Gençler kalabalıkta evli çiftleri sikiyor
-
Автор темыsilahlar
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 8 months
Gençler kalabalıkta evli çiftleri sikiyor
Bana evli insanlarla sikişen bir gruptaki gençlerin videosunu nerede bulabileceğimi söyle, buna benzer bir şey.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gençler kalabalıkta evli insanlarla sikişiyor
Arama motoruna geng beng veya sexwife yazın... ve ilginin nedeni nedir...?
-
Автор темыsilahlar
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Onun 35 yaşında olmasını ve erkeklerin 15 yaşında olmasını isterim, vb. İnternette yasa dışıdır ve nereden alınır sorusu
- These users thanked the author silahlar for the post (total 3):
- Rasaroam, Fedolar, sendeledim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Orientation: biseksüel
Kısacası akşam mağazaya gittim, millet bahçesinin içinden geçen yol, akşamları genellikle orada kimse olmuyor. Uzanan bir adam gördüm ve bakmak için yaklaştım, belki kendini kötü hissetmişti ama hayır, ben kötü hissettim. Ellerim ve ayaklarım bağlı bir şekilde uyandım. Bir bankta yatıyorum ve ağzım bir şeyleri esnetiyor. Konuşmadan üç kişi olduklarını anladım. Pantolonlarını indirdiler ve orada durdular. Sanırım anal sektörüne girdim. Kıçımı beğenmediler ama ağzımı da beğenmediler. Kısaca iki tanesinin ağzına dürtülüp yüzüne akıtıldı. Ama üçüncü kişi işi ciddiye almış. Kısacası boğazından aşağıya o kadar çok şey dökmüş ki, burnu akmaya başlamış, kulaklarından döküleceğini sanmış. Bir insanın bu kadar çok şey yapabileceğini düşünmüyordum. iki gün boyunca boğazımın hafifçe şişmesi ve gözlerimin kırmızı olması dışında. hiçbir şey alınmadı. Telefonuma yüzümün fotoğrafını çektiler. Halatı çözüp kaçtılar. Ve gerçekten kovalayamadım. ama amaç ne? Şimdi akşam mağazaya gitmiyorum, ne anlamı var? sonra bunları öğrendim. uyuşturucu içtiler ve eğlenmeye karar verdiler. bir şekilde yolum kesişti onlarla, hatta gözlerini bile kırpıştırdılar. Evet, konu itibariyle evliyim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocukluğumdan beri iyi arkadaşım. Arkhangelsk’te konut departmanında çalıştı. Sana söyledim çünkü... Eşimle olduğundan daha güvenilir bir ilişkimiz var onunla, onun da kocasıyla. Bazen istenirse boşaltmak için sikişiriz...
Meslektaşım ve ben iletişim teknisyeninin yanından otobüs durağına doğru yürüdük. Yaklaşık dokuzdan ona kadar bir öğrenci kalabalığı (ikinci sınıf öğrencileri olduğu ortaya çıktı), etrafı sarılmış... Niyetleri bariz (!)... Olga ile bakıştık... Vay be, anladık!.. Görüyoruz ki oğlanlar. 16-17 yaşında, artık yok... Ve kesinlikle taşlanmış. Ve böyle insanlarla durum sarhoş insanlardan daha kötü... Tahmin edilemez!.. Eh, ve... Kısacası bir buçuk saat... Öyle sikiştiler ki bir saat sonra aklı başına geldi.. Konuşmacıların önünde Kotlasskaya’ya (cadde) ulaştık... Yıkandık ve otobüs durağına geri döndük. Olga’yla birlikte, bir daire içinde geçmemize izin verdiklerine dair tek kelime yok, birkaç, belki de üç kez... Eve giderken her şey titriyordu ve sanırım hatırladığım kadarıyla üç kez geldim. üç piston aynı anda deliklerimi yağlıyordu.. Ve evde Andryukha (kocası) erken geleceğine söz verdiği ve toplantıya geç kaldığı için yüzüne tokat attı, yeniden planlamak zorunda kaldı...
Olga (iş arkadaşım), daha genç olmasına rağmen, yedi yaşında... Bekar ve patronum. Dostça ama kardeşçe olmayan ilişkiler, ertesi gün beni aradı. Olanlar hakkında konuşmamamı istedi. Peki ya ben?... İlgi yeni ortaya çıktı. Ve kahkaha ve günah... Söz verdi elbette. Ama tamamen arkadaşlıktan dolayı sordu, belki bunu tekrar yapabilir miyiz?... Olga beni utandırdı ve ofisten gönderdi. Genel olarak gönderdim... Ve haftanın sonunda aradım ve o zamanlar böyle bir yürüyüşe çıkmamın sorun olmayacağına sevindim"... Peki, ve... Neredeyse aynı şirket(! )
Şu farkla ki, artık hazırdık ve bu doğru, inanılmaz bir heyecan duydum ve Olga genel olarak çılgınca oğlanları sikti... Ne demek istiyorum?.. I Evliyim. Birisi var ... Evet ve sen (işte bu), yakınlarda... Ve gençlik, bir değişiklik olsun... İşte, Olga... Evet!... O yalnız... Aç!...
