Lezbiyen bir kıza yardım et

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Lezbiyen bir kıza yardım et

Unread post by Alena »

Herkese selam. Henüz 17 yaşındayım. Hayatımdaki bazı olaylardan sonra kızlara aşık oldum. İlk başta biseksüeldim ama artık erkeklere olan özlemim tamamen ortadan kalktı. Şu anda kız arkadaşımla bir ilişkim var ama o benden daha yaşlı. O zaten 25 yaşında. O daha tecrübeli ve yetenekli. Onun diline ve okşamalarına deli oluyorum ve 7. cennetteyim. Ve ne zaman birlikte vakit geçirsek, hepsini öyle bir yapıyor ki, sanki ilk defa oluyormuş gibi hissediyorum. Ayrıca okşamalarımdan ve oyunlarımdan hoşlanıyor ve her şeye doyuyor. Ama bence tecrübesizliğimden dolayı hem onun hem de benim istediğimiz zevki ona vermiyorum. Hatta zaman zaman fotoğraf ve video çekiyoruz. Heyecan verici. Ama o aksini söylese de hâlâ onun için yeterince şey yapmadığımı hissediyorum. Onu nasıl daha fazla memnun edebileceğiniz, oral seks yapmayı nasıl çeşitlendirebileceğiniz, dille kıçını okşayabileceğiniz, deliklerle oynayabileceğiniz veya yaptığım her şeyden ona nasıl daha parlak ve daha güçlü hisler ve duygular verebileceğinizle ilgili herhangi bir seçeneğiniz varsa, memnuniyetle yaparım. onu dinle ve dene. Onu gerçekten memnun etmek istiyorum, onun gibi ilahi bir şekilde oral seks yapmayı öğrenmek istiyorum ve onu her gün kimsenin onu sağlayamadığı bir orgazma ulaştırmak istiyorum... Umarım birisi yardım eder
These users thanked the author Alena for the post:
İsveç125
Günahkar Adam
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Lezbiyen kız konusunda yardım

Unread post by Günahkar Adam »

Merhaba, işte size birkaç fikir, hol’lerle oral seks ve ikincisi Google kaynak modelleri, iyi şanslar)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Alena, bazı müzik öğrencilerinin okulda nasıl çaldığını ve bir diyelim ki
Çaykovski yarışmasının ödülü sahibi. Ama aynı notaları kullanarak aynı parçayı çalıyorlar! Ve buradaki mesele bazı kurnaz sırlar değil, sürekli eğitim ve konserlerde ve yarışmalarda performans sergileme pratiğidir. Sekste her şey aynı! Sürekli pratik yapın ve 10 - 20 - 30 yıl içinde bir şeyler başarabilirsiniz... Eğer uygun yeteneklere sahipseniz...
Автор темы
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Alena »

Merhaba. Evet, zamanla elbette her şeyi daha iyi yapmayı öğreneceğim. Ama aynı zamanda onu şu anda sahip olduğundan daha fazlasıyla memnun etmek isterim. Elbette her şeyden memnun ve her şeye yetiyor, ama bana öyle geliyor ki o benim kadar parlak ve güçlü bir zevk almıyor... ve ben de ona aynısını vermek istiyorum.
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Satna666 »

Sikini denesen iyi olur bebeğim, o zaman seni kulaklarından çekip çıkaramayacaksın, bu birbirinizin amını yalamak gibi değil) Yanlış bozkıra gittiniz ve kız arkadaşınız bundan yararlanıyor beyler Bu hale geldiyseniz çok geç olmadan örgü örelim, Oturursanız kıçınızdan çıkamazsınız.
Автор темы
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Alena »

Şu anda erkeklerden hoşlanmıyorum. Bir erkekle en son birlikte olduğum zaman muhtemelen bir buçuk yıl önceydi. Ve seksten, kız arkadaşımla seksten aldığım kadar zevk alamadım.
İsveç125
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by İsveç125 »

Alena, olmasını istediğin gibi yap sana yapılmışsa denemekten korkma, eğer beğenmezse sana söyler! Ve daima tekniğinizi değiştirin)))
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
Fargal94, Alena
Автор темы
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Alena »

