Kızı cinsel obje olarak görüyor.

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızı cinsel obje olarak görüyor.

Unread post by Hottoh »

Kızınızı hangi andan itibaren ve hangi koşullar altında cinsel obje olarak algılamaya başladınız?
Bizim için bunun nasıl başladığını anlatacağım. Evlendiğimizde Kruşçev döneminde tek odalı bir evde yaşıyorduk. dairemiz ve küçük beşik ilk başta sadece bize baktı, nasıl seviştiğimize ve sonra üç yaşındayken sabah çıkıp yatağımıza tırmanmayı öğrendi. Yazın çıplakız, biraz çıplakız, hep birlikte.
Önce çarşafın altını denediler sonra saklamadılar. Benimki küçük çocuğum varken beni emdi, ben de karımı yaladım. Kendimi indirdiğimde ve dinlendiğimizde, küçük olan üstüme tırmandı ve çıplak olarak üzerime oturdu. İşte o zaman ilk kez sikimi onun amına sürttüm.
Ve bir şekilde, ben Uçuştan döndüğümde karımın ilk aşkım olan bekaretimi bozduğunu öğrendim ve hatta eşimin arkadaşı bana onu tanıdığımı gizlice söyledi, ben de benimkini sordum. , bekaretini kim ve nasıl bozduğunu bana anlattı.
Benimkine rastladım ve o da evet, şehrimize geldiğinde sikiştiklerini, bir hafta bizimle yaşadığını itiraf etti. Onu reddedemeyeceği gerçeğiyle kendini haklı çıkardı çünkü bu onun ilk aşkıydı ve o da onun bekaretini kırdı ve bu yüzden de yapabilirdi ve tabii ki aylardır evde olmadığım için istedi. ve dayanamadım. Ben de kıskandım ve hikayelerinden dolayı sertleştik. Tartıştık, sonra kendimi kanepeye attım ve siktim.
Ama sonra aklıma küçük olan geldi. Muhtemelen onların yatağına tırmandı ve bu adam, onların enstitüsündeydi, bakirelerin büyük bir hayranıydı, yurtlarındaki birçok kişiyi kırdılar. Benimki, benim kız arkadaşımın ve oda arkadaşının mührünü açtığını öğrendikten sonra ayrıldılar. tatilde akrabalarımı ziyaret ediyordum.
Miniğimin yerinde olup olmadığını kontrol etmeye karar verdim. Benimki işteyken, küçük bebeğimi banyoda yıkadım ve ardından çıplak amımı kremayla yağladım ve ona baktım. Ve birinin benim küçük çocuğumu karnına oturtup onu becerdiğini düşünerek öyle sertleştim ki, amına sürttüm. Ama aynı zamanda bir eşek ve bir ağız da vardı. .
Ve akşam yatakta, küçük çocuğun yataklarına gelip gelmediğini sormaya başladım. Benimki tereddüt ediyor gibiydi, gelmediğini söylüyor gibiydi ama bu bir şekilde ikna edici değildi. ve yalan söylediği farkedildi ve böylece hayal gücümde beliren resimler beni tahrik etti, eşimden kurtulamadım ve eşim çok sevindi. br/> Eşimle ilişkim o zaman çok değişti, karımı kıskançlıkla rahatsız etmeyi bıraktım, yavaş yavaş eşime “eski sevgilisi” hakkında, önce en zararsız olanı, sonra detayları sormaya başladım. Eşim temkinli davrandı, ama kıskanç olmadığımı anlayınca, tam tersine, gençken onların nasıl olduğunu memnuniyetle anlattım. bundan ne kadar hoşlandığını ve oral seks için her şeye nasıl hazır olduğunu, nasıl da bir minnettarlık işareti olarak oral seks yapmasını ve onu emmesini sağladı. Gerçi o zamanlar bana her şeyi anlatmamıştı. Ama kadınlar, işte böyle. öyleler.
Ve bir sonraki uçuşa gitmeden önce eşime şaka yollu bir şekilde, şehrimize tekrar gelirse onu Sanya’ya vereceğini sordum ve o da kıkırdayıp flört etti.
n Daha sonra, uçuş sırasında, karı ve kocasının nasıl olduğunu hayal edebildim. ex sikişiyor ve eski sevgilimiz küçük çocuğumuza dokunuyor ve deli gibi mastürbasyon yapıyordu..
These users thanked the author Hottoh for the post (total 6):
Dmanson, nikolj202, Rasaroam, Sergei11, Fan, sapık
Dmanson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 6 months
 Cevap: Kızı cinsel obje olarak görmek

Unread post by Dmanson »

Doğumdan itibaren... Doğumdan itibaren...
These users thanked the author Dmanson for the post:
Wot_ja
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

Sabit - beş yaşından beri. Hatta daha erken.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Wot_ja, sapık
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Hottoh: 06 Nov 2022, 08:10 Kızınızı hangi anda ve hangi koşullar altında cinsel obje olarak algılamaya başladınız?
Bizim için bunun nasıl başladığını anlatacağım. Evlendiğimizde tek odalı bir evde yaşıyorduk. Kruşçev döneminden kalma daire ve küçük beşik, kanepemizin yanındaydı. İlk başta küçük olan, biz sevişirken bize baktı ve sonra, üç yaşındayken sabah çıkıp yatağımıza girmeyi öğrendi. Yazın çıplağız, biraz çıplağız, hep birlikte.
Önce çarşafın altını denediler sonra saklamadılar artık benimki küçük çocuğum varken beni emdi, ben de yaladım. eşim. Kendimi indirdiğimde ve dinlendiğimizde, küçük olan üstüme tırmandı ve çıplak olarak üzerime oturdu. İşte o zaman ilk kez sikimi onun amına sürttüm.
Ve bir şekilde. , uçuştan döndüğümde karımın eski sevgilisiyle sikiştiğini öğrendim. Bir keresinde ilk aşkım olan bekaretimi bozmuştu ve hatta eşimin arkadaşı bana onu tanıdığımı gizlice söylemişti. bekaretini kimin ve nasıl bozduğunu sordu, o da bana söyledi.
Benimkine rastladım ve o da evet, bizim şehre geldiğinde seviştiklerini, bir hafta bizimle yaşadığını itiraf etti. güya onu reddedemeyeceğini, çünkü bu onun ilk aşkı olduğunu ve onun bekaretini bozduğunu ve bu yüzden de bunu yapabileceğini söyleyerek kendini haklı çıkardı. ve karşı koyamadım. Benimle, kıskançlıkla ve onun hikayelerinden gelen sertleşmeyle. Tartıştık, sonra kendimi kanepeye attım ve siktim.
Ama sonra aklıma küçük olanın geldiği düşüncesi geldi. muhtemelen onların yatağına tırmandı ve bu adam, onların enstitüsünde bakirelerin büyük bir hayranıydı, yurtlarındaki birçok kişiyi kırdı. Benimki akrabalarımı ziyaret ederken onun kız arkadaşının ve oda arkadaşının mührünü açtığını öğrendikten sonra ayrıldılar. tatilde.
Burada miniğimin yerinde olup olmadığını kontrol etmeye karar verdim. Benimki işteyken banyoda minik bebeğimi yıkadım ve ardından çıplak amımı kremayla yağlayıp deliğe baktım. Ve birisinin küçük çocuğumun karnına vuracağı düşüncesiyle öyle sertleştim ki, onu oturttum ve aletimi amına sürttüm. Ama bekaret yerli yerinde görünüyordu. Ama ayrıca bir eşek ve bir ağız da vardı. .
Ve akşam yatakta, küçük olanın yataklarına gelip gelmediğini sormaya başladım. Benimki sanki gelmediğini söylüyormuş gibi tereddüt ediyor gibiydi, ama bir şekilde inandırıcı değildi ve yalan söylediği fark ediliyordu. Ve böylece hayal gücümde ortaya çıkan resimler beni tahrik etti, eşimden kurtulamadım.
Eşimle ilişkim o zaman çok değişti, karımı kıskançlıkla rahatsız etmeyi bıraktım, yavaş yavaş eşime “eski sevgilisi” hakkında, önce en zararsız olanı, sonra detayları sormaya başladım. Eşim temkinli davrandı, ama kıskanç olmadığımı anlayınca, tam tersine, gençken onların nasıl olduğunu memnuniyetle anlattım. bundan ne kadar hoşlandığını ve oral seks için her şeye nasıl hazır olduğunu, nasıl da bir minnettarlık işareti olarak oral seks yapmasını ve onu emmesini sağladı. Gerçi o zamanlar bana her şeyi anlatmamıştı. Ama kadınlar, işte böyle. öyleler.
Ve bir sonraki uçuşa gitmeden önce eşime şaka yollu bir şekilde, şehrimize tekrar gelirse onu Sanya’ya vereceğini sordum ve o da kıkırdayıp flört etti.
n Daha sonra, uçuş sırasında, karı ve kocasının nasıl olduğunu hayal edebildim. ex sikişiyor ve eski sevgilimiz küçük çocuğumuza dokunuyor ve deli gibi mastürbasyon yapıyordu..
Bir kamera kurup internet üzerinden karısını sikişini izlemeniz gerekiyor.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
sapık
wwfakb
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by wwfakb »

5C3E5F20-E819-4D1E-967B-35C31D75438D.jpeg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: