Gençler kalabalıkta evli çiftleri sikiyor

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Автор темы
silahlar
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 2 years 8 months
 Gençler kalabalıkta evli çiftleri sikiyor

Unread post by silahlar »

Bana evli insanlarla sikişen bir gruptaki gençlerin videosunu nerede bulabileceğimi söyle, buna benzer bir şey.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Gençler kalabalıkta evli insanlarla sikişiyor

Unread post by Şalun70 »

Arama motoruna geng beng veya sexwife yazın... ve ilginin nedeni nedir...?
Автор темы
silahlar
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by silahlar »

Onun 35 yaşında olmasını ve erkeklerin 15 yaşında olmasını isterim, vb. İnternette yasa dışıdır ve nereden alınır sorusu
These users thanked the author silahlar for the post (total 3):
Rasaroam, Fedolar, sendeledim
Niko13
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Orientation: biseksüel

Unread post by Niko13 »

Kısacası akşam mağazaya gittim, millet bahçesinin içinden geçen yol, akşamları genellikle orada kimse olmuyor. Uzanan bir adam gördüm ve bakmak için yaklaştım, belki kendini kötü hissetmişti ama hayır, ben kötü hissettim. Ellerim ve ayaklarım bağlı bir şekilde uyandım. Bir bankta yatıyorum ve ağzım bir şeyleri esnetiyor. Konuşmadan üç kişi olduklarını anladım. Pantolonlarını indirdiler ve orada durdular. Sanırım anal sektörüne girdim. Kıçımı beğenmediler ama ağzımı da beğenmediler. Kısaca iki tanesinin ağzına dürtülüp yüzüne akıtıldı. Ama üçüncü kişi işi ciddiye almış. Kısacası boğazından aşağıya o kadar çok şey dökmüş ki, burnu akmaya başlamış, kulaklarından döküleceğini sanmış. Bir insanın bu kadar çok şey yapabileceğini düşünmüyordum. iki gün boyunca boğazımın hafifçe şişmesi ve gözlerimin kırmızı olması dışında. hiçbir şey alınmadı. Telefonuma yüzümün fotoğrafını çektiler. Halatı çözüp kaçtılar. Ve gerçekten kovalayamadım. ama amaç ne? Şimdi akşam mağazaya gitmiyorum, ne anlamı var? sonra bunları öğrendim. uyuşturucu içtiler ve eğlenmeye karar verdiler. bir şekilde yolum kesişti onlarla, hatta gözlerini bile kırpıştırdılar. Evet, konu itibariyle evliyim.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by SergeiKa »

Çocukluğumdan beri iyi arkadaşım. Arkhangelsk’te konut departmanında çalıştı. Sana söyledim çünkü... Eşimle olduğundan daha güvenilir bir ilişkimiz var onunla, onun da kocasıyla. Bazen istenirse boşaltmak için sikişiriz...
Meslektaşım ve ben iletişim teknisyeninin yanından otobüs durağına doğru yürüdük. Yaklaşık dokuzdan ona kadar bir öğrenci kalabalığı (ikinci sınıf öğrencileri olduğu ortaya çıktı), etrafı sarılmış... Niyetleri bariz (!)... Olga ile bakıştık... Vay be, anladık!.. Görüyoruz ki oğlanlar. 16-17 yaşında, artık yok... Ve kesinlikle taşlanmış. Ve böyle insanlarla durum sarhoş insanlardan daha kötü... Tahmin edilemez!.. Eh, ve... Kısacası bir buçuk saat... Öyle sikiştiler ki bir saat sonra aklı başına geldi.. Konuşmacıların önünde Kotlasskaya’ya (cadde) ulaştık... Yıkandık ve otobüs durağına geri döndük. Olga’yla birlikte, bir daire içinde geçmemize izin verdiklerine dair tek kelime yok, birkaç, belki de üç kez... Eve giderken her şey titriyordu ve sanırım hatırladığım kadarıyla üç kez geldim. üç piston aynı anda deliklerimi yağlıyordu.. Ve evde Andryukha (kocası) erken geleceğine söz verdiği ve toplantıya geç kaldığı için yüzüne tokat attı, yeniden planlamak zorunda kaldı...
Olga (iş arkadaşım), daha genç olmasına rağmen, yedi yaşında... Bekar ve patronum. Dostça ama kardeşçe olmayan ilişkiler, ertesi gün beni aradı. Olanlar hakkında konuşmamamı istedi. Peki ya ben?... İlgi yeni ortaya çıktı. Ve kahkaha ve günah... Söz verdi elbette. Ama tamamen arkadaşlıktan dolayı sordu, belki bunu tekrar yapabilir miyiz?... Olga beni utandırdı ve ofisten gönderdi. Genel olarak gönderdim... Ve haftanın sonunda aradım ve o zamanlar böyle bir yürüyüşe çıkmamın sorun olmayacağına sevindim"... Peki, ve... Neredeyse aynı şirket(! )
Şu farkla ki, artık hazırdık ve bu doğru, inanılmaz bir heyecan duydum ve Olga genel olarak çılgınca oğlanları sikti... Ne demek istiyorum?.. I Evliyim. Birisi var ... Evet ve sen (işte bu), yakınlarda... Ve gençlik, bir değişiklik olsun... İşte, Olga... Evet!... O yalnız... Aç!...
Biliyorum, kıskanmayacaksın ve Andrey’e söylemeyeceksin... Seni tedirgin etmemek için... Biz arkadaşız...
Size söyledim çünkü bu format hoşuma gitti. Çok üye varken... Bir de sizinki gibi bir cıvata olsaydı güzel olurdu... Elbette bir kaç kopyası var.. . Ama yine de büyümeleri ve büyümeleri gerekiyor.

