Herkese iyi akşamlar kızlar, yakışıklı bir erkekle tanışmak ve iletişim kurmak isteyen var mı, sitede nispeten yeniyim ve boş zamanlarımı ve boş zamanlarımı geçirebilmek için burada kızlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum iletişim kurmak ve belki de sadece varsa PM’ye yanıt vermekle kalmaz, konuşalım)
Herkese iyi akşamlar kızlar, yakışıklı bir erkekle tanışmak ve iletişim kurmak isteyen var mı, sitede nispeten yeniyim ve boş zamanlarımı ve boş zamanlarımı geçirebilmek için burada kızlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum iletişim kurmak ve belki de sadece varsa PM’ye yanıt vermekle kalmaz, konuşalım)
Dofelo: ↑11 Nov 2022, 18:54
Herkese iyi akşamlar kızlar, yakışıklı bir erkekle tanışmak ve iletişim kurmak isteyen var mı, sitede nispeten yeniyim ve boş zamanlarımı geçirebilmek için burada kızlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum ve boş zamanlarında iletişim kurmak ve belki sadece PM’de herhangi bir yanıt varsa iletişim kurabilmemiz için değil)
Buraya kaydolduğumda, yaklaşık on dakika sonra ilk adam zaten bana yazdı. Ve sürekli olarak daha fazla yenisi yazılıyor. Bana öyle geliyor ki bir erkeğin ilk önce yazması normal.
Ve bir erkek yakışıklı olduğunu yazdığında onun narsist olduğundan şüphelenmeye başlıyorsunuz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
[quote=Dofelo post_id=134635 time=1668182084 user_id=12722] Herkese iyi akşamlar kızlar, yakışıklı bir erkekle tanışmak ve iletişim kurmak isteyen var mı, sitede nispeten yeniyim ve boş zamanlarımı geçirebilmek için burada kızlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum ve boş zamanlarında iletişim kurmak ve belki sadece PM’de herhangi bir yanıt varsa iletişim kurabilmemiz için değil) [/quote] Buraya kaydolduğumda, yaklaşık on dakika sonra ilk adam zaten bana yazdı. Ve sürekli olarak daha fazla yenisi yazılıyor. Bana öyle geliyor ki bir erkeğin ilk önce yazması normal. Ve bir erkek yakışıklı olduğunu yazdığında onun narsist olduğundan şüphelenmeye başlıyorsunuz.
Marinka, birkaç kişiye yazdım, sıfır vardı tepki, flört sürecini hızlandırmak istediğimi, bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
[ref=#804000]Marinka[/ref], birkaç kişiye yazdım, sıfır vardı tepki, flört sürecini hızlandırmak istediğimi, bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Dofelo: ↑11 Nov 2022, 19:34Marinka, bu yüzden birkaç kişiye yazdım , sıfır tepki, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, ben sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi.
Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır.
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Umarım bu forumda size bir şekilde yardımcı olur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Dofelo post_id=134656 time=1668184463 user_id=12722] [ref=#804000]Marinka[/ref], bu yüzden birkaç kişiye yazdım , sıfır tepki, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, ben sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu [/quote] Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi. Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır. Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Umarım bu forumda size bir şekilde yardımcı olur.
Marinka, yani Birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi.
Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır.
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum.
Dofelo: ↑Marinka, birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için karar verdim bunu yapmak için ama narsist konusunda yanılıyorsun, ben sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Her şey ne yazdığına bağlı. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi.
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Umarım bu, forumda size bir şekilde yardımcı olur.
Click to expand ...
doğrudan konuya geçiyorum!
These users thanked the author İsveç125 for the post:
[quote=Marinka post_id=134672 time=1668188060 user_id=12161] [quote=Dofelo post_id=134656 time=1668184463 user_id= 12722] [ref=#804000]Marinka[/ref], yani Birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu [/quote] Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi. Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır. Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum. [/quote][quote=Marinka post_id=134672 time=1668188060 user_id=12161] [quote=Dofelo post_id=134656 time=1668184463 user_id=12722] [ref=#804000]Marinka[/ref], birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için karar verdim bunu yapmak için ama narsist konusunda yanılıyorsun, ben sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu [/quote] Her şey ne yazdığına bağlı. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi. Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır. Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Umarım bu, forumda size bir şekilde yardımcı olur. [/quote] doğrudan konuya geçiyorum! :cat1:
Marinka, yani Birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun en azından forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum.
Click to expand ...
Son derece nahoş bir hikaye anlatıldı. Narsisizmin comme il faut olmadığı açıktır. Ya da belki comme il faut - comme il faut değil - takıntılı narsisizm. Ama başkalarına karşı açıkça tüketimci bir tutum... Ah!!!
