Bana öyle geliyor ki seksten önce normal değilim
-
Автор темыsexiMars
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bana öyle geliyor ki seksten önce normal değilim
Bunun gibi başka adamlar var mı yoksa sekse bu kadar aç olan tek kişi ben miyim? Mesele şu ki, her zaman seks için yeni bir kızı, bir komşuyu, bir kasiyeri denemek isterim, onun güzel ve hoş olması önemli değil. Şimdi 33 yaşındayım ve eşim uzun süredir birlikte, eskiden hep yan seks yapardım, elbette sonradan onu gördüğümde pişman oldum ama başka biriyle seks yaptığımda pişman olmadım o anda tabii ki son zamanlarda biraz sakinleştim ama hala tek başımayım ayrılamam, yeni bir kızla seks yapmak istiyorum, karımla, seksle ve ilişkilerle ilgili her şey yolunda. Karımı ve onunla seks yapmayı seviyorum ama kafamı kurcalayan esaret, evli kızlarla da karşılaşıyorum ve bazen onlar da bunun sadece seks olduğunu söylüyorlar ve hepsi bu, sanırım bu zamanla ortadan kalkacak yoksa ben’ Emekli olana kadar herkesi sikecek miyim? Bazen kendime endişelenme, senin gibi bir sürü insan var ve karımın beni hiç aldatmadığı bir gerçek değil, erkeklerle yazışmalar gördüm ve o da aynı şekilde iletişim kuruyor diyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Bana öyle geliyor ki seksten önce normal değilim
Bu tanıya KRONİK SİKİŞME denir! Aynı sorun bende de var ve TEDAVİSİ YOK!!!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- sptlh
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years 1 month
Eğer fırsat ortaya çıkarsa, memnuniyetle istatistiklere eklemeye devam edeceğimi düşünüyorum.
Ben de öyleydi, muhtemelen sekskoliklikti. Günümüzde sadece büyük miktarlarda seksin kendisine özellikle ihtiyaç duyulmuyor ve bir eş var (ve onunla prezervatif olmadan seks yapabilirsiniz - bu çok büyük bir artı). Ama daha önce, penisimi başka bir kadından çıkarır çıkarmaz hemen bir sonrakini aramaya başladım, bu yüzden bir ilişkiye başlamadım, aynı kadınla sonraki her seks, giderek daha az canlı izlenimler bıraktı. Yeni bir amdaki sik, çaprazlama vb. hakkında kim konuşursa konuşsun, eşsiz bir duygudur.sexiMars: ↑18 Nov 2022, 17:08 Bunun gibi başka erkekler de var mı yoksa sekse bu kadar aç olan tek kişi ben miyim? Mesele şu ki, her zaman seks için yeni bir kızı, bir komşuyu, bir kasiyeri denemek isterim, onun güzel ve hoş olması önemli değil. Şimdi 33 yaşındayım ve eşim uzun süredir birlikte, eskiden hep yan seks yapardım, elbette sonradan onu gördüğümde pişman oldum ama başka biriyle seks yaptığımda pişman olmadım o anda tabii ki son zamanlarda biraz sakinleştim ama hala tek başımayım ayrılamam, yeni bir kızla seks yapmak istiyorum, karımla, seksle ve ilişkilerle ilgili her şey yolunda. Karımı ve onunla seks yapmayı seviyorum ama kafamı kurcalayan esaret, evli kızlarla da karşılaşıyorum ve bazen onlar da bunun sadece seks olduğunu söylüyorlar ve hepsi bu, sanırım bu zamanla ortadan kalkacak yoksa ben’ Emekli olana kadar herkesi sikecek miyim? Bazen kendime endişelenme, senin gibi bir sürü insan var ve karımın beni hiç aldatmadığı bir gerçek değil, erkeklerle yazışmalar gördüm ve o da aynı şekilde iletişim kuruyor diyorum.

-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
... Bok duman çıkarken... Tanklar doluyken.... Sevimli bir yüzü ve lezzetli bir kediyi reddetmeyeceğim... O her kim olursa olsun...
Ah, emekli ... Evet daha ateşli...
Ah, emekli ... Evet daha ateşli...

-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 2 years 11 months
Yani hepimiz böyleyiz, yoksa zaten bende bir sorun olduğunu düşünüyordum :)
- These users thanked the author Seks_Makinesi for the post (total 2):
- sexiMars, seksforumu_
-
Автор темыsexiMars
- Flört etmek
erkekler, diğer kadınlar ne düşünüyor? Böyle insanlarla yattım, ona baktığınızda onun seks yaptığını düşünmezsiniz bile, mütevazıların en mütevazısı, iki çocuk, bir koca ve bir iş, ama arabamda ağzıma bir sik aldığımda, Geçen seferki gibi kendimde değildim, kocam beni ağzıma almıyor, sonra çocukları öpeceksin diyor, yani isterse kenarda bulur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Bir tanıdık 18 yaş üstü evli ve bekar herkesi üç kez sikiyor.
-
Автор темыsexiMars
- Flört etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post