El işi kendi elinle değil.
-
Автор темыdima.krisanov
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
El işi kendi elinle değil.
Dün karımın arkadaşının beni mastürbasyon yapmasıyla uyandım! Zaten neredeyse orgazmın eşiğindesiniz. Onu durdurmadım, korkmadan ve heyecanlanmadan gözlerimin içine baktı! Yavaşça ve nazikçe sarsıldı, bundan hemen uyanamadım. Hiç böyle bir durum yaşadınız mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Re: El işi kendi elinle değil.
Hayır değildi... Benim için farklıydı... Sarhoş olduk... Benimki uyuyakaldı... Pyanka’ya göre o da derin uykudaydı... Onun ve arkadaşımın yanına uzandım. yatağımızın yanındaki şişme yatağa uzandık .. onunla hiç yatmak istemedik... çeşitli konulardan konuştuk... seks dahil... Ve bir şekilde "aptallar" bir araya geldi ve başladılar. üçlüden bahsediyoruz... Görünüşe göre olumlu bir BI deneyimi vardı ve kendisi de bizi oldukça iyi ve iyi arkadaşlar olarak gördüğü için bize katılmayı kabul etti... ama... ikimiz de benim esnekliğimin kategorik olarak aykırı olduğunu biliyorduk. öyle bir seks... arkadaşımı kaybetmeyelim diye onu uyandırmadık ama karımı kaybettim... olay karşılıklı okşamalarımıza ve oral sekse geldi... ve sonra yakalanmaktan korktum ... odadan çıktık ve koridorda "köpek stili" pozisyonunda, onun için güzel bir şey yaptım.. Dürüst olacağım, bu karımın arkadaşıyla ilk seksimiz değildi... bu yüzden. sabah gözlerimizi saklamadık ama bu onunla ilk ekstrem seksimizdi...
-
- Total posts: 16
Eşimin neden böyle arkadaşları yok?
- These users thanked the author Motor for the post (total 4):
- Kostiai72, andrey.petrov, Marek, Timur59
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Gerçekçi bir rüya gördün.dima.krisanov: ↑07 Nov 2022, 01:47 Dün karımın arkadaşının beni mastürbasyon yapmasıyla uyandım! Zaten neredeyse orgazmın eşiğindesiniz. Onu durdurmadım, korkmadan ve heyecanlanmadan gözlerimin içine baktı! Yavaşça ve nazikçe sarsıldı, bundan hemen uyanamadım.

- These users thanked the author Geçit for the post (total 7):
- Alex431, sptlh, andrey.petrov, annem adam yaptı, Valdemar Zabolotny, Tekrar Geri Dön, Süleyman
-
- Total posts: 16
-
- Nirvana’dayım
Motor,
Hayır... saçmalık yok... hikayemdeki her şey %100 doğru... ve ben 49 yaşımdayken oldu... o yaşta, insanların başına bazı şeyler gelir... deneyimlerimizin arasında 20 yıl fark olduğunu unutmayın.. .Bu yine de başınıza gelebilir...
Hayır... saçmalık yok... hikayemdeki her şey %100 doğru... ve ben 49 yaşımdayken oldu... o yaşta, insanların başına bazı şeyler gelir... deneyimlerimizin arasında 20 yıl fark olduğunu unutmayın.. .Bu yine de başınıza gelebilir...
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Seks ebedi bir konudur... Dima Krisanov - 30+, Shalun’da - uyandı ve 49 yaşındaydı... Hadi içelim arzularımız olasılıklarla örtüşüyordu!

-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
Ne harika fanteziler) kitap yazmalısınız
Shalun70: ↑07 Nov 2022, 02:25 Hayır değildi... Benim için farklıydı... sarhoş olduk... benimki uykuya daldı... ve Pyanka’ya göre derin uykudaydı... Ben onun yanına uzandım ve arkadaşım da yatağımızın yanındaki şişirilebilir yatağa uzandı... onunla yatmayı hiç istemedik... çeşitli konular hakkında konuştuk... seks dahil... Ve bir şekilde "aptallar" düşüncelerini toparladılar ve üçlü hakkında konuşmaya başladık... Meğerse pozitif bir biseksüel deneyimi varmış ve bizi oldukça iyi ve iyi arkadaşlar olarak gördüğü için bize katılmaya istekliymiş... ama... İkimiz de karımın kategorik olarak bu cinsiyete karşı olduğunu bildiğimiz için... o arkadaşını kaybetmesin, ben de karımı kaybedeyim diye onu uyandırmadık... Sıra karşılıklı okşamalarımıza ve oral sekse geldi. .. ve sonra yakalanma korkusuyla... odadan çıktık ve koridorda "köpek stili" pozisyonunda onun için güzel bir şey yaptım... Dürüst olacağım, bu bizim ilk seksimiz değildi. karımın arkadaşı... bu yüzden sabah gözlerimizi saklamadık ama bu onunla ilk ekstrem seksimizdi...
-
Автор темыdima.krisanov
Herkes beni çok arkadaşça trolledi))) peki, burada benden başka yalancı yok)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years
Genel olarak bu forumu okuyorum bana mafya oynamayı hatırlattı :)dima.krisanov: ↑07 Nov 2022, 16:54 Herkes beni çok arkadaşça trolledi))) peki, burada benden başka yalancı yok)))
-
- Nirvana’dayım
Burada bazı insanlar bunun saçmalık olduğunu söylüyor... Mazeret uydurmayacağım... tecrübeli yetişkinler xy’yi xy’den anlayacaklardır... ve trollerin neden mantıklı bir cevabı olmadığını, bunun neden fantezi olduğunu ve olmadığını merak ediyorlar. gerçeklik... Alexa örneğinde, bu onun başlığındaki yorumumun intikamı... ve diğerleri muhtemelen kıskanıyor... :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Kendimi mastürbasyon yaptığımda uzun süre boşalamıyorum.. ve bir kız bana mastürbasyon yaptığında orgazm daha hızlı ve daha parlak oluyor..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
Kendim değil de bir kız beni mastürbasyon yaptığında tamamen farklı hisler ve en canlı orgazm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
Tarihin gerçekliğine inanıyorum. Bundan şüphe edenler elbette bu olmadı ve gerçekleşmesi de muhtemel değil. Benim de yakın bir arkadaşım var). Gelecekteki eşimiz bizi tanıştırdı. Bu onun çocukluk arkadaşı. Üniversite yıllarımda müstakbel eşim ve arkadaşı bayramı kutladı, içip dans etti. Sonra soyunmaya başladılar... sonunda herkes tamamen çıplaktı. Kendimi onlara sürttüm, ikisini de el yordamıyla öptüm. Sonra bir arkadaşım kız arkadaşımın bana “tecavüz etmesini” önerdi. Mzhm bunu ayarlamayı teklif etti. Ama benimki inkar ediyor. Arkadaşım ve ben ikimizin arkadaşça olmayacağına karar verdik)). Eşimle evlendik ve eşimin arkadaşını düzenli olarak görüyoruz. Birbirimizden etkilendiğimizi hissediyoruz, bunu hissedebiliyorsunuz. Uzun yıllar geçmesine rağmen. Şu ana kadar arkadaşımla yalnız kalabildiğim bir an olmadı. Ama eğer bu olursa, buraya yazacak bir şeylerim olacağını düşünüyorum)).
-
Автор темыdima.krisanov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Bu benim ellerimle olmadı - bir kuzen, bir kız kardeş, bir kız, bir üvey kız, bir yeğen... Yani - yabancılar (yine kızlar, eşler - sanki kanuna göre olması gerekiyormuş gibi) durumu…) muhasebeye dahil oluyor, doğal olarak almıyoruz.
İster genel olarak, ister özel olarak sorgulayabilirsiniz.
Çok kolay.
Bu benim ellerimle olmadı - bir kuzen, bir kız kardeş, bir kız, bir üvey kız, bir yeğen... Yani - yabancılar (yine kızlar, eşler - sanki kanuna göre olması gerekiyormuş gibi) durumu…) muhasebeye dahil oluyor, doğal olarak almıyoruz.
İster genel olarak, ister özel olarak sorgulayabilirsiniz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 6 months
Hikayelerdeki fantezi düzeyini biraz düşüreceğim :)
Üç farklı kızla yaşadığım şey benim elim değildi. Ama onların bundan haberi yok ve bu sadece bir el işiydi, bir çeşit okşama değil
İlk sefer kız ve sarhoş olarak harika vakit geçirdim. Uyuyakaldık. Gece yarısı korkunç bir gafla uyandım - ve o da derin bir şekilde uyuyordu! Onu heyecanlandırdım, sonra elini tuttum ve mastürbasyon yapmaya başladım... ve bunun ÇOK heyecan verici olduğu ortaya çıktı! El küçük, narin (genelde kısaydı, bu ayrı bir fetişti), penis zar zor uyuyor. Ve hepsini kontrol ediyorum! Çok çabuk geldi.
İkinci kızın bilinci zaten açıktı, ayrıca alkol de almıştı. Üçüncüsü de... Üçüncüsüyle de uzun zamandır yaşıyoruz ama sarhoş olunca hiçbir şey hissetmiyor. Ve onu kullanıyorum. Ve fotoğraf çekiyorum (yeni kayıt durumum kalkar kalkmaz bu tür fotoğraflarla bir başlık açarım belki!)
Bunda “tecrübesiz, kararsız”dan gelen bir şeyler var fetiş. ve hafif şiddetten... Seni çok tahrik ediyor.
Üç farklı kızla yaşadığım şey benim elim değildi. Ama onların bundan haberi yok ve bu sadece bir el işiydi, bir çeşit okşama değil

İlk sefer kız ve sarhoş olarak harika vakit geçirdim. Uyuyakaldık. Gece yarısı korkunç bir gafla uyandım - ve o da derin bir şekilde uyuyordu! Onu heyecanlandırdım, sonra elini tuttum ve mastürbasyon yapmaya başladım... ve bunun ÇOK heyecan verici olduğu ortaya çıktı! El küçük, narin (genelde kısaydı, bu ayrı bir fetişti), penis zar zor uyuyor. Ve hepsini kontrol ediyorum! Çok çabuk geldi.
İkinci kızın bilinci zaten açıktı, ayrıca alkol de almıştı. Üçüncüsü de... Üçüncüsüyle de uzun zamandır yaşıyoruz ama sarhoş olunca hiçbir şey hissetmiyor. Ve onu kullanıyorum. Ve fotoğraf çekiyorum (yeni kayıt durumum kalkar kalkmaz bu tür fotoğraflarla bir başlık açarım belki!)
Bunda “tecrübesiz, kararsız”dan gelen bir şeyler var fetiş. ve hafif şiddetten... Seni çok tahrik ediyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
Karım genellikle kesintiye uğrayan ilişki sırasında beni mastürbasyon yapıyor. Bu, tehlikeli günler geçirdiği zamandır.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Sadece arkadaş olan bir kızın önünde mastürbasyon yapmaktan hoşlanan var mı?
- These users thanked the author DSÖ for the post:
- dima.krisanov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Eşim sık sık beni azarlıyor. Özellikle de bu günleri yaşıyorken. Ya da öyle oluyor, nasıl mastürbasyon yaptığımı görüyor, yanıma gelip yardım edebiliyor. Birlikte oturup film izlediğimizde birbirimize mastürbasyon yapabiliriz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Orientation: biseksüel
Shalun70, dikkat etme. İnsanlar seksi karanlıkta, battaniye altında klasik konumla sınırlandırdıklarında veya bir kişinin karşı cinsle karşılıklı anlayış bulması zor olduğunda, bunun farklı olabileceğine inanamazlar. Bu kahrolası oral seks, toplu tecavüz ve FFM kusacak kadar sıkıcı olabiliyor. Ya da sadece kıskançlıktan trollüyorlar. Bana göre hikaye sadece gerçek değil, aynı zamanda en yaygın ve yaygın olanı söyleyebilirim. :iyi:
- These users thanked the author Herurg for the post (total 2):
- Fargal94, ikisi birden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Bazen kendim hiçbir şey yapmak, oral seks bile yapmak istemediğimde kocama mastürbasyon yapıyorum. Ne yazık ki bu da oluyor, evet.
Duyguların kendi elinden tamamen farklı olduğunu söylüyor :)
Duyguların kendi elinden tamamen farklı olduğunu söylüyor :)
- These users thanked the author BayanSonbahar for the post (total 2):
- annem adam yaptı, IDVS03082008
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Sikinin başka bir el tarafından çekilmesi çok güzel. Duygu tamamen farklı. Tek sorun, bir başkasının elinin, özellikle orgazm yaklaştığında, nerede artacağını ve nerede duracağını her zaman bilememesidir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Vay be! Taşaklarımda gri saçlar görecek kadar yaşadım ama hayatımda böyle bir şey görmedim)) Ella, bunu nereden aldın?)
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Yavaşladı, meslektaşını öptü ve sıktı ama bir şekilde elleriyle elbiselerinin altında onu okşamadı.
Bir şekilde oturuyorduk, meslektaşı yoktu, kanepede öpüşüyorduk, sonra elini bacağıma koydu ve ben hâlâ yaralanmış haldeydim - yani, seks falan yoktu,
Elimi alıp oraya koydum, çekmedi, sonra ben aldım elimle penisimi kot pantolonumun arasından sıktım.
Sonra elimle ona mastürbasyon yapmaya başladım ve sonunda geldik, sonrasında şaşkına döndük, çok şükür yalnızdık.
Her nasılsa ben Bir kadının penisime dokunmasını istemediğimi düşündüm, bir nedenden dolayı düşmanlık vardı ve sonra yataktayken sık sık penisime dokundu ve sonra kendi içine soktu, buna çabuk alıştım ve olmak istedim ellerimle dokundum. Ama nedense sonradan mastürbasyon olmadı, yazık.
Bir şekilde oturuyorduk, meslektaşı yoktu, kanepede öpüşüyorduk, sonra elini bacağıma koydu ve ben hâlâ yaralanmış haldeydim - yani, seks falan yoktu,
Elimi alıp oraya koydum, çekmedi, sonra ben aldım elimle penisimi kot pantolonumun arasından sıktım.
Sonra elimle ona mastürbasyon yapmaya başladım ve sonunda geldik, sonrasında şaşkına döndük, çok şükür yalnızdık.
Her nasılsa ben Bir kadının penisime dokunmasını istemediğimi düşündüm, bir nedenden dolayı düşmanlık vardı ve sonra yataktayken sık sık penisime dokundu ve sonra kendi içine soktu, buna çabuk alıştım ve olmak istedim ellerimle dokundum. Ama nedense sonradan mastürbasyon olmadı, yazık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Seks veya oral seksten tamamen farklı ve yeni duyguları seviyorum, diğer zevkim ise çeşitliliktir. Özellikle bir kızın sizi ilk kez eliyle okşaması çok hoş, harika duygular.
- These users thanked the author Oleg_35 for the post:
- annem adam yaptı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 10 months
Alkol altında orgazm nasıl bir duygu? ayık olmaktan daha mı kötü/daha iyi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 609
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 5 months
Bazı nedenlerden dolayı, konunun başlığından hemen "yabancı" mastürbasyon yönteminin anlatıldığını düşündüm

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 2 months
Eşimin beni mastürbasyon yapması da hoşuma gidiyor.. Bilmiyorum bunda bir şey var.. ve eşimden önce beni terk eden kızlar da vardı.. ve bazen eşimi ellerimle orgazma ulaştırıyorum.. Ayrıca herkesin kendi başına olması hoşuma gidiyor, nasıl yaptığını izleyin..
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post:
- Makar1977
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 9 months
Bir kız beni değil de beni mastürbasyon yaptığında, bu kesinlikle daha iyi!
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Eşimle sık sık birbirimize mastürbasyon yaparız. Ama en çok "beni uyutması" hoşuma gidiyor. Yatıyoruz, vücudunu sırtıma bastırıyor, (biz hep çıplak uyuruz) bana sarılıyor. Eline siki alır ve önce ezer, sikin kafasını tahriş eder. Bu çok hoş! Bu 5-10 dakika kadar sürer. Sonra ona ne olduğunu bilmiyorum, sert bir şekilde sikini çekmeye başlıyor. Deriyi baştan yumurtalara kadar kovalar, hatta bazen toplara acı verici bir şekilde vurur. Boşalıncaya kadar mastürbasyon yapabilir, sonra altımdaki çarşaf spermden mourai olur ve aniden mastürbasyon yapmayı bırakabilir. Daha sonra yumurtaları eline alıp uykuya dalmaya çalışır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post