Biliyorum, kıskanmayacaksın ve Andrey’e söylemeyeceksin... Seni tedirgin etmemek için... Biz arkadaşız...
Size söyledim çünkü bu format hoşuma gitti. Çok üye varken... Bir de sizinki gibi bir cıvata olsaydı güzel olurdu... Elbette bir kaç kopyası var.. . Ama yine de büyümeleri ve büyümeleri gerekiyor.
Arkadaşımın bu açıklamasının beni biraz cesaretlendirdiği söylenebilir... Ama onunla o akşam yaptığımız seks çılgıncaydı.
Kesinlikle biliyorum (temas halinde), yaklaşık on beş yıldır arkadaşlarım ayda iki veya üç kez öğrencilerle, şimdi üniversitede pratik yapıyorlar. Bu süre zarfında birden fazla grubun değiştiği, olgun hanımların "avlandığı" açıktır.
Yani, isteyip yapabiliyorken... Pişman olmamak için yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir. yaşlılıkta yapmadığın şey.
Belki arkadaşım bir şekilde bu yazıyı okur ve kendini tanır... Özür dilerim!... Adını belirtmedim...
Meslektaşım ve ben iletişim teknisyeninin yanından otobüs durağına doğru yürüdük. Yaklaşık dokuzdan ona kadar bir öğrenci kalabalığı (ikinci sınıf öğrencileri olduğu ortaya çıktı), etrafı sarılmış... Niyetleri bariz (!)... Olga ile bakıştık... Vay be, anladık!.. Görüyoruz ki oğlanlar. 16-17 yaşında, artık yok... Ve kesinlikle taşlanmış. Ve böyle insanlarla durum sarhoş insanlardan daha kötü... Tahmin edilemez!.. Eh, ve... Kısacası bir buçuk saat... Öyle sikiştiler ki bir saat sonra aklı başına geldi.. Konuşmacıların önünde Kotlasskaya’ya (cadde) ulaştık... Yıkandık ve otobüs durağına geri döndük. Olga’yla birlikte, bir daire içinde geçmemize izin verdiklerine dair tek kelime yok, birkaç, belki de üç kez... Eve giderken her şey titriyordu ve sanırım hatırladığım kadarıyla üç kez geldim. üç piston aynı anda deliklerimi yağlıyordu.. Ve evde Andryukha (kocası) erken geleceğine söz verdiği ve toplantıya geç kaldığı için yüzüne tokat attı, yeniden planlamak zorunda kaldı...
Olga (iş arkadaşım), daha genç olmasına rağmen, yedi yaşında... Bekar ve patronum. Dostça ama kardeşçe olmayan ilişkiler, ertesi gün beni aradı. Olanlar hakkında konuşmamamı istedi. Peki ya ben?... İlgi yeni ortaya çıktı. Ve kahkaha ve günah... Söz verdi elbette. Ama tamamen arkadaşlıktan dolayı sordu, belki bunu tekrar yapabilir miyiz?... Olga beni utandırdı ve ofisten gönderdi. Genel olarak gönderdim... Ve haftanın sonunda aradım ve o zamanlar böyle bir yürüyüşe çıkmamın sorun olmayacağına sevindim"... Peki, ve... Neredeyse aynı şirket(! )
Şu farkla ki, artık hazırdık ve bu doğru, inanılmaz bir heyecan duydum ve Olga genel olarak çılgınca oğlanları sikti... Ne demek istiyorum?.. I Evliyim. Birisi var ... Evet ve sen (işte bu), yakınlarda... Ve gençlik, bir değişiklik olsun... İşte, Olga... Evet!... O yalnız... Aç!...
Biliyorum, kıskanmayacaksın ve Andrey’e söylemeyeceksin... Seni tedirgin etmemek için... Biz arkadaşız...
Size söyledim çünkü bu format hoşuma gitti. Çok üye varken... Bir de sizinki gibi bir cıvata olsaydı güzel olurdu... Elbette bir kaç kopyası var.. . Ama yine de büyümeleri ve büyümeleri gerekiyor.
Arkadaşımın bu açıklamasının beni biraz cesaretlendirdiği söylenebilir... Ama onunla o akşam yaptığımız seks çılgıncaydı.
