Gerçek hikaye. Sarhoş bir anneyi uyandırmaya çalıştım, kanepede külotsuz yatıyordu. Sadece dudaklarıma dokunmayı başardım (delik kırılmıştı), dokunuştan hemen uyandım, ne yaptığımı sordum? Ama istediğim her şeyi anladım, arkadaşımı aradım, onu ziyarete davet ettim... arzuyu bastırmak için, hikaye şu., bu hikayeden sonra bunu bir daha yapmadım, ben de öyleydim. +25 yaşında.
Gerçek hayatta kimin başına böyle bir şey geldi? Bu hâlâ tabu.
Gençliğimde onu sık sık çıplak gördüm, sevgililerinin onu yatak odasında siktiğini sık sık duydum, geceleri onu gizlice dinledim. Bu temelde tamamen psikolojik olarak kırılmış gibi görünüyor.
Ensest girişimi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыPopülatör
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
Cevap: Ensest teşebbüs.
Crossey’in bir arkadaşı annesinin yanındaydı. Kadınların onu ziyaret etmesine izin vermedi. Çocukluğundan beri onunla aynı yatakta.
Kardeş ve kız kardeş gibi. Çok şey yaşadık. Crossy taliplerle mücadele etti ve annesi kızların yanına yaklaşmasına izin vermedi.
Bir şekilde ona tecavüz etmeye çalışan sinir bozucu taliple mücadele etti. Onu sakinleştirdi. Onu soyunup yatağına yatırdım. Biz içtik. Daha sonra seks hakkında konuşmaya başladılar. Orada yattı ve yavaş yavaş mastürbasyon yapmaya başladı. O da başladı. Daha sonra annem eliyle ona yardım etmeye başladı. Daha sonra oral seks yapmaya başladı. Sonra ona girdi. Böylece annesi onu iş asistanıyla evlendirene kadar birbirleriyle eğlendiler. Çocuk onun huzurunda yapıldı.
Ben oradayken annesi ve eşi, göğüslerine dokunmaktan çekinmediği Krossie’nin kucağında oturuyorlardı.
Krossie’nin eşi benim eski sınıf arkadaşım. . Ben de onunla bir kez tanıştım.
Kardeş ve kız kardeş gibi. Çok şey yaşadık. Crossy taliplerle mücadele etti ve annesi kızların yanına yaklaşmasına izin vermedi.
Bir şekilde ona tecavüz etmeye çalışan sinir bozucu taliple mücadele etti. Onu sakinleştirdi. Onu soyunup yatağına yatırdım. Biz içtik. Daha sonra seks hakkında konuşmaya başladılar. Orada yattı ve yavaş yavaş mastürbasyon yapmaya başladı. O da başladı. Daha sonra annem eliyle ona yardım etmeye başladı. Daha sonra oral seks yapmaya başladı. Sonra ona girdi. Böylece annesi onu iş asistanıyla evlendirene kadar birbirleriyle eğlendiler. Çocuk onun huzurunda yapıldı.
Ben oradayken annesi ve eşi, göğüslerine dokunmaktan çekinmediği Krossie’nin kucağında oturuyorlardı.
Krossie’nin eşi benim eski sınıf arkadaşım. . Ben de onunla bir kez tanıştım.
-
Автор темыPopülatör
- ön sevişme
-
- Orgazm!
Bende de var. Birlikte yattığımızda 17 yaşlarındaydı.
Daha sonra karısını ve annesini ziyaret ettim. Onu bana verdiler.
Crossie ve sınıf arkadaşım olan eşi bizi ziyarete geliyor. Dördümüz birbirimizle eğleniyoruz.
Eşim ve annesi arkadaş. O bir nemfoman. Onunla seks için de buluşuyoruz. Elli dolardan fazla parası var.
Annesi bana oral seks yaparken aniden arkadan içeri girdi. Ben onun ağzına girdim ve o da onun amına girdi. Ve sessizce gitti. Ensestlerini ilk kez o zaman gördüm. Bunu sadece eşim ve eşi biliyor.
Crossie biseksüel. Kadınsı görünüyor ve annesinden ayırt edilemeyen kadın kıyafetleri giymeyi seviyor. Yüzünde ne bıyık ne de sakal çıkıyor.
Bende de var. Birlikte yattığımızda 17 yaşlarındaydı.
Daha sonra karısını ve annesini ziyaret ettim. Onu bana verdiler.
Crossie ve sınıf arkadaşım olan eşi bizi ziyarete geliyor. Dördümüz birbirimizle eğleniyoruz.
Eşim ve annesi arkadaş. O bir nemfoman. Onunla seks için de buluşuyoruz. Elli dolardan fazla parası var.
Annesi bana oral seks yaparken aniden arkadan içeri girdi. Ben onun ağzına girdim ve o da onun amına girdi. Ve sessizce gitti. Ensestlerini ilk kez o zaman gördüm. Bunu sadece eşim ve eşi biliyor.
-
Автор темыPopülatör
- ön sevişme
-
- Orgazm!
Karım ve ben hayattan mümkün olan her şeyi alıyoruz. Sosyal çevreyi seviyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post