonsuzum ve beni işaret etmeme, söylememe ve hatta bir kısmıma dokunmama izin verdi. Biraz utanç vericiydi.
These users thanked the author Veloman for the post (total 2):
sapık, Sibiryak89
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by xxx1 »

ne kötü şans, senden görsel bir yardım bulmuşlar
These users thanked the author xxx1 for the post:
Veloman
Danah
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by Danah »

Veloman: 15 Nov 2023, 23:16 24 yaşımdayken kasık fıtığı ameliyatı için hastaneye geldim. Doktor muayeneye başladı ve ardından bir kolej veya enstitüden bir grup kız öğrenci içeri daldı. Doğal olarak pantolonsuzum ve beni işaret etmeme, söylememe ve hatta bir kısmıma dokunmama izin verdi. Biraz utanmıştım.
Hayır, bu bazı tıp kurumlarında neredeyse normdur (bir tıp öğrencisinin uygulamasının temelini oluşturur). Ben de birkaç kez bu saçmalığa düştüm :roll:
These users thanked the author Danah for the post (total 2):
Veloman, sapık
Veloman
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Veloman »

Evet biraz utandım. Ama kızların bana bakması da güzeldi. Keşke bu duruma sahip birkaç kız olsaydı... :roll:
These users thanked the author Veloman for the post:
Danah
Paul
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Paul »

Fontastik dünyasından bir şey. Ama hayal ederseniz yine de heyecan verici.
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by xxx1 »

Ve siz hayal edin 14 yaşındaki bu kızların önünde mayolarımı çıkarıp erkekliğime dokunmalarına izin vermek benim için nasıl bir duyguydu? Utançtan neredeyse yere düşüyordum. Tamam, en azından bundan önce göğüslerine ve amcıklarına dokunmuştum.
These users thanked the author xxx1 for the post (total 4):
Aion2012Ölü, abartı, sapık, Sibiryak89
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Seks eğitimi dersleri bu şekilde olmalıdır.
Çıplaklıktan kaynaklanan utanç ve utançtan kurtulmak.
Ve bundan daha ileri gitse bile, o zaman olası tüm doğum kontrol yöntemlerinin %100’ünün olması gerekir. mevcut.
nO. Huxley’in kitaplarında da benzer bir şey vardı; çocukların çıplaklık ve mahremiyet yasağı yoktu, asıl mesele kendilerini birbirlerinden korumaktı.
Bu en iyi yaklaşım. bana göre eğitime.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Sibiryak89
xxx1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by xxx1 »

hmm, belki haklısın - ama bu tür dersleri bir hamamda yapmak daha iyidir, böylece hem kızlar hem de erkekler bir okulun tüm sınıfı gidebilir, böylece herkes çıplak olur ve isterlerse birbirine dokunma fırsatına sahip olur , ama yakınlık olmadan!!
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Aion2012Dead: 17 Nov 2023, 04:28 Cinsellik eğitimi dersleri böyle olmalı.
Çıplaklıktan kaynaklanan utanç ve mahcubiyetten kurtulmak.
Evet, bundan daha ileri gitse bile, sadece %100’ünün olması gerekiyor. olası tüm doğum kontrol yöntemleri mevcuttur. O. Huxley’in kitaplarında da buna benzer bir şey vardı; çocukların çıplaklık ve yakınlık kurması yasak değildi, asıl mesele kendilerini birbirlerinden korumaktı.
Bu bence eğitime en iyi yaklaşım.
Bir ilişki içinde olmayanların azınlıkta olduğunu fark ettiniz mi (ve siz de öylesiniz) ya cinsel eğitim derslerini ya da ensestin norm olarak kabul edilmesini sürekli zorlayanlar ve bunu herkes biliyor, o zaman çok daha fazlası var.

Belki de sorun dünyada değildir ama azınlığınızın kafasında mı?

3 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
k-100,
Örneğin, bir işletmede veya bir eğitim kurumunun konut binasında veya hatta bir hamamda, bir bina onarım için kapatıldığında, geri kalan bina sırasıyla önce birer birer çalışır. katta, sonra diğer katta.

Burada ne haltlar uyduruyordun?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”