svetik125, Merhaba. Ben de son zamanlarda tam da bunu yapmaya çalışıyorum. Benim nasıl hissettiğimi ve onun bana nasıl davrandığını. Bazen evet onun daha memnun olduğunu fark ediyorum. Yaptığım her şeyi hatırlamaya çalışıyorum. Üç gün önce onu okşadım ve görünüşe göre yanlış bir şey yaptım, ama o bundan gerçekten hoşlandı ve her zamankinden daha fazla aktı... bunu her zaman çok yapmasına rağmen. Sonra tekrarlamaya çalıştım ama muhtemelen daha önce böyle yapmamıştım. Genel olarak öğreniyorum. Deniyorum. Ve tavsiyeniz veya başka bir şey varsa lütfen yazın. Ya burada ya da PM’de.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alena, eğer seks konusunda bir rehbere ihtiyacın varsa, google BT. İnternet bunlarla dolu: Yeni başlayanlar için,
devam edenler için, deneyimli olanlar için ve hatta - bir yerde tanıştım - süper deneyimliler için. Hepsinde ustalaştığınızda süper bir profesyonel olacaksınız!
Автор темы
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Alena »

niqk, hayır, kılavuza ihtiyacım yok . Bir tavsiye ya da başka bir şey duymayı çok isterim. Google’da bulabilirdim ve yaptım, aradım. Çok fazla bilgi var ama her şeyi deneyemezsiniz, bu yüzden birdenbire daha deneyimli birinin ilginç bir şey önereceğine karar verdim.
İsveç125
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alena: 28 Jul 2023, 15:57 niqk, hayır, bilmiyorum’ Kılavuza ihtiyacınız yok. Bir tavsiye ya da başka bir şey duymayı çok isterim. Google’da bulabilirdim ve yaptım, aradım. Çok fazla bilgi var ama her şeyi deneyemezsiniz, bu yüzden birdenbire daha deneyimli birisinin ilginç bir şey önermesine karar verdim.
Tecrübeli yok , süper deneyimli, Ağ kadar zengin bir deneyime sahiptir. Ve hiçbir tavsiye kişisel olarak sekste tarzınızı bulmanıza
yardımcı olmayacaktır. Yalnızca kişisel uygulama ve kişisel zihin! :cat1:
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by İsveç125 »

Alena: 28 Jul 2023, 15:57 niqk, hayır, bilmiyorum’ Kılavuza ihtiyacınız yok. Bir tavsiye ya da başka bir şey duymayı çok isterim. Google’da bulabilirdim ve yaptım, aradım. Çok fazla bilgi var ama her şeyi deneyemezsiniz, bu yüzden birdenbire daha deneyimli birisinin ilginç bir şey önermesine karar verdim.
Eh, herkes biliyor kendi ilgi ve zevklerine göre, burada bir deneme yanılma yöntemine ihtiyacınız var!
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Andrewv »

Bu durumda tüm teknikleri denemeniz ve arkadaşınızın tepkisini gözlemlemeniz gerekir. Bunu ona kendini iyi hissettirecek şekilde yap. Onun sana yaptığının aynısını yap. Yeni bir şeyler deneyin, oyuncaklar ekleyin. Karım oral seks yapmamdan hoşlanıyor, ama parmağımı onun kıçına soktuğum anda, işte bu... Finale çok yakın) yeni pozisyonlar deneyin. Ve en önemlisi, tepkisini izleyin, o zaman onun neyi sevdiğini kendiniz anlayacaksınız.
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Tpoo »

Birden fazla ziyarete gelen bir arkadaş gibiydi. Eşim ve ben 12 yaş küçüğüz. Bir keresinde üçümüz plajdan sonra birlikte oturduk. Yatağa gittiğimde hanımlar mutfakta dedikodu yapmaya devam ettiler. Yaklaşık iki saat sonra uyandım ve inleme sesi duydum. Koridora baktı ve çıplak karısının bir arkadaşının yarı karanlıkta oral seks yaptığını gördü. Odaya girdim ve izledim; hanımlar utangaç bile değildi. Heyecan verici bir manzaraydı. Eşinin partnerine yaklaştı ve onun klitorisine ve şortundaki çıplak göğüslerine dokunmaya başladı. Geri çekilmedi. Sonuç olarak şortunu çıkardı ve ıslak amına girdi. Alkol yüzünden partnerim penisime kelepçe takana kadar uzun süre boşalamadım. İşte böyle kıçıma girdim. Üçümüz duş alıp ziyafete yeniden devam ettik.
Karım içki içtiklerini ve seks istediklerini söyledi. Uyuyordum. Misafirle seks hakkında konuşmaya başladık, biseksüel olduğunu söyledi. Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı ve karısını mutfağa götürüp çırılçıplak soydu. Büyük göğüslü kadınlar onu tahrik ediyor. Sonra koridora taşındık, karımı yaladı ve yedinci cennetteydi. Eşi 30 yaşında biseksüel deneyime sahip olsa da misafir 15 yaşından beri kendinden büyük kadınlarla aynı yatağı paylaşıyordu.
Yıllar sonra onu gördük. Kocası eşcinsel ve yatağını kadınlarla ve erkeklerle paylaşıyor. Eşim yeni doğum yapmıştı ve bu kadının sikilmesine karşı değildi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”