Arkadaşımın bu açıklamasının beni biraz cesaretlendirdiği söylenebilir... Ama onunla o akşam yaptığımız seks çılgıncaydı.
Kesinlikle biliyorum (temas halinde), yaklaşık on beş yıldır arkadaşlarım ayda iki veya üç kez öğrencilerle, şimdi üniversitede pratik yapıyorlar. Bu süre zarfında birden fazla grubun değiştiği, olgun hanımların "avlandığı" açıktır.
Yani, isteyip yapabiliyorken... Pişman olmamak için yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir. yaşlılıkta yapmadığın şey.
Belki arkadaşım bir şekilde bu yazıyı okur ve kendini tanır... Özür dilerim!... Adını belirtmedim... :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Fargal94, Kasım
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Çekiç »

Evet, tam otobüs durağında ve yazın bile serin olduğu Arkhangelsk’te kalabalığın içinde seviştiler.
Sen tam bir yazarsın...
These users thanked the author Çekiç for the post (total 2):
Viar, fildişi
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Evet olabilir. Ve otobüs durağında... Ve ormanda... Yüzdük. Biliyoruz

Bir keresinde bir arkadaşım ve ben bir günlüğüne sanatoryuma gittik. Aynı adamlarla tanıştık. Oraya mayalanmaya geldik. Bizi bir şeyler içmek için odalarına davet ettiler
İçeri girdik ve yataklarında çıplak bir kadının yattığını gördük. Figür sevimli. Duvara bak.
"Yapacak mısın? - öyle sıradan bir öneri var ki.
Genelde onu isteyen herkes oradadır.... Kim gelir. Kimin yüzünü bile görmez onu siktim.
Ve akşam hazırlanıp kocasının yanına gitti. Bu sanatoryumda kaç kişinin çalıştığını söylemek bile zor.
...üzgünüm, öyle değil. gençlerle ilgili değil.
Şu anda bunları seviyorum. Keşke böyle bir arkadaşım olsaydı.
These users thanked the author Kasım for the post:
irbik
Viar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by Viar »

Şarkıdaki gibi:"Hayalperest dedin bana hayalperest ama bu yetmez))))... :muza:
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by SergeiKa »

Çekiç, sen kendin, o zaman sen olacaksın canım Adam ? 😉Uzman, ben de... 🤣🤣 Bilginiz olsun diye söylüyorum, şu anda bile Arkhangelsk(!)’te hava şu anda olduğundan daha sıcak Rashi’nin orta kısımları. 😜 O halde, dostça bir rica: - ağzınızı kapatın... Emin değilim... Yakaladım soğuk algınlığı. 😉
Jimax
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Jimax »

Viar: 02 Dec 2022, 13:45 Hayalperest, bana hayalperest dedin ama bu yeterli değil
Bunu okuduğumda aynı şey benim de kafamdaydı : evet: :evet:
These users thanked the author Jimax for the post:
Viar
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Alex7515 »

Viar: 02 Dec 2022, 13:45 Şarkıdaki gibi:"Hayalperest dedin bana hayalperest ama bu yetmez))))... :muza:
Çok doğru bir açıklama.
These users thanked the author Alex7515 for the post:
Viar
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 3 years

Unread post by Alexander Trofimoviç »

armi: 24 Nov 2022, 17:38 Ben onun 35 yaşında olmasını isterim, oğlanların da 15 yaşında olmasını vs. internette yasak ve nereden alınır, soru bu
Bu gerçekten yasaktır. Böyle bir şey bulamazsınız çünkü büyük ihtimalle yoktur.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

SergeiKa, böylece bir cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanabilirsiniz)
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by N@TyPaL »

Hatırlıyorum biz de şantiyede dolaştık, orada evsiz bir kadının takıldığını biliyorduk. Okuldan sonra sigara içmeye gittik ve onun binada olduğunu biliyorduk, burası bitmemiş bir hastaneydi. Eh, bazen eğlence olsun diye, bir gün onun bir çembere girmesine izin vereceğimizi söyleyerek şakalaşıyorlardı ama tabii ki hiçbir eylemi ciddiye almıyorlardı. Ve sonra bir gün, her zamanki gibi kalabalığın içinde değil, bir arkadaşımızla birlikte tekrar sigara içmeye gittik ve sessizce takıldığı yere gidip içeri girip ne yaptığını görmeye karar verdik. Sessizce içeri girdiğimizde sınıf arkadaşımızın ona bir karton parçasıyla vurduğunu gördük :D ilk başta birkaç dakika şoka uğradık, sonra arkadaşım kıkırdamaya başladı ve bizi yakmaya başladı, kaçtık Orada pantolonu aşağıda bize yetişmeye çalıştı ve kimseye söylemememizi istedi. Ah, okul yıllarım harikadır. Evsiz kadın daha sonra başka bir yere taşındı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”