Kız neden seksten hoşlanmadı?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Yalnız hayalperest
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Kız neden seksten hoşlanmadı?

Unread post by Yalnız hayalperest »

Bir kızla tanıştıktan bir hafta sonra seks yaptık. Romantizm yarattım; mumları yaktım ve televizyondaki müzik kanalını açtım. Ama kız seksten hoşlanmadı. Beni ön sevişme yapmamakla, seks sırasında bacaklarını çok keskin ve sert bir şekilde açmakla suçladı ve şimdi uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmak canını acıtıyor. Ayrıca seks sırasında onu yatağa bastırmam ve en başından itibaren çok sert hareket etmem de hoşuna gitmedi. Ona göre kemiklerini kıracağımdan korkuyordu. Evet, bunların hepsi gerçekleşti. Kabul ediyorum. Ama ona paha biçilmez hizmetler sağladım: Sonunda ona oral seks yaptım, ama çok uzun sürmedi ve sonunda onun bana kovboy kız pozisyonunda yaklaşmasına izin verdim. Ve misyoner pozisyonunda ve kovboy kız pozisyonunda da seks klasikti. Analdan hoşlanmıyor ve ben de bundan memnun değilim. Onu köpek stiline bile sokmadım. Başka neye ihtiyacı var?
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kız neden seksten hoşlanmıyor?

Unread post by Alex366 »

Büyük yaraklar ve çok daha fazlası)
These users thanked the author Alex366 for the post:
alex503311
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 Beni ön sevişme eksikliğiyle suçladı
Daha fazla ön sevişme.
Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 seks sırasında bacaklarını çok keskin ve kaba bir şekilde ayırdığımı ve artık uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmanın canını acıttığını.
Bacaklarınızı açmak o kadar da ani ve kaba değil.
Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 Ayrıca şunu da beğenmedi: aslında yatakta seks sırasında ona baskı yapıyordum ve en başından beri çok sert bir şekilde hareket ediyordum.
Basmayın veya sert hareket etmeyin.
Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 kuni bunu sonunda başardı, ancak uzun sürmedi
Daha uzun olması gerekirdi .
Автор темы
Yalnız hayalperest
İlgi gösteriliyor

Ogest: 17 Jan 2023, 23:25ön sevişme
O zaman seks yavan ve sıkıcı hale gelecektir.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 Bir kızla tanıştıktan bir hafta sonra seks yaptık. Romantizm yarattım; mumları yaktım ve televizyondaki müzik kanalını açtım. Ama kız seksten hoşlanmadı. Beni ön sevişme yapmamakla, seks sırasında bacaklarını çok keskin ve sert bir şekilde açmakla suçladı ve şimdi uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmak canını acıtıyor. Ayrıca seks sırasında onu yatağa bastırmam ve en başından itibaren çok sert hareket etmem de hoşuna gitmedi. Ona göre kemiklerini kıracağımdan korkuyordu. Evet, bunların hepsi gerçekleşti. Kabul ediyorum. Ama ona paha biçilmez hizmetler sağladım: Sonunda ona oral seks yaptım, ama çok uzun sürmedi ve sonunda onun bana kovboy kız pozisyonunda yaklaşmasına izin verdim. Ve misyoner pozisyonunda ve kovboy kız pozisyonunda da seks klasikti. Analdan hoşlanmıyor ve ben de bundan memnun değilim. Onu köpek stiline bile sokmadım. Başka neye ihtiyacı var?
Senden başka hiçbir şeye ihtiyacı olmadığını varsayabilirim.
These users thanked the author Geçit for the post:
Juravl
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 23:38 O zaman seks yavan ve sıkıcı hale gelecektir.
Ya hoşuna giderse?
Автор темы
Yalnız hayalperest
İlgi gösteriliyor

Marinka: 17 Jan 2023, 23:39hiçbir şey
Neden benden başka bir şeye ihtiyacı yok?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 23:44
Marinka: 17 Jan 2023, 23:39hiçbir şey
Neden benden başka bir şeye ihtiyacı yok?
Kanser teşhisi konamadı ve her şey bir şekilde aceleyle yapıldı. Aceleyle nereye gidiyordun? Birisi seni mi kovalıyordu? :prigla:
Fargal94
Автор темы
Yalnız hayalperest
İlgi gösteriliyor

Marinka: 17 Jan 2023, 23:52birisi
Kanser bir kız için rahatsız edici olabilir. Bunu başka zamanlara ertelemek daha iyidir. Üstelik kendisi de bu pozdan memnun değil. Bundan önce onunla yazışmıştık. Peki neden acelen var? Kısa aralarla iki saat boyunca seks yaptık.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 23:59
Marinka: 17 Jan 2023, 23:52biri
Kanser bir kız için hoş olmayan bir durum olabilir. Bunu başka zamanlara ertelemek daha iyidir. Üstelik kendisi de bu pozdan memnun değil. Bundan önce onunla yazışmıştık. Peki neden acelen var? Kısa aralarla iki saat boyunca seks yaptık.
Mumlar iki saat içinde yanmadı mı? :smile001:
Автор темы
Yalnız hayalperest
İlgi gösteriliyor

Marinka: 18 Jan 2023, 00:05saat
Elbette yandılar. Ama başlangıçta romantizm vardı
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Yalnız hayalperest: 18 Jan 2023, 00:37
Marinka: 18 Jan 2023, 00:05saat
Elbette yandılar. Ama başlangıçta romantizm vardı
Hayal kuranlar ve yalnız olanlar için üzülüyorum. Hayalperest olduğunuz için yalnız olduğunuzu hiç düşündünüz mü? Belki gerçekçi olmanın zamanı gelmiştir?
Leon kralı
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Rtrc »

Test sürüşü bunun içindir.
Şimdi başka bir tane deneyin, bu sizin değil.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by 6996 »

Sahte bir forum daha. Belki basit bir trol olabilir ama elbette pek olası değil. İfadelerin yapısı bile aynıdır. Konunun mesajı konusunda sessiz kalıyorum.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Tema elbette standarttır. Konuyla ilgili olsun, Rzhevsky’nin mektuba verdiği yanıt olmasa :)
İnternette tanıştığımı hatırlıyorum, evliydim, benden büyüktü, seks vardı, bir şekilde hatırlamıyorum ve çoğu zaman kızlar da ilk kez değerlendirme yapıyorlar.
Örneğin hem cinsiyet hem de karakter açısından bir kadınla iletişim kurmak benim için kolay mı, onun şekli ve yatakta nasıl olduğu, eğer inliyor ve çığlık atıyorsa bu bir artı
eğer sık ​​sık boşalıyorsa veya 20 dakika içinde boşalıyorsa bu bir artı.
Genel olarak yazışmalarda ve hoşuna gittiğini yazıyor ama ben sevmiyorum Hatırlamıyorum.
Evet, muhtemelen üç ya da dört kez, hemen beğenince
Bir diğeri, tekrar yanıma geldi ve "Bilirsin, ikincisi. üçüncü sefer olmamasına rağmen, her seferinde hoşuma gitmeye başlıyor."
C meslektaşım muhtemelen 50 kez söyledi, sonra sürekli devam etmek istediğini söyledi.
Bunlardan birinin başına geldi. fazla. iriydim ve 20 yaşındaydım, şimdi onu ezmekten vs. korkardım, sanki seksin amacı üstüne uzanıp bir kadını kırmakmış gibi, özellikle de kilolu olmama rağmen yaklaşık yüz o zaman, neredeyse 190 cm’de, her zaman sakince dayanabiliyordum, kollarımı uzatarak tutunabiliyordum ve yeterince gücüm vardı, 165 civarındaydı, pişmanım, onun benimle gelmesini istedim ama olmadı. işe yaramadı, sonunda onu metroya götürdüm.

Evet ve hemen değerlendirmek aptalca, ben de biriyle aynı şeyi yaşadım, seks ve sessiz, çoğu kişi bunu yapardı gönderdim ve çıkmaya başlamadım, ama bir şekilde iletişim kurmayı sevdim ve fena değildim, tekrar buluştuk, sonunda inlemeye ve çığlık atmaya başladım ve sonra bu yüzlerce kez oldu.
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by hadi »

Burada endişe verici bir şey var. Her şeyi onun istediği gibi yapmadım ve o neden artık istemiyor? Evet, bir yetişkin için oldukça tuhaf bir soru... Neden onu rahatsız ettim ama o artık bana yalvarmak istemiyor? Çok tuhaf. Evet, genel olarak konu bir tür şakalaşmadır..
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 3 years

Unread post by Süleyman »

Bir kız seksten hoşlanmadıysa asla endişelenmeyin, herkesi memnun edemezsiniz ve sevenler bundan daha çok hoşlanacaktır.
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by hükümet38 »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 Başka neye ihtiyacı var?
Asgari olarak kadın anatomisini incelemek ve kemiklerin daha ince, cildin daha ince olduğunu anlamaktır. daha incedir, daha az kas vardır, bir kadının kristal gibi çalışması gerekir, klitoris üzerinde dikkatsiz bir hareket ve daha önce hiç olmadığı kadar uyarılma, seks bebeği üzerinde çalışma, ön sevişme ayak öpmek anlamına gelmez, merak uyandırmak, heyecan uyandırmak, vermek anlamına gelir masaj ve at gibi kıçını kırbaçlamak değil, bir BDSM aşığı lazım Ama bir prensesle karşılaştım, ellerinin öpülmesinden, kulaklarının hafifçe ısırılmasından ve taşaklarına kadar dövülmesinden hoşlanırlar.
Epidemi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Epidemi »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 Başka neye ihtiyacı var
Şefkat, şefkat olabilir mi? Biz hayvan değiliz ve hemen çiftleşmeye başlıyoruz. Evet, hayvanlar. bir flört dönemi var.
Çamur çekici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Çamur çekici »

Benim için tam tersi oldu! Genel olarak kıza her zaman çok şefkatli davrandım. Sonunda seks yaptığımızda çok nazik davrandım. Ve onlar soyunurken. okşamak ve öpmek elbette. Kabalığı hiç düşünmedim bile. ve bundan hoşlanmıyorum. İlk seksimiz çok iyiydi, kız iki kere geldi. İkinci kez daha da iyi oldu. ve üçüncüsünde bu son seferdi. kız sıkılmışa benziyordu. Şimdi sanki beni arkadaşlık bölgesinde tutuyormuş gibi. Bir arkadaşımla konuştum, bunun mümkün olduğunu söyledi. Daha kaba davranmam gerekiyordu. Konunun başında aşağı yukarı böyle yazıyordu. bacakları keskin bir şekilde açın. Köpek stilinde yerleştirin ve saçınızı elinizin etrafına sarın. Ama bunu sevmiyorum ve yapamıyorum. Ve o kız şu an son sınıftan bir adamla birlikte gibi görünüyor. Nedenini tam olarak bilmiyorum, belki benden daha zekidir? Öyleyse kıza karşı doğru davranıp davranmadığınızı tahmin etmeye çalışın.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

Yalnız hayalperest: 17 Jan 2023, 22:48 Beni ön sevişmenin olmamasıyla, seks sırasında bacaklarını çok keskin ve sert bir şekilde ayırmamla suçladı ve şimdi uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmak ona acı veriyor. Ayrıca seks sırasında onu yatağa bastırmam ve en başından itibaren çok sert hareket etmem de hoşuna gitmedi. Ona göre kemiklerini kıracağımdan korkuyordu. Evet, bunların hepsi gerçekleşti. Kabul ediyorum.
Bu çok saçma!
Bir erkeğe seksin neyi sevmediğini bu kadar ayrıntılı anlatmaya başlayan bu kız nasıl bir kız?
Bu kızın adı sizin fanteziniz değilse!
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by İzumi »

"korktuğum seks" bölümü

böylece kız size bundan hoşlanmadığını açıkça açıkladı)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”