Buna ne başlık vereceğimi bile bilmiyorum
-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Buna ne başlık vereceğimi bile bilmiyorum
Hikaye şu: Bir kızla çıkmaya başladım, ben 20 yaşımdayken o 16 yaşındaydı. Bekaretimi benimle tanışmadan tam bir ay önce kaybettim, mührünü kimin açtığını biliyorum ve o bunu saklamadı. Kısacası çıkmaya başladılar, ikinci toplantıda onu siktiler ama bunun önemi yok. Şehrin en güzel çifti seçildik. Bir şekilde haydutlardan bazıları ona yaklaşmaya başladı ama ben kendimi bu çemberin içine soktum ve bu benim kızım, ona dokunmamam konusunda uyardım. Haydutlarla aramız iyiydi, birlikte kickboks yapıyorduk ve baharda yumurtlama olduğunda kulübeme ağlar kuruyorlardı. Kısacası haydutlar ona dokunmadı. Yaz aylarında çıkmaya başladık ve yaklaşık bir yıl sonra kendimizi tanıdığımız bir adamın evinde bulduk. Varlıklı bir aileden, özel bir evden, bir arabadan gelen bir adam ve 90’lı yıllarda piliçler arabalara açgözlüydü, bu yüzden hanımefendi bu adamla ilişkiye girdi. Bunu öğrendiğimde bacaklarını bir leğene yapıştırıp onu boğmaya hazırdım. Yüzlerce şeytan gibi kızgın bir halde kuzenimin yanına geldim, dedim ki, sirkeyi boğacağım. Kız kardeşim benden 2 yaş büyük, her zaman her konuyu konuşabiliyorlardı. İfadesi beni şaşkına çevirdi, bu adamla iç ve konuş dedi. Kadınımı çaldığını söylüyorum ve onunla içki içeceğim??? Evet, onu en kısa zamanda yumruklayacağım. Beni dinle, o zaman bana teşekkür edeceksin. Onu bıraktım, eve gittim ve sindirdim. Sonra arabası onun yanında yavaşlıyor, dışarı çıkıyor, ben kaynıyorum ama dayanıyorum. Konuşalım mı diyor? Kız kardeşimin sözlerini hatırlayarak boğazıma basıyorum ve katılıyorum. Bir baloncuk aldık ve bir girişin yakınına oturduk, içip konuştuk. Tüm konuşmanın ayrıntılarını hatırlamıyorum, üzerinden 24 yıl geçti ama konuşmanın sonu öyle oldu ki ondan ayrılacağına söz verdi. Bu konuda yollarımızı ayırdık, kandırdı mı, vakti olmadı mı bilmiyorum ama ertesi gün bu hanımefendi koşarak yanıma gelip şu soruyu sordu: Ona ne yaptın? Evet diyorum, umurunda değil mi? Yüzünde bir kafa karışıklığı var ve bir sonraki soru şu: Bir konuda anlaştınız mı? Bunun seni ilgilendirmediğini söylüyorum. Ve kendisinin de ruhunda bir fırtına var, gerçekten sevdiği ilk piliç. O ayrılıyor. Yaklaşık birkaç gün sonra af sözleriyle koşarak geldi ve hepsini hemen affetmedim, dinamit kuyruk gibi beni takip etti. İş yerinde (bir barda çalıştım) tüm vardiya boyunca oturdum ve ayrılmadım. Kısacası bir süre sonra affettim. Bir yıl sonra evleneceklerdi ama ben kendi paramla düğüne gitmek istedim, bu yüzden para kazanmak için Moskova’ya gitmeyi planladım ama bir şekilde bunu erteledim. Patronum da Moskova’ya gitmeyi planlıyordu; oğlu zaten orada çalışıyordu. Ve sonra kendiliğinden, Çarşamba akşamı kapı zili çaldı, patronum orada durdu ve dedi ki, Moskova’ya mı gidiyorsun? Evet diyorum, istasyona gidelim. Cuma günü yani günaşırı istasyona gidip bilet alıyoruz. Kısacası bir anda ayrılıp gittiler. Moskova’da arkadaşlarımla dolaşıyordum, bazen orada geceydi, bazen burada ve sonunda tanıdığım yaşlı bir adam beni tek odalı bir dairesi olan ve uyuyacak yeri olmayan kızının yanına getirdi. O, kızı ve torunu. Mutfakta uyudum. 