[quote=Marinka post_id=134672 time=1668188060 user_id=12161] [quote=Dofelo post_id=134656 time=1668184463 user_id= 12722] [ref=#804000]Marinka[/ref], yani Birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu [/quote] Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi. Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır. Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun en azından forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum. [/quote]Son derece nahoş bir hikaye anlatıldı. Narsisizmin comme il faut olmadığı açıktır. Ya da belki comme il faut - comme il faut değil - takıntılı narsisizm. Ama başkalarına karşı açıkça tüketimci bir tutum... Ah!!!
Dofelo: ↑11 Nov 2022, 19:34Marinka, bu yüzden birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim, ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun en azından forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum.
Son derece nahoş bir hikaye anlatıldı. Narsisizmin comme il faut olmadığı açıktır. Ya da belki comme il faut - comme il faut değil - takıntılı narsisizm. Ama başkalarına karşı açıkça tüketici bir tutum... Ah!!!
Click to expand ...
Tüketici bir tutum - benim hakkımda mı yazıyorsun? Her fakir için üzülmem gerektiğini mi sanıyorsun? Akıl ve hayal gücü olmadan. Ah, ne için? Sırf birisiyle iletişim kurmak istediği için ama bunu nasıl yapacağını bilmediğinden veya gerekli görmediğinden. Yakışıklı. Görünüşe göre bu yeterli. Ama ilginç bir zaman geçirmek istiyorum ve bu zamanı gerçekten ne istediğini bile anlamayanlarla harcamamak istiyorum.
[quote=Mart post_id=135314 time=1668353499 user_id=11571] [quote=Marinka post_id=134672 time=1668188060 user_id= 12161] [quote=Dofelo post_id=134656 time =1668184463 user_id=12722] [ref=#804000]Marinka[/ref], bu yüzden birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim, ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu [/quote] Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi. Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır. Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun en azından forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum. [/quote]Son derece nahoş bir hikaye anlatıldı. Narsisizmin comme il faut olmadığı açıktır. Ya da belki comme il faut - comme il faut değil - takıntılı narsisizm. Ama başkalarına karşı açıkça tüketici bir tutum... Ah!!! [/quote] Tüketici bir tutum - benim hakkımda mı yazıyorsun? Her fakir için üzülmem gerektiğini mi sanıyorsun? Akıl ve hayal gücü olmadan. Ah, ne için? Sırf birisiyle iletişim kurmak istediği için ama bunu nasıl yapacağını bilmediğinden veya gerekli görmediğinden. Yakışıklı. Görünüşe göre bu yeterli. Ama ilginç bir zaman geçirmek istiyorum ve bu zamanı gerçekten ne istediğini bile anlamayanlarla harcamamak istiyorum.
Marinka: ↑13 Nov 2022, 19:09
ne istediğini gerçekten anlamıyor.
Orada genellikle her şey biraz daha merak uyandırıcıdır; anlamıyorlar. ne istemelisin! Dahası, "sonuçta" haklı olduklarından ve hiçbir "koyun"un onlar için a priori bir karar olmadığından emin olarak kendilerini çoğu zaman "gerçeği görme" şansından mahrum bırakırlar. Sonuçlar muhteşem; "yaşamak" için erkeklere giderek daha az ihtiyaç duyuluyor...
[quote=Marinka post_id=135335 time=1668355789 user_id=12161] ne istediğini gerçekten anlamıyor. [/quote] Orada genellikle her şey biraz daha merak uyandırıcıdır; anlamıyorlar. ne istemelisin! :) Dahası, "sonuçta" haklı olduklarından ve hiçbir "koyun"un onlar için a priori bir karar olmadığından emin olarak kendilerini çoğu zaman "gerçeği görme" şansından mahrum bırakırlar. Sonuçlar muhteşem; "yaşamak" için erkeklere giderek daha az ihtiyaç duyuluyor...
[size=85][color=green]2 saat 13 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ quote=Marinka post_id=136220 time=1668530442 user_id=12161] etehlikedeki türler [/quote] Bitmemiş formu tamamlanmış bir formla değiştirin - yanılmışım ... Maalesef . :(
[quote=Marinka post_id=135335 time=1668355789 user_id=12161] Sadece birisiyle iletişim kurmak istediği için [/quote]İletişim kurmak istediğinden emin değilim... :bel_flag:
Lisa24 , bu forumun hoş karşılanmadığını düşündüm) Bunun sadece aptalca bir ödev olduğunu düşündüm :üzgünüm:
I burada neler olup bittiğini bilmiyorum hoş geldiniz, ben yeniyim, ama benim naçizane...
Önce kendimi sonra seni sikmek istiyorum ama utangacım, karım beni sikiyor ama gerçek bir sik istiyorum, bana kişisel bir mesaj yaz, deneyimini istiyorum
Daha önce hiç samimi fotoğraf çekimlerine katılmamıştım ama kocam beni denemeye ikna etti. Sonunda ikimiz de hoşumuza gitti, ışıltı ve çeşitlilik getirdi ve ben daha rahatladım.
P.S. Forumu aynı...
Last post
Uzun süre ortadan kaybolma, sen akıllı ve güzelsin!