İnsanların önünde ciddi ve alçakgönüllü olmayı seviyorum, çok hassas, romantik ve hiç kimse...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İnsanların önünde ciddi ve alçakgönüllü olmayı seviyorum, çok hassas, romantik ve hiç kimse...

Unread post by Anonim »

İnsanların önünde ciddi ve mütevazı olmayı seviyorum, çok nazik, romantik ve kimse dün gece kocamla yatakta, hafif bir bornozla, dantelli iç çamaşırıyla, yüzümde akan maskarayla, darmadağınık bir şekilde farklı şeyler yaptığımı düşünmeyecek. , spermle kaplı, olması gerektiği gibi sikilmiş, bu çok tahrik edici, muhtemelen herkes yatakta benim ateş olmadığımı, aslında şeytan olduğumu düşünüyor) durgun sularda şeytanlar var, beyler))
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İnsanların önünde ciddi ve mütevazı olmayı seviyorum, çok hassas, romantik ve hiç kimse...

Unread post by sendeledim »

Erkeklerin hayalini kurduğu türden eşler bunlar: toplum içinde mütevazı, mutfakta ev hanımı, ama sekste fahişe!
These users thanked the author sendeledim for the post (total 2):
Andrewv, Vel
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
 Re: İnsanların önünde ciddi ve mütevazı olmayı seviyorum, çok hassas, romantik ve hiç kimse...

Unread post by Fargal94 »

Uran7: 10 Apr 2023, 15:12 Bunlar erkeklerin hayalini kurduğu türden eşler: toplum içinde mütevazı, mutfakta ev hanımı, ama sekste fahişe!
o zamanlar çok şanslı))
These users thanked the author Fargal94 for the post:
sendeledim
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362

Unread post by Merkez »

Uran7: 10 Apr 2023, 15:12 Bunlar erkeklerin hayalini kurduğu türden eşler: toplum içinde mütevazı, mutfakta ev hanımı, ama sekste fahişe!
Bu benzersiz bir şey kadın Çok az var :(
These users thanked the author Merkez for the post (total 2):
sendeledim, Fargal94
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Peki, neden eski bir eseri kazıp çıkardınız 🤣 yapacak hiçbir şey yok?)))
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Anonim, İşte böyle olmalı! Sıradan hayatta gri bir fare ve evde yatakta bir sürtük, böyle bir eşe sahip olmak her erkeğin en büyük hayalidir!
These users thanked the author Ded for the post:
Fargal94
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Anonim: 17 Nov 2019, 18:47 İnsanların önünde ciddi ve mütevazı olmayı seviyorum, çok hassas, romantik ve kimse dün gece kocamla yatakta, hafif bir bornozla, dantelli iç çamaşırımla, üzerimde akan maskarayla farklı şeyler yaptığımı düşünmeyecek. yüzüm darmadağınık, spermle kaplı, düzgünce sikilmiş, çok tahrik edici, muhtemelen herkes yatakta benim ateş olmadığımı, aslında şeytan olduğumu düşünüyor) durgun sularda şeytanlar var beyler))
Kontrol etmeden inanmayacağım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”