Kız neden seksten hoşlanmadı?
-
Автор темыYalnız hayalperest
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Kız neden seksten hoşlanmadı?
Bir kızla tanıştıktan bir hafta sonra seks yaptık. Romantizm yarattım; mumları yaktım ve televizyondaki müzik kanalını açtım. Ama kız seksten hoşlanmadı. Beni ön sevişme yapmamakla, seks sırasında bacaklarını çok keskin ve sert bir şekilde açmakla suçladı ve şimdi uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmak canını acıtıyor. Ayrıca seks sırasında onu yatağa bastırmam ve en başından itibaren çok sert hareket etmem de hoşuna gitmedi. Ona göre kemiklerini kıracağımdan korkuyordu. Evet, bunların hepsi gerçekleşti. Kabul ediyorum. Ama ona paha biçilmez hizmetler sağladım: Sonunda ona oral seks yaptım, ama çok uzun sürmedi ve sonunda onun bana kovboy kız pozisyonunda yaklaşmasına izin verdim. Ve misyoner pozisyonunda ve kovboy kız pozisyonunda da seks klasikti. Analdan hoşlanmıyor ve ben de bundan memnun değilim. Onu köpek stiline bile sokmadım. Başka neye ihtiyacı var?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kız neden seksten hoşlanmıyor?
Büyük yaraklar ve çok daha fazlası)
- These users thanked the author Alex366 for the post:
- alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
Daha fazla ön sevişme.
Bacaklarınızı açmak o kadar da ani ve kaba değil.Yalnız hayalperest: ↑17 Jan 2023, 22:48 seks sırasında bacaklarını çok keskin ve kaba bir şekilde ayırdığımı ve artık uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmanın canını acıttığını.
Basmayın veya sert hareket etmeyin.Yalnız hayalperest: ↑17 Jan 2023, 22:48 Ayrıca şunu da beğenmedi: aslında yatakta seks sırasında ona baskı yapıyordum ve en başından beri çok sert bir şekilde hareket ediyordum.
Daha uzun olması gerekirdi .
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Senden başka hiçbir şeye ihtiyacı olmadığını varsayabilirim.Yalnız hayalperest: ↑17 Jan 2023, 22:48 Bir kızla tanıştıktan bir hafta sonra seks yaptık. Romantizm yarattım; mumları yaktım ve televizyondaki müzik kanalını açtım. Ama kız seksten hoşlanmadı. Beni ön sevişme yapmamakla, seks sırasında bacaklarını çok keskin ve sert bir şekilde açmakla suçladı ve şimdi uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmak canını acıtıyor. Ayrıca seks sırasında onu yatağa bastırmam ve en başından itibaren çok sert hareket etmem de hoşuna gitmedi. Ona göre kemiklerini kıracağımdan korkuyordu. Evet, bunların hepsi gerçekleşti. Kabul ediyorum. Ama ona paha biçilmez hizmetler sağladım: Sonunda ona oral seks yaptım, ama çok uzun sürmedi ve sonunda onun bana kovboy kız pozisyonunda yaklaşmasına izin verdim. Ve misyoner pozisyonunda ve kovboy kız pozisyonunda da seks klasikti. Analdan hoşlanmıyor ve ben de bundan memnun değilim. Onu köpek stiline bile sokmadım. Başka neye ihtiyacı var?
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
Kanser teşhisi konamadı ve her şey bir şekilde aceleyle yapıldı. Aceleyle nereye gidiyordun? Birisi seni mi kovalıyordu?

-
- İlgi gösteriliyor
Kanser bir kız için rahatsız edici olabilir. Bunu başka zamanlara ertelemek daha iyidir. Üstelik kendisi de bu pozdan memnun değil. Bundan önce onunla yazışmıştık. Peki neden acelen var? Kısa aralarla iki saat boyunca seks yaptık.
-
- Nirvana’dayım
Mumlar iki saat içinde yanmadı mı?Yalnız hayalperest: ↑17 Jan 2023, 23:59Kanser bir kız için hoş olmayan bir durum olabilir. Bunu başka zamanlara ertelemek daha iyidir. Üstelik kendisi de bu pozdan memnun değil. Bundan önce onunla yazışmıştık. Peki neden acelen var? Kısa aralarla iki saat boyunca seks yaptık.

-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
Hayal kuranlar ve yalnız olanlar için üzülüyorum. Hayalperest olduğunuz için yalnız olduğunuzu hiç düşündünüz mü? Belki gerçekçi olmanın zamanı gelmiştir?
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Leon kralı
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Test sürüşü bunun içindir.
Şimdi başka bir tane deneyin, bu sizin değil.
Şimdi başka bir tane deneyin, bu sizin değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 11 months
Sahte bir forum daha. Belki basit bir trol olabilir ama elbette pek olası değil. İfadelerin yapısı bile aynıdır. Konunun mesajı konusunda sessiz kalıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Tema elbette standarttır. Konuyla ilgili olsun, Rzhevsky’nin mektuba verdiği yanıt olmasa :)
İnternette tanıştığımı hatırlıyorum, evliydim, benden büyüktü, seks vardı, bir şekilde hatırlamıyorum ve çoğu zaman kızlar da ilk kez değerlendirme yapıyorlar.
Örneğin hem cinsiyet hem de karakter açısından bir kadınla iletişim kurmak benim için kolay mı, onun şekli ve yatakta nasıl olduğu, eğer inliyor ve çığlık atıyorsa bu bir artı
eğer sık sık boşalıyorsa veya 20 dakika içinde boşalıyorsa bu bir artı.
Genel olarak yazışmalarda ve hoşuna gittiğini yazıyor ama ben sevmiyorum Hatırlamıyorum.
Evet, muhtemelen üç ya da dört kez, hemen beğenince
Bir diğeri, tekrar yanıma geldi ve "Bilirsin, ikincisi. üçüncü sefer olmamasına rağmen, her seferinde hoşuma gitmeye başlıyor."
C meslektaşım muhtemelen 50 kez söyledi, sonra sürekli devam etmek istediğini söyledi.
Bunlardan birinin başına geldi. fazla. iriydim ve 20 yaşındaydım, şimdi onu ezmekten vs. korkardım, sanki seksin amacı üstüne uzanıp bir kadını kırmakmış gibi, özellikle de kilolu olmama rağmen yaklaşık yüz o zaman, neredeyse 190 cm’de, her zaman sakince dayanabiliyordum, kollarımı uzatarak tutunabiliyordum ve yeterince gücüm vardı, 165 civarındaydı, pişmanım, onun benimle gelmesini istedim ama olmadı. işe yaramadı, sonunda onu metroya götürdüm.
Evet ve hemen değerlendirmek aptalca, ben de biriyle aynı şeyi yaşadım, seks ve sessiz, çoğu kişi bunu yapardı gönderdim ve çıkmaya başlamadım, ama bir şekilde iletişim kurmayı sevdim ve fena değildim, tekrar buluştuk, sonunda inlemeye ve çığlık atmaya başladım ve sonra bu yüzlerce kez oldu.
İnternette tanıştığımı hatırlıyorum, evliydim, benden büyüktü, seks vardı, bir şekilde hatırlamıyorum ve çoğu zaman kızlar da ilk kez değerlendirme yapıyorlar.
Örneğin hem cinsiyet hem de karakter açısından bir kadınla iletişim kurmak benim için kolay mı, onun şekli ve yatakta nasıl olduğu, eğer inliyor ve çığlık atıyorsa bu bir artı
eğer sık sık boşalıyorsa veya 20 dakika içinde boşalıyorsa bu bir artı.
Genel olarak yazışmalarda ve hoşuna gittiğini yazıyor ama ben sevmiyorum Hatırlamıyorum.
Evet, muhtemelen üç ya da dört kez, hemen beğenince
Bir diğeri, tekrar yanıma geldi ve "Bilirsin, ikincisi. üçüncü sefer olmamasına rağmen, her seferinde hoşuma gitmeye başlıyor."
C meslektaşım muhtemelen 50 kez söyledi, sonra sürekli devam etmek istediğini söyledi.
Bunlardan birinin başına geldi. fazla. iriydim ve 20 yaşındaydım, şimdi onu ezmekten vs. korkardım, sanki seksin amacı üstüne uzanıp bir kadını kırmakmış gibi, özellikle de kilolu olmama rağmen yaklaşık yüz o zaman, neredeyse 190 cm’de, her zaman sakince dayanabiliyordum, kollarımı uzatarak tutunabiliyordum ve yeterince gücüm vardı, 165 civarındaydı, pişmanım, onun benimle gelmesini istedim ama olmadı. işe yaramadı, sonunda onu metroya götürdüm.
Evet ve hemen değerlendirmek aptalca, ben de biriyle aynı şeyi yaşadım, seks ve sessiz, çoğu kişi bunu yapardı gönderdim ve çıkmaya başlamadım, ama bir şekilde iletişim kurmayı sevdim ve fena değildim, tekrar buluştuk, sonunda inlemeye ve çığlık atmaya başladım ve sonra bu yüzlerce kez oldu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 6 months
Burada endişe verici bir şey var. Her şeyi onun istediği gibi yapmadım ve o neden artık istemiyor? Evet, bir yetişkin için oldukça tuhaf bir soru... Neden onu rahatsız ettim ama o artık bana yalvarmak istemiyor? Çok tuhaf. Evet, genel olarak konu bir tür şakalaşmadır..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 3 years
Bir kız seksten hoşlanmadıysa asla endişelenmeyin, herkesi memnun edemezsiniz ve sevenler bundan daha çok hoşlanacaktır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 2 months
Asgari olarak kadın anatomisini incelemek ve kemiklerin daha ince, cildin daha ince olduğunu anlamaktır. daha incedir, daha az kas vardır, bir kadının kristal gibi çalışması gerekir, klitoris üzerinde dikkatsiz bir hareket ve daha önce hiç olmadığı kadar uyarılma, seks bebeği üzerinde çalışma, ön sevişme ayak öpmek anlamına gelmez, merak uyandırmak, heyecan uyandırmak, vermek anlamına gelir masaj ve at gibi kıçını kırbaçlamak değil, bir BDSM aşığı lazım Ama bir prensesle karşılaştım, ellerinin öpülmesinden, kulaklarının hafifçe ısırılmasından ve taşaklarına kadar dövülmesinden hoşlanırlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 6 months
Şefkat, şefkat olabilir mi? Biz hayvan değiliz ve hemen çiftleşmeye başlıyoruz. Evet, hayvanlar. bir flört dönemi var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 1 month
Benim için tam tersi oldu! Genel olarak kıza her zaman çok şefkatli davrandım. Sonunda seks yaptığımızda çok nazik davrandım. Ve onlar soyunurken. okşamak ve öpmek elbette. Kabalığı hiç düşünmedim bile. ve bundan hoşlanmıyorum. İlk seksimiz çok iyiydi, kız iki kere geldi. İkinci kez daha da iyi oldu. ve üçüncüsünde bu son seferdi. kız sıkılmışa benziyordu. Şimdi sanki beni arkadaşlık bölgesinde tutuyormuş gibi. Bir arkadaşımla konuştum, bunun mümkün olduğunu söyledi. Daha kaba davranmam gerekiyordu. Konunun başında aşağı yukarı böyle yazıyordu. bacakları keskin bir şekilde açın. Köpek stilinde yerleştirin ve saçınızı elinizin etrafına sarın. Ama bunu sevmiyorum ve yapamıyorum. Ve o kız şu an son sınıftan bir adamla birlikte gibi görünüyor. Nedenini tam olarak bilmiyorum, belki benden daha zekidir? Öyleyse kıza karşı doğru davranıp davranmadığınızı tahmin etmeye çalışın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bir erkeğe seksin neyi sevmediğini bu kadar ayrıntılı anlatmaya başlayan bu kız nasıl bir kız?
Bu kızın adı sizin fanteziniz değilse!
Bu çok saçma!Yalnız hayalperest: ↑17 Jan 2023, 22:48 Beni ön sevişmenin olmamasıyla, seks sırasında bacaklarını çok keskin ve sert bir şekilde ayırmamla suçladı ve şimdi uyluğundaki morluk nedeniyle oturup kalkmak ona acı veriyor. Ayrıca seks sırasında onu yatağa bastırmam ve en başından itibaren çok sert hareket etmem de hoşuna gitmedi. Ona göre kemiklerini kıracağımdan korkuyordu. Evet, bunların hepsi gerçekleşti. Kabul ediyorum.
Bir erkeğe seksin neyi sevmediğini bu kadar ayrıntılı anlatmaya başlayan bu kız nasıl bir kız?
Bu kızın adı sizin fanteziniz değilse!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 2 months
"korktuğum seks" bölümü
böylece kız size bundan hoşlanmadığını açıkça açıkladı)))
böylece kız size bundan hoşlanmadığını açıkça açıkladı)))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 70 Replies
- 2105 Views
-
Last post by Serge12345
-
- 2 Replies