Kısaca konu bu. Heteroseksüelim ama şu arzularım var:
Karımın kıçımı okşaması hoşuma gidiyor. Ama o sadece hafifçe, parmağıyla veya diliyle. Bazen bana bağlanmasını istiyorum, bunu umursamıyor gibi görünüyor ama buna da yanaşmıyor gibi görünüyor. Bunun tuhaf olduğunu söylüyor ama yine de her şeyi denemeye hazır. Ne yapmalıyım? Ayrıca oral seks sırasında hakimiyet kuracağını, düpedüz dominant olacağını hayal ediyorum.
Bir soru daha: Ben berbat bir çapkınım ve o bu konuda pek aktif değil. Rahatlaması için ellerini ve başını nasıl çözebilirim?
Ve son soru: düzenli seks yapmıyoruz. Ya evet ya da hayır.
Gerçekten çok heyecanlıyım. Ve hızla boşalmaya başladı. Maksimum 5-10 dakika (sünnetli olmama rağmen). Bu sorun nasıl düzeltilir?
Bana ne yapacağımı söyle?
-
Автор темыkuskus
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Bana ne yapacağımı söyle?
başlığımı oku - sevgilinizin kayışlarını çözün, birçok kişi orada hikayelerini ve tavsiyelerini anlattı..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Merhaba tek cevap var, mümkün değil. Kendisi hiçbir şeyin değişmesini istemeyene kadar, bu konular hakkında benimkilerle defalarca konuştum, cevap şu: kategorik bir ret, tıpkı bunu sadece fahişelerin yaptığı gibi. Gençliğinde pek çok şeyi vardı ama herkes onu kullanıyordu, genel olarak bunu ilk yapan bendim. Uzun süre oral seks için yalvarmak zorundasın, istese bile siktir git. Oyuncak kullanımı sonradan yapılan bir değişiklik, onun adına bir tür inisiyatif hareketidir. Benim öyle olmadığımdan emin misin? Ve 12 yıldır birlikteyiz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kusikusi,
merhaba
Kısacası bir damla taşı aşındırır. Seks yaptığınızda, çok dikkat çekmeden ne yapmak istediğinizi önerin.
İstek listelerinizi önde gelen istek listelerine bölün.
devam edin ve bunun hakkında konuşun, bundan memnun olduğunuzu, böyle bir özellik olduğunu söyleyin.
saldırı yok.
bu konuyu çabuk bitireceksiniz. hangi durumlarda?
merhaba
Kısacası bir damla taşı aşındırır. Seks yaptığınızda, çok dikkat çekmeden ne yapmak istediğinizi önerin.
İstek listelerinizi önde gelen istek listelerine bölün.
devam edin ve bunun hakkında konuşun, bundan memnun olduğunuzu, böyle bir özellik olduğunu söyleyin.
saldırı yok.
bu konuyu çabuk bitireceksiniz. hangi durumlarda?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post