Seks oyuncakları
-
- Potansiyel seks nesnesi
Seks oyuncakları
Ailemizde ilişkilerdeki tutku ortadan kalktı; eşimle yakınlık konusunda birbirimizden uzaklaşmaya başladık. Bir şeyi değiştirmemiz gerektiğine karar verdik, cinsel hayatımızı çeşitlendirmek için birkaç samimi oyuncak almaya çalışmak istiyoruz. Belki bu tekrar yakınlaşmamıza yardımcı olur. Peki bu oyuncakları anonim olarak nereden satın alabilirsiniz? Belki birisi bana söyleyebilir? Çünkü küçük bir kasabamız var ve şehrimizdeki bir erotik eşya mağazasına gittiğimizde birisinin görüp ertesi gün bir sürü aptalca soru sormasından korkuyoruz.
-
Yanıt: Seks oyuncakları
Yazar, utanılacak bir şey yok, mağazaya gidin ve beğendiğiniz ürünü satın alın. Bu nedenle şehrinizde bir erotik ürünler mağazası var, böylece insanlar farklı şeyler satın alabilir ve seks hayatlarına çeşitlilik katabilirler. Ancak yine de anonim olarak satın alma işlemi yapmak istiyorsanız, bu İnternet üzerinden yapılabilir. Siparişinizi size uygun olan herhangi bir nakliye şirketine gönderecekler, paketi siz alacaksınız ve satıcı dışında hiç kimse olmayacak ve içinde ne olduğunu bileceksiniz.
-
Seks oyuncakları samimi hayatınıza gerçekten çok renk katıyor, eşim ve ben bunları yatağımızda uzun süredir kullanıyoruz, onlarla seks çok daha parlak hale geldi. Bu arada şehrimizde de oyuncak almıyoruz, internetten sipariş veriyoruz.
-
Tüm bu seks oyuncaklarına takıntılı olanın sadece kocam olduğunu sanıyordum :) Ama meğerse hepiniz aynı erkekmişsiniz :) Diğer yarılarınız bu harika oyuncakları almayı hemen kabul etti mi? Çünkü kocam yaklaşık bir yıldır bana soruyor.
-
Herkese selam. Fikrimi paylaşmak istiyorum. 29 yaşındayım, güzelim ve zayıfım. Ama cinsellikle ilgili sorunlarım var. Bir erkekle boşalamam. Zaten akla gelebilecek ve akıl almaz her yolu denedim, ama işe yaramadı. Genç bir adamım var. Onu çok seviyorum. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve ben onu teşvik ediyorum. Peki ne yapabilirim? Onu kırmak istemiyorum, o çok iyi. Harika bir ilişkimiz var. Her şey düğüne doğru gidiyor. Bu, düzenli seks yaptığımız anlamına geliyor, ancak onunla rahatlayamıyorum (ve sadece onunla değil, tüm eski sevgililerim de beni tatmin etmedi). Ancak yine de düzenli orgazm eksikliğinin kadını öfkeli ve zararlı hale getirdiğini biliyoruz. Ben de böyle olurdum. Ama tamamen deli değilim. Boşaltabilirim ve yapıyorum. Mastürbasyon yaparken, erkek arkadaşımla sevişirken, uykumda, hatta bazen uygunsuz yerlerde bile oluyor. Yazın tesadüfen otobüste boşaldım... Kısa bir süre önce, yine tatmin edici olmayan bir hafta sonundan sonra sektöre gittim ve oradan vantuzlu bir yapay penis satın aldım. Nasıl ve neden diye sormayın. Bu özel oyuncağın seçimi tesadüfi değildi. En çok kovboy kız pozisyonundan keyif alıyorum. Boşalmıyorum ama orgazma çok yaklaşıyorum. Bu yüzden kendime vantuzlu bir penis aldım. Onunla ilk seks beni çok memnun etti. Bitirdim. Hayır, öyle değil: Boşaldım! Ve çok fırtınalı. Ve böylece oldu. Erkek arkadaşımla sevişiyorum, duygusal olarak rahatlıyorum ve sonra evde fiziksel olarak rahatlıyorum. Öyle görünüyor, hayatına mutlu bir şekilde devam edebilirsin. Ama hayır. Çin oyuncağı çok