Sana hikayemi anlatacağım. Bir zamanlar yaklaşık 10 koro solistinin prova yaptığı bir yaratıcı kulüpte çalıştım. Oradaki kızlar 19 ile 45 yaş arası. Bazıları güzel, bazıları daha basit. Ben de o zamanlar yaklaşık 40 yaşındaydım.
Ve genel olarak tuvalete "küçük bir şekilde" gitmek istiyordum. Sadece prova ve kadınlar tuvaleti üçüncü kattaydı. Ve erkekler tuvaleti birinci katta.
Birinci kata inemeyecek kadar tembeldim ve akşam solistlerden başka kimsenin olmaması nedeniyle hızla tuvalete inmeye karar verdim. Koridorun sonunda kadınlar tuvaleti var. düşündüm. Onlar orada şarkı söylerken ben de işimi yapacağım ve aynı hızla uzaklaşacağım. Tamamen iş.
Genel olarak ben de öyle yaptım. Hızlıca. Peçeteyle silin. Suyu yıkadım. Klozet kapağıyla kapattım. Tezgahtan ayrılmak üzereydim.
Ve sonra tuvalete yaklaşan topuk seslerini duydum. Kapı açıldı ve bölmeye geri dönüp kapıyı kapatıp ayaklarımla tuvalete tırmanmaya zar zor zamanım oldu. Her yerim küçüldü, nefes alamadım, kızardım ve rengim soldu.
Bu "topuklu biri" bir sonraki kabine girdi. Kapandı ve mırıldanmaya başladı. Ve suyu yıkadım.
Zor nefes alabiliyorum. Yine de kendimi tuhaf bir durumda buldum. Ve sonunda tuvaletten çıkmasını bekledim. Kendimi azarladım. Kadınlar tuvaletine düştüğümde hemen sinirlendiğim tek sefer!
Fakat bayan mırıldanarak dışarı çıkmadı. Görünüşe göre çantadan bir şey çıkardı, kapağını veya başlığını tıklattı ve kağıdı hışırdadı. Ve sessizlik geldi. Sessizlik, incelen inlemelerin arasına serpiştirilmiş daha gürültülü kadın nefesleriyle dile getirildi. Çok yüksek bir inilti değil, daha çok, daha ritmik ve sert bir şekilde tekrarlanan, zorlukla duyulabilen tokatlar veya bastırılan ıslak cildin sesleriyle eklenen ince tonlamalı nefes vermelere benziyor.
Giderek daha yoğun ve ardından kısa, güçlü bir iç çekiş - bir inilti. Ve sonra daha uzun süreli sızlanma ve ardından daha kolay nefes alma. Zar zor duyulabilen bir coşku nidası vardı: "Ah, fahişe." Hatta bana öyle geliyordu ki, sevinçle küfrediyordu falan. Sonra komşu belli ki kalktı, peçete veya kağıt hışırdadı, çantasını tıklattı, giyindi ve hızla suyu tekrar sifonu çekti.
Dışarı çıktı, lavaboyla oynadı, sonra tuvaletten uzaklaştı. .
Ne canlı ne de ölüyüm, aynı zamanda ateş almaktan korktuğu için hızla koridora baktı; kimse yoktu. Hemen tuvaletten atladı ve koridor boyunca yan taraftaki merdivenlere çıktı ve bir nedenden dolayı mekanik olarak ikinci kata indi.
Ve sonra iş yerine geri döndü.
Ayrıca orada da vardı. 10 bayan ve bunlardan biri tuvalette mastürbasyon yapıyordu. Ve ben de beklenmedik derecede heyecan verici bir olayın sesli tanığıydım.
Ama bunlardan hangisi?
Bu hanımlardan hangisi tuvalette mastürbasyon yapacak kadar seks istiyor?
Bunu dikkate alırsak Ben boşandım. Ve yaklaşık 2 aydır kız arkadaşım yok. Bu gizemi çözmeyi gerçekten çok isterim. 19 yaşında genç bir kız mıydı, 25 yaşında pozitif bir genç miydi yoksa 40 yaşlarında olgun bir milf miydi?
Bu soru hâlâ bana eziyet ediyor.
Zaten her türlü soruyu düşündüm. senaryolar, daha hızlı ve rahat olsaydım ne yapardım.
Belki de onun standına çıkıp orada ustalaşmalıydık!
Ama her zamanki gibi senaryoları oyun bittikten sonra inşa ediyoruz.
Konserden sonra ayrıldılar.
Ama sır kaldı.
Bu arada.
Bu gruptaki kızlardan biri bu olayı biliyor.