Masaj sonrası seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Şok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Masaj sonrası seks

Unread post by Şok »

18 yaşından beri beni hastaneye görmeye gelen düzenli bir müşterim var. Sıradan bir görünümü, 1,5 göğüsleri, yumuşak, elastik bir poposu var ama bence güzel bir yüzü var, her zaman neşeli ve gülümsüyor. Bir gün ilk seansa geliyor ve evde masaj yapıp yapmadığımı soruyor ve elbette yapıyorum, kanepem ve diğer aksesuarlarımla çıkıyorum, elbette onu sikmek isterim ama bunun böyle olacağını düşünmemiştim. gerçekten olurdu... .
Evine geliyorum, beni şort ve sütyensiz bir tişörtle karşılıyor, içeri giriyorum, masayı kuruyorum, kıyafetlerimi değiştirmek için banyoya gidiyorum, yıkanıyorum ellerim ve o zaten orada yatıyor, sadece külotuyla, siyah tangolarıyla, çok güzellerdi))) Ona soruyorum ama bacaklarımı örtmem gerekiyor, yoksa donacaklar, gerek yok diyor ve gülümsüyor, sanki hava sıcak, ama o sırada uzun süredir seks yapmadım ve sikim çoktan kalkmaya başladı ve sanırım, peki, tamam, ve Krch örtünmesi konusunda ısrar etti)
Döndüm Hafif bir dinlenmeden sonra yağı çıkardı ve masaj yapmaya başladı, bununla ilgili hafif bir sohbetle.
40 dakika geçti, sırt üstü dönme zamanı gelmişti, o döndü ve ben de çevrildim. uzakta, göğüslerime bakmamak için ve doğrudan göğüslerimi okşadı, şaşkına döndüm ve memeler sanki penisim zaten pantolonumdan dışarı çıkmış gibi duruyordu, tabii ki kabul ettim ve meme uçlarını okşamaya başladım dilim ve parmaklarımla ve elleri zaten kanepeyi ve penisimi sıkıyordu, ona bunu gerçekten istiyor musun diye sordum ve o da masajdan çok sonra bunu istiyorum dedi ve ayağa kalktı, elini külotuma koydu ve penisimi çıkardı, yaladı ve ben neredeyse geliyordum :D, parayı düşünmeye başladım ve tekrar uzandı, yatağın başucuna çıktım, başını aşağı eğdi, penisimi ağzına doğrulttum ve onu sıcak ve salyalı ağzıyla sikmeye başladım, boynuna dokundum, oral seksten sonra az önce köpek stili, klasik ve kovboy kız sikiştik. Artık her altı ayda bir görüşüyoruz ve işlemlerimizi tekrarlıyoruz.
These users thanked the author Şok for the post:
mega saniye

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”