Kim sürtük olmayı sever?
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kim sürtük olmayı sever?
Tüm kızlara ve kadınlara mütevazı bir soru. Kim sürtük olmayı veya sürtük olmayı sever? Bu konuya ilgi duyan kızları anlatın, sürtük olmanın cazibesi ve özellikleri nelerdir???
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 2 years 9 months
Re: ben bir fahişeyim
Fahişe olmayı seviyorum. Ben o verenlerden biriyim)) Bedava uyuyorum.
Boyun eğmeye eğilimliyim, sekste aşağılanmayı seviyorum. Spermin akması için bir dizi delik gibi hissetmeyi seviyorum. Arkadaşlarımdan biri bana sperm kabı diyor ve bu beni hasta ediyor.
Benim için önemli olan bir erkeğin zevkidir. O iyi hissediyorsa ben de iyi hissediyorum. Erkeklerin geldiklerinde inlemelerini duymayı seviyorum. Bu yüzden onları memnun ettim, onlara iyi hizmet ettim))
Son zamanlarda [url=viewtopic.php?t=3872]yaşlı erkeklerle seks. Ve bana "Bugün yapabilirsin, hemen oral seks için geleceğim" yazdıklarında veya bana "Hadi sikişelim" dedikleri zaman heyecanlanıyorum. Bazen öğle yemeğinde hızlı bir oral seks için geliyorlar, spermi ağızlarına döküyorlar ve yollarına devam ediyorlar. Erkeklerin gerginliğini hafifletmeye yardımcı olma konusunda kendimi çok gerekli hissediyorum.
Boyun eğmeye eğilimliyim, sekste aşağılanmayı seviyorum. Spermin akması için bir dizi delik gibi hissetmeyi seviyorum. Arkadaşlarımdan biri bana sperm kabı diyor ve bu beni hasta ediyor.
Benim için önemli olan bir erkeğin zevkidir. O iyi hissediyorsa ben de iyi hissediyorum. Erkeklerin geldiklerinde inlemelerini duymayı seviyorum. Bu yüzden onları memnun ettim, onlara iyi hizmet ettim))
Son zamanlarda [url=viewtopic.php?t=3872]yaşlı erkeklerle seks. Ve bana "Bugün yapabilirsin, hemen oral seks için geleceğim" yazdıklarında veya bana "Hadi sikişelim" dedikleri zaman heyecanlanıyorum. Bazen öğle yemeğinde hızlı bir oral seks için geliyorlar, spermi ağızlarına döküyorlar ve yollarına devam ediyorlar. Erkeklerin gerginliğini hafifletmeye yardımcı olma konusunda kendimi çok gerekli hissediyorum.
- These users thanked the author YannaHanna for the post (total 21):
- İsveç125, Kotofeu, YeniDim, Sasha1127, Ivan.Kotov, artmen88, Dima 771714, vl123kl, Sibiryak89, Denis881, Fargal94, sin_inc, Süpürme, sen 1037, uzun, Rasaroam, Makhudik76, Guguk kuşu, SERG!!, Livrik, Hornet40
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
her iyi eş kocası için sürtük olmalıdır) ))Seksgigant: ↑12 Aug 2022, 06:38 Tüm kızlar ve kadınlar için bu mütevazı bir soru değil. Kim sürtük olmayı veya sürtük olmayı sever? Bu konuyla ilgilenen kızları anlatın, sürtük olmanın cazibesi ve özellikleri nelerdir???
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 6 months
YannaHanna’nın yazdığı gibi değil, saçmalık
ilginç bir soru, kadınlar olsaydı çok ilginç olurdu bu konudaki gerçeği yazdı.Seksgigant: ↑12 Aug 2022, 06:38 Tüm kızlar ve kadınlar için bu mütevazı bir soru değil. Kim sürtük olmayı veya sürtük olmayı sever? Bu konuyla ilgilenen kızları anlatın, sürtük olmanın cazibesi ve özellikleri nelerdir???
