Kızlar, bir bakın, tembel olmayın)

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Dofelo
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızlar, bir bakın, tembel olmayın)

Unread post by Dofelo »

Herkese iyi akşamlar kızlar, yakışıklı bir erkekle tanışmak ve iletişim kurmak isteyen var mı, sitede nispeten yeniyim ve boş zamanlarımı ve boş zamanlarımı geçirebilmek için burada kızlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum iletişim kurmak ve belki de sadece varsa PM’ye yanıt vermekle kalmaz, konuşalım)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
 Yanıt: Kızlar, bir bakın, tembel olmayın)

Unread post by Geçit »

Dofelo: 11 Nov 2022, 18:54 Herkese iyi akşamlar kızlar, yakışıklı bir erkekle tanışmak ve iletişim kurmak isteyen var mı, sitede nispeten yeniyim ve boş zamanlarımı geçirebilmek için burada kızlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum ve boş zamanlarında iletişim kurmak ve belki sadece PM’de herhangi bir yanıt varsa iletişim kurabilmemiz için değil)
Buraya kaydolduğumda, yaklaşık on dakika sonra ilk adam zaten bana yazdı. Ve sürekli olarak daha fazla yenisi yazılıyor. Bana öyle geliyor ki bir erkeğin ilk önce yazması normal.
Ve bir erkek yakışıklı olduğunu yazdığında onun narsist olduğundan şüphelenmeye başlıyorsunuz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
Denach, Vova, Mart, Serg22, İlk Rus
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Marinka: 11 Nov 2022, 19:21onda narsisizm şüphesi var
Hmmm... Ve sen de hassassın... :)
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 2):
Geçit, Mart
Автор темы
Dofelo
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Dofelo »

Marinka, birkaç kişiye yazdım, sıfır vardı tepki, flört sürecini hızlandırmak istediğimi, bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Dofelo: 11 Nov 2022, 19:34 Marinka, bu yüzden birkaç kişiye yazdım , sıfır tepki, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, ben sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi.
Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır.
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Umarım bu forumda size bir şekilde yardımcı olur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
İsveç125, Herurg
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by İsveç125 »

Marinka: 11 Nov 2022, 20:34
Marinka, yani Birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Her şey ne yazdığınıza bağlıdır. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi.
Beni bencillikle suçlayabilirsiniz. Görünüşe göre her ikisinin de ilgilenmesi gerekiyor, ancak kiminle yazışacağıma dair bir seçeneğim var ve benimle ilgilenen kişinin ilgisini çekeceğim. Geri kalanı için, sizin için gerçekten neyin ilginç olduğunu düşünmenizi istiyorum. Bu iletişimden ne istiyorsunuz ve bununla başlayın ve eğer aynı dalga boyundaysanız, o zaman iletişim ilginç olacaktır.
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum.
Click to expand ...
Dofelo: Marinka, birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için karar verdim bunu yapmak için ama narsist konusunda yanılıyorsun, ben sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Her şey ne yazdığına bağlı. Burada pek çok kişi kişisel verilerle başlıyor, ardından antropometrik verilere ve cinsiyetle ilgili birkaç banal genel soruya geçiyor. Burası onların fantezilerinin daha başlamadan bittiği yerdir. Yazışmanın doruk noktası ona beni ilgilendiren şeyin ne olduğunu sorma teklifiydi ama hiçbir şey ilgilenmiyorum. Adam hiçbir şekilde ilgimi çekmedi.
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Umarım bu, forumda size bir şekilde yardımcı olur.
Click to expand ...
doğrudan konuya geçiyorum! :cat1:
These users thanked the author İsveç125 for the post:
Geçit
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Fan96 »

Burada olmadıkları için yazmayacaklar. Ve kadınların takma adlarının sizi kandırmasına izin vermeyin.
These users thanked the author Fan96 for the post (total 2):
Ivp1967, Mart
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon

Fan96: 11 Nov 2022, 22:20onlar burada değiller
Ve biz hiçbir yerde değiliz! Sadece rüyalarınızdayız.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Marinka, yani Birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun en azından forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum.
Click to expand ...
Son derece nahoş bir hikaye anlatıldı. Narsisizmin comme il faut olmadığı açıktır. Ya da belki comme il faut - comme il faut değil - takıntılı narsisizm. Ama başkalarına karşı açıkça tüketimci bir tutum... Ah!!!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Mart: 13 Nov 2022, 18:31
Dofelo: 11 Nov 2022, 19:34 Marinka, bu yüzden birkaç kişiye yazdım, sıfır tepki geldi, flört sürecini hızlandırmak için bunu yapmaya karar verdim, ama narsist konusunda yanılıyorsun, sadece kendime güveniyorum ve hepsi bu
Kendinize güvenmeniz harika bir şey. Bunun en azından forumda size bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum.
Son derece nahoş bir hikaye anlatıldı. Narsisizmin comme il faut olmadığı açıktır. Ya da belki comme il faut - comme il faut değil - takıntılı narsisizm. Ama başkalarına karşı açıkça tüketici bir tutum... Ah!!!
Click to expand ...
Tüketici bir tutum - benim hakkımda mı yazıyorsun? Her fakir için üzülmem gerektiğini mi sanıyorsun? Akıl ve hayal gücü olmadan. Ah, ne için? Sırf birisiyle iletişim kurmak istediği için ama bunu nasıl yapacağını bilmediğinden veya gerekli görmediğinden. Yakışıklı. Görünüşe göre bu yeterli. Ama ilginç bir zaman geçirmek istiyorum ve bu zamanı gerçekten ne istediğini bile anlamayanlarla harcamamak istiyorum.
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka: 13 Nov 2022, 19:09 ne istediğini gerçekten anlamıyor.
Orada genellikle her şey biraz daha merak uyandırıcıdır; anlamıyorlar. ne istemelisin! :) Dahası, "sonuçta" haklı olduklarından ve hiçbir "koyun"un onlar için a priori bir karar olmadığından emin olarak kendilerini çoğu zaman "gerçeği görme" şansından mahrum bırakırlar. Sonuçlar muhteşem; "yaşamak" için erkeklere giderek daha az ihtiyaç duyuluyor...

2 saat 13 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 15 Nov 2022, 19:40 etehlikedeki türler
Bitmemiş formu tamamlanmış bir formla değiştirin - yanılmışım ... Maalesef . :(
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Alyoşa »

Marinka: 13 Nov 2022, 19:09 Sadece birisiyle iletişim kurmak istediği için
İletişim kurmak istediğinden emin değilim... :bel_flag:
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon

Alyosha: 15 Nov 2022, 20:07 iletişim kurmak istiyor
- organizmalar... :) Neden iletişim değil? :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”