ve bunlarla çok kolay...
Açıkçası hayal gücünüz sınırlıdır, ama her ne ise. Seni kırmak istemedim. Pişman olmak istedimVasyavasilëk: ↑10 Nov 2022, 23:58ve bunlarla çok kolay...
Meme uçlarını delgeçle del
Sonra sopalarla birlikte şişenin üzerine oturun ve copları koynuna daldırın.
İki tatili aynı anda birleştirmek
Gençken orada çalıştım.
Ded: ↑11 Nov 2022, 01:22 Eski polis aceleyle aletini çıkardı ve büyük bir zevkle aletini emmeye başladı! Ve mırıldanmalarının arasında eşcinsel adam şu sözleri duydu... Ne kadar uzun zamandır bu anı bekliyordum, ne kadar da bir fantezi gibi görünüyordu, halbuki bunun bizim günahkar hayatımızda da olabileceği açıktı.
Eşcinsel olmak için başka bir eşcinsele ihtiyacın var. İbne olmak için bu şart hiç de gerekli değil))Ded: ↑11 Nov 2022, 01:22 Tüm kariyeri boyunca çok gösterişli bir homofobik olan bir polis memuru, fırsatı olsa LGBT topluluğunun tüm temsilcilerini bir araya toplayıp onları ıssız bir adaya koyacağını ve bu adayı kuracağını ısrarla söylüyordu. onlarla birlikte yanıyoruz! Ancak bir süre sonra işini bırakıp aktif bir eşcinsel olan bir adamla tanıştı! Ve bir yıl boyunca onunla iletişim kurdular ve bir noktada eşcinsel bir adamın evinde otururken! Eski polis memuru ya elini dizlerinin üzerine koyarak ya da eşcinsel adamın kafasına çok yaklaşarak vb. dikkat işaretleri göstermeye başladı! Ve varlık bu ilahi heyecana dayanamayınca başını iki eliyle tutup kasıklarına doğru eğdi! Ve eski polis aceleyle aletini çıkardı ve büyük bir zevkle aletini emmeye başladı! Ve mırıldanmalarının arasında eşcinsel adam şu sözleri duydu... Ne zamandır bu anı nasıl bekliyordum, nasıl da senin olmayı istiyordum! Kanun buna cevap verdi: Toplumumuza hoş geldin bebeğim! Yani polis ya da onun biseksüel ya da eşcinsel olmadığından hala şüphe duyanlar, gerçek özünüzü tanımakta tereddüt etmeyin, sadece duygularınızı şımartın ve daha parlak ve daha renkli bir hayatın tadını çıkarın!
Palitsai onlar insan değiller...