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Siz nerede böyle yaşıyorsunuz küçükler? Burada böyle birini hiç görmedim, gerçekten çok uzun zaman önce vardı, böyle birini başka nerede bulabilirim?
-
- En güçlü orgazm!
Gönderildi 1 dakika 6 saniye sonra:
Ne tür bir gerçeğe ihtiyacın var?Rudi: ↑23 Aug 2022, 14:23ilginç bir soru, kadınlar olsaydı çok ilginç olurdu bu konudaki gerçeği yazdı.Tüm kızlara ve kadınlara, mütevazı nitelikte bir soru. Kim sürtük olmayı veya sürtük olmayı sever? Bu konuyla ilgilenen kızları anlatın, sürtük olmanın cazibesi ve özellikleri nelerdir???
Gönderildi 1 dakika 6 saniye sonra:
başka nerede bulunabilirdi ve canlı)))aleksey.okulov: Nerede yaşıyorsunuz bunun gibi, burada hiç böyle birini görmemiştim, uzun zaman önce bir gerçek vardı, orada yaşadığımız yerde böyle
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Son zamanlarda yaşlı insanlarla seks yapmayı[/url] erkekler. Ve bana "Bugün yapabilirsin, hemen oral seks için geleceğim" yazdıklarında veya bana "Hadi sikişelim" dedikleri zaman heyecanlanıyorum. Bazen öğle yemeğinde hızlı bir oral seks için geliyorlar, spermi ağızlarına döküyorlar ve yollarına devam ediyorlar. Erkeklerin gerginliğini hafifletmeye yardımcı olmak için kendimi çok gerekli hissediyorum.
65 yaşındayım ve seninle tanışmak isterim. Kişisel bir kişiye yazın.
65 yaşındayım ve seninle tanışmak isterim. Kişisel bir kişiye yazın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 8 months
Metreslerden biri sanki kocam varmış gibi konuşuyordu, her şey yolundaydı ama onu sert bir kadın gibi arkadan tuttuğumda veya sert bir şekilde ittiğimde
, sonra kafayı buldu, sanırım büyük şapkalı siyah bir adam onu tatmin ederdi, saçından sertçe tutup kazığa oturttu,
ve ardından yarım litre döktü ve dışarı aktı. Evet ve bir meslektaşına karşı katı, vb. ama istediğimde onu aldım,
kadın bir yetişkin, sonra buna alıştı ve neredeyse her zaman boşalmaya başladı. onu bir ay boyunca görmedim, sonra yatakta,
5 dakika geçti ve boşaldı.
Sonra onları sevdim ama evli olanlar bazıları tarafından sikildi onların kocaları ve sonra ben de, yani kocam için bir fahişe,
a benim için de bir yerlerde, kocası benim yanı sıra beni de beceriyor, ama ben sadece kocasının onları evde becerdiği için öyleydim,
Onu cep telefonundan aramak istedim, hoparlörü açıp bıraktı, sonra kendini kocasına verdi ve onların seks yaptığını duydum.
Evet, eğer birlikteysek herkes, örneğin bir metres, ona deneyimi olmayan bir öğrenci bulabilirsin ve bırak benimle olsun, örneğin
aramızda oturuyoruz ve ona nasıl dokunacağımı öğretiyorum vb.
Kimi dikkate alacağıma bağlı, ben yeterdim, kendimden vazgeçmeye hazır mıydım ve hoşuma gitti mi, yani bir yerlerde pasif miydim, ama onlar sikilmek ve sahip olmak istiyorlar inliyor ve çığlık atıyor.aleksey.okulov: ↑23 Aug 2022, 14:59 Siz nerede böyle yaşıyorsunuz küçükler, burada böyle bir şey görmedim, uzun zaman önce bir gerçek vardı, böylesini başka nerede bulabilirdim
Metreslerden biri sanki kocam varmış gibi konuşuyordu, her şey yolundaydı ama onu sert bir kadın gibi arkadan tuttuğumda veya sert bir şekilde ittiğimde
, sonra kafayı buldu, sanırım büyük şapkalı siyah bir adam onu tatmin ederdi, saçından sertçe tutup kazığa oturttu,
ve ardından yarım litre döktü ve dışarı aktı. Evet ve bir meslektaşına karşı katı, vb. ama istediğimde onu aldım,
kadın bir yetişkin, sonra buna alıştı ve neredeyse her zaman boşalmaya başladı. onu bir ay boyunca görmedim, sonra yatakta,
5 dakika geçti ve boşaldı.
Sonra onları sevdim ama evli olanlar bazıları tarafından sikildi onların kocaları ve sonra ben de, yani kocam için bir fahişe,
a benim için de bir yerlerde, kocası benim yanı sıra beni de beceriyor, ama ben sadece kocasının onları evde becerdiği için öyleydim,
Onu cep telefonundan aramak istedim, hoparlörü açıp bıraktı, sonra kendini kocasına verdi ve onların seks yaptığını duydum.
Evet, eğer birlikteysek herkes, örneğin bir metres, ona deneyimi olmayan bir öğrenci bulabilirsin ve bırak benimle olsun, örneğin
aramızda oturuyoruz ve ona nasıl dokunacağımı öğretiyorum vb.
-
- Sürtünmeler
[qoute=svetik125 post_id=102509 time=1661333067 user_id=7435]
Ve fanteziler olmadan yanıtladım))
[/qoute]
ve sana hitap etmedim . senden önce saçma sapan yazdılar))
Ve fanteziler olmadan yanıtladım))
[/qoute]
ve sana hitap etmedim . senden önce saçma sapan yazdılar))
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Kadınlar adına cevap verdiğim için üzgünüm ama yaşım ve yaşam tecrübem gereği. Yaşamlarının belirli koşullarında tüm kadınlar "fahişedir". Bırakın bazı kişiler (forumdakiler dahil) orada "şişsinler": Evet, benimki öyle değil, ama siz nasıl, evet hepiniz HA-HA-HA... AMA... "Ne senin bu jöleli iğrenç bir şey balık..." (seksin olmadığı, ihanet şöyle dursun, bu ülkede ne tür bir filmden bahsettiğimi biliyorsun). Belirli koşullar altında, herhangi bir kadın hile yapmak için kandırılabilir (yani, sizin bayağılığınız ölçüsünde, hile derken kim neyi kastediyor). Yetişkinler aldatmanın ne olduğunu anlayacaklar. Yani, ne yazık ki ve ah. Bu arada erkek cinsiyetini kesinlikle korumuyorum. Hepimiz hayvanız, hepimiz aynıyız. Bana doğru "spor ayakkabı" bekliyorum. :zeki:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Peki neden terlik? Birçok yönden haklısın; forumumuzdaki neredeyse herkes böyle...

-
- Sürtünmeler
Soru başka bir şeyle ilgiliydi ve kadınlara yönelikti. neden hakarete ve aşağılamaya başvuruluyor? kadın da erkek gibi seks yapmak ister, bu vücudun bir ihtiyacıdır. Bazıları için bu ihtiyaç yüksektir, bazıları için ise değildir. Kadınlar hakkında saygılı konuşmak ne kadar gerekli olursa olsun.
- These users thanked the author Rudi for the post (total 2):
- İsveç125, köpekkadınerkek
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Re: Sürtük olmayı kim sever?
Peki, bu kadar zeki ve hassas bir forumda seni gücendirmeye cesaret ettiğim için kusura bakma Rudi!

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 8 months
Ben bir Fahişeyim.
İçine boşalmana izin veriyorum.
Kendi şartlarımla. Aşağılanmaya dayanamıyorum.
En çok da arkadan vermeyi severim.
Ve eğer aynı anda birkaç tane daha varsa, o zaman bu genellikle harikadır.
Birbiri ardına geldiğinde yerleştiriyorlar ve boşalıyorlar, kendimi bir makine-sperm yuvası olduğumu hayal ediyorum)). En büyük zevki bundan alıyorum.
Analden hoşlanmıyorum. Bu çok zararlıdır. Özellikle kadınlar için.
Ama vajinaya almayı seviyorum).
Özellikle ertesi gün deliğin ağrıması hoşuma gidiyor. Bana beni iyi becerdiklerini hatırlattı.
İçine boşalmana izin veriyorum.
Kendi şartlarımla. Aşağılanmaya dayanamıyorum.
En çok da arkadan vermeyi severim.
Ve eğer aynı anda birkaç tane daha varsa, o zaman bu genellikle harikadır.
Birbiri ardına geldiğinde yerleştiriyorlar ve boşalıyorlar, kendimi bir makine-sperm yuvası olduğumu hayal ediyorum)). En büyük zevki bundan alıyorum.
Analden hoşlanmıyorum. Bu çok zararlıdır. Özellikle kadınlar için.
Ama vajinaya almayı seviyorum).
Özellikle ertesi gün deliğin ağrıması hoşuma gidiyor. Bana beni iyi becerdiklerini hatırlattı.
- These users thanked the author köpekkadınerkek for the post (total 4):
- MaksMaks, Fargal94, Makhudik76, Piero
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 5 months
Sekste özgürleşme ve partnerlere tam güven, roldür bir sürtük. Bazen onun olmak istiyorum!Seksgigant: ↑12 Aug 2022, 06:38 Tüm kızlar ve kadınlar için bu mütevazı bir soru değil. Kim sürtük olmayı veya sürtük olmayı sever? Bu konuyla ilgilenen kızları anlatın, sürtük olmanın cazibesi ve özellikleri nelerdir???
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- SERG!!, Fargal94, İsveç125
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Herkese, özellikle kızlara ve kadınlara, ünlü bir Amerikalı kadın psikoloğun yazdığı "Fahişeliğin Etiği" kitabını okumalarını tavsiye ediyorum:
https://www.4italka.ru/nauka_obrazovani ... 117147.htm
https://www.4italka.ru/nauka_obrazovani ... 117147.htm
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Anonym99, evet. doğum kontrolü olmadan.
- These users thanked the author köpekkadınerkek for the post:
- Martin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- These users thanked the author Rahatla_19 for the post (total 2):
- İsveç125, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Kendi zevkleri için sevişen sözde "fahişelere" veya "fahişelere" saygı duyuyorum. Kendilerini herkese vermeye hazır aptal piçlere değil, ne istediklerini anlayan ama masummuş gibi davranmayan kadınlara. eğlenin ve bunu ortaklarınıza verin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 5 months
Bir sürtük olarak - evet! Aşağılanma heyecanlandırır....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Debaklakov, Svetik1
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 6 months
Ben biseksüel bir erkeğim... Kendimi bir sürtük gibi hissetmeyi gerçekten seviyorum, özellikle de birden fazla sevgili beni aynı anda kullanırken...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Bir erkeğin sevmesi gereken herhangi bir şey değil... aksi halde onu hiçbir şeyle eğlendiremezler bir bakış bile yok...Chesnok: ↑24 Aug 2022, 21:29 Kadınlar adına cevap verdiğim için kusura bakmayın ama yaşıma ve hayat tecrübeme dayanarak söylüyorum. Yaşamlarının belirli koşullarında tüm kadınlar "fahişedir". Bırakın bazı kişiler (forumdakiler dahil) orada "şişsinler": Evet, benimki öyle değil, ama siz nasıl, evet hepiniz HA-HA-HA... AMA... "Ne senin bu jöleli iğrenç bir şey balık..." (seksin olmadığı, ihanet şöyle dursun, bu ülkede ne tür bir filmden bahsettiğimi biliyorsun). Belirli koşullar altında, herhangi bir kadın hile yapmak için kandırılabilir (yani, sizin bayağılığınız ölçüsünde, hile derken kim neyi kastediyor). Yetişkinler aldatmanın ne olduğunu anlayacaklar. Yani, ne yazık ki ve ah. Bu arada erkek cinsiyetini kesinlikle korumuyorum. Hepimiz hayvanız, hepimiz aynıyız. Bana doğru "spor ayakkabı" bekliyorum. :zeki:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 2500 Views