Kadınların tavsiyesine ihtiyacım var
-
Автор темыDaniel2838174
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadınların tavsiyesine ihtiyacım var
14 yaşında seks istemek normal mi? Bazı insanların bunun kötü olduğunu düşündüğünü anlıyorum ama bence yaş bir sayıdır. Fikrinizi duymak istiyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadınların tavsiyesine ihtiyacım var
Kadın olmasam da sorunuza cevap verebileceğimi düşünüyorum!
O yaşta seks istemek normaldir. Öyle oluyor ki insanlar çocuklukta bile mastürbasyon yapıyor :)
Diğer bir şey de senin yaşında seks bulmak o kadar kolay değil ama bu senin bu arzuya sahip olduğun gerçeğini değiştirmiyor, Hormonlar vücudunuzu ve beyninizi ele geçiriyor ve bu konuda hiçbir şey yapamazsınız.
O halde elinizden geldiğince zevkle mastürbasyon yapın ve biraz büyüdüğünüzde kadınların kalbini fethedin! :)
İyi şanslar kardeşim)
O yaşta seks istemek normaldir. Öyle oluyor ki insanlar çocuklukta bile mastürbasyon yapıyor :)
Diğer bir şey de senin yaşında seks bulmak o kadar kolay değil ama bu senin bu arzuya sahip olduğun gerçeğini değiştirmiyor, Hormonlar vücudunuzu ve beyninizi ele geçiriyor ve bu konuda hiçbir şey yapamazsınız.
O halde elinizden geldiğince zevkle mastürbasyon yapın ve biraz büyüdüğünüzde kadınların kalbini fethedin! :)
İyi şanslar kardeşim)
- These users thanked the author Lastik for the post (total 2):
- Firavun faresi, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
İstemen sorun değil ama ders çalışmayı düşünmek daha iyi.Daniil2838174: ↑26 Nov 2022, 22:03 14 yaşında seks istemek normal mi? Bazı insanların bunun kötü olduğunu düşündüğünü anlıyorum ama bence yaş bir sayıdır. Fikrini dinlemek istiyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Daniil2838174, yaş yalnızca bir sayı değil, aynı zamanda bir zihinsel ve fiziksel olgunluğunuzun göstergesi. Seks sadece amcığı amcığa sokmak değildir. Ve eğer hormonlar harekete geçiyorsa, herkes için de harekete geçiyorlar
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Yaş grubu 40+ diyor.Kauchuk: ↑26 Nov 2022, 22:08 Kadın olmasam da sorunuza cevap verebileceğimi düşünüyorum!
O halde elinizden geldiğince zevkle mastürbasyon yapın ve biraz büyüdüğünüzde kadınların kalbini fethedin!
İyi şanslar kardeşim)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 310 Views
-
Last post by bilmiyorum
-