Aile çıplaklığı.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel

Merhaba forum üyeleri. Başka bir forumda da buna benzer bir konu açmıştım ama burada da sormaya karar verdim. Konunun yaşlı bir kısrak kadar yorgun olduğunu anlıyorum. Ancak benzer gönderilerin hiçbir yerinde anket yok ve bu da ilginç değil.
Ankette 2 seçenek belirleyebilirsiniz. Cevaplar değiştirilemez.
Kendi adıma eklemek istiyorum. Eşim ve ben tutkulu çıplaklarız. Tüm tanıdıklarımızı ve arkadaşlarımızı periyodik olarak bu yöne tanıtıyoruz.
Sıradaki konuyu başka bir forumdan kopyalayıp yapıştırıyorum:
Aile içinde çıplaklık uygulayan benzer düşüncelere sahip insanlar var mı?
n
Biz, eşim ve kızım, denize gittiğimizde sürekli olarak çıplaklar plajını da ziyaret ediyoruz. Bazen şehrin eteklerinde, şehirdeki nehrin yakınındaki yerel şehir plajını ziyaret ederiz "N"
Artıları:
+ Beyaz çizgiler olmadan temiz ve eşit bronzluk iç çamaşırlarından
n+ bu tür plajlarda çok az insan var.
+ bazen çocuklu aileler geliyor.
+Deniz, sıradan plajlara kıyasla çok daha temiz ve şeffaftır (daha az insan, dolayısıyla sudaki bulanıklık daha azdır)
+ turistik mekanlarda havlayanlar, sıcak mısır ve çığlık atanlar yok barbunya ve sinir bozucu el ilanları.
+şamandıraların arkasında yüzerseniz hoparlörlü cankurtaran olmaz. Ancak şamandıra yok.
Dezavantajları:
- tuvalet yok. Sadece çalılar. Bazı plajlarda tuvalet varsa ya kirlidir ya da parası ödenmiş ve uzaktadır.
- Ucuz içecek ve atıştırmalıkların satıldığı dükkanlar yok. Komşu plajlarda bir kafeye yürüyebilirsiniz, ancak FİYATLAR ÇOK KORKUNÇ! Bu nedenle böyle bir plaja giderken yanıma yiyecek ve içeceklerin bulunduğu Wandex’ten termal çanta alıyorum.
-Çalılıklardaki gözlemciler ve mastürbasyon yapanlar biraz sinir bozucu ama bir süre sonra onları görmezden gelmeye başlıyorsunuz. Bu kadar dikkatli insanları fark ederlerse plajdan atılırlar.
- emir tamamen tatilcilerin vicdanına kalmıştır. Fark ettiğim gibi, herkesin vicdanı yok.
-çocuklarla tatile gidersek, ya diğer aile çıplaklarına daha yakın bir yere yerleşiriz ya da herkesten uzakta plajın kenarında yerleşiriz. , Çünkü... Soğukkanlılığından ve güçlü sinirlerinden emin olmayan erkeklerde memnuniyetsizlik var.
Daha birçok artısı ve eksisi var, hepsini listelememiş olabilirim, yorum yapın, ekleyeceğim.
S. S. Kızım küçük bir kızken diğer erkeklerin ona nasıl baktığını izlemek ilginçti. Ancak kızı başkalarına hiç dikkat etmiyordu ve diğer erkeklerin amları onun ilgisini çekmiyordu. Artık büyüdüğü için diğer insanların çıplak vücutları konusunda da sakin davranıyor.
Ankette 2 seçenek belirleyebilirsiniz. Cevaplar değiştirilemez.
Kendi adıma eklemek istiyorum. Eşim ve ben tutkulu çıplaklarız. Tüm tanıdıklarımızı ve arkadaşlarımızı periyodik olarak bu yöne tanıtıyoruz.