2. gün bir komşu onu görmeye geldi ve prizi tamir etmesi gerektiği ortaya çıktı, ben de tamir ettim. Benden 9 yaş büyük olduğu ortaya çıktı, ben 22 yaşındaydım, o 31 yaşındaydı, ancak ona 25’ten fazlasını vermezdim. Kısacası yalnız yaşadığı için bana bir oda kiraladı, bir süre sonra bir şeyler içmeye karar verdik ve bir şekilde uyuduk, sonra ilk defa bir kız ağzıyla üzerime elastik bant koydu, yapamıyorum ellerimle konuş. Kısacası evi yaklaşık bir ay daha kiraladım, sonra yaşamaya başladık. Ben para kazanıyorum, o evde. Başkentte hayatın tadına vardığım için artık bu bataklığa dönemedim ve dönmek istemedim. Ev sahibesi düğüne para kazanmak için geldiğimi biliyordu ama umurunda değildi. Nişanlımdan tek bir mektup bile almadım, ancak daha sonra yeni tutkumun onları bir kenara atabileceğini düşündüm. Sadece 7 ay sonra bir seans için eve gittim. Nişanlıma buraya geri dönmek istemediğimi ve onu henüz alamayacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum. Ama onunla tanıştığımda neden seni burada aptal gibi bekliyorum, bu kadar aslar bana evlenme teklif ediyor, ben de göğüslerimi pencere kenarına koyup seni beklemek zorunda mıyım diyerek yükümü hafifletti??? Sonra omzumdan bir taş düştü, beklemeyin, kendiniz düşünün diyorum. Kısacası 21 gün seanstayken bazen seviştik, sonra ayrıldım. Sonuç olarak Moskova’da kaldım ve seanslara yalnızca ilkbahar ve kış aylarında geldim. Ancak en ilginç olanı, onun açıklamalarının daha sonra gelmesidir. Herkesin ona ihtiyacı olduğunu düşünüyordu, ancak sadece seks yapması gerekiyordu, başka bir şeye ihtiyacı yoktu ve dairenin sahibiyle 2 yıl birlikte yaşadıktan sonra onunla evlendim. Daha sonra sonbahar ve kış aylarında seanslara gittim. Ve zaten bu sırada eski sevgilimin ifşaatları başladı. Seansa geldiğimde 21 gün boyunca deyim yerindeyse saha eşim oldu, bu süre zarfında benimle yaşadık ve tavşanlar gibi seviştik ve ortaya çıkan şu ki Moskova’ya gitmeme izin verdiğine pişman oldu, öyle olduğunu söyledi Hiçbir yere gitmeyeceğime eminim ama muhtemelen bu ihanet yüzünden karma onu ele geçirdi ve hayat farklı bir yöne döndü. Kısacası üniversiteden mezun olur olmaz 4 yıl boyunca şehre gelmedim, kocasıyla evlendi, doğum yaptı, sonra bilmiyorum, 8 yıl sonra sınıf arkadaşlarında benimle iletişim kurmaya çalıştı, ama o zamanlar zaten ikinci kez evliydim ve eşim de öyleydi. Eski kadınların bana sosyal ağlarda saldırması hoş değil. Kısacası onu başından savdım ve zarar görmemesi için sayfayı kapattım. Kaderinin nasıl olduğunu bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum. Neredeyse 17 yıldır mutlu bir evliliğim var ve hiçbir şeyden pişman değilim.
- These users thanked the author Ahtung for the post (total 7):
- Fargal94, Vik.ruba80, Yağdaki hamsi!!!, Herurg, Serg_A, Sibiryak89, İsveç125
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hangi başlığı koyacağımı bile bilmiyorum
Bu sıradan bir roman.
- These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post:
- Juravl
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 11 months
İlginç. Evet, hayat ortaya çıktıkça, böyle olması gerekiyordu. Yazara iyi şanslar, mutluluk ve en önemlisi sağlık.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
Her ikisi için de her şey iyi bitti)) Olumlu bir hikaye.
Seansa geldiğinde karısını aldatması çok üzücü. Eski sevgilimin ihanetine kırılmıştım ama aynıyım, hatta daha da kötüsüm çünkü... sistematikti
Seansa geldiğinde karısını aldatması çok üzücü. Eski sevgilimin ihanetine kırılmıştım ama aynıyım, hatta daha da kötüsüm çünkü... sistematikti
Last edited by Süfya on 18 Jun 2023, 22:20, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Şaşırtıcı derecede güzel bir hikaye ve doğru gibi görünüyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Her şeyi doğru yaptı ve ilkinde kopya çekmesi de doğruydu, elleriyle ödül koymayı bilmiyor, seanstayken 21 gün boyunca ne yaptı acaba
.
Mutluluk, iyi şanslar ve ailenize iyi bakın
Mutluluk, iyi şanslar ve ailenize iyi bakın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
çılgınca, yeniden okuyorum ikinci kez, KGB’den boksör ve annesiyle ilgili ikinci cildi mi bekliyorum? Sadece Hollywood daha önce kesmediği için ağlıyor)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 481 Views
-
Last post by İskoç
-
- 31 Replies