Kesinlikle biliyorum (temas halinde), yaklaşık on beş yıldır arkadaşlarım ayda iki veya üç kez öğrencilerle, şimdi üniversitede pratik yapıyorlar. Bu süre zarfında birden fazla grubun değiştiği, olgun hanımların "avlandığı" açıktır.
Yani, isteyip yapabiliyorken... Pişman olmamak için yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir. yaşlılıkta yapmadığın şey.
Belki arkadaşım bir şekilde bu yazıyı okur ve kendini tanır... Özür dilerim!... Adını belirtmedim...

-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 2 months
Evet, tam otobüs durağında ve yazın bile serin olduğu Arkhangelsk’te kalabalığın içinde seviştiler.
Sen tam bir yazarsın...
Sen tam bir yazarsın...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Evet olabilir. Ve otobüs durağında... Ve ormanda... Yüzdük. Biliyoruz
Bir keresinde bir arkadaşım ve ben bir günlüğüne sanatoryuma gittik. Aynı adamlarla tanıştık. Oraya mayalanmaya geldik. Bizi bir şeyler içmek için odalarına davet ettiler
İçeri girdik ve yataklarında çıplak bir kadının yattığını gördük. Figür sevimli. Duvara bak.
"Yapacak mısın? - öyle sıradan bir öneri var ki.
Genelde onu isteyen herkes oradadır.... Kim gelir. Kimin yüzünü bile görmez onu siktim.
Ve akşam hazırlanıp kocasının yanına gitti. Bu sanatoryumda kaç kişinin çalıştığını söylemek bile zor.
...üzgünüm, öyle değil. gençlerle ilgili değil.
Şu anda bunları seviyorum. Keşke böyle bir arkadaşım olsaydı.
Bir keresinde bir arkadaşım ve ben bir günlüğüne sanatoryuma gittik. Aynı adamlarla tanıştık. Oraya mayalanmaya geldik. Bizi bir şeyler içmek için odalarına davet ettiler
İçeri girdik ve yataklarında çıplak bir kadının yattığını gördük. Figür sevimli. Duvara bak.
"Yapacak mısın? - öyle sıradan bir öneri var ki.
Genelde onu isteyen herkes oradadır.... Kim gelir. Kimin yüzünü bile görmez onu siktim.
Ve akşam hazırlanıp kocasının yanına gitti. Bu sanatoryumda kaç kişinin çalıştığını söylemek bile zor.
...üzgünüm, öyle değil. gençlerle ilgili değil.
Şu anda bunları seviyorum. Keşke böyle bir arkadaşım olsaydı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Şarkıdaki gibi:"Hayalperest dedin bana hayalperest ama bu yetmez))))...

-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
Çekiç, sen kendin, o zaman sen olacaksın canım Adam ?
Uzman, ben de... 
Bilginiz olsun diye söylüyorum, şu anda bile Arkhangelsk(!)’te hava şu anda olduğundan daha sıcak Rashi’nin orta kısımları.
O halde, dostça bir rica: - ağzınızı kapatın... Emin değilim... Yakaladım soğuk algınlığı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bunu okuduğumda aynı şey benim de kafamdaydı : evet: :evet:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 3 years
Bu gerçekten yasaktır. Böyle bir şey bulamazsınız çünkü büyük ihtimalle yoktur.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
SergeiKa, böylece bir cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanabilirsiniz)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 7 months
Hatırlıyorum biz de şantiyede dolaştık, orada evsiz bir kadının takıldığını biliyorduk. Okuldan sonra sigara içmeye gittik ve onun binada olduğunu biliyorduk, burası bitmemiş bir hastaneydi. Eh, bazen eğlence olsun diye, bir gün onun bir çembere girmesine izin vereceğimizi söyleyerek şakalaşıyorlardı ama tabii ki hiçbir eylemi ciddiye almıyorlardı. Ve sonra bir gün, her zamanki gibi kalabalığın içinde değil, bir arkadaşımızla birlikte tekrar sigara içmeye gittik ve sessizce takıldığı yere gidip içeri girip ne yaptığını görmeye karar verdik. Sessizce içeri girdiğimizde sınıf arkadaşımızın ona bir karton parçasıyla vurduğunu gördük
ilk başta birkaç dakika şoka uğradık, sonra arkadaşım kıkırdamaya başladı ve bizi yakmaya başladı, kaçtık Orada pantolonu aşağıda bize yetişmeye çalıştı ve kimseye söylemememizi istedi. Ah, okul yıllarım harikadır. Evsiz kadın daha sonra başka bir yere taşındı.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 1452 Views
-
Last post by Romakhoma
-
- 23 Replies