Karşı tarafta anal seks: Hemen mi denediniz yoksa zaman mı aldı?)
-
Автор темыJuliaZ
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel

Anal seks yapanlara soru: İlk defa anal seksten hoşlandınız mı, yoksa alışmak ve ondan keyif almayı öğrenmek zaman mı aldı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Karşı tarafta anal seks: Hemen mi denediniz yoksa zaman mı aldı?)
İlk anal seksimsıra dışıydı. Birincisi, terbiye sınırlarını aşıyordu - utançtan yanıyordum ve "yapma" dedim... penisin anüsümü rahatsız edici bir şekilde esnettiğini, sonra acıyla anüse girdiğini hissettim. Bu, bekaretimin bozulmasını andırıyordu. Ama partnerim açıkça keyif aldı ve hızlı bir şekilde orgazma ulaştı ve serbest kaldı.... benim yararıma....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 4):
- Fargal94, Sibiryak89, Şeytan, vpl satın al
-
Автор темыJuliaZ
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 11 months
Sanırım çok insanlar ilk anal seks[/url] gerçekleşti Görünüşe göre…. Ve sonra bundan hoşlanmaya mı başladın?lanaaas341: ↑16 Nov 2022, 12:46 ilk anal sekssıra dışıydı. Birincisi, terbiye sınırlarını aşıyordu - utançtan yanıyordum ve "yapma" dedim... penisin anüsümü rahatsız edici bir şekilde esnettiğini, sonra acıyla anüse girdiğini hissettim. Bu, bekaretimin bozulmasını andırıyordu. Ama partner açıkça eğlendi ve kısa sürede orgazm oldu ve serbest kaldı....benim yararıma....
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Bir erkekle ilk analımı 30 yaşımdayken yaşadım, her şey muhteşemdi, yaladık, emdik, kendimizi yağladık ve gittik... sıcak sik kıçıma tamamen girene kadar pek hoş duygular yaşamadım. ve beni sikmeye başladığında muhteşemdi... Şimdi ben de ara sıra pasif bir insan gibi davranıyorum ama istersem kendimi sikebilirim...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Daha önce anal mastürbasyon yapmış olmama rağmen ilk seferde keyif aldığımı söyleyemem. Muhtemelen birkaç faktörün etkisi oldu; heyecan, hem benim hem de partnerim için deneyim eksikliği, zayıf yağlama. Neyse ki partneri uzun süredir seks yapmamıştı ve çok çabuk geldi. Ama tekrarlama isteği ortadan kalkmadı...
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 1 month
Beklediğim gibi değil ama ilk defa fena da değil, en azından pek acı hissetmedim, hatta geldim ama esneme hissi ve kıçımdan sikildiğim düşüncesi sonsuza kadar hafızama kazındı. . Sanırım herkes ilk seferi hatırlıyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years 1 month
İlk seferde hiç olmadı. Adamın çok büyük bir penisi vardı, onu kendi içine itmek imkansızdı. Ancak merak galip geldi)) Birkaç toplantıdan sonra her şey yolunda gitti! Ve penisin tamamı içerideyken, gerçekten hoşuma gitmeye başladı... Sonra daha da iyi oldu. Aslında alışmama bile gerek yoktu))
-
- Sürtünmeler
Anotoliy,
Bende de vardı son fahişe ya da fahişe gibi kullanıldığım hissi, ama aldığım vızıltıdan sonra endişelenmeyi bile bıraktım... Mesela son seferde 3 adam beni dönüşümlü olarak hem kıçımdan hem ağzımdan aldı ... Ben de sik emmeyi seviyorum, tıpkı yumurta yalamak gibi...)
Bende de vardı son fahişe ya da fahişe gibi kullanıldığım hissi, ama aldığım vızıltıdan sonra endişelenmeyi bile bıraktım... Mesela son seferde 3 adam beni dönüşümlü olarak hem kıçımdan hem ağzımdan aldı ... Ben de sik emmeyi seviyorum, tıpkı yumurta yalamak gibi...)
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 2 years 9 months
evet neredeyse anında, gerçi o zaman kıçım biraz yandı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Eşim hemen bana penisini anüsüme soktuğunda biraz canımı acıtacağını söyledi. Ben yüz üstü yatıyordum, o ise üstteydi. Kıçını gevşetmek istedi ve aniden tam derinliğe girdi ve birkaç saniye bu pozisyonda dondu. Evet canım acıdı ama kalkamadım. Çok uzun süre beni bırakmadı, bitiremedi. Acı zamanla geçti ama yalnızca o zevk aldı. İçime girdi, penisini çıkardığında hissettim, sperm dışarı aktı. Daha sonra ağır bir şekilde ayağa kalktı ve penisini dudaklarıma götürüp kafamı yalamamı istedi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Sonra farklı oldum. SEX’i anladım ve sevdim!JuliaZ: ↑16 Nov 2022, 12:59Sonra farklı oldumlanaaas341: ↑16 Nov 2022, 12:46 ilk anal seksimsıra dışıydı. Birincisi, terbiye sınırlarını aşıyordu - utançtan yanıyordum ve "yapma" dedim... penisin anüsümü rahatsız edici bir şekilde esnettiğini, sonra acıyla anüse girdiğini hissettim. Bu, bekaretimin bozulmasını andırıyordu. Ama partnerim açıkça keyif aldı ve hızla orgazm oldu ve serbest kaldı....benim yararıma....
Birçok insanın ilk adresine sahip olduğunu düşünüyorum. anal seks benzer oldu…. Sonra beğendim mi beğenmedim mi?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
13 yaşında mastürbasyon yapmaya başladım. 14 yaşında yaz için köye gittim. Bir gün mantar toplamak için ormana gittim. Kemik başladı. Daha tenha bir yer arayalım. Çalıların arasında dolaştım ve orada, içinden bir dal çıkmış, devrilmiş bir ağaç duruyordu. Ve sonra anlamadığım bazı arzularım/duygularım oldu. Sonuç olarak düğümü bıçakla temizledim, tükürük sürdüm, pantolonumu çıkardım, ağaca bindim ve mastürbasyon yapmaya başladım. Daha önce hiç bitirmediğim gibi bitirdim. Daha sonra bu ağaca birkaç kez daha geldim ve her şeyi tekrarladım. Ama bir gün bundan utandım ve o yaz ne yaptığımı uzun süre hatırlamadım.
Fakat yaklaşık 6 yıl önce bir kız bana oral seks yapıyordu ve aniden parmağını kıçıma sokmaya başladı. Kafam karıştı, ne yapıyorsun? Sakin ol ne istersem yaparım diyor. Bu birkaç kez oldu, sonra hoşuma gittiğini fark ettim. Ormanda ne yaptığımı da hatırladım. Daha sonra straplez modele geçtik. İlk başta biraz acı vericiydi ama bir fahişe gibi sikilme arzusu güçlendi ve zevk vermeye başladı. Artık kıçından sikilmeyi seviyorum.
Fakat yaklaşık 6 yıl önce bir kız bana oral seks yapıyordu ve aniden parmağını kıçıma sokmaya başladı. Kafam karıştı, ne yapıyorsun? Sakin ol ne istersem yaparım diyor. Bu birkaç kez oldu, sonra hoşuma gittiğini fark ettim. Ormanda ne yaptığımı da hatırladım. Daha sonra straplez modele geçtik. İlk başta biraz acı vericiydi ama bir fahişe gibi sikilme arzusu güçlendi ve zevk vermeye başladı. Artık kıçından sikilmeyi seviyorum.
-
- Sürtünmeler
İlk başta pek memnun kalmamıştım penisimi soktuğumda hepsi bu...Kesinlikle acı yoktu, belki iyi yağlanmıştı ve penis ilk defa o kadar kalın değildi ama uzundu...Ve içime girdiğinde hemen hissettim anüsümde sıcak bir pıhtı, gerçekten hoşuma gitti...Bir aletim vardı, orada bir kazık vardı, dokunmak acı veriyordu... İçimden çıktığında boşalmaya başladım ve aletimi emmesine izin verdim ve 69 pozisyonunda kıçını yaladım kısacası...Dima 345: ↑17 Nov 2022, 18:28 Sevgilim hemen bana penisini anüsüme soktuğunda biraz canımı acıtacağını söyledi. Ben yüz üstü yatıyordum, o ise üstteydi. Kıçını gevşetmek istedi ve aniden tam derinliğe girdi ve birkaç saniye bu pozisyonda dondu. Evet canım acıdı ama kalkamadım. Çok uzun süre beni bırakmadı, bitiremedi. Acı zamanla geçti ama yalnızca o zevk aldı. İçime girdi, penisini çıkardığında hissettim, sperm dışarı aktı. Sonra ağır bir kalple ayağa kalktı, penisini dudaklarıma götürdü ve benden başımı yalamamı istedi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
İlk sefer pek iyi sonuçlanmadı. Eğer gerçekten öyleyse, her şeyden önce beklenmedik bir durum ve ben istemedim. Ama ısrar etti ve aslında itirazlarıma pek aldırış etmedi. Onun: "Neden pi’de bozuluyorsun... buraya verdim, neden olmasın?" uzun süre kulaklarımda çınladı.
Bundan sonra ruhum berbat hissetti, sanki bir şey gibiydim. "port fahişesi" (bazı nedenlerden dolayı bu ifade aklıma geldi) [url=viewtopic.php?t=4233]anüs ve ben kirli ve alçak biriyim. Genel olarak kötüydü. Ama neredeyse hiç acı hissetmedim.
Bundan sonra ruhum berbat hissetti, sanki bir şey gibiydim. "port fahişesi" (bazı nedenlerden dolayı bu ifade aklıma geldi) [url=viewtopic.php?t=4233]anüs ve ben kirli ve alçak biriyim. Genel olarak kötüydü. Ama neredeyse hiç acı hissetmedim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Bu bir tür tecavüz. Böyle pisliklere güvenmen çok üzücüTania: ↑12 Apr 2023, 12:28 İlk sefer pek iyi değildi. Eğer gerçekten öyleyse, her şeyden önce beklenmedik bir durum ve ben istemedim. Ama ısrar etti ve aslında itirazlarıma pek aldırış etmedi. Onun: "Neden pi’de bozuluyorsun... buraya verdim, neden olmasın?" uzun süre kulaklarımda çınladı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1011 Views
-
Last post by va234567
-
- 13 Replies