çabuk başarısız olmaya başladı. Vantuz tutmayı bıraktı. Ve tüm vızıltılarım kayboldu. Onu ellerimle tutmam ya da tıpkı sıradan bir vibratör gibi onunla kendimi sikmem (açıkça söylediğim için özür dilerim) zorunda kaldım. Ve bu hiç hoşuma gitmedi. Tekrar kendime, erkeğime, tüm dünyaya (ve en çok da Çinlilere, onların tüketim mallarına) kızmaya başladım. Ama ben kolay pes eden bir insan değilim. "En azından bir şekilde" tarzında bir orgazm daha yaşadıktan sonra yeni bir tane almam gerektiğine karar verdim. Küçük bir kasabada yaşıyorum. Seks shop’umuz yok. Bölge merkezine gittim. Ve tüm "erkek ikamelerin" yaklaşık olarak aynı kalitede olduğu ortaya çıktı. Para küçük değil, 2000 ruble ve üzeri ama kalite benimki gibi... Yazık. Eve döndüm
kızgın. Sadece çok fazla zaman harcamakla kalmadım, seyahat için de para ve çok fazla sinir (evet, böyleyim, bu tür mağazalara sakince gidemiyorum. Mağazanın önünde yaklaşık kırk dakika yürüdüm) içeri girmeye karar vermeden önce ve üç kez oradan kaçmaya çalıştım), yani hepsi boşuna. Bunun kader olmadığı anlamına geldiğine karar verdim. Yine zaman geçti, yine vücuda istediğini vermem gerektiğini hissediyorum. "Asistanımı" aldım ve devam ettim. Ancak durum böyle değildi. Uygun değil, rahat değil, heyecan verici değil. O zaman bitiremedim bile. Bunun devam edemeyeceği ortaya çıktı. Bir çözüm bulmak için interneti araştırayım. Sorunun bilindiği ortaya çıktı. Hemen hemen herkeste aynı sorun var. Ve herkes için er ya da geç cihaz manuel moda geçer. Ancak tanınmış bir seks forumunda bir yoruma rastladım. Orada kız aynı dilatörü strapon’a dönüştürdüklerini anlattı. Sadece eski kalın pantolonu alıp sineklik bölgesinde bir delik açtı ve deniz kızının penisini o deliğe soktu. Ve öyle diyorlar ki, kocası var. Ayrıca onunla ne yaptığını anlatmayacağım, bu onlarla ilgili değil, benimle ilgili. Bunun iyi bir fikir olduğunu düşündüm. "Arkadaşımı" bir şekilde ekleyebilirsin ve sorun çözülür. Ancak her şeyin o kadar basit olmadığı ortaya çıktı. Tamam, pantolonu bulacağım, kime giyeyim? Eskiden sehpa kullanırdım. Ama pantolonu çekemiyor. Seçenekler arıyordum, pantolonumun içine bir yastık aldım, düştü. Onu pantolonundan “sıkıştırıyorum”. Pantolonu ütü masasına koymaya çalıştım ama rahat değildi, yüksekliği uymuyordu ve katlandığında yerde sertleşiyordu ve bacaklar yolu kapatıyordu. Kısacası yönteme ulaştım. Büyük bir battaniye alıyorum, yuvarlıyorum, ortasından büküyorum ve ortaya çıkan bacakları pantolonuma yerleştiriyorum (her ne kadar eski kot pantolonlarla değiştirip şort haline getirmiş olsam da). Tasarım çok yumuşaksa başka bir yastık veya havlu ekliyorum. Şu ana kadar çok rahatım. Mankenim gerçek bir insan boyutunda. Orta derecede yumuşak ve orta derecede sert. Ve pantolonu kot pantolonla değiştirdim çünkü düğmeli patlı kot pantolon buldum ve tek düğme iliklemezseniz deliğin boyutu "yardımcım" için tam uygun. Rahat. Hayat yavaş yavaş düzelmeye başladı. Bütün bunları erkek arkadaşıma göstermeyi düşünüyorum. Onun benimle, benim de onsuz yatması iyi değil. Ama yine de korkuyorum ve utanıyorum.
Herkese iyi şanslar. Ve unutmayın, herhangi bir sorunlu durumdan her zaman bir çıkış yolu bulabilirsiniz.
kızgın. Sadece çok fazla zaman harcamakla kalmadım, seyahat için de para ve çok fazla sinir (evet, böyleyim, bu tür mağazalara sakince gidemiyorum. Mağazanın önünde yaklaşık kırk dakika yürüdüm) içeri girmeye karar vermeden önce ve üç kez oradan kaçmaya çalıştım), yani hepsi boşuna. Bunun kader olmadığı anlamına geldiğine karar verdim. Yine zaman geçti, yine vücuda istediğini vermem gerektiğini hissediyorum. "Asistanımı" aldım ve devam ettim. Ancak durum böyle değildi. Uygun değil, rahat değil, heyecan verici değil. O zaman bitiremedim bile. Bunun devam edemeyeceği ortaya çıktı. Bir çözüm bulmak için interneti araştırayım. Sorunun bilindiği ortaya çıktı. Hemen hemen herkeste aynı sorun var. Ve herkes için er ya da geç cihaz manuel moda geçer. Ancak tanınmış bir seks forumunda bir yoruma rastladım. Orada kız aynı dilatörü strapon’a dönüştürdüklerini anlattı. Sadece eski kalın pantolonu alıp sineklik bölgesinde bir delik açtı ve deniz kızının penisini o deliğe soktu. Ve öyle diyorlar ki, kocası var. Ayrıca onunla ne yaptığını anlatmayacağım, bu onlarla ilgili değil, benimle ilgili. Bunun iyi bir fikir olduğunu düşündüm. "Arkadaşımı" bir şekilde ekleyebilirsin ve sorun çözülür. Ancak her şeyin o kadar basit olmadığı ortaya çıktı. Tamam, pantolonu bulacağım, kime giyeyim? Eskiden sehpa kullanırdım. Ama pantolonu çekemiyor. Seçenekler arıyordum, pantolonumun içine bir yastık aldım, düştü. Onu pantolonundan “sıkıştırıyorum”. Pantolonu ütü masasına koymaya çalıştım ama rahat değildi, yüksekliği uymuyordu ve katlandığında yerde sertleşiyordu ve bacaklar yolu kapatıyordu. Kısacası yönteme ulaştım. Büyük bir battaniye alıyorum, yuvarlıyorum, ortasından büküyorum ve ortaya çıkan bacakları pantolonuma yerleştiriyorum (her ne kadar eski kot pantolonlarla değiştirip şort haline getirmiş olsam da). Tasarım çok yumuşaksa başka bir yastık veya havlu ekliyorum. Şu ana kadar çok rahatım. Mankenim gerçek bir insan boyutunda. Orta derecede yumuşak ve orta derecede sert. Ve pantolonu kot pantolonla değiştirdim çünkü düğmeli patlı kot pantolon buldum ve tek düğme iliklemezseniz deliğin boyutu "yardımcım" için tam uygun. Rahat. Hayat yavaş yavaş düzelmeye başladı. Bütün bunları erkek arkadaşıma göstermeyi düşünüyorum. Onun benimle, benim de onsuz yatması iyi değil. Ama yine de korkuyorum ve utanıyorum.
Herkese iyi şanslar. Ve unutmayın, herhangi bir sorunlu durumdan her zaman bir çıkış yolu bulabilirsiniz.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Orientation: heteroseksüel
Bir kız arkadaşım var... Genel olarak, sadece anal seks yoluyla, vajinada bir fallusla boşalıyor... Ve sadece ışıkta... Ona bayılıyorum))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Özel ürünler satan bir mağazaya gitsen iyi olur. Ve aptalca sorulara dikkat etmeyin. Basitçe görmezden gelinebilecek ve herkesin bu tür soruları soramayacağı aptalca sorular dışında, seks hayatınız sizin için önce gelmelidir. Bir seks dükkanında çalıştım ve eğer sizinki büyük danışmanlarla "normal" ise, o zaman size gerçekten yardımcı olabilirler. Şimdi sana yardım etmeme izin ver, karşılığında seks hayatını iyileştireceksin, bundan memnun olacağım. Bu konuda insanlara yardım etmeyi seviyorum. Bu yüzden ilişkinizi bir BDSM temasına dönüştürmeye çalışın: üst, alt, ceza, teşvik, evcil hayvan oyunu, teknikler (shibari "çok güzel ve birçok kız esaret estetiğini sever") rolleri değiştirmek, alt olmayı deneyin, bu yardımcı olabilir en iyi. Sevgilinizin sizi yatakta bile kontrol etmesine izin verin. Sınırlamayı deneyin. Bu aynı zamanda sizi neredeyse çıldırtacak kadar hassas bir dokunuşa çaresizce ihtiyaç duyduğunuzda da harikadır. Şahsen ben sadece yazışmalar sırasında ellerim olmadan ve uyarılmadan gelebildim, ancak bu pratik gerektiriyor. Daha fazla deniz yöntemini deneyin, böylece yatakta sıkılmazsınız.
- These users thanked the author Nika_miku for the post:
- Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Mağazada her zaman yeterli satış elemanı bulunur. Her şey açıklanacak. Oraya git.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Mağazaya gidin ve hiçbir şey için endişelenmeyin! Artık her iki çiftin de oyuncakları var. Seks daha canlı hale gelecek!
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Yani bir grup çevrimiçi mağaza, tamamen anonim olarak, kimsenin bir şey anlamaması için paketler halinde paketlenmiştir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Orientation: biseksüel
Evet, aslında internetten oyuncak satın alabilirsiniz.
Aynı ......-piyasa çok çeşitli seçenekler sunuyor.
Ve fiyatlar seks shoplara göre 2-3 kat daha düşük.
Paket teslimat hizmetleri sayesinde hızlı bir şekilde elinize ulaşır; her şey kutularda mühürlü, hiçbir şey görünmüyor. Kısacası tavsiye ederim.
Aynı ......-piyasa çok çeşitli seçenekler sunuyor.
Ve fiyatlar seks shoplara göre 2-3 kat daha düşük.
Paket teslimat hizmetleri sayesinde hızlı bir şekilde elinize ulaşır; her şey kutularda mühürlü, hiçbir şey görünmüyor. Kısacası tavsiye ederim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
Oyuncaklar dahil değildir, ancak her türlü kıyafet (seksi sürtük iç çamaşırı) ve samimi fotoğraflı sohbetler EN İYİ’dir. Oldukça canlandırıcı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 32 Replies
- 2166 Views