Sıradaki konuyu başka bir forumdan kopyalayıp yapıştırıyorum:
Aile içinde çıplaklık uygulayan benzer düşüncelere sahip insanlar var mı?
n
Biz, eşim ve kızım, denize gittiğimizde sürekli olarak çıplaklar plajını da ziyaret ediyoruz. Bazen şehrin eteklerinde, şehirdeki nehrin yakınındaki yerel şehir plajını ziyaret ederiz "N"
Artıları:
+ Beyaz çizgiler olmadan temiz ve eşit bronzluk iç çamaşırlarından
n+ bu tür plajlarda çok az insan var.
+ bazen çocuklu aileler geliyor.
+Deniz, sıradan plajlara kıyasla çok daha temiz ve şeffaftır (daha az insan, dolayısıyla sudaki bulanıklık daha azdır)
+ turistik mekanlarda havlayanlar, sıcak mısır ve çığlık atanlar yok barbunya ve sinir bozucu el ilanları.
+şamandıraların arkasında yüzerseniz hoparlörlü cankurtaran olmaz. Ancak şamandıra yok.
Dezavantajları:
- tuvalet yok. Sadece çalılar. Bazı plajlarda tuvalet varsa ya kirlidir ya da parası ödenmiş ve uzaktadır.
- Ucuz içecek ve atıştırmalıkların satıldığı dükkanlar yok. Komşu plajlarda bir kafeye yürüyebilirsiniz, ancak FİYATLAR ÇOK KORKUNÇ! Bu nedenle böyle bir plaja giderken yanıma yiyecek ve içeceklerin bulunduğu Wandex’ten termal çanta alıyorum.
-Çalılıklardaki gözlemciler ve mastürbasyon yapanlar biraz sinir bozucu ama bir süre sonra onları görmezden gelmeye başlıyorsunuz. Bu kadar dikkatli insanları fark ederlerse plajdan atılırlar.
- emir tamamen tatilcilerin vicdanına kalmıştır. Fark ettiğim gibi, herkesin vicdanı yok.
-çocuklarla tatile gidersek, ya diğer aile çıplaklarına daha yakın bir yere yerleşiriz ya da herkesten uzakta plajın kenarında yerleşiriz. , Çünkü... Soğukkanlılığından ve güçlü sinirlerinden emin olmayan erkeklerde memnuniyetsizlik var.
Daha birçok artısı ve eksisi var, hepsini listelememiş olabilirim, yorum yapın, ekleyeceğim.
S. S. Kızım küçük bir kızken diğer erkeklerin ona nasıl baktığını izlemek ilginçti. Ancak kızı başkalarına hiç dikkat etmiyordu ve diğer erkeklerin amları onun ilgisini çekmiyordu. Artık büyüdüğü için diğer insanların çıplak vücutları konusunda da sakin davranıyor.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 9):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Gudier, Esinti, IDVS03082008, abartı, Denis881, Vit123, romascha, yıldız benzeri
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Aile çıplaklığı.
Ne yazık ki beklediğiniz cevabı veremiyorum çünkü ailem yok. Ben de çıplaklar plajlarına çok sık gitmesem bile bu plajlara karşı olumlu bir tavrım var. Gelecekte bu ilgimi paylaşacak bir kız bulmak isterim. Aile çıplaklığı bence harika. Pek çok insan bunu anlamıyor, ancak bu, bir çocuğu çıplak bedenlere alıştırmanın en kolay yoludur ve bu, gelecekte çeşitli kompleksleri ortadan kaldıracaktır.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Esinti, Evgeniy-Spb
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Adler veya çevresinde deniz kenarına tatile gidiyoruz. Ekran görüntüsü bir Yandex haritasının ekran görüntüsüdür. Bir arama motoruna “çıplaklar plajı” ifadesini girmeniz ve haritanın bir alanını seçmeniz yeterlidir. Kıyı boyunca çok sayıda çıplaklar plajı var.
https://i.postimg.cc/prW6PY4T/Screenshot-2023-03-07-15-24-24-576-ru-yandex-yandexmaps-edit.jpg
https://i.postimg.cc/prW6PY4T/Screenshot-2023-03-07-15-24-24-576-ru-yandex-yandexmaps-edit.jpg
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
- ira_pz, Film tutkunu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 6 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Ah... bu sitede çocuklar ve çıplaklık hakkında öyle bir konu var ki, biraz pedofiliye dönüşüyor))
Nüdiklerle ilgiliydim. Plaj ve su temelde yakınlardakiyle aynı, oraya gitmek daha uzak ve daha zor. Yazın hava çok sıcak olduğunda eşimle evde çıplak dolaşabiliyorum ama buna çıplaklık diyemiyorum. Çıplak yüzmek ve güneşlenmek artık eğlenceli değil. Hamamda/saunada çıplak olmak gibisi yok. Ve eğer kız ve erkek çocuklardan oluşan bir grup varsa atmosfer oldukça erotik olur. Doğada plajın dışında çıplak takılmanın da pek hijyenik olduğunu düşünmüyorum; aile grupları halinde bir araya gelmek genellikle tuhaf geliyor.
Nüdiklerle ilgiliydim. Plaj ve su temelde yakınlardakiyle aynı, oraya gitmek daha uzak ve daha zor. Yazın hava çok sıcak olduğunda eşimle evde çıplak dolaşabiliyorum ama buna çıplaklık diyemiyorum. Çıplak yüzmek ve güneşlenmek artık eğlenceli değil. Hamamda/saunada çıplak olmak gibisi yok. Ve eğer kız ve erkek çocuklardan oluşan bir grup varsa atmosfer oldukça erotik olur. Doğada plajın dışında çıplak takılmanın da pek hijyenik olduğunu düşünmüyorum; aile grupları halinde bir araya gelmek genellikle tuhaf geliyor.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Gerçek çıplaklar için plajdaki çocuklar bir tabu. Her türden serserilerin çıplak olarak dinlendikleri vahşi plajlardan bahsetmiyorum.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 3):
- Esinti, Shompol34, Cock Yaşlı***
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu bir tabu değil, başka bir şey de çok nadir olmasıArhivarius: ↑11 Mar 2023, 02:10Gerçek çıplaklar için plajdaki çocuklar bir tabudur . Her türden serserilerin çıplak olarak dinlendikleri vahşi plajlardan bahsetmiyorum.
- These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
- Ted_2023, sikiş, Film tutkunu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Bu arada kız nasıl?
https://i.postimg.cc/YSBJFqhs/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0010.jpg
Resmi çıplaklar plajlarıyla aynı nadirlik...
Bu arada kız nasıl?
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 54):
- Ted_2023, Lord177, Ötesinden Gelen Şehvet, Aslan 123540, Tolkala, fırçalamak, Fargal94, Kostiai72, Ded, Oleg257, andrey.petrov, Bay x, Vik.ruba80, Kova88, Rodeville, INVAR, O da yaptı, Alex 17, RedFox, hadi, masrafçı, Mihaaaa 4, evgen001, Dmitry.Artemiev, IDVS03082008 and 29 more users
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Arhivarius, biliyorsun, (ne yazık ki) , tam olarak neydi) böyle bir kumsalda olmayı gerçekten isteyen bir kadın... ve oğlunun güya kazara onu bir erkekle göreceğini düşünüyordu, ben bir mastürbasyoncu ya da hayalperest değilim, sadece bu Böyle bir şey okuduğumda, insanların tatil yaptığını, rahatlamak için mi buna ihtiyaç duyduklarını yoksa seks mi aradıklarını anlamak istiyorum.
- These users thanked the author Ted_2023 for the post (total 3):
- Vik.ruba80, Esinti, Alexsss
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Korkutucu çünkü insanların, hatta çıplak olanların önünde soyunmak çok korkutucu ve utanç verici.
Uygunsuz - çünkü plajda çocuklar da dahil olmak üzere farklı yaş gruplarından insanlar vardı.
Korkutucu - çünkü başka bir kadın cinsine karşı ereksiyon yaşayacağımdan korkuyordum ve ayrıca karımın beni cinsel organlar açısından diğer erkeklerle karşılaştırması da korkutucu.
Yarım saat sonra bu düşünceleri unuttum. Kimse bizimle ilgilenmedi. Kadın önce külotla dolaştı, ardından bir kadeh köpüklü şarapla cesaretlenerek tamamen soyundu. Kimse karıma bakmak için acele etmedi ve ben birdenbire diğer kızlardan hoşlanmadım.
Çocuklar ailelerinin etrafında koşup eğleniyorlardı ve bize kesinlikle sıfır ilgi vardı. Ancak temel kısıtlama ve belirsizlik duyguları yatıştığında, eşim ve ben güneşi, ılık rüzgarı ve tüm bedenlerimizle doğayla tam teması hissettik. Denize giriyorsunuz ve dalgalar vücudunuzu hoş bir şekilde yıkıyor, hiçbir şey hiçbir yeri kıstırmıyor, sürtmüyor veya bastırmıyor. Evet, denizde yüzerken suda seks yapma (özellikle köpüklü şaraptan sonra) gibi yaramaz düşüncelere kapıldığımızı iddia etmiyorum, ancak kumsalda cinsel oyunlar sergilemeye yönelik herhangi bir girişimde bulunacağımızı tamamen anladık. işeyen paçavralarla kovalandık ve kendimizi suda hafif dokunuşlar ve yarı sarılmalarla sınırladık. Daha sonra kıyıya geri dönün ve arkanıza yaslanın ve uğultuların tadını çıkarın. Böyle anlarda, bir tür köpek yavrusu sevinci hissedersiniz, mutluluktan koşmak ve zıplamak istersiniz, ama biz yetişkiniz ve bu nedenle alçak sesle oturduk ve hayran kaldık, yavaşça gazlı bir içecek içip meyve yedik.
Yanımızdan giyinik insanlar geçiyorsa artık onlara dikkat etmiyorduk. Her yerde buranın çıplaklar plajı olduğuna dair işaretler var ve kazara içeri girerlerse bu onların sorunu olur.
Özetleyelim: Farklı insanlar bu tür plajlara geliyor, bazıları seks ve macera istiyor (bunlardan çok az var ve hoş karşılanmıyorlar) ve diğerleri günlük yaşamdan ve dar kıyafetlerden kurtulmaya ihtiyaç duyuyor.
Ben de nud.beach’in kalabalık olduğunu düşünürdüm Eş değiştirenler, mastürbasyon yapanlar ve teşhirciler henüz eşlerine "neden olmasın?" diye karar vermediler. “İlk sefer korkutucu, karanlık ve rahatsız ediciydi.
Korkutucu çünkü insanların, hatta çıplak olanların önünde soyunmak çok korkutucu ve utanç verici.
Uygunsuz - çünkü plajda çocuklar da dahil olmak üzere farklı yaş gruplarından insanlar vardı.
Korkutucu - çünkü başka bir kadın cinsine karşı ereksiyon yaşayacağımdan korkuyordum ve ayrıca karımın beni cinsel organlar açısından diğer erkeklerle karşılaştırması da korkutucu.
Yarım saat sonra bu düşünceleri unuttum. Kimse bizimle ilgilenmedi. Kadın önce külotla dolaştı, ardından bir kadeh köpüklü şarapla cesaretlenerek tamamen soyundu. Kimse karıma bakmak için acele etmedi ve ben birdenbire diğer kızlardan hoşlanmadım.
Çocuklar ailelerinin etrafında koşup eğleniyorlardı ve bize kesinlikle sıfır ilgi vardı. Ancak temel kısıtlama ve belirsizlik duyguları yatıştığında, eşim ve ben güneşi, ılık rüzgarı ve tüm bedenlerimizle doğayla tam teması hissettik. Denize giriyorsunuz ve dalgalar vücudunuzu hoş bir şekilde yıkıyor, hiçbir şey hiçbir yeri kıstırmıyor, sürtmüyor veya bastırmıyor. Evet, denizde yüzerken suda seks yapma (özellikle köpüklü şaraptan sonra) gibi yaramaz düşüncelere kapıldığımızı iddia etmiyorum, ancak kumsalda cinsel oyunlar sergilemeye yönelik herhangi bir girişimde bulunacağımızı tamamen anladık. işeyen paçavralarla kovalandık ve kendimizi suda hafif dokunuşlar ve yarı sarılmalarla sınırladık. Daha sonra kıyıya geri dönün ve arkanıza yaslanın ve uğultuların tadını çıkarın. Böyle anlarda, bir tür köpek yavrusu sevinci hissedersiniz, mutluluktan koşmak ve zıplamak istersiniz, ama biz yetişkiniz ve bu nedenle alçak sesle oturduk ve hayran kaldık, yavaşça gazlı bir içecek içip meyve yedik.
Yanımızdan giyinik insanlar geçiyorsa artık onlara dikkat etmiyorduk. Her yerde buranın çıplaklar plajı olduğuna dair işaretler var ve kazara içeri girerlerse bu onların sorunu olur.
Özetleyelim: Farklı insanlar bu tür plajlara geliyor, bazıları seks ve macera istiyor (bunlardan çok az var ve hoş karşılanmıyorlar) ve diğerleri günlük yaşamdan ve dar kıyafetlerden kurtulmaya ihtiyaç duyuyor.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 12):
- Ötesinden Gelen Şehvet, INVAR, Gümüşboom143, Esinti, Veloman, Barsuk70, m422ma, romascha, George, güle güle, Evgeniy-Spb, Kız Alla
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Ted_2023, dinlen! Sadece rahatlama ve doğa ile birlik.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 3):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Ted_2023, Esinti
-
- Sürtünmeler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Registered for: 2 years 6 months
- Dinle, seks işi mi yoksa dinlenme mi?
- Boş zaman. İş olsaydı 2-3 er gönderirdim.
Sovyet şakası. İki teğmen.
- Dinle, seks işi mi yoksa dinlenme mi?
- Boş zaman. İş olsaydı 2-3 er gönderirdim.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Ted_2023,
Diğer gözlemcileri izlemek ilginç))Arhivarius : ↑10 Mar 2023, 19:59 Kızınız o sadece bir bebekti, diğer erkeklerin ona nasıl baktığını izlemek ilginçti
-
- Penetrasyon
- Registered for: 3 years 5 months
Annemiz aile çıplaklığının tanıklarının olmaması gerektiğine inanıyordu. Kız kardeşim ve ben çıplak yüzdük ama bunu yalnızca annem dışında kimsenin göremeyeceği bir yerde yaptık.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Ne düşünüyorsun?PrematureCum: ↑11 Mar 2023, 11:23 Annemiz aile içi çıplaklığın tanık olmaması gerektiğine inanıyordu. Kız kardeşim ve ben çıplak yüzdük ama bunu annem dışında kimsenin göremediği bir yerde.
-
- Penetrasyon
Bu olay 90’lı yıllarda taşrada yaşandı ve bence o zamanlar sadece şu açıdan haklıydı: güvenlik. Şimdi durum farklı.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Şimdi çıplaklık mı yapıyorsunuz yoksa mütevazı mı davranıyorsunuz?
Ah evet, katılıyorum. Gösterişli 90’lı yıllarda, bırakın çıplak dinlenmeyi, evden çıkmak bile korkutucuydu. En azından bizim şehrimizde...PrematureCum: ↑11 Mar 2023, 13:36 Bu 90’lı yıllarda taşrada yaşandı ve bence o zamanlar güvenlik açısından haklıydı. Şimdi durum farklı.
Şimdi çıplaklık mı yapıyorsunuz yoksa mütevazı mı davranıyorsunuz?
-
- Penetrasyon
Maalesef böyle plajlarımız yok. Ama kendimizi onların yerinde bulursak kesinlikle deneyeceğiz.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
bana bölgeyi veya şehri söyle, ben de sana en yakınının nerede olduğunu söyleyeyim çıplak plajı :göz kırp:PrematureCum: ↑12 Mar 2023, 06:49Maalesef böyle plajlarımız yok. Ama kendimizi onların yerinde bulursak kesinlikle deneyeceğiz.Peki şimdi çıplaklık mı yapıyorsunuz yoksa mütevazı mı davranıyorsunuz?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 2 months
Büyükannem, anneme ve teyzeme çocukluğundan beri çıplaklığı öğretti. Ve eşim de tıpkı büyükannem gibi çıplaklıktan yana. seks. Ve rock and roll. Evet, yani aile çıplaklığının avantajları var, hatta birçoğu var.
- These users thanked the author Seninkinden daha iyi olan koca28 for the post (total 3):
- Arhivarius, Fargal94, Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 8 months
Sizinkinden daha iyi olan koca28, orada sadece Ailenizde çıplaklık var mı? Yoksa ensest ilişkilerin yeri var mı?
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Üzerine etiket koymak istemiyorum ama bana öyle geliyor ki vakaların %90’ında orada var ailelerde yakın ilişkilerin kurulduğu yerdir. Ya baba-kız, ya anne-oğul, ya da erkek-kız kardeş, ya da koca-kayınvalide, ya da karısı, vs., vs...Mishanya090: ↑12 Mar 2023, 20:57 Sizinkinden daha iyi olan koca28 , ailenizde sadece çıplaklık mı var? Yoksa ensest ilişkilerin yeri var mı?
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 4):
- İskender70, Esinti, Barsuk70, Morpheus
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Sadece çıplaklık değil, ensest de mevcuttu. Ama tüm olumsuzluklara rağmen hayatı teselli etmek adına kimseye zarar vermedim. Solda aileleriyle birlikte erkekler bile var ya da herkesin denemesi ya da izlemesi ilginç, belki yaşlı bir kadınla seks ilginç olabilir ama sıradan hayatta herkes gibi olmayan herkesi hoş karşılamayız. Biz bir mezhep değiliz, her yaştan 6 K ve 9 M’iz ve özgürleşmenin tadını çıkarıyoruz. Eşim seksi seviyor ve çok açık fikirli. Yaz aylarında orada bir göl var. bütün aileyle rahatlıyoruz
- These users thanked the author Seninkinden daha iyi olan koca28 for the post (total 4):
- Fargal94, Esinti, Barsuk70, Denis881
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 8 months
Arhivarius olabilir, ama şunu arıyordum: uzun bir süredir ve gerçek ensest çiftleri veya aileleri görmek son derece nadirdir. Elbette pek çok kişi bunun reklamını yapmıyor ancak yaygınlığı konusunda büyük şüpheler var.
- These users thanked the author Mishanya090 for the post:
- Esinti
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
18 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Kardeş ve kız kardeş sahilde. İmgsrc’den fotoğraf. Ama çıplaklar plajlarında bunlardan çok var
İnternette bir yerde erkeklerin %90’ından fazlasının gizlice bunu yaptığını okudum. kızlarını arzuluyorlar. Geri kalan %10’luk kesimde ise psikolojik rahatsızlıklar var.Mishanya090: ↑12 Mar 2023, 23:58 Arhivarius belki, ama yalnızca ben uzun zamandır araştırma yapıyorum ve nadiren gerçek ensest çiftler veya ailelerle karşılaştım. Elbette pek çok kişi bunun reklamını yapmıyor ancak yaygınlığı konusunda büyük şüpheler var.
18 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Kardeş ve kız kardeş sahilde. İmgsrc’den fotoğraf. Ama çıplaklar plajlarında bunlardan çok var
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 13):
- Fargal94, Aion2012Ölü, Oleg257, Herurg, Ded, INVAR, Esinti, Ahah, Juravl, RedFox, Henson, Morpheus, yıldız benzeri
-
- Orgazm!
- Total posts: 609
https://i.postimg.cc/nrJMKTpf/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0004.jpg
https://i.postimg.cc/W1WFRM60/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0005.jpg
https://i.postimg.cc/TwmpWB8c/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0012.jpg
https://i.postimg.cc/MHmH9RpM/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0014.jpg
а что во сю краску не показал))Arhivarius: ↑11 Mar 2023, 04:39Resmi çıplaklar plajlarıyla aynı nadirlik...Bu bir tabu değil, başka bir şey de çok nadir olmasıdır
n
Bu arada kız nasıl?
https://i.postimg.cc/nrJMKTpf/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0004.jpg
https://i.postimg.cc/W1WFRM60/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0005.jpg
https://i.postimg.cc/TwmpWB8c/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0012.jpg
https://i.postimg.cc/MHmH9RpM/babygirl-18bg-shemaleleaks-com-0014.jpg
- These users thanked the author fırçalamak for the post (total 31):
- Arhivarius, Mishanya090, Fargal94, Kostiai72, Oleg257, Nick1979, RomanOF333, Vik.ruba80, Rodeville, INVAR, RedFox, Mikha77, masrafçı, Mihaaaa 4, vladislav.filonov, Esinti, Alex1203, Gefalar, Saşa 14, Veloman, Sonbahar, Seks tavuğu, çok sayıda denizci, alexandr.lvov, maksimum and 6 more users
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 2 years 11 months
Çıplaklar ailelerinde çocuklar ergenlik döneminde komplekslerden aslan payını almazlar. Aynı amaçla ebeveynler çocuklarını balo salonu dansına yazdırırlar. Artı, cinsiyetler arasındaki farka dair tamamen çocukça merak gideriliyor
- These users thanked the author yarışçı for the post (total 8):
- Arhivarius, Mishanya090, Fargal94, Aion2012Ölü, Vik.ruba80, Ded, Barsuk70, RedFox
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
22 saat 38 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Beklenti ve gerçeklik.
https://i.postimg.cc/nh2n45kJ/1673330493182299921.jpg
Tamamen katılıyorum.
22 saat 38 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Beklenti ve gerçeklik.
https://i.postimg.cc/nh2n45kJ/1673330493182299921.jpg
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 7):
- Bay Hamsterrr, LadaR, Topçik, Vik.ruba80, Esinti, Psvnl’ni, Dmitriy 56
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Bazen eşim ve ben çıplaklar plajları hakkında konuşmaya başlarız. Ve daha önce orada soyunma konusunda kesin bir HAYIR dediyse, şimdi buna neredeyse hazır))
Ancak böyle bir plaj bulamamamız çok yazık.
Ancak böyle bir plaj bulamamamız çok yazık.
- These users thanked the author Çavuş33 for the post (total 3):
- Fargal94, Vik.ruba80, Esinti
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
bu "senin yerinde" nerede?
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Vladimir bölgesinde vahşi plajlar aramanız gerekir. Resmi olanlar yok.
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Esinti
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
Eşim ve kızımla plaja gittiğimde genç kızların yanında oturmak istiyorum. Ancak genç güzelliklerden oluşan bedenlerimize kesinlikle kayıtsızmış gibi davranmalısınız
https://i.postimg.cc/W35jDHQY/imgsrc-ru-74099455ash.webp
https://i.postimg.cc/W35jDHQY/imgsrc-ru-74099455ash.webp
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
- Mishanya090, Topçik
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Hiç çıplaklar plajına gitmedim, belki bu yaz boşluğu doldururum) Sanırım her zaman sertleşmiş bir aptal gibi orada olacağım
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- LadaR, Esinti
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Üç yıl önce kocam ve ben Koktebel’deydik, uzun yıllardır çıplaklar plajlarını ziyaret edenler buranın sıkıcı olmayan en iyi plaj olduğunu söylüyor!)) Bu yıl ayrıca ağustos ayında tüm aileyle bir tür çıplaklar planlıyoruz. Çıplaklar plajlarının rahat bir bronzluk ve vücut için rahat bir dinlenme olduğunu doğru anlamak gerekir, ancak elbette bu tür plajlarda tatilden sonra doğum oranı kesinlikle artarBay.hamsterrr: ↑16 Mar 2023, 10:55 Hiç çıplaklar plajına gitmedim, belki bu yaz boşluğu doldururum) Sanırım orada her zaman kılı kırk yaran bir aptal gibi yürüyeceğim

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 2318 Views
-
Last post by mavi kordon
-
- 4 Replies