Seks hikayeleri

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
payandalar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks hikayeleri

Unread post by payandalar »

sexsvaha ru
Merhaba! Artık yalnızım, yeni geldim. Bugün araba kullanıyordum ve kıllı canavarımı ağzına nasıl koyacağımı hayal ediyordum! sakın bir şey söyleme. Sık sık bir "oyuncak bebek" hayal ederim, evde bir tane olmasını ve onunla istediğimi yapmak isterim - onu farklı pozlara koyun, ona dokunun, ona dokunun, iki parmağınızla açın! Uzakta olmanız üzücü. Çocukluğumda sevgilimle olan bu yazışmalardan bıktım (seni seviyorum, hediyeler, çiçekler).
Ama gerçekte sikişmek istiyorum. dürt, yala, tuzlu aletini yalamana izin ver! ağzına sikiş! (pekala, anlıyor musun!)
yüze, saça.. ağza işemek.. seninle tüm bunları yapardım! utanmaz keçi! Bunu kimseye değil, sadece sana yazıyorum!
Adresi yazarsan sana spermlerimi bağlı prezervatifle (31 mastürbasyon yaptıktan sonra) gönderirim! Sık sık mastürbasyon yapıyorum ama "benimkinin" bundan haberi yok! Genelde sevdiğim biri var ama tüm bunları onunla yapamazsın ama seninle rahatım! Size kesinlikle çıplak fotoğraflarımı göndereceğim (sadece kimseye iletmeyin). Artık bunun için zamanım yok, bir web sitesi yapıyorum.
Bugün arabada gidiyordum ve senin bu fotoğrafının hayalini kuruyordum (seni ağzından nasıl sikeceğimi düşünüyordum.. bu) en çok arzu ettiğim fantezim, sana işemek!). Bu çok harika! Kalbim atıyor! Yaz... utanma! Bu beni heyecanlandırıyor. anüsünü yüzüne yapıştırıp orospu suratına doğru oynatabildiğini! sen ne kaltaksın! Böyle birini hayal ediyorum! Şimdi prezervatife boşalacağım ve onu sana göndereceğim!!! ondan içecek misin???
hadi! waffle spermimi iç! Ahhhh! Kıllı toplarımı yala! ve senin "arasını" yalamayacağım! çünkü yalamayı, emmeyi ve vermeyi seviyorsun! Bunu biliyorum! Çok uzun bir aletim yok ama sperm uçup gidiyor, çok şükür! şişman .. sperm sandal ağacı gibi kokuyor!
adresi yaz, göndereyim! ve beni arayabilirsin! Bu benim hayalini kurduğum fotoğraf
Güle güle! "İçi boş"unu öpüyorum.
:det2:
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Seks hikayeleri

Unread post by Fan96 »

Burada kendi psikiyatristimiz var Ya da öyle diyor ama ders kitabından alıntıları ustalıkla ekliyor. Devamsızlık tanısı ne olacak?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”