Evli bir kadınla erdem
-
Автор темы0304’ü yok et
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Evli bir kadınla seks yapmak
Genellikle sanal ortamda kadınlar mastürbasyon yapar ve ardından dinamizm sergiler. Gerçek hayatta daha iyi.
İnternette iletişim kurduk, iki tane çıkardım, hemen bir anlaşma yaptım, prezervatif satın aldım.
Onları sevmiyorum diyorum ama yapma tartışmayacağım. Tabii farklı aylarda çıkardım.
Eve geldik, sanırım parçayı lastik bantsız takacağım, belki geçer, yoksa boynuma sokarım.
Sonunda taktım, sikişiyoruz, paket lastiğim yok, sordum, içime giriyorum, cevap vermiyor, içine döktüm.
Sonra konuşuyoruz, kocam evde, akşam yemeği bekliyor, ben gideceğim, yoksa o zaten bekliyor.
İkinciden itibaren hemen hemen aynı.
İlk başta bunu bilmiyordum Evliydiler ve sonra sanırım su basıp hamile kalırlarsa, çocuğun kocasından olduğunu ya da tavşan olduklarını söyleyecekler
e de hamile kalmaları umurlarında değil.
Ama gerçek hayatta sanaldan daha keyifli ve evli insanları dışarı çıkarmak zor, sadece iki metres vardı, onlar evliydi, ama öyle oldu ve bu ikisi de.
İnternette iletişim kurduk, iki tane çıkardım, hemen bir anlaşma yaptım, prezervatif satın aldım.
Onları sevmiyorum diyorum ama yapma tartışmayacağım. Tabii farklı aylarda çıkardım.
Eve geldik, sanırım parçayı lastik bantsız takacağım, belki geçer, yoksa boynuma sokarım.
Sonunda taktım, sikişiyoruz, paket lastiğim yok, sordum, içime giriyorum, cevap vermiyor, içine döktüm.
Sonra konuşuyoruz, kocam evde, akşam yemeği bekliyor, ben gideceğim, yoksa o zaten bekliyor.
İkinciden itibaren hemen hemen aynı.
İlk başta bunu bilmiyordum Evliydiler ve sonra sanırım su basıp hamile kalırlarsa, çocuğun kocasından olduğunu ya da tavşan olduklarını söyleyecekler
e de hamile kalmaları umurlarında değil.
Ama gerçek hayatta sanaldan daha keyifli ve evli insanları dışarı çıkarmak zor, sadece iki metres vardı, onlar evliydi, ama öyle oldu ve bu ikisi de.
-
Автор темы0304’ü yok et
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Evli bir kadınla seks yapmak
Hayır, onu çıkarmak zor değil. Herkes umursamıyor, sadece zaman sınırlı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views