Karısı başka biriyle çıkıyor
-
Автор темы74 numara
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karısı başka biriyle çıkıyor
Herkese selam. Eşim başkasıyla çıkıyor, biliyorum ama ona söylemiyorum. Bu konu beni heyecanlandırıyor. Sizce bu normal mi? P/S 20 yılı aşkın süredir birlikte yaşıyoruz ve her şey yolunda
- These users thanked the author 74 numara for the post (total 3):
- YeniDim, Sibiryak89, İle
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Eşimin başkasıyla çıkması
Bana göre bir kadın kocasıyla tanışınca her şey yolundadır))) Belki de bir kadının kocasının rızasıyla biriyle tanışması normaldir.. Ama eğer bunu saklıyorsa bu normal değildir ve senin için her şey yolunda değildir. Ama bu benim görüşüm.
- These users thanked the author dva2dva for the post (total 2):
- Analizci, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
-
Автор темы74 numara
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: biseksüel
skai74, eğer boynuzlu bir erkeksen veya siz swingersınız ve her şey rızaya göre yapılır, aksi takdirde bu aldatmadır ve sonunda sizi terk edecektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Sizin bildiğinizi biliyorsa ve bu konuda önceden anlaşmışsanız bu normaldir. Gizlice uyuyorsa bu vatana ihanettir. Garip bir mantık ama nedir bu?
- These users thanked the author Arsız Joe for the post (total 2):
- Sibiryak89, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Merhaba, kadının kocası ve sevgilisiyle birlikte çıkıp çıkmadığına katılıyorum.
Kimseyi yargılamak istemiyorum ve etmeyeceğim, eğer bu şekilde hoşlanıyorsan, o zaman her şey yolunda, devam et. Seninleyim
Kimseyi yargılamak istemiyorum ve etmeyeceğim, eğer bu şekilde hoşlanıyorsan, o zaman her şey yolunda, devam et. Seninleyim
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years
Benimkinin düzenli bir sevgilisi var, komşumuz Yura ama rastgele buluşmalar da oluyor. Karımın başka birinin altında inlediğini bilmek gerçekten hoşuma gidiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
İyi iyidir ama iyi olan hiçbir şey yoktur.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Niko20
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
Kendisine alternatif bir havaalanı hazırlamazsa, o zaman bu olur normal. Bu onun küçük sırrı olsun.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Bir arkadaşımla tanıştım, sonra bir erkekle tanıştı ve adam ona kur yaptı, ama sadece çıktıklarını biliyordu, sonra bana geldi ve onun onu becerdiğini itiraf etti, sonra kıskandı ve şimdi o da onun onu becermesinden hoşlanıyor .
Oturup sohbet ettik, yanına gittik, bana sarılmadı, ne dedi, görünüşe göre sevgilisi olduğunu itiraf etti, genel olarak bunu başkalarına vermememi istedi.
Sanırım iletişim de kuruyoruz, ama söz vermedim ve onu becerdi, o benim metresimdi ve canı cehenneme, ve göğüslerini birkaç dakikalığına kabaca sıkarsam, o zaman olacağını biliyordum. o artık amın metresi değildi ve onu yatağına yatırabilirdim, ben de öyle yaptım, göğüslerini sıkmaya başladım, aklımı başımdan aldı, o zaten bir sik istiyor, onu soydu ve onu becerdi sonunda onu bütün gün sikti.
Eğlenceliydi, sanırım arkadaşın bütün gün benimle nasıl geldiğini görürdü ve ben de senin içini döktüm.
Arkadaşının sikişip sikişmediğini bilmiyorum benden sonra bunu itiraf etmedi ama nasıl sikildiğini görmek isterim.
Oturup sohbet ettik, yanına gittik, bana sarılmadı, ne dedi, görünüşe göre sevgilisi olduğunu itiraf etti, genel olarak bunu başkalarına vermememi istedi.
Sanırım iletişim de kuruyoruz, ama söz vermedim ve onu becerdi, o benim metresimdi ve canı cehenneme, ve göğüslerini birkaç dakikalığına kabaca sıkarsam, o zaman olacağını biliyordum. o artık amın metresi değildi ve onu yatağına yatırabilirdim, ben de öyle yaptım, göğüslerini sıkmaya başladım, aklımı başımdan aldı, o zaten bir sik istiyor, onu soydu ve onu becerdi sonunda onu bütün gün sikti.
Eğlenceliydi, sanırım arkadaşın bütün gün benimle nasıl geldiğini görürdü ve ben de senin içini döktüm.
Arkadaşının sikişip sikişmediğini bilmiyorum benden sonra bunu itiraf etmedi ama nasıl sikildiğini görmek isterim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Ne yazık ki gerçek hayatta durum böyle değil. Sevgilimin kocası onu sekiz yıldır becermiyor, içiyor ama gözü onun üzerinde: neredeydi, kiminle? Ve hiç de onun ihanetine kapılmak için değil.
- These users thanked the author Zülkarneyn for the post:
- RomanOF333
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Şüpheler ortaya çıkarsa muhtemelen onu da dövmüştür? Belki de birdenbire? Kadınların neden bu tür önemsiz şeylere takılıp kaldıklarını hiçbir zaman anlayamayacağım. Bu kocalarla, tabiri caizse, kural olarak mülkiyet açısından paylaşılacak hiçbir şey yoktur. Boşan, çocuğu al ve istediğin kişiyle çık, o da içmeye devam etsin. Tek yol bu.Zulqarnain: ↑16 May 2023, 10:59 Ne yazık ki gerçek hayatta her şey böyle değil. Sevgilimin kocası onu sekiz yıldır becermiyor, içiyor ama gözü onun üzerinde: neredeydi, kiminle? Ve hiç de onun ihanetine kapılmak için değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 624 Views
-
Last post by Nikk
-
- 6 Replies