Beline kadar soyunmuş.
-
Автор темыPierro
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Beline kadar soyunmuş.
Düşündüm ki.. tamamen çıplak olmayan bir kadın..
ir elbise, bir bluz, bir tişört.. bir gömlek.. hatta çıkarılmamış bir sutyen bile..
nbir şey.. ayrıca heyecan verici.. bunda var mı?
veya tam tersine müdahale ediyor mu?
ir elbise, bir bluz, bir tişört.. bir gömlek.. hatta çıkarılmamış bir sutyen bile..
nbir şey.. ayrıca heyecan verici.. bunda var mı?
veya tam tersine müdahale ediyor mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Beline kadar soyunmuş.
Pierro,
Duruma bağlıdır. Mesela bazen eşimin seks sırasında gecelik veya slip giymesini istiyorum. Onu yukarı kaldırın, kalçalarını, kasıklarını ve ardından göğüslerini açığa çıkarın. Ve o boynundayken seks yap. Karısı onu rahatsız eden her türlü giysinin tamamen çıplak olmasını tercih ediyor;
Duruma bağlıdır. Mesela bazen eşimin seks sırasında gecelik veya slip giymesini istiyorum. Onu yukarı kaldırın, kalçalarını, kasıklarını ve ardından göğüslerini açığa çıkarın. Ve o boynundayken seks yap. Karısı onu rahatsız eden her türlü giysinin tamamen çıplak olmasını tercih ediyor;
-
Автор темыPierro
- En güçlü orgazm!
ama burada, içinde her zamanki gibi.. tüm bu romantizm olmadan.. çabuk mu?
peki.. evet.. yatak için kıyafetler..
ama burada, içinde her zamanki gibi.. tüm bu romantizm olmadan.. çabuk mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Pierro, ))) Eski sevgilim bunu beğendiğimde beğendi gömleğinin içinde))) ya da belki gömleğinin içinde hoşuma gitti ama gidecek hiçbir yeri yoktu
-
Автор темыPierro
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
))) Ahah. Eski kocam hakkında yazdım ve sadece bir tane vardı))) ve tabii ki bir sürü erkek vardı. Tam rakamı yazmayacağım, saymadım.
-
Автор темыPierro
- En güçlü orgazm!
Damalı flanelde çok iyi.. yumuşak, sıcak..) göbek bölgesinden tek düğmeyle sabitleyin.. işte bu kadar..)
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 3 months
Bir zamanlar, yaklaşık 5 yıl önce, düzenli olarak bir kızı tek başıma becerdim, ama sadece arabamda seviştik, onun öyle bir fetişi var ve genel olarak, toplantı yaptığımız altı ay boyunca göğüslerini hiç görmedim. üstünü, sütyenini, üstünde ne varsa, bluzunu, tişörtünü vs. hiç çıkarmadı. Bunda bir şeyler vardı ve gizem beni tahrik ediyordu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
..Geceleri çıplak uyumam gerektiğine karımı ikna edemiyorum, hayır, sabahlığını giyip kulağımı koklayacak!)))
*muhtemelen hala öyle düşünüyor bir sapığın saldırılarına karşı öyle korunuyor ki!
*muhtemelen hala öyle düşünüyor bir sapığın saldırılarına karşı öyle korunuyor ki!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Ve burada yaş herhangi bir şey olabilir, 18 bile olabilir. Dragonfly’a tüm bunları sorun, size bunun belki de böyle olduğunu doğrulayacaktır.
Büyük ihtimalle tek memesi yoktu ve onun yerine özel sütyenin içinde protez vardı. Bu, bir kadının meme kanseri olması ve göğüslerinin alınması durumunda meydana gelir. Eğer memeyi erken dönemde alırsanız ölümden kurtulabilirsiniz. Belki de durum böyleydi.Sashkalovesex69: ↑21 Apr 2024, 00:44 Yaklaşık 5 yıl önce bir keresinde düzenli olarak bir kızı tek başıma becerdim ama sadece arabamda seviştik, o tam bir fetiş ve genel olarak toplantı yaptığımız altı ay boyunca onu hiç görmedim göğüslerini, üstünü, sütyenini ve üstündekini, ardından bluzunu ya da tişörtünü vs. asla çıkarmazdı. İçinde bir şey vardı ve gizem beni tahrik ediyordu
Ve burada yaş herhangi bir şey olabilir, 18 bile olabilir. Dragonfly’a tüm bunları sorun, size bunun belki de böyle olduğunu doğrulayacaktır.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Venüs, Juravl
-
- Flört etmek
eh, burada hikaye sessiz ve o o sırada sadece 18 yaşındaydı toplantınınVasyanitsa: ↑21 Apr 2024, 06:06 Tek memesi olmayabilir, bunun yerine özel bir sutyen içinde protez takılmış olabilir. Bu, bir kadının meme kanseri olması ve göğüslerinin alınması durumunda meydana gelir. Eğer memeyi erken dönemde alırsanız ölümden kurtulabilirsiniz. Belki de durum böyleydi.
Ve burada yaş herhangi bir şey olabilir, 18 bile olabilir. Dragonfly’a tüm bunları sorun, size belki de öyle olduğunu doğrulayacaktır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months
Bu ne büyük bir sır. Belki de onun çirkin, sarkık olduğunu düşünüyordu. Göğüslerinden utanıyordu.Sashkalovesex69: ↑21 Apr 2024, 00:44 Göğüslerini hiç görmedim; üstünü, sutyenini ya da üstünde ne varsa onu, bluzunu, tişörtünü vs. hiç çıkarmadı. Bunda bir şeyler vardı ve gizem beni tahrik ediyordu
-
Автор темыPierro
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
Çıplaklıktan bıktık. Kıyafetsiz uyuyoruz, çoğu zaman evin içinde kıyafetsiz dolaşıyoruz.
Bu nedenle seks sırasında kıyafet detayları çok daha tahrik edici oluyor. Kulağa ne kadar komik gelse de, bazen seks yapmak için tam tersi giyiniyorum
Kocamın üzerinde düğmesiz bir gömlek veya içine elini sokabileceğin geniş bir şort var penise, iş tulumlarına - çekiciliğinizi heyecanlandırın
Bu nedenle seks sırasında kıyafet detayları çok daha tahrik edici oluyor. Kulağa ne kadar komik gelse de, bazen seks yapmak için tam tersi giyiniyorum

Kocamın üzerinde düğmesiz bir gömlek veya içine elini sokabileceğin geniş bir şort var penise, iş tulumlarına - çekiciliğinizi heyecanlandırın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Büyük giyen kadınlar kıyafetler onlar için heyecan verici görünüyor, erkek gömleği. Ama külot yok. Alt kısım kapalı gibi görünüyor, ancak biraz eğilmeniz gerekiyor ve köfteleri görebilirsiniz. Ya da üst asma kata kadar ulaşıp çatlak gibi parlamaya başlar... Bu manzaralara uzun süre dayanamazsınız, penisiniz duman çıkarmaya başlar...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
HAKKINDA! Az giyinmiş olmayı seviyorum! Bir şey giydiğinde sikişiyor, kıyafetleri genellikle heyecan verici. Burada tüm seçenekler ilgi çekici -
Yalnızca iç çamaşırı
Belin altında soyun
Uzun bir elbiseyi başınıza kadar yukarı çekin
Tişört - harika!
Ve hala birçok seçenek var. Genel olarak sekse kıyafetlerle başlamayı ve bu süreçte soyunmayı seviyorum
Yalnızca iç çamaşırı
Belin altında soyun
Uzun bir elbiseyi başınıza kadar yukarı çekin
Tişört - harika!
Ve hala birçok seçenek var. Genel olarak sekse kıyafetlerle başlamayı ve bu süreçte soyunmayı seviyorum
-
Автор темыPierro
- En güçlü orgazm!
peki..
normal insanlar..
hayvanat bahçesi ve dağınıklık olmadan..
şaşırtıcı..)
normal insanlar..
hayvanat bahçesi ve dağınıklık olmadan..
şaşırtıcı..)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1370 Views
-
Last post by viktor_zet
-