O cumartesi sahilde.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 O cumartesi sahilde.

Unread post by Veronika »

Leshka işte, kardeşleri köyde toprağı sürüyor, çok sıkıcı.
Bir komşu yanıma geldi, bahçedeki bankta nefes alıyordum.
Veronica, sıkıldın mı? Bizimle Volga’nın ötesine gelir misiniz?
İzin verin açıklayayım. Volga’nın diğer tarafında bir kumsalımız var. Kum, temiz su vb. var. Eskiden tekneler vardı ama şimdi tekneyi özel sahibine kiralıyorsunuz. Seni oraya götürecek ve uçuş başına 500 ruble karşılığında zamanında alacak. Doğal olarak ne kadar çok insan o kadar ucuz.
Genel olarak hava o kadar sıcak, serin değil ama sıkıcı, katılıyorum.
Kocası, kızı ve benle birlikte bir arkadaş. Suya tırmandılar - denedim - hava soğuk, güneşlenmeyi tercih ederim.
Uzanıyordum, gözlerim kapalıydı, bacaklarım iki yana açılmıştı - güneşleniyordum.
I uyluğumun iç kısmında bir el hissettim. Gözlerimi açıyorum; arkadaşımın kocası. Tekrar kapattım, güzel. Onu külotunun üzerinden okşadı, biraz içine girdi ve zaten çıplak olan vücudunu sürükledi. Ben demirden yapılmadım. Sessizce ayağa kalktı ve çalıların arasından kum tepesinin diğer tarafına doğru yürüdü.
Orada sanki yüksek bir kum yığını vardı. Çalılarla büyümüş. Arkasında yine kum, ardından da orman var.
Hiç kimse yok. Durdum. Bana sarıldı, sütyenimi ve ardından külotumu indirdi.
Köpek gibi ayağa kalktım, hızla içime soktu. Sadece inledi ama yine de vücudumu hazırladı.
İçime boşal. Sırıttı: Artık yüzmeye gidebilirsin.
Nereye gitmeliyim? Yıkanmam gerekiyor. Su buzlu, yaklaşık 22 derece. Bazıları için iyi ama sıcağı severim.
Evet, gelecek için --- Üç kez daha yüzdüm, ne demek istediğimi anlıyor musun?
Isınıyorum, dürüst olun, beni tanıyanlar ben memnun kalmadım.
Bütün aile etrafa su sıçratıyor, ben de ısınıyorum.
40 yaşlarında bir adam yanımıza geliyor ve soruyor: yürüyüşe çıkmaya tenezzül eder misin? Anlıyorum, bizi gördüler.
Tenezzül etti. Halıyı önceden stokluyor. Onu yaydı ve beni çırılçıplak soydu. Artık bizi görüp görmemeleri umurumda değildi, onu istiyordum.
İyice içeri girdi, penis saygıyı hak ediyor -- güçlü, elastik ve iyi boyutta. Sadece inledim. Çabuk bitti. Değil.
Kıçıma mı vuruyorsun? Sessizce diz çöküyorum. Penisini tekrar vajinaya sokuyor ve beni sikerken kıçımı geliştiriyor.
Penisini yavaşça kıçıma sokuyor, harika, gitmem boşuna değil. O da işini bitirdi ve tekrar yüzmeye gitti.
Yavaş yavaş giyindi. Yüzmeye gittim ama su hiçbir işe yaramamıştı.
Kısacası popülerdim.
Sonra başka biri geldi ve reddetmedi. Sonra aynı anda iki tane, ben de kabul ettim.
Sonra komşu bana fahişe olduğumu söyledi.
İlginç bir şekilde, beni karısından sikti - hiçbir şey, düzgün. Ve bunu başkalarına verdi - bir fahişe.
Bu arada, hepiniz böylesiniz.
Ama hoşuma gitti, Volga’ya tekrar gitmek istiyorum, gerçekten istiyorum.
These users thanked the author Veronika for the post (total 7):
Murzik85, Radstone, Avlamak, Vik.ruba80, Fargal94, Alexander Adexander, vlasm

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”