Uzmanlara soru
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Uzmanlara soru
Ben bu işin uzmanı değilim, sadece merak ediyorum. Eşimin işyerinde arkadaşı var, evli. Bazen ziyarete gidiyoruz. Evde büyük bir köpekleri var. Artık bıktı, ısırma anlamında değil, oyun anlamında kendini herkese atıyor. Üzerinize atlamak istiyor. ve çoğunlukla arkadan. Sorunun kendisi. Sadece oynamak mı istiyor yoksa bunun bir anlamı var mı?
- These users thanked the author Murzik45 for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Uzmanlara Soru
Elbette şüphe var... Her ne kadar bu konuda uzman olmasam da... A Hazay buna nasıl bir tepki verdi?... Köpeği azarladı mı? Köpeğine bakan bir sahip mi?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Orientation: heteroseksüel
Kural olarak sıradan bir erkek köpek, evini inşa etmek için insanların üzerine atlamaz. Yani ne yaptığını biliyor. Meraklı zoofiller köpeklerini eğitmek için biraz zaman harcıyorlar. Belki bazen ondan etkileniyorlar, erkek köpek deneyen kadının bir daha bu hobiden vazgeçmeyeceğini söylüyorlar. İnsanların farklı hobileri var, bu herkesin işi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Tiguan, Kesinlikle doğru! Ayrıca arkadaşımın "topta damgalanma" olduğunu ve köpeğin ne yaptığını bildiğini düşünüyorum! Ama bu onun işi! Bir diğer soru da misafirler evdeyken köpeği evcilleştirebilmeli!
- These users thanked the author Piero for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Tiguan,
İyiyim hayvanlarla cinsel ilişkiyi anlamıyorum ama birden fazla erkek köpek yetiştirdim... seni hayal kırıklığına uğratacağım... o "zıplamaya" çalışıyor.... burada sahibinin tepkisi önemli... o bunun doğru olup olmadığını bulmaya çalışırken... eğer sahibiyle bir şeyleri varsa, o zaman köpek, kural olarak, onu kıskançlıkla koruyacaktır... ve her şeyden önce, sahibine "saldıracaktır". . ve misafirlere değil... Ayrıca köpek, kadınların regl dönemlerine karşı çok hassastır ve eğer bir kadınla seks yapmayı deneseydi, "tatil"li olanın peşine düşerdi... Peki bunlara gelince. kim denedi... yorum yok... bilmiyorum...
İyiyim hayvanlarla cinsel ilişkiyi anlamıyorum ama birden fazla erkek köpek yetiştirdim... seni hayal kırıklığına uğratacağım... o "zıplamaya" çalışıyor.... burada sahibinin tepkisi önemli... o bunun doğru olup olmadığını bulmaya çalışırken... eğer sahibiyle bir şeyleri varsa, o zaman köpek, kural olarak, onu kıskançlıkla koruyacaktır... ve her şeyden önce, sahibine "saldıracaktır". . ve misafirlere değil... Ayrıca köpek, kadınların regl dönemlerine karşı çok hassastır ve eğer bir kadınla seks yapmayı deneseydi, "tatil"li olanın peşine düşerdi... Peki bunlara gelince. kim denedi... yorum yok... bilmiyorum...
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Evet, erkek köpek pisliklere tepki verir, ayaklarını yalar veya burnunu eteğin altına sokar.
Eğitimliyse kural olarak bunun gerçekleştiği odada da tepki verir, ancak eğer eğitilmiş, sahibini yalıyor, külotun ter kokusunu alıyor, boşalıyor, sonra ağzı eteğin altına giriyor...)))
Eğitimliyse kural olarak bunun gerçekleştiği odada da tepki verir, ancak eğer eğitilmiş, sahibini yalıyor, külotun ter kokusunu alıyor, boşalıyor, sonra ağzı eteğin altına giriyor...)))
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
Tabii ki şüpheli davranıyor. Ev sahibi onu azarladı ve genellikle onu başka bir odaya kilitlemek zorunda kaldılar. Masaya oturmama bile izin vermedi. Adam doğru not etmiş. ve yüzünü her yere yapıştırdı. Kimseyi yargılamıyorum. Sadece ilginçti.
- These users thanked the author Murzik45 for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Büyük ihtimalle alışmış ve eğitimsiz, herkesin yoluna çıkıyor ama yapmamalı) ))
-
- Nirvana’dayım
Sibiryak89,
Kabul ediyorum ki o yetiştirilmedi... %100 haklısın... ama sahibini kıskanmak üzere eğitilmiş olsaydı ve kimsenin bu sefer ve ikinci kez ona fazla yaklaşmasına izin vermeseydi... ortalığı karıştırmazdı. sahibinin arkadaşlarıyla... özellikle erkeklerle... O zaman köpeğin yaşını düşünün.. ses çıkarmıyordu... 5-6 yaşına kadar küçük bir köpek... bu konuda daha aktif olabilir. .. ================ ========================== ================================
Ve biliyorsunuz... bu forumda sözde bayanlar var köpeklerle "yaşamak"... ama onlardan... "uzmanlar" birden fazla yorum yaptı... Muhtemelen yalan söylüyorlardı...?
Kabul ediyorum ki o yetiştirilmedi... %100 haklısın... ama sahibini kıskanmak üzere eğitilmiş olsaydı ve kimsenin bu sefer ve ikinci kez ona fazla yaklaşmasına izin vermeseydi... ortalığı karıştırmazdı. sahibinin arkadaşlarıyla... özellikle erkeklerle... O zaman köpeğin yaşını düşünün.. ses çıkarmıyordu... 5-6 yaşına kadar küçük bir köpek... bu konuda daha aktif olabilir. .. ================ ========================== ================================
Ve biliyorsunuz... bu forumda sözde bayanlar var köpeklerle "yaşamak"... ama onlardan... "uzmanlar" birden fazla yorum yaptı... Muhtemelen yalan söylüyorlardı...?
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Murzik45
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
Köpeğin yaşını bilmiyorum. Onun bir Köpek olduğunu biliyorum ve hepsi bu, hangi Köpek olduğunu da bilmiyorum. Eğer doğru anladıysam her erkek köpek metresini sikemez mi? Hala eğitilmesi gerekiyor mu?
-
genellikle evet, öğretilmesi gerekiyor, eğitimsiz bir köpek sorun yaratır, özellikle de yapacak kimse yoksa süreçte yardımcı olun.
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
-
Bence gerçekten ilgileniyorsanız, o zaman özel konuları, köpeklerde cinsel ilişkinin nasıl işlediğini, düğümün ne olduğunu Google’da aratabilirsiniz. PA’yı bitirdikten sonra bir köpeğin nasıl davrandığı ortaya çıkar. Kısacası, özellikle köpek Danua gibi büyükse, her şeyi parçalayacaktır. Büyük düğümlü, kocaman horozları var. Kadınların ve köpeklerin fizyolojisi biraz farklıdır. Eylemin bitiminden sonra düğümü çıkaracak ve işte bu, yaralanmalar garantilidir. Ama ben çok iyi bir uzman değilim, sadece konuyla ilgileniyordum. Kendim katılmadım. Bu yüzden kaba fikirlerim var
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
-
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
Tiguan,
Sadece merak diyelim. Buranın sahibi seksi ve Danua’nın onu becerebileceği düşüncesi ortaya çıktığında ereksiyon yaşadı.

-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Köpek seni sikmek istiyor. %100
Peki, aynı anda oynayın. :)
Elbette, bu çok şey ifade ediyor.
Köpek seni sikmek istiyor. %100
Peki, aynı anda oynayın. :)
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Tiguan, Hiç başlamıyor! Ben, köpeklerin davranışsal tepkileri konusunda küçük bir uzman olarak (ben de bir husky), sahibi tarafından bir köpek yetiştirmekten bahsediyorum...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 3521 Views
-
Last post by Romakhoma
-
- 24 Replies