Sorunlar
-
Автор темыÖğrenci21
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sorunlar
Evet ailede bir sorun var. Bunu kendime saklamamak için söylüyorum, düşünmekten yoruldum. Uzun zamandır ebeveynler içiyor, içiyor, parti yapıyor, ortalığı karıştırıyor, genelevdeler. Ben en küçüğüm, bir ablam var. Evlendi ama bir şeyler yolunda gitmedi. Artık ailesiyle birlikte yaşıyor ve alkolü de reddetmiyor. Nispeten yakın zamanda babamın sadece annemi değil kız kardeşimi de siktiğini öğrendim. Çalışıyorum. Yarı zamanlı çalışıyorum, bir kız arkadaşım var ve aynı yerde yaşıyoruz. Ama işten geç çıktığımda, ailemin yanında kalıyorum, çok uzun zaman önce başlamadı, daha önce fark etmedim. İşten sonra yanlarına geliyorum, içki partisi veriyorlar. Artık çok geçti ve arkadaşları sonunda dağılmaya başladı. Herkes sarhoştu, anne uyuyakaldı, kız kardeş zar zor odaya girdi. Kendimi odama kilitleyip telefonumu kapattım. Birisi tuvalete gidiyormuş gibi görünüyordu. Duvarın arkasında bir ses duyana kadar telefondaydım, kulağımı dayadım... Yanlış anlayamıyorsun. Orada kimin sikişebileceğini bilmek fazla zeka gerektirmedi. Tepkimi açıklamayacağım, önemli değil. Yüzde yüz emin olmak için odanın kapısını biraz açtım... Odadaki her şeyi kapattım. Ve duvarın arkası sessizleştiğinde bakmaya başladım. Bir süre sonra baba şortlu ve çok sessizdir. kız kardeşimin odasından benim odama kadar dikkatlice. Daha sonra kız kardeşinin yanına gittiğinden emin olmak için geceyi birkaç kez daha bilerek geçirdim. Öğleden sonra eşyalarımı almaya geldim, babam kapıyı açtı, bir şeyler mırıldandı ve eve gitti. Kıyafetlerimi topladım ve kız kardeşimi görmeye gittim. Kanepede yatıyordu, çenesine kadar örtülü, uyuyormuş gibi yapıyor, gözlerini sımsıkı kapatıyordu. Yerdeki kanepenin yanında kot pantolonu, külotu ve sutyeni vardı. Ben geldiğimde muhtemelen sevişiyorlardı. Annemi göremedim. Duruma müdahale etme dürtüsü vardı ama nasıl? Ne yapılabilir? Yetişkinlere rıza göstererek, onlara ne söyleyeceğimi bilmiyorum... Annenin de bilip bilmediğini bilmiyorum.. belki de bilmiyor...
- These users thanked the author Öğrenci21 for the post (total 2):
- Trey3, Andrey Petrov
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Sorunlar
Akrabanız bile olsa sarhoşluktan uzak durmalısınız!
Biraz bekleyin, yakında ensestle ilgilenmeyecekler, içki için para dilenecekler. Bağlarınızı koparmak ve arkadaşınıza hiçbir şey söylememek daha iyidir.
Sevdiklerinizin bir çukura düşmesi elbette üzücü olsa da(
Biraz bekleyin, yakında ensestle ilgilenmeyecekler, içki için para dilenecekler. Bağlarınızı koparmak ve arkadaşınıza hiçbir şey söylememek daha iyidir.
Sevdiklerinizin bir çukura düşmesi elbette üzücü olsa da(
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Hmm... Neden kulübedeki köyde ailemin ve kız kardeşimin bir odada uyuduğunu ve benim başka bir odada uyuduğumu bir düşünün. Ve onu hamama götürmediler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Durum oldukça gerçekçi görünüyor. Ve yazarın duygularını kısmen anlıyorum. İki yol var: Ya unutmaya çalışın ya da anlamaya başlayın. Hangisiyle ilişkinin daha yakın olduğunu öğrenin - kız kardeşiniz veya babanızla konuşun. Ancak soru şu ki, gerçekten bu duruma dahil olmanız ve aniden aşırı kalmanız gerekiyor mu? Hele ki çoğu zaman ailenizle değil de sevdiğinizle birlikteyseniz
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Murzik45
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Öğrenci21, Ne iş yapıyorsunuz!? Baban boşanmış kızını sikiyor, bu açık bir güdük! Daha muhtemel, çünkü zaten bunu gerçekten istiyor. Belki üçü zaten anlaşmış ve anne tarafsız kalmıştır. Ve oradan olabildiğince çabuk bağımsız bir hayata geçersiniz, aksi takdirde bu Caudle arkadaşları kızınızı kendilerine adapte edecek!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Murzik45
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
"Onların" yardımcıları! ahahahaha!
Ve ayrıca "tutoshnye", "evony" ve "akan" su var! :haha:
Ve ayrıca "tutoshnye", "evony" ve "akan" su var! :haha:

-
- Oral stimülasyon
LustFromBeyond: ↑17 Nov 2022, 17:13 Durum oldukça gerçekçi görünüyor. Ve yazarın duygularını kısmen anlıyorum. İki yol var: Ya unutmaya çalışın ya da anlamaya başlayın. Hangisiyle ilişkinin daha yakın olduğunu öğrenin - kız kardeşiniz veya babanızla konuşun. Ancak soru şu ki, gerçekten bu duruma dahil olmanız ve aniden aşırı kalmanız gerekiyor mu? Özellikle de çoğu zaman ailenizin içinde değil de sevdiğiniz kişinin yanındaysanız
Sanırım katılıyorum, öyle bana öyle geliyor ki duruma müdahale iyi bir şeye yol açmayacak. Siktir et, bırak kendini siksin, bunu kendileri çözecekler. Üstelik anladığım kadarıyla o da kızgın değil. bir üye alır. Ve bu tür ailelerde durumun o kadar da nadir olmadığını söylemek isterim.Andrey Petrov: ↑ İşiniz nedir!? Baban boşanmış kızını sikiyor, bu açık bir güdük! Daha muhtemel, çünkü zaten bunu gerçekten istiyor. Belki üçü zaten anlaşmış ve anne tarafsız kalmıştır. Ve oradan olabildiğince çabuk bağımsız bir hayata geçersin, aksi halde bu Caudle arkadaşları kızını kendilerine adapte edecek!
- These users thanked the author Murzik45 for the post (total 2):
- Tolkala, Andrey Petrov
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 9 months
Onu da becermeye başla, iyi delik diye bir şey yoktur)
- These users thanked the author İskoç for the post (total 2):
- Murzik45, Andrey Petrov
-
- Oral